ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

7/6/14

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ Η' ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ?Τελειωμό δεν έχουν οι φήμες σχετικά με τα πρόσωπα που ΙΣΩΣ έχουν παίξει ΔΙΠΛΟ ρόλο στην διαδικασία της προεκλογικής εκστρατείας και κινητοποίησης των δύο αντίπαλων στρατοπέδων στην Ζαχάρω. Ομιλώ μόνο για την Ζαχάρω μιας και το πρόσωπο για το οποίο άρχισαν να αμφιβάλουν πλέον οι δικοί του είναι Ζαχαρέος. Λοιπόν λένε ότι κάποιος που έχει νομικές γνώσεις και που του αρέσει να εξετάζει νομικά ζητήματα δεν προειδοποίησε για την πιθανότητα που μπορεί να υπήρχε για να είναι και πάλι υποψήφιος ο έκπτωτος. Ήταν από την αρχή κατηγορηματικός ότι η απόφαση του Δικαστηρίου θα είναι αρνητική. Μετά λένε οτι υποστήριζε οτι είχε συμβουλέψει τον Κώστα και τους άλλους να μην στηρίζονται στην απόφαση του Πρωτοδικείου γιατί μπορεί να είναι Θετική για τον Πανταζή..!!! Επίσης, φήμες,  λένε ότι ο δικηγόρος αυτός δεν ήθελε να είναι υποψήφιος ενώ είχε ενταχθεί δυναμικά στην στρατηγική και στην υποστήριξη του Κώστα για λόγους που ακόμα δεν πείθουν. Κάποιος που τώρα σιγά-σιγά ξετυλίγει το κουβάρι των πεπραγμένων ισχυρίζεται και θεωρεί ότι ο μικρός είχε επαφές και με άτομα του άλλου στρατοπέδου και ίσως "μίλαγε" άθελα του παραπάνω από ότι έπρεπε.  Ήταν τελικά ο Δούρειος Ίππος ή όλα είναι συμπτώσεις ?? 

6/6/14

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑΤα κουνούπια αποτελούν έναν σοβαρότατο κίνδυνο μετάδοσης στον άνθρωπο μολυσματικών ασθενειών των οποίων είναι φορείς (ελονοσία, ιός του Δυτικού Νείλου, Δάγκειος Πυρετός) μέσω των τσιμπημάτων. Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) είναι σημαντικό οι πολίτες να γνωρίζουν και να εφαρμόζουν τους τρόπους προφύλαξης από τα κουνούπια, καθώς μπορούν να μεταδώσουν διάφορα νοσήματα.
Οι σημαντικότερες εστίες αναπαραγωγής τους είναι τα έλη, οι βάλτοι, οι ορυζώνες, οι όχθες των ποταμών και των λιμνών, τα αρδευτικά και αποστραγγιστικά κανάλια, οι ορυζώνες, το γκαζόν, οι δεξαμενές, οι πισίνες, οι βόθροι, τα φρεάτια, οι γλάστρες, τα δοχεία, τα άχρηστα ελαστικά, οι ποτίστρες ζώων, τα εγκαταλελειμμένα κτίρια και άλλα αντικείμενα που κατακρατούν το νερό.
Πολλά από το κουνούπια που μας ταλαιπωρούν κάθε καλοκαίρι προέρχονται από ιδιόκτητους χώρους, όπως είναι οι αυλές και οι βεράντες των σπιτιών μας.
Για την επιτυχία του Προγράμματος είναι απαραίτητη η συμβολή όλων μας.
Όπου υπάρχουν κουνούπια υπάρχουν στάσιμα νερά!
 

Προληπτικά μέτρα προφύλαξης
-Καθάριζε από τα φύλλα τα λούκια της βροχής, τα φρεάτια και τα αυλάκια.
-Κάλυψε με σήτες τους αγωγούς εξαερισμού των βόθρων.
-Απέφυγε την ανεξέλεγκτη διάθεση των αποβλήτων και λυμάτων των οικιών καθώς και τη δημιουργία βούρκων από αυτά.
-Απομάκρυνε το στάσιμο νερό από τα πιατάκια των γλαστρών και των βάζων.
-Άδειαζε κάθε 4-5 ημέρες τα δοχεία με λιμνάζοντα νερά (βαρέλια, κουβάδες, λεκάνες, καροτσάκια).
-Διάνοιξε οπές αποστράγγισης σε δοχεία και απομάκρυνε παλιά λάστιχα τα οποία συλλέγουν νερό και δεν μπορούν να αδειάσουν.
-Φύλαξε τα δοχεία νερού που δεν χρησιμοποιούνται γυρισμένα ανάποδα.
-Κούρευε τακτικά το γκαζόν στον κήπο.
-Καθάριζε τακτικά τον κήπο από τα ξερά κλαδιά και τα άγρια χόρτα.
-Επιδιόρθωσε υδροσωλήνες που έχουν διαρροή νερού.
-Καθάριζε συχνά τους στάβλους των ζώων και ανανέωνε τακτικά το νερό στις ποτίστρες.
 

