ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/4/19

Συμμετοχή του Πανταζή Χρονόπουλου σε σύσκεψη με τον Απ. Κατσιφάρα

Χωρίς να έχει καμία θεσμική ιδιότητα ο Πανταζής κάθισε δίπλα στον κ. Κατσιφάρα και συμμετείχε σε σύσκεψη προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις  πολιτών (κυρίως απο την παράταξη Ν.Ε.Δ.Α) που χαρακτήρισαν ως απαράδεκτη την στάση του κ. Κατσιφάρα και των στελεχών του, οι οποίοι αντί να αποχωρήσουν συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Πανταζή Χρονόπουλο και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Το έχω πει και το λέω πάλι..... ο Πανταζής ξέρει να κάνει εκλογές. 

ουδέν σχόλιο....

Χαρακτηριστικά κινήματος λαμβάνει η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κινηματικό χαρακτήρα αποκτά πλέον η συγκέντρωση δυνάμεων γύρω από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλο. 
Αυτό διαφαίνεται, τόσο από την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του με δυναμικά ονόματα, έμπειρα και καταξιωμένα επαγγελματικά, κοινωνικά και πολιτικά στελέχη, όσο και από τους πολίτες που ακολουθούν τον συνδυασμό, μέρα με τη μέρα. 
«Η δυναμική πλέον της παράταξής μας είναι εμφανέστατη. Το συναντάμε καθημερινά, στις συζητήσεις μας με τους πολίτες της περιφέρειάς μας σε όλους τους νομούς, με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και θεσμών. Όλοι μαζί θέλουμε να αλλάξουμε την αρνητική τροχιά στην οποία βρίσκεται η περιφέρεια, σε όλους τους τομείς. Καθημερινότητα, υποδομές, φτώχεια. Διεκδικούμε και θα διεκδικήσουμε αλλαγή σελίδας, με στοχευμένο σχέδιο. Μακριά από τις λογικές των απερχόμενων, του παρελθόντος. Χωρίς κομματικά δεσμά και εξαρτήσεις. Είμαστε πλέον ένα κίνημα που αγκαλιάζουμε όλους τους πολίτες! Μπήκαμε ΜΠΡΟΣΤΑ για την περιφέρειά μας και είμαστε ήδη ΜΠΡΟΣΤΑ», τονίζει σε δημοσιογράφους ο κ. Σπηλιόπουλος και προσθέτει: «Οι απερχόμενοι βρίσκονται σε πανικό. Το δυναμικό ψηφοδέλτιό μας τους δίνει καθημερινά απαντήσεις. Θα χάσουν και το ξέρουν. Το ξέρουν γιατί δεν διεκδίκησαν τίποτα για τη Δυτική Ελλάδα. Μας άφησαν πίσω σε όλα, τελευταίους κι αυτό οι πολίτες δεν το συγχωρούν ξανά!»

15/4/19

Σε πολυχώρο πολιτισμού και εκπαίδευσης μετατρέπεται το πρώην εργοστάσιο ΑΣΟ Πύργου


Στην επανάχρηση του πρώην εργοστασίου ΑΣΟ Πύργου και την μετατροπή του σε πολυχώρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής να υποβάλει πρόταση ένταξης του σχεδίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
«Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου πρωτοποριακού πολυχώρου με εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, τεχνολογικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού προβλέπεται η δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας» είπε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και τόνισε:
«Πυρήνας της πρότασης επανάχρησης και αξιοποίησης του ακινήτου είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους με την ίδρυση και λειτουργία ενός διεθνούς κέντρου για την Κινηματογραφική Παιδεία αλλά και την έρευνα και αναζήτηση πειραματικών μεθόδων στη δημιουργική χρήση των οπτικοακουστικών μέσων» επισημαίνοντας ότι στο συγκρότημα του πρώην Α.Σ.Ο απαιτούνται παρεμβάσεις ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Related Posts with Thumbnails