ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

7/3/11

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ

Καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Φιγαλεία

KARN_FIGAL_2Και φέτος, η Φιγαλεία (Ζούρτσα) αναβίωσε το τοπικό, αλλά και διαχρονικό έθιμο του Καρναβαλιού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαχάρως, προσέφεραν στην ευρύτερη περιοχή μια ημέρα χαράς. Ο Δήμαρχος
Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος, για τις φετινές εκδηλώσεις δήλωσε: «Παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, καταφέραμε να οργανώσουμε και να παρουσιάσουμε στους δημότες της Φιγαλείας μια όμορφη γιορτή που θα μείνει αξέχαστη. Ευχαριστώ το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιγαλείας, όλους τους δημότες μας και τους συνεργάτες μου Χρήστο Βλάχο, Κων/νο Κρανίτη, Γιάννη Μπαμπάτσικο, Γιώργο Μπαμπή, Σπύρο Μπιλιώνη, Γρηγόρη Γρηγορόπουλο και Βάσω Μποφίλη. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Σαρακοστή». Οι εκδηλώσεις στη Φιγαλεία θα συνεχιστούν και το βράδυ στο κέντρο «Πανόραμα».
Αύριο Καθαρή Δευτέρα τα κούλουμα οι κάτοικοι της περιοχής θα τα γιορτάσουν στη θέση «Φασκομηλιά» και στο Δημοτικό Σχολείο Φιγαλείας.


KARN_FIGAL_1
KARN_FIGAL_3Πηγή: Iliapress

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/3/11, 7:20 μ.μ.

    Καρναβάλι χωρίς Καρνάβαλο δε γίνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/11, 8:03 μ.μ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΥΛΕΣ...... ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΠΟΦΙΛΗ ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΔΗ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/11, 8:08 μ.μ.

    Συγνώμη ρε παιδιά, είδε κανένας στην εφημερίδα ΠΡΩΤΗ που ο Πανταζής έχει προκυρήξει θέση ειδικού συμβούλου για αναπτυξιακά θέματα του Δήμου Ζαχάρως!!!. Και μάλιστα δεν αναφέρει ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών!!. Συγνώμη πώς μπορεί και υπογράφει σαν Δήμαρχος Ζαχάρως? Τελικά ότι γουστάρει κάνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/11, 8:28 μ.μ.

    Έχει και στην ΠΑΤΡΙΔΑ του σαββάτου 5-3-2011 με ημερομηνία υπογραφής 25-2-2011. Δεν εβαλε τις ανακοινώσεις για να υποβληθούν αιτήσεις απο ενδιαφερόμενους. Οι θέσεις είναι πιασμένες, απο γυναίκες. Οχι παίζουμε?????
    Εξυπηρετούνται ο Κος Μπηλιώνης και Κος Λαμπρόπουλος ο Τάσος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/11, 8:29 μ.μ.

    ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΙΠΑΜΕ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ?ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/3/11, 9:06 μ.μ.

    παλι κακο εκανε; μοιρασε,,,,, ειδατε ποσο πονοψυχος και καλος ειναι ο ανθρωπος, δεν κραταει τιποτε για τον εαυτο του, οτι εχει το δινει στους φτωχους.την αλλη φορα στη Ζουρτσα θα μοιρασει γαλοτσες και τσαρουχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/3/11, 9:13 μ.μ.

    ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/3/11, 9:17 μ.μ.

    ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/3/11, 9:27 μ.μ.

    δεν θα περασε μονος του,θα ειχε και υποτακτικους κωλαουζους ετοιμους να σκυψουν να γλυψουν και να προσκυνησουν τον αφεντη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/3/11, 9:36 μ.μ.

    αυτο δεν το σχολιαζουμε καθολου................ειναι δεδομενο χα χα χα χα ομως κατα βαθος ξερουν και οι ιδιο οτι ειναι γελοιοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/3/11, 9:46 μ.μ.

    OI PLHROFORIES MOU LENE OTI EKTOS APO KAPOIES KARNAVALIKES STOLES OLA TA ALLA EINAI DORA TOY PROHN DHMARXOU FIGALEIAS KAI OPOIOS THELEI MPOREI NA ROTHSEI KAI TON IDIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/3/11, 10:55 μ.μ.

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???? ΠΟΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ??? ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΖΟΥΡΤΣΑΝΙΚΟ. ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ.[ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΠΙΛΗΣ].ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΟΘΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΕΙΣ, ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/3/11, 11:02 μ.μ.

    ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ????? ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ,ΕΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/3/11, 11:38 μ.μ.

    για κανε μας λιανα να καταλαβουμε και εμεις. οταν λες το χρηματοδοτησε ο πιπιλης. εβαλε τα χρηματα απο την τσεπη του; αν ειναι ετσι θα ητανε και αυτος κωλαουζος, αφου τον πρωτο λογο τον ειχε ο πανταζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/3/11, 12:11 π.μ.

