ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

24/4/19

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΟΔΟ

 Το γήπεδο της Ζαχάρως, έζησε σήμερα στιγμές ...... παρελθόντος. Πολλά χρόνια μετά από την τελευταία συμμετοχή στα εθνικά Πρωταθλήματα, έδειξε σήμερα ότι δεν θα είναι κομπάρσος των Πλέι Οφ και αν πάρει το διπλό μέσα στο Επιτάλιο από τον Αλφειό, πηγαίνει πλέον στα διπλά ματς με τον πρωτοπόρο Ενιπέα με σημαντικές πιθανότητες να τον προσπεράσει.

 Τογκολ του Ντάνιελ Έλιοτ στο 30΄, (ο Παναγόπουλος έκλεψε τη μπάλα, βρήκε τον Έλιοτ, αυτός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα), ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ξενοφώντα και βλέπει άνοδο στη Γ΄ Εθνική. 

Η ομάδα του Παναγιωτακοπουλου, έπιασε τον Ξενοφώντα στην δεύτερη θέση και τον προσπέρασε (λόγω ισοβαθμίας), διατηρώντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ενιπέα στο -6 και με πέντε ολόκληρες αγωνιστικές να απομένουν, ελπίζει πλέον βάσιμα στη μεγάλη ανατροπή και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : Τσάμπρας, Κύτταρης, Χριστόπουλος, Οικονομίδης (85΄ Ντάβαρης), Καββαθάς, Γκούσκος, Στροφύλλας (71΄ Σπηλιωτόπουλος), Έλιοτ (90΄ Ασημακόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (68΄ Μπιμπής), Κατσώλης.

ΝΕΟΣ Κ.Ο.Κ. - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ


ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ -ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ


ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ

 

 Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή της Λιβύης, λόγω του συνδυασμού των χαμηλών πιέσεων στη Δυτική Μεσόγειο με τις υψηλές πιέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οδηγούν στην ανύψωση μεγάλης ποσότητας σκόνης και στη μεταφορά της προς τη χώρα μας κι άλλες χώρες της Ευρώπης, με συνέπεια να μειώνουν την ορατότητα κυρίως στη νότια Ελλάδα, αλλά να προκαλούν και λασποβροχές.

Στο μεταξύ, ξεπέρασε τους 25 βαθμούς η θερμοκρασία στη χώρα μας, με τις υψηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται στην Πελοπόννησο. Τη Μεγάλη Τρίτη, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στην Κυπαρισσία (25,9), στην Αμαλιάδα (25,1), στη Ζαχάρω Ηλείας (24,8), στο Βαρθολομιό (24,7) και στην Ηγουμενίτσα (24,7).

21/4/19

Περιοδεία του Απ. Κατσιφάρα στην Ζαχάρω

Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα στη Δυτική Ελλάδα, με θέσεις επεξεργασμένες και κοστολογημένες έως το τελευταίο ευρώ, είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας το μεσημέρι της Παρασκευής στις συναντήσεις που είχε με πολίτες, με επαγγελματίες, εμπόρους και παραγωγούς στην Ζαχάρω.

Ο κ. Κατσιφάρας συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του περιόδευσε στην αγορά της Ζαχάρως λίγη μόνο ώρα μετά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο εκλογικό του κέντρο στον Πύργο όπου, αναλυτικά και με σαφήνεια, παρουσίασε τους έντεκα μεγάλους στόχους που έχει ετοιμάσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την επόμενη περίοδο στην Ηλεία. 

  "Για εμάς βασική προτεραιότητα και ανυποχώρητη διεκδίκηση είναι η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού έως το Καλό Νερό και την Τσακώνα ώστε στο σύνολο της η Ηλεία να έχει πρόσβαση σε έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο", επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιφάρας με αφορμή την επικείμενη έναρξη των εργασιών ανακατασκευής της Πατρών- Πύργου.

Επίσης, ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε και στον κρίσιμο ρόλο του πρωτογενούς τομέα στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας, εστιάζοντας στην ενίσχυση των νέων αγροτών, στα σχέδια βελτίωσης (έχουν κατατεθεί ήδη 1.244 αιτήσεις από παλιούς και νέους αγρότες) αλλά και στην κομβικής σημασίας διασύνδεση των παραγωγών με τις αγορές μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

«Δεν λέμε λόγια. Μιλάμε με έργα και με σκληρή δουλειά ώστε και η περιοχή της Ζαχάρως να ωφεληθεί ακόμα περισσότερο απ’ την σοβαρή και συστηματική αναπτυξιακή προσπάθεια που συντελείται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης προσθέτοντας ότι στην Ζαχάρω οι πολίτες γνωρίζουν ότι σ’ όλες τις δύσκολες στιγμές η Περιφέρεια ήταν παρούσα και δίπλα τους.

