ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

13/1/12

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΔΡΑΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μετά από πάρα πολλές διαρρήξεις στην Ζαχάρω στα χωριά αλλά και στον κάμπο αποφάσισε η αστυνομία να δράσει με μπλόκα και να κάνει έρευνες επί τις εθνικού οδού σε όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Στο Γιαννιτσοχώρι μεικτό κλιμάκιο Τροχαίας Πύργου και ΟΠΚΕ έκαναν έλεγχους και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου και μάλλον έγιναν συλλήψεις. Το blog αν και γνωρίζει πολλά περιστατικά κλοπών δεν τα ανακοινώνει για να μην υπάρχει φόβος αλλά συνιστούμε μεγάλη προσοχή και αποφυγή φύλαξης χρημάτων και πολύτιμων αντικειμένων στα σπίτια.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΙΝΩΝ

Παραμονή Χριστουγεννων διοργανώθηκε με επιτυχία μεγάλο BΑΖAAR απο τον Πολιτιστικό - Περιβαλλοντικό Σύλλογο Γυναικών των Σχίνων. Υπήρχε πλούσιο εκθεματικό υλικό όπως Χειροποίητα στεφάνια, ημερολόγια, πέτρες ζωγραφισμένες στο χέρι, στολίδια από πηλό και τσόχα, γλυκά του κουταλιού και του "ταψιού", διακοσμητικά κεριά, χειροποίητα κοσμήματα.
Φωτογραφίες απο το blog του συλλόγου μαρτυρούν τα καλαίσθητα εκθέματα και εύχόμαστε καλή χρονιά και πάντα έξυπνες και ουσιαστικές εκπλήξεις να έχουμε απο τον σύλλογό σας.




"ΕΦΥΓΕ" ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Πριν λίγες μέρες μας ξάφνιασε όλους ο ξαφνικός θάνατος του Βαγγέλη Αποστολόπουλου. Έφυγε σε μια ηλικία που θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα γιατί ήταν ένα ανήσυχο πνεύμα με πλούσια επιστημονική κατάρτηση τόσο στην ιατρική όσο και στον πολιτισμό (είχε ασχοληθεί με την ποίηση).  Προσωπικά θυμάμαι τις ωραίες ιστορίες της μεγάλης εκείνης παρέα των  παιδιών της Ζαχαρως του '70 (Βασίλης, Νίκος, Γιώργος, Βαγγέλης, Γιάννης κλπ) που σιγά-σιγά χάνεται......
 Στα παιδιά του, την γυναικα του τους φίλους και στους συγγενείς εκφράζουμε τα συλυπητήρια μας.

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΕΣ

Ούτε 3 ΤΑΧΙ δεν συμπληρώναvε τα μέλη της τοπικής Ν.Δ. Ζαχάρως προχθές βράδυ όταν σε καφετέρια της Ζαχάρως συναντήθηκαν για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους......    Σε κλίμα έντονου προβληματισμού για το μέλλον κυρίως των εκλογών (βουλευτικών - δημοτικών) κύλησε η βραδιά και τίποτα από το όλο σκηνικό δεν θύμιζε τις παλιές κομματικές εκδηλώσεις. Έλαμψαν με την απουσία τους ΟΛΟΙ οι τοπικοί ΒΟΛΕΥΤΕΣ (ευτυχώς έστειλαν μηνύματα) καθώς και πολιτευτές. Παρευρέθηκε ο επί χρόνια παράγοντας Παναγ. Σκαρτσιάρης απο τον Πύργο (λέτε να πηγαίνει για βουλευτής?) και από την περιοχή μας είδαμε την κα. Μπαμπή, τον αντιδήμαρχο κ. Μπαμπάτσικο, τον πρόεδρο Μηλέας τον Μάτεση και από την Ζούρτσα τον κ. Γιαννίκο ο οποίος έθεσε προβλήματα από την πόλη του. Τελικά δεν μάθαμε αν κέρδισε κάποιος το φλουρί αλλά κάτι μου λέει ότι τυχερός θα ήταν  και πάλι ο Αρχηγός της Ν.Δ. μπας και δει Πρωθυπουργία.
Πάντως όπως και να έχουν τα πολιτικά πράγματα εσείς της Ν.Δ. τι θέλετε τις εκδηλώσεις αφού το κόμμα σας δεν εμφανίζεται ποτέ ενωμένο στις κρίσιμες στιγμές όπως π.χ στις δημοτικές εκλογές και ο καθένας σας τραβάει το δικό του δρόμο. Τοπική μόνο στα χαρτιά και στις ταμπέλες γίνατε....
έχω άδικο?
Related Posts with Thumbnails