    Ηρεμήστε παιδιά στις απόκριες ντύνεται ο καθένας ότι θέλει, ακόμα και Δήμαρχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. www.et.diavgeia.gov.gr
    Διαύγεια υπέρ διαφάνειας
    Κλικ στο www.et.diavgeia.gov.gr για νόμους, πράξεις και αποφάσεις


    Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου στα εγκαίνια της διαδικτυακής πύλης Διαύγεια δήλωσε;


    «Αν είχε εφαρμοστεί νωρίτερα, πολλά από τα γνωστά σκάνδαλα θα είχαν προληφθεί» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου εγκαινιάζοντας χθες τη διαδικτυακή πύλη Διαύγεια. Με ένα... κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.et. diavgeia.gov.gr οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις πράξεις και αποφάσεις της Διοίκησης. Ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος επισκέφθηκε γι΄ αυτό τον λόγο το Εθνικό Τυπογραφείο μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση, απέδωσε στο σχετικό πρόγραμμα και αναπτυξιακή διάσταση καθώς, όπως ανέφερε, αρκετοί επενδυτές εκφράζουν δισταγμούς για επενδύσεις στην Ελλάδα λόγω της αδιαφάνειας, της πολυνομίας και εξαιτίας του δαιδαλώδους διοικητικού μηχανισμού. Ο κ. Ραγκούσης επισήμανε από την πλευρά του ότι το πρόγραμμα είναι συνδεδεμένο με την απόφαση της κυβέρνησης να μην μπορεί να υλοποιηθεί καμία διοικητική πράξη αν δεν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο. Τα δημόσια έγγραφα θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης, χωρίς τον οποίο δεν θα μπορούν να εκτελεστούν πράξεις της Διοίκησης.
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΑΡ. 52/5-1-11 ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ! ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ; ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΘΑ ΚΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Τ' ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΙΣ ΦΑΕΙΝΩΝ ΙΔΕΩΝ;ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΡΑ Θ'ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 6. Η αίτηση αναστολής εκτέλεσης γίνεται δεκτή, όταν κρίνεται ότι η άμεση εκτέλεση της προσβαλλόμενης πράξης θα προκαλέσει στον αιτούντα βλάβη ανεπανόρθωτη ή δυσχερώς επανορθώσιμη σε περίπτωση ευδοκίμησης της αίτησης ακυρώσεως. Η αίτηση όμως μπορεί να απορριφθεί, αν κατά τη στάθμιση της βλάβης του αιτούντος, των συμφερόντων τρίτων και του δημόσιου συμφέροντος κρίνεται ότι οι αρνητικές συνέπειες από την αποδοχή θα είναι σοβαρότερες από την ωφέλεια του αιτούντος.
    ΚΥΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ
    ΠΟΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΒΛΑΒΗ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ;
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. διαβάστε προσεχτικά το άρθρο 102 παρ 4 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!gortinia.blogspot.com Η ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/3/11, 1:03 μ.μ.

    Ke Σχίζα κοιτα λιγο τα αποτελεσματα των εκλογων, θα δεις οτι αδικεις λιγο του Ζουρτσανους. και τουτο διοτι ο πρυτανης της Τοπ.Αυτ/σης πηρε στη ζαχαρω περισσοτερους ψηφους ή τουλαχιστον πλησιασε τον πρωτο Ζαχαραιο. Αν δεις τα αποτελέσματα ακομη μια φορα θα δεις οτι η ΄ΖΑΧΑΡΩ του εδωσε την δύναμη. Οσο για την απογειωση θα γινει σιγουρα, η προσγειωση θελω να μου πεις πως θα ειναϊ; ΟΜΑΛΗ Ή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/3/11, 3:23 μ.μ.

    Το καρναβαλι ειναι ΖΟΥΡΤΣΑΝΙΚΟ 100% με τη διαφορα οτι καποιες στολες και καποιες πλατηφορμες μας εδωσε ο δημος ζαχαρως και τον ευχαριστουμε γι αυτο.Ολα τα αλλα τα εκεναν καποια παιδια απο τη ζουρτσα.Στα υπολοιπα συμφωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/3/11, 6:59 μ.μ.