 

στο ΝΕΟΧΩΡΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ


 Ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος μαζί με τους Γιώργο Κριτσέλη, Αντώνη Αγραπιδά και Γιώργο Σκαλτσά στο Νιοχώρι ελπίζει σε μια μεγάλη εκλογική νίκη και γιαυτό ακριβώς το λόγο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 "Το Νεοχώρι Ζαχάρως με «δυνατή» τριπλέτα υποψηφίων, εξαιρετικών στελεχών της τοπικής κοινωνίας, μπαίνει μπροστάρης στον αγώνα για μια μεγάλη ανατροπή, που θα σηματοδοτήσει πολύ σύντομα το νέο «αέρα» δημιουργικότητας, συνεργασίας και αποτελεσματικότητας στον Δήμο μας!"

Ν.Ε.Δ.Α ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ


Περιοδεία στο τελευταίο χωρίο του νομού Ηλείας έκανε πριν λίγο ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος μαζί με τα κύρια στελέχη του συνδυασμού του. Ενημερώθηκε αλλά και υποσχέθηκε για την επόμενη μέρα των εκλογών ενώ πολλοί από τους κατοίκους εξέφρασαν ανοικτά την επιθυμία τους να τον στηρίξουν και να τον ψηφίσουν ακόμα μια φορά...


ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ:ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ? ΜΕ..... ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ


Πανταζής Χρονόπουλος: Ξεκινάμε Δυνατά, Δυναμικά, Νικηφόρα (20/4/19 Νεα Φιγαλεία)

Ο Πανταζής Χρονόπουλος απο την ορεινή Νέα Φιγαλεία έκανε δήλωση οτι ξεκινάει μια νεα δυναμική και νικηφόρα πορεία για μαι νέα θητεία στον Δήμο Ζαχάρως -Φιγαλείας. 

 

 “Αγναντεύουμε τη Νέα Νίκη, εδώ από τη Φιγαλεία. Ξεκινάμε μια νέα νικηφόρα πορεία, όλοι μαζί ενωμένοι. Κάναμε έργο και συνεχίζουμε. Είμαστε μέσα από το λαό και αυτό είναι η δύναμή μας. Καταφέραμε πολλά και τιμήσαμε το λόγο μας προς το λαό της Φιγαλείας και των χωριών της”, δήλωσε ο "εκλεγμένος" Δήμαρχος Ζαχάρως.


Συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου, Κώστα Αλεξανδρόπουλου

Κ. Σπηλιόπουλος: «Ντρέπονται να συναντηθούν δημόσια Τσίπρας και Κατσιφάρας;»

«Οι κ.κ. Τσίπρας και Κατσιφάρας ντρέπονται να συναντηθούν δημόσια;». Η ερώτηση αυτή ήταν, μεταξύ άλλων, το αιχημρό σχόλιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Σπηλιόπουλου, μετά την ομιλία του πορωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα. 
Η πλήρης δήλωση του Κώστα Σπηλιόπουλου έχει ως εξής: «Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε προεκλογική του συγκέντρωση στην Πάτρα. Οι αναφορές του πρωθυπουργού στα μείζονα ζητήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου, τρένο, κ.ο.κ.) χαρακτηρίζονταν από ασάφειες και αμφιλεγόμενη πειστικότητα. Για τα θέματα αυτά έχουμε να πούμε πολλά τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο το ενδιαφέρον στην πρωθυπουργική ομιλία ήταν αλλού. Ο κ. Τσίπρας μίλησε για την Ευρώπη και τις ευρωεκλογές. Μίλησε για την Ελλάδα και την άποψή του για την πορεία της χώρας. Μίλησε θερμά για τις δημοτικές εκλογές στην Πάτρα και τον υποψήφιο που στηρίζει. Δεν είπε όμως μήτε μια λέξη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και για τις περιφερειακές εκλογές. Συμπεριφέρθηκε ως εάν στη Δυτική Ελλάδα να μην γίνονται εκλογές, ενώ στην ομιλία του ήταν απών ο ευνοούμενός του, απερχόμενος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας. Οι σχέσεις Τσίπρα-Κατσιφάρα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι μάλλον ντρέπονται να συναντηθούν δημόσια».
Related Posts with Thumbnails