ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/6/11

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

Οι ενέργειες της αποκεντρωμένης διοίκησης σχετικά με την υπόθεση του Πανταζή Χρονόπουλου έχουν πάρει τις διαστάσεις σκανδάλου και ας μας αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι  έτσι.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα μετά την ανάγνωση της με αριθ.πρωτ. 41275/1627/16-6-2011 απόφασης του γενικού γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου σύμφωνα με την οποία απορρίπτει την προσφυγή της μείζονας αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως για την μη νομιμότητα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαχάρως που έγινε τις 8/5/2011 επειδή κλήθηκε και παρέστη στην συνεδρίαση ως Δήμαρχος ο Πανταζής Χρονόπουλος που με απόφαση του Αποστολόπουλου ευρίσκεται σε αργία.Ο λόγος απόρριψης που επικαλείται ο κ.Αποστολόπουλος  είναι ότι η μέιζονα αντιπολίτευση δεν είχε «ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ».

Κύριε Αποστολόπουλε πόσα θέλεις να μας τρελλάνεις?
Σύμφωνα με την παρ.6 του άρθρ.67 του Ν.3852/2010 στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου  προσκαλείται ο Δήμαρχος διαφορετικά η συνεδρίαση είναι άκυρη.Και αντί να προσκληθεί και να παρίσταται  ο από εσένα ορισθείς δημαρχεύων κ.Μπάμης,προσκαλείται και κάθεται στην θέση του Δημάρχου ο από εσένα τεθείς σε αργία κ.Πανταζής Χρονόπουλος,ο οποίος μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου θεωρείται πλέον έκπτωτος ο οποίος όχι  μόνο δεν έπρεπε να είχε προσκληθεί και να καθήσει στην θέση του Δήμάρχου αλλά να του είχε αφαιρεθεί και η οπτική ακόμη επαφή με τον Δήμο και μας λές ότι η μείζονα αντιπολίτευση δεν είχε έννομο συμφέρον αντί να είχες παρέμβει ο ίδιος δυναμικά?
Ποιος άλλος εκτός από την αντιπολίτευση θα διαπίστωνε την παράβαση του άρθρου 67 και την μη νομιμότητα της συνεδρίασης και θα είχε περισσότερο έννομο συμφέρον?Η συμπολίτευση που η ίδια επινόησε και  διέπραξε την παράβαση?
Δεν μας τα λές καλά κ.αποτολόπουλε και για αυτό μου δίνεις όλο το δικαίωμα να μιλώ πεί σκανδάλου.
Προφανώς παίρνοντας αυτή την μεσοβέζικη απόφαση και προτείνοντας τον ισχυρισμό περί εννόμου συμφέροντος ήθελες να αποφύγεις να πάρεις την εκ των πραγμάτων σωστή και νόμιμη απόφαση για να μην ενοχλήσεις «κάποιους».
Ο κ.Παπανδρέου μας έχει πάρει τα αυτιά σχετικά με την διαπλοκή.Η διαπλοκή δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και ηθική.Να τον πιστέψω ότι ενδιαφέρεται μετά από αυτή την απόφαση σας?
Γιατί τι άλλο να υποθέσω όταν μου αμολάτε  απερίσκεπτα αυτή την δικαιολογια  περί εννόμου συμφέροντος.
Ακούτε ρε κάτι τρελλά!!!Μείζονα αντιπολίτευση και δεν έχει έννομο συμφέρον αν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που μετέχει είναι νόμιμη !!!


καλλικρατης μέσω email.

23/6/11

Ο πρωην ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΖΑΧΑΡΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ????

Σύμφωνα με καλές πληροφορίες που μας έρχονται απο Πύργο ο πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΖ Βασίλης Πούρνος που κατάγεται απο την περιοχή μας έχει αρχίσει συνομιλίες για να ηγηθεί του Πανηλειακού και να τον οδηγήσει στην Γ' Κατηγορία. Η ομάδα του Πύργου και γενικά της Ηλείας έχει πολλά προβλήματα και είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες στις οποίες έχει περιέλθει. Απο το γραφείο του κ. Πούρνου (στην Αθήνα) πιστεύουν ότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και μένει να δούμε τι θα πράξουν τα τωρινά μέλη του συμβουλίου της ομάδας.
Αν και έχουμε περισσότερα για την υπόθεση αυτή ας περιμένουμε τις εξελιξεις και τα ξαναλέμε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΪΑΦΑ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ

