ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/5/14

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ




Η χθεσινή ομιλία του Πανταζή Χρονόπουλου και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμό του ήταν καθοριστική κυρίως  για ψυχολογική υποστήριξη των ψηφοφόρων του. Υπολογίσαμε χωρίς υπερβολή περισσότερους από 1000 συγκεντρωμένους τόσο στο χώρο της ομιλίας όσο και στις γύρω καφετέριες.
Ο Πανταζής είχε για κάθε ένα υποψήφιο του ένα μικρό σχόλιο να κάνει γύρω από την προσωπικότητα του καθενός. Αίσθηση έκανε η αποκάλυψη διαφόρων γεγονότων που προσπάθησαν να κάνουν μερικοί πρώην υποψήφιοί του εκμεταλλευόμενοι την θεσμική τους θέση.Η άμεση απομάκρυνσή τους από τον συνδυασμό ήταν η πιο ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα και υποσχέθηκε ότι θα είναι άκαμπτος αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον.
Δεν θα σταθούμε στον λόγο του αλλά θα σας μεταφέρουμε την επιθυμία των συγκεντρωμένων που ήθελαν να τον συγχαρούν μετά την ομιλία  και τους υποσχέθηκε ότι θα ξανασυναντηθούν και πάλι την Κυριακή το βράδυ για τα επινίκια.

Προβολές σελίδας
 


Γράφημα με τις προβολές σελίδας του Blogger                                                                                                                  
Η αποδοχή του blog από τους αναγνώστες του φαίνεται στο πιο πάνω γράφημα.
Η συνεχή ανοδική πορεία μέσα σε λίγες μέρες αναδεικνύουν την εμπιστοσύνη σας και την θετική ανταπόκριση σας στις τοπικές ειδήσεις αλλά και στις εξελίξεις γύρω από τις εκλογές.
Ευχαριστούμε και ...συνεχίζουμε.                                                                                 

16/5/14

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΖΑΧΑΡΩ.


Χθες βράδυ η συγκέντρωση του Κώστα Αλεξανδρόπουλου ήταν μεγάλη και εδωσε ελπίδες για νίκη. Περίπου 800 - 900 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της Ζαχάρως και υπήρχε εντονος ενθουσιασμός απο τον παλμό και την αισιοδοξία για την νίκη. Σήμερα θα μιλήσει στην Φιγαλεία και  θα κλείσει την προεκλογική περίοδο ελπίζοντας σε μια νικηφόρο εκλογική διαδικασία.

Την συγκέντρωση θα την συγκρίνουμε με την αποψινή του Πανταζή για να δούμε αν υπάρχουν ποσοτικές διαφορές και αν υπάρχει εμφανής διαφορά σε όγκο και παλμό.

15/5/14

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ




Ο Σαμαράς περνώντας για την Καλαμάτα το Σάββατο θα κάνει ολιγόλεπτη στάση στην Ζαχάρω για να χαιρετήσει τους φίλους της Ν.Δ. και στην συνέχεια θα συνεχίσει για ψαράκι στον Κακόβατο . Η ώρα άφιξης υπολογίζεται γύρω στις 15:00 αν και αύριο θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμά του.

ΝΕΔΑ - ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ.
















ΑΠΟΨΕ!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ "ΝΕ.Δ.Α." ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ
Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,
Σας περιμένουμε όλες και όλους στη μεγάλη προεκλογική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της "ΝΕ.Δ.Α." και του Υποψήφιου Δήμαρχου ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ στις 8:30 το βράδυ στην κεντρική Πλατεία της ΖΑΧΑΡΩΣ.
Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΝΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΟΛΟ ΘΕΡΙΕΥΕΙ!
Στις 18 Μαίου οι Δημότες ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ που ζουν και μοχθούν, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!
Με όλες και όλους σας προχωράμε ΜΑΖΙ! Προχωράμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ "ΙΟΝΙΟΝ FM"



Έκκληση προς τους πολίτες της Ζαχάρως να ψηφίσουν την αλλαγή στις αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε μέσα από το IONION FM ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Δημοτική Αρχή , υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος.
« Καλούμε όλους τους πολίτες να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και ψηφίσουν την δική μας παράταξη στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ζαχάρω αξίζει καλύτερες ημέρες» - ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξανδρόπουλος και επεσήμανε ότι η παράταξή του θα αγκαλιάσει και θα βοηθήσει όλους τους δημότες μετά τις εκλογές.


 Πηγή :
http://ionionfm.gr/player_nw.php?clipid=50734&Narea=%C6%C1%D7%C1%D1%D9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ




Επειδή μερικοί αναγνώστες μας έχουν κατατάξει στο στρατόπεδο του Χρονόπουλου και μάλιστα μας χαρακτήρισαν ως ...εξυπνάκηδες θέλουμε να τοποθετηθούμε απέναντι σας και να καταθέσουμε κάποιες απόψεις για το θέμα.

1. Τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο τον γνωρίζουμε τόσο καλά όσο και τον Πανταζή Χρονόπουλο. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και την πορεία του, αρά εμείς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε κανενός την μοίρα. Η κάλπη θα μιλήσει.

