ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/2/12

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Drauzio Varella.
"Στο σημερινό κόσμο επενδύονται 5 φορές περισσότερα για φάρμακα για την αντρική ανικανότητα και την σιλικόνη για γυναίκες από ότι για την θεραπεία του αλτσχαιμερ. Σε μερικά χρόνια θα έχουμε ηλικιωμένες με μεγάλα στήθη και ηλικιωμένους με σκληρό πέος, αλλά κανένας από αυτούς δεν θα θυμάται σε τι του χρησιμεύει."

τι γίνεται με τις κατολισθήσεις ;;

Σε έντονο πρόβλημα με απρόβλεπτες διαστάσεις γίνεται από μέρα σε μέρα το φαινόμενο των συνεχών μικροκατολισθήσεων στην περιοχή Ζαχάρως - Φιγαλείας. Όλοι οι δρόμοι που από την εποχή των πυρκαγιών έχουν επιβαρυμένο ιστορικό άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα στους οδηγούς και στην περίπτωση Λεπρέου - Φασκομηλιάς ίσως κινδυνεύσουν και κατοικίες.  Το φαινόμενο είναι σε δραστηριότητα λόγω των βροχών και από ότι λένε κάτοικοι των περιοχών παραλίγο να είχαμε και τροχαία ατυχήματα σε μερικά  δύσκολα σημεία των οδών.
Συνιστούμε προσοχή και συνεχή παρακολούθηση από τους κατοίκους των μετακινήσεων του εδάφους γιατί έχουν γίνει πολύ χειρότερα σε άλλες χώρες.

14/2/12


Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ...ΤΩΡΑ


Τα τρία "Χ" της Ιστορίας Παπανδρέου



Από το Open government μας πήγε στο Without government.

Από αντιεξουσιαστής στην εξουσία, έγινε εξουσιαστής χωρίς εξουσία.

Πήγε να σώσει την Ελλάδα, και κόντεψε να γκρεμίσει την Ευρώπη.

 Από το λεφτά υπάρχουν, μας πήρε και αυτά που μέχρι τώρα είχαμε.

Από φιλοευρωπαϊκό και αγαπημένο τους παιδί, τον έκαναν οι Ευρωπαίοι,
αποδιοπομπαίο.


Τελικά η οικογένεια Παπανδρέου θα μείνει στην ιστορία ως "τα τρία Χ"

O παππούς έφερε την Χούντα
Ο πατέρας έφερε το Χρέος
Ο υιός έφερε το Χάος

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ...ΠΟΤΑΜΙ?



Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους στις πυρόπληκτες περιοχές αναμένονται οι επόμενες αν η κακοκαιρία συνεχιστεί με έντονη βροχόπτωση. 
Προσοχή στα επικίνδυνα σημεία και κυρίως τις νυκτερινές ώρες.

13/2/12

Συγχαρητήρια στην Δ.Ε.Ο. Φιγαλείας



Ένα μεγάλο Μπράβο και τις θερμότερες ευχές μας για την έντονη κοινωνική της δράση πρέπει να δώσουμε στην Διασωστική Εθελοντική Ομάδα της Φιγαλείας. Πρέπει να την έχουμε ως παράδειγμα εθελοντισμού και να ευχόμαστε να βρει μιμητές και στην Ζαχάρω που δυστυχώς δεν λέει να ξυπνήσει.....
Όταν οι τελευταίες πλημμύρες δημιούργησαν μεγάλα πρόβλημα στην λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου η Δ.Ε.Ο.Φ. ήταν παρούσα και βοήθησε στην μεταφορά των ασθενών από τον Πύργο προς τα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν  οι Χρήστος Καπλάνης, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Σταύρος Λιάπης και ο Διονύσης Νεοφώτιστος.

12/2/12

ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ

Τραγική κατάληξη είχε για τον Γ. Τζανέτο από την Ζαχάρω και την φίλη του από το Επιτάλιο η βόλτα με την μηχανή, οταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε σφηνώθηκε σε τρακτερ. Η σφοδρή σύγκρουση ήταν και μοιραία για την ζωή τους. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.
 Ήταν μεσημέρι όταν με σύμμαχο τον ήλιο και την  καλή μέρα το άτυχο ζευγάρι αποφάσισε να πάει βόλτα προς την Κυπαρισσία. Δυστυχώς, κατά την επιστροφή τους, λίγο μακρύτερα από τον κόμβο του Καλό νερού έγινε το κακό.
 Συγκλονίστηκε ακόμα μια φορά η κοινωνία της Ζαχάρως αφού συνεχίζεται ο μεγάλος κατάλογος των τροχαίων ατυχημάτων και ο αριθμός των νεκρών (κυρίως νέων) απο την περιοχή μας.  Το blog συμπαρίσταται και εύχεται θερμά συλλυπητήρια σε φίλους και συγγενείς.
Related Posts with Thumbnails