Είναι πλέον γεγονός η έναρξη λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών του Καΐάφα. Οι ελπίδες μας για ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης αυξήθηκαν και έτσι  σιγά-σιγά έχει αρχίσει να εκδηλώνεται ενδιαφέρον από επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα.  Η λειτουργία των λουτρών φαίνεται ότι πλέον αποτελεί ισχυρή κινητήρια δύναμη για την τοπική οικονομία, καθώς ο τουρισμός της περιοχής είναι από το εσωτερικό της χώρας μας. Συνήθως η τοπική αγορά κινείται με τους συγχωριανούς μας που επιστρέφουν στα χωριά τους για τις διακοπές του καλοκαιριού.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ...email

ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ"  ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ blog

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ email.


σημειωση:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ bog.


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ...ΨΑΡΑ.

21/6/11

ΣΟΚ. ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ. ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΑΔΗΜΑΣ

Θανατηφόρο ατύχημα έγινε πριν λίγη ώρα στην είσοδο του χωριού Κακόβατος όταν συγκρούστηκε ΙΧ αυτοκίνητο με μηχανή όπου οδηγούσε ο άτυχος Κώστας Κολλιαδήμας, πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ανηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη γιατι το ΙΧ έστριψε τελευταία στιγμή κάθετα προς την κατεύθυνση της μοτοσυκλέτας με τραγικό αποτέλεσμα.
Συγκλονισμένη ΟΛΗ η τοπική κοινωνία της Ζαχάρως έχει παγώσει απο το κακό μαντάτο και ο νούς όλων ανατρέχει στο άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Κώστα.
Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού σε ένδειξη βαρύ πένθους ανέστειλε αμέσως την εκδρομή του συλλόγου στον Πόρο ενώ ο ιστορικός ΠΑΟΚ (σύλλογος όπου υπηρέτησε ο αδικοχαμένος Κώστας σαν ποδοσφαιριστής και σαν βοηθός απο διάφορα πόστα) θα προβεί σε ανάλογη κίνηση προς ένδειξη πένθους.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Με μεγάλες επιτυχίες για τα παιδιά της Ηλείας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου Παίδων-Κορασίδων που έγιναν στις Σέρρες.
Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μάντης του Κόροιβου Αμαλιάδας ήταν δεύτερος στα 110μ εμπόδια με επίδοση 14.24, η Όλγα Καστανά πάλι του Κόροιβου Αμαλιάδας ήταν 3η στον ακοντισμό με επίδοση 41.43μ., ενώ η Κωνσταντίνα Τούντα του ΝΟ Ζαχάρως ήταν 4η επίσης στον ακοντισμό με επίδοση 39.73μ.

http://www.asist.gr/sports/4117-Έλαμψαν-Μάντης,-Καστανά-και-Τούντα.html

...Ανήθικο δίδαγμα


 
Είναι πολύ πιο εύκολο να πηδήξεις μια ολόκληρη χώρα
που δεν αντιστέκεται,
παρά μια καμαριέρα που αντιστέκεται !...



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΟΥ???

20/6/11

τουρνουά Olympia Cup 2011

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Α.Ο. Νέων Ζαχάρως στο τουρνουά Olympia Cup 2011.
Στην κατηγορία JUNIOR (2000-2001) κατάφεραν να φτάσουν στην 3η θέση, ενώ στην κατηγορία PROJUNIOR(2002-2003), οι μικροί κατέκτησαν τη 2η θέση.
O Άρης Ρουμελιώτης, τιμήθηκε ως καλύτερος προπονητής της διοργάνωσης και για τον τίτλο του 1ου σκόρερ, στην κατηγορία JUNIOR βραβευτηκε ο Γιάννης Σαρδέλης, ενώ στην κατηγορία PROJUNIOR ο Νίκος Μποφίλης.
Συγχαρητήρια σε όλα παιδιά και ευχόμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Σημείωση: Για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας θα επανέλθουμε.

Η κα. ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΪΑΦΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                        Αθήνα, 20/6/2011


Θέμα: Επικοινωνία της Βουλευτού Επικρατείας Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΤΑ για τα Λουτρά Καϊάφα

Επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων, που διαχειρίζονται τα Λουτρά Καϊάφα είχε η Βουλευτής Επικρατείας κα.Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, μετά και την Αναφορά που κατέθεσε για την μεγάλη καθυστέρηση λειτουργίας των ιαματικών λουτρών.

Η κα. Αυγερινοπούλου, από τις αρχές Μαΐου είχε καταθέσει και Ερώτηση για το φλέγον θέμα, που εύλογα απασχολεί την περιοχή, δεδομένου ότι τα ιαματικά λουτρά αποτελούν μία από τις βασικές πηγές εισοδήματος για την τοπική οικονομία του Δήμου Ζαχάρως.

Η κα. Αυγερινοπούλου κατέθεσε ως αναφορά επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως και του προέδρου των αυτοκινητιστών της περιοχής, κ. Αργύρη Παύλου. Η Βουλευτής επεσήμανε, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ.Λάμπρου, ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έναρξη λειτουργίας των Λουτρών Καϊάφα θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, έτσι ώστε να υπήρχε επαρκής χρόνος προετοιμασίας ώστε να ανοίξουν τα λουτρά στις αρχές του Μάη. Αντιθέτως, η όλη διαδικασία υπογραφών και εγκρίσεων από τα υπουργεία καθυστέρησε αδικαιολόγητα και έτσι βρισκόμαστε ήδη στα τέλη Ιουνίου και τα Λουτρά Καϊάφα δεν έχουν ανοίξει τις θύρες τους. Γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και καθυστερήσεις στα συναρμόδια υπουργεία είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν τα μισά εισοδήματα των κατοίκων, που βασίζονται στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου τους. Επιπλέον, ουδείς μπορεί να δώσει σαφή χρονικό ορίζοντα έναρξης της λειτουργίας τους.

Η κα. Αυγερινοπούλου εξ'αλλου, σημείωσε ότι η λειτουργία των Λουτρών Καϊάφα με μειωμένο προσωπικό, λόγω της επιβληθείσας οριζόντιας περικοπής δημοσίων υπαλλήλων, δεν έχει καμμία λογική.  Αντίθετα, υποβαθμίζει τις παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες στις οποίες η χώρα μας βασίζεται για να ανταπεξέλθει στη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Χρειάζεται να αυτοματοποιηθούν οι τυπικές διαδικασίες μεταξύ των αρμόδιων υπουργείων και να μην κάνουμε «οικονομίες» σε τομείς, που αποτελούν την ατμομηχανή της ανάπτυξης, όπως ο τουρισμός.

ενημέρωση μέσω email.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

ΣΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΜΕΣΑ ΤΑ ΝΕΡΑ
ΣΕΙΣ ΖΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΤΥΦΕΚΙΖΑΤΕ ΦΤΕΡΑ
ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ;
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!


Read more: αμαρτωλό: όμορφααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!! http://amartolo.blogspot.com/2011/06/blog-post_565.html#ixzz1PoVgio8i

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ







Η συνέχεια επι της...οθόνης της ΕΤ-3

19/6/11

19 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΙΑΛΜΑ

Πέμπτη 18 Iουνίου 1992, ώρα 09:17.
O Nίκος Σιαλμάς με Mirage F-1 υπό την πίεση δύο τουρκικών αεροσκαφών F-16 σκοτώνεται στην περιοχή του νησιού Aγιος Eυστράτιος. Zεύγος ελληνικών αεροσκαφών από τη Σκύρο επιχείρησε αναγνώριση τουρκικών αεροσκαφών, που είχαν μπει στον ελληνικό εναέριο χώρο. H αναγνώριση, όπως και χθες, εξελίχθηκε σε αερομαχία. Tα ελληνικά Mirage F-1 ήρθαν αντιμέτωπα με τα τρίτης γενιάς αεροσκάφη F-16. O Nίκος Σιαλμάς κατέπεσε από χαμηλό ύψος, περίπου 500 ποδών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Hταν ο πρώτος πιλότος που έχανε τη ζωή του από αερομαχία στο Aιγαίο. Στη μνήμη του η Πολεμική Aεροπορία έχτισε μνημείο στο νησί.
Related Posts with Thumbnails