    Τι ακριβως οργανωσατε και παρουσιασατε "κυριε"Χρονοπουλε?Που εκτος απο το να περιφερεστε απο εκδηλωση σε εκδηλωση μαζι με τους αυλικους σας δεν ξερετε να κανετε κατι αλλο!Οταν δουλευουν καποιοι για να παρουσιασουν οτι μπορουν καλυτερο στους συγχωριανους τους καλο θα ηταν να μην το παρουσιαζετε σαν δικο σας!Εκτος απο καποια παιδια της Ζουρτσας κανενας απο εσας κ τους αγαπημενους σας συνεργατες δεν πηγαν ενα βραδυ στο Συλλογο μας για να βοηθησετε ή για να μην λερωσετε τα "καθαρα"χερια σας να δωσετε απλα το παρον!Μη το πηγαινω πολυ μακρια εσεις καλα καλα δεν ξερετε σε ποιο σημειο στεγαζετε ο Πολιτιστικος Συλλογος Φιγαλειας!Το μονο αληθινο σημειο ειναι οτι καποιοι απο τη Ζαχαρω εδωσαν καποια πραγματα τους ευχαριστουμε πολυ αλλα μεχρι εκει.Για να μην αναφερθω στα δωρα σας στη Γιορτη της Γυναικας...γιατι μας περασατε "κυριε"Πανταζη για βλακες?Μην ξοδευεστε!!!Αραγε αυτο ειναι να ειναι καποιος δημαρχος να εμφανιζετε δημοσια,να κανει δωρα πραγματα που καποιοι μπορει να εχουν πραγματικα αναγκη και να κανει δηλωσεις που δεν εχουν βαση...???Τελος για να ξεκαθαριζουμε καποια πραγματα,το καρναβαλι ειναι της Ζουρτσας και καλο θα ηταν τον κοπο και το μερακι καποιων ανθρωπων για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα να μην το καρπωνεστε εσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/3/11, 7:07 μ.μ.

    καλα τα ειπες.(απο πανω)
    (μου εκλεισε απο μπαταρια)θαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/3/11, 7:08 μ.μ.

    παρε με τωρα.δεν εχω καρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/3/11, 7:18 μ.μ.

    Ολο μαλακιες ΜΑ ΛΑ ΚΙ ΕΣ.ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΠΟΤΕ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/3/11, 7:24 μ.μ.

    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΟΥΡΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/3/11, 7:25 μ.μ.

    Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/3/11, 7:28 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/3/11, 9:11 μ.μ.

    MPOROYME NA MATHOYME POY VOHTHISE TH FIGALIA????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/3/11, 10:46 μ.μ.

    Για πες μας φίλε μου σε ποιά θέματα και πότε έχει βοηθήσει ο πανταζής τη φιγαλεία???????? Το έκανε κρυφά που το ξέρεις μόνο εσύ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος9/3/11, 11:16 π.μ.

    Εχει στειλει καποια πραγματα για 2-3 εκδηλωσεις στις οποιες βοηθησαν πολυ λιγα ατομα.Απλα εσυ δεν βοηθησες γι αυτο δεν ξερεις.Και εγω μετα απο αυτο που εκανε δεν ειμαι μαζι του.Επειδη το καρναβαλι το εκαναν καποιοι ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΙ.Το μονο που εκανε ειναι να δωσει καποιες στολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/3/11, 11:18 π.μ.

    Και οποιος δεν ξερει να μιλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος9/3/11, 1:48 μ.μ.

    Λαθος το αποπανω. το κανονικο: Οποιος δεν ξερει να μην μιλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος9/3/11, 1:52 μ.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΡΤΣΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΓΑΛΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ 100.000.000.000.000% ΖΟΥΡΤΣΑΝΙΚΟ (ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος9/3/11, 7:28 μ.μ.

    DEN PERIMENAME TON "KURIO" XRONOPOULO NA DIORGANOSEI KARNAVALI STIN ZOURTSA...EXOUME DIORGANOSEI KAI ALLES TETOIES EKDILOSEIS XRONIA PRIN...DEN PERIMENA ME ESAS...GIA PEITE MAS PIO VRADU IR8ATE NA VOI8EISETE STO POLITISTIKO SULLOGO???ESTO NA DOSETE TO PARON....KANEIS EKPROSOPOS SAS ESTO DEN PAROUSIASTEIKE POU8ENA PARA MONO TIN KURIAKI IR8ATE GIA NA DEI3ETE OTI KAPOIOS EISTE...TO KARNAVALI,TA KOULOUMA KAI OLES TIS EKDHLOSEIS TIS DIORGANOSAN KA8ARA TA PAIDIA TIS ZOURTSAAAAAAAA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος10/3/11, 1:52 μ.μ.

    Α και κατι για το Σχιζα: ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΧΙΖΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ ΣΤΗ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΓΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΕΣ.Ε;ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ.ΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος10/3/11, 10:13 μ.μ.

    "ΚΥΡΙΕ" ΣΧΙΖΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ..ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΖΑΧΑΡΩ-ΦΙΓΑΛΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΟΧΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΜΕ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΣΑΣ. ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ....ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΣΙΟΠΟΙΤΙΚΑ....ΧΑΙΡΕΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails