ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/2/11

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ . Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πολλά και κατηγορούν τον Πανταζή Χρονόπουλο για τις κινήσεις του στον Δήμο Ζαχάρως. Όμως πολλοί είναι και αυτοί που τον θεωρούν "δικό τους" άνθρωπο γιατί ΑΠΛΑ τους βοήθησε στις δύσκολες στιγμές τους. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ του έργο που πολλές φορές δεν φροντίζει να βγαίνει προς τα έξω.  Παίρνει το αυτοκίνητο και ανηφορίζει στα ξεχασμένα ορεινά χωριά μας όπου βρίσκει απλούς γέροντες και γερόντισσες που συζητά μαζί τους και τους φροντίζει με κάθε τρόπο. Υπάρχουν μαρτυρίες όπου λένε ότι ο Πανταζής δεν είναι τόσο σκληρός ή κακός όπως θέλουν να τον παρουσιάζουν οι αντίπαλοί του αλλά έχει ανθρωπιστική δράση κυρίως προς τους ανήμπορους και φτωχούς. Προσπαθεί να τους βελτιώσει την καθημερινή ζωή τους και να τους εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ3/2/11, 1:39 μ.μ.

    Εχεις δίκιο φίλε Αμαρτωλέ,
    Ο απλός γέρος και η γερόντισσα στο χωριό,που να ξέρουν από παραβάσεις καθήκοντος,από επιβάρυνση του δήμου με πρόστιμα ιδιωτών,από παράνομη ανοικοδόμηση σε περιοχή NATURA,από νόμους κλπ.
    Σε αυτούς αρκεί μια καλή κουβέντα και ένα κέρασμα στο κεφενείο η μια βοήθεια στα απειροελάχιστα που ζητούν.
    Ελα όμως,φίλε αμαρτωλέ,που αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν.Και η ψήφος τους μετράει.Αυτή η ψήφος μετράει ώστε να απαγγιστρωθούμε στην εξουσία και μπορούμε να την χρησιμοποίησουμε αύριο σαν μέσο εκβιασμού προς την κυβέρνηση για να έχουμε άφεση στις τιμωρίες μας για ανυπακοή στο σύνταγμα και τους νόμους και να καλλύπτει όλες τις παρανομίες μας.
    Μήπως δε είναι έτσι,φίλε αμαρτωλέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/11, 2:23 μ.μ.

    Πέστα Καλλικράτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΙ ΟΧΙ Ν'ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ=ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΟΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΚΤΥ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑ! Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΔΙΚΤΥΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ! ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ;ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΙΚΡΕ; ΟΧΙ ΕΣΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ3/2/11, 9:01 μ.μ.

    Απόψε στη ΝΕΤ στην εκπομπή ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ τις 23:30 : ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

    Σας θυμίζει τίποτε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ3/2/11, 9:03 μ.μ.

    Εκανα λάθος κ.Σχίζα.Ηθελα να γράψω"αγκιστρωθεί".Κεκτημένη ταχύτητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ3/2/11, 10:15 μ.μ.

    Διάβαζα μόλις τώρα στην ηλεκτρονική έκδοση της ΠΡΩΤΗΣ το ρεσιτάλ του Χρονόπουλου.Είχαν επιστρατεύσει και μια γυναικούλα από το Λεπρεο (προφανώς με το αζημίωτο) και το θεατρο άρχισε.
    Μα είναι κανένας αφελής να πιστέψει οτι ο/η δημοσιογράφος της ΠΡΩΤΗΣ ανακάλυψε τώρα το πρόβλημα και μάλιστα στην περιοχή της Ζαχάρως,στο Λέπρεο?Στη Ζαχάρω είναι μόνο το πρόβλημα?Εδώ όλη η Ελλάδα στενάζει από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα.Δεν χρειαζόνταν να έρθει στη Ζαχάρω και να πάει σοτ Λέπρεο.Δϊπλα στη πόρτα του,στο Πύργο να έκανε μια βόλτα θα έβλεπε το πρόβλημα,ίσως και περισσότερο έντονο.
    Δεν καταλάβατε γιατί έκανε το ρεπορτάζ στη Ζαχάρω?
    1.Να υπενθυμίσει και να τονίσει ότι Δήμαρχος στη Ζαχάρω είναι ο Πανταζής Χρονόπουλος,παρόλες τις αποφάσεις της Πολιτείας.
    2.Να δείξει,ότι ο Χρονόπουλος ενδιαφέρεται για τον λαό,τους βοηθάει και για αυτό τον ψηφίζουν και τον βγάζουν Δήμαχο.Οτι είναι λαοφιλής.Οπότε εσύ πολιτεία τουμπεκί ψιλοκομένο και ας κάνω ότι παρανομία μου κατέβει στο μυαλό.Η ισχύς μου είναι ο λαός.Μώκο εσύ Αποστολόπουλε και Ραγκούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails