ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/5/19

Στην Ορεινή Ηλεία την Τετάρτη ο Κατσιφάρας


Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στην Ορεινή Ηλείας για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Ιωάννη του «Θεολόγου» προστάτη της περιοχής, θα παραστεί το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Το απόγευμα ο Περιφερειάρχης, αποδεχόμενος πρόσκληση των μελών του ΔΣ του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνεται στην Αθήνα (ξενοδοχείο King George), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων συνεχούς προσφοράς του Εργαστηρίου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου – λευκώματος της Ιδρύτριας και Επίτιμης Προέδρου Μαρίας Α. Τσούτσου, με τίτλο: «30 χρόνια πορείας σε φωτεινά μονοπάτια 1989- 2019 – Μια αληθινή ιστορία».

6/5/19

Ο συνδυασμός ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κατατέθηκε την Κυριακή το απόγευμα ο συνδυασμός της ανεξάρτητης αυθεντικής οικολογικής παράταξης στην Περιφέρεια. 

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ συμμετέχει στις Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου με έναν ισορροπημένο συνδυασμό 51 ατόμων (25 γυναίκες, 26 άνδρες). 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε: «Η Περιφέρεια είναι ο φυσικός χώρος της οικολογίας. Μόνο η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ έχει έντιμες και ουσιαστικές προτάσεις για την Περιφερειακή  διαχείριση των φυσικών πόρων, την προστασία των οικοσυστημάτων, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής με γνώμονα πάντα την αειφορία. Θα αγωνιστούμε με τα μέσα που διαθέτουμε απέναντι στην νοοτροπία των κούφιων εντυπώσεων και της αφισσορύπανσης».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ 
ΑΣΤΕΡΗ ΝΙΚΟΛΙΑ του Γεωργίου 
ΓΟΥΒΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Διονυσίου 
ΚΑΡΛΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη 
ΚΕΦΑΛΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παύλου 
ΚΡΕΣΤΕΝΙΤΗ ΡΕΒΕΚΑ του Κωνσταντίνου 
ΜΩΡΕΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του Βασιλείου 
ΠΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου  
ΣΑΚΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεοδώρου 
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Διονυσίου 
ΤΣΑΓΚΑΝΕΛΙΑ ΜΑΡΙΑ του Τρύφωνα  
ΧΕΛΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Σπυρίδωνος-Διονυσίου 
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου
Related Posts with Thumbnails