Ατομικά μέτρα προφύλαξης
Πώς να αποφύγω τα τσιμπήματα των κουνουπιών
-Με τη χρήση εντομοαπωθητικών στο δέρμα και εντομοκτόνων στον αέρα (αποφυγή αλόγιστης χρήσης).
-Με χρήση ανεμιστήρων οροφής ή κλιματιστικών.
-Με τη χρήση λαμπτήρων κίτρινου χρώματος για τον φωτισμό εξωτερικών χώρων.
-Με την ένδυση με ανοιχτόχρωμα και φαρδιά ρούχα, που καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερο το σώμα.
-Με τη χρήση κουνουπιέρας.
-Αποφύγετε, εάν είναι εφικτό, να εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους, τις ώρες που τα κουνούπια είναι πιο δραστήρια (από το σούρουπο έως το ξημέρωμα).

5/6/14

ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ......
Ήταν μια φορά και ένα καιρό ένας καλός ξυλουργός που όμως είχε μια εμμονή. Ήθελε να χάσει τις εκλογές ο ένας από τους δύο υποψηφίους προέδρους του χωριού του και προσπαθούσε ο καϋμενούλης με κάθε τρόπο να το κατορθώσει.

Και να που μια μέρα σκέφτηκε και είπε : "Δεν κάνω το δημοσιογράφο για να μπορώ να επηρεάζω τους αναγνώστες μου;" και αμέσως έφτιαξε ένα έντυπο και άρχισε να αρθρογραφεί....

Από τότε πέρασε χρόνος αρκετός και αφού έχασε τις πρώτες εκλογές φτάσανε και οι επόμενες........ και σκέφτηκε ο καλός "δημοσιογράφος" δεν παίρνω και μια camera στο χέρι και να το παίξω και MEGA CHANNEL ;;;  και νά 'σου μαζί με τον κολλητό του αρχίσανε να ξεσκεπάζουν τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του αντιπάλου......

Και αφού η δημοσιογραφία πήγαινε ρολόι είπε δεν κάνω και κάτι ακόμα για να βοηθήσω να χάσει ο αντίπαλος υποψήφιος και να 'σου πήρε και την βούρτσα και άρχισε τις αφισοκολλήσεις έστω και παράνομα..... ενώ το βράδυ που κοιμόταν εκλογικές νίκες ονειρευόταν.!!!!!!

Δεν έφτανε μόνο αυτό , ήθελε να βάλει και μεγάλες ΞΥΛΙΝΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ στους αντιπάλους υποψηφίους και έτσι τους χαρακτήριζε (επειδή είχε το αλάνθαστο κριτήριο του Δημοκράτη) μερικούς φασιστάκια, άλλους περίπου λαμόγια, άλλους υπόδικους και άλλους "παιδιά του λαού" με ειρωνικές διαθέσεις.....

Και όταν πέρασαν οι εκλογές και έχασε ......δεν μάθαμε τελικά τι έκανε..........!!!!!

και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....!!!!!

4/6/14

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.......Η επόμενη μέρα από την εκλογική νίκη του Πανταζή Χρονόπουλου ή καλύτερα η επόμενη μέρα από την εκλογική ήττα του Κώστα Αλεξανδρόπουλου μας αφήνει κάποια αναπάντητα ερωτήματά για αυτά που άρχισαν ήδη να βγαίνουν στην ......αγορά..!!!

1.  Γιατί ΤΕΛΙΚΑ άλλαξε η σειρά μεταξύ του 5ου και 6ου εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου στην παράταξη της ΝΕΔΑ ??   Αφού είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα Τι μεσολάβησε και ο 5ος έγινε 6ος ;;;;;

2.  Ποιος τελικά "σκάλωσε" πάνω στην κρεμάστρα ;;;  Θα πει με πλήρη περιγραφή την.....περιπέτεια του ;;;;; ;; Όποιος έχει μεγάλη ιδέα για την "πένα του" τελικά βρίσκει τον "δασκαλό του".......

3.  Είναι αλήθεια ότι βγήκε "δίσκος" για να μαζευτούν κάποιες χιλιάδες ευρώ για να προχωρήσουν κάποιοι σε ένα δικαστικό αγώνα κατά της νομιμότητας της εκλογής του Πανταζή Χρονόπουλου;;;  Καλά τι περιμένουν οι υποψήφιοι ότι ο κόσμος στην περιοχή θα τους πληρώσει τις ...ορέξεις τους;;;;  Όποιος έχει την "κάψα" προχωράει και μάλιστα τα "χώνει" εκτός και θέλει τα "δικά μου δικά μου και τα δικά σας πάλι δικά μου".......

Related Posts with Thumbnails