2. Δεν μπορούμε όμως να μην πούμε αυτά που ακούμε και μάλιστα μερικά πράγματα έχουν ακουστεί στην περιοχή μας πριν από μας. 

3. Οι αναγνώστες μας έχουν το δικαίωμα να κάνουν σχόλια και να εκθέτουν τις απόψεις τους χωρίς λογοκρισία, αρά ο καθένας και άποψη έχει και αποφασίζει που θα δώσει την ψήφο του.

Όσον αφορά τον συνδυασμό ΝΕΔΑ εκτιμούμε ότι απόψε (τελευταία συγκέντρωση) είναι η καθοριστική στροφή πριν το τερματισμό επειδή κατά την πορεία των τελευταίων προεκλογικών ημερών έδειξε ότι το επιτελείο του και ο στρατηγικός του σχεδιασμός έχει αποτύχει εν μέρη. Όλα άρχισαν από τότε που βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου και ο Χρονόπουλος πήρε το "πράσινο φως" για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος. Εκεί κατέρρευσαν οι ελπίδες και οι προσδοκίες (εκεί έπρεπε να εστιάσουν ???) των επιτελών του συνδυασμού ΝΕΔΑ ότι ο "ψεύτης - κλέφτης - απατεώνας - λαμόγιο κλπ" δεν θα μπορεί να είναι παρών στις εκλογές. Μετά από αυτό το ΞΑΦΝΙΑΣΜΑ ήρθε η αντίδραση με την έκδοση ανώνυμης φυλλάδας (πολύ καλή σκέψη αλλά ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ η επιμονή, με το συμπάθειο ποιός είχε την ιδέα??) για να πει τι;;;;; ότι το δικαστήριο έκανε λάθος ?? το λαμόγιο είναι εδώ???? δεν τον ξέρουμε τον Χρονόπουλο ???? τώρα θα τον μάθουμε ???? δηλαδή πάλι εκεί στοχεύσατε στην ΑΠΟΤΥΧΙΑ για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες???? Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό κούρασε και έγινε από το στρατηγείο σας μια "ΜΑΝΙΑ" ....????

Και πάμε στα πρόσωπα του συνδυασμό σας.  Δεν μου λέτε γιατί πήρατε τους πρώην που στηρίξανε ένα ΛΑΜΟΓΙΟ και τους κάνατε σημαία σας??? Κάποιοι απο αυτούς έβαλαν ανακοινώσεις στήριξης στις εφημερίδες όπου ο ίδος ο Πανταζής τους ΠΕΤΑΞΕ σαν στημένες λεμονόκουπες από τους συνδιασμούς του. Τι νόημα είχαν αυτές οι δημοσιεύσεις??? Μήπως οτι έχετε όλους τους άλλους και πήρατε και τους τελευταίους ??? Μεγάλες μεταγραφές κάνατε...... Μάλιστα σε μερικά χωριά τους ΞΕΦΩΝΗΣΕ απο τα ΜΕΓΑΦΩΝΑ και στις ομιλίες του, σαν να έλεγε στους συγχωριανούς τους οτι να εγώ ΑΥΤΟΥΣ δεν τους θέλω γιατί τους ΒΟΗΘΗΣΑ και επειδή είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ μου κάνουν ΠΟΛΕΜΟ και εσείς τους μαζέψατε. Ποίους δηλαδή ??? τους πρώην του ...έκπτωτου !!!!!   

Και μετά σας φταίει το "αμαρτωλό" που σας τα λέει ???? ο κόσμος που τα λέει δεν σας νοιάζει???

Και πάμε τώρα στους "Βασιλικότερους του Βασιλέως". Μερικοί δεν κατάλαβαν ότι ο ΑΡΧΗΓΟΣ είναι ΕΝΑΣ, ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. Τι θέλουν κάποιοι να το παίζουν στα χωριά (όχι σε όλα) ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ και μάλιστα με μια ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ....!!!!.  Επειδή δηλαδή κάποιος για διάφορους λόγους θέλει να ψηφίσει κάπου αλλού είναι και αυτός ....στόχος και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κλπ. ????  Και κάτι ακόμα, υπάρχουν οι Αριστεροί που κάνουν διαλογή σε καλούς δεξιούς (γιατι μας υποστηρίζουν) και σε κακούς (που είναι απέναντί μας). Εσυ τους όρισες Κώστα να κάνουν κριτική για τα πολιτικά φρονήματα ??? τώρα μάλιστα που σε στηρίζουν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Τζαβάρας, ΝΔ Ζαχάρως και Χ.Α. ???Δεν λέω άλλα.......

Από χθες βράδυ μου είπε κάποιος "Τρελάθηκαν στον Αλεξανδρόπουλο?? όλους ΛΑΜΟΓΙΑ θα τους βγάλουν??? " Δηλαδή ρε παιδιά όλοι σας είστε ΩΡΑΙΟΙ και οι άλλοι είναι ΚΑΘΗΚΙΑ - ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ και τα λέτε με τόση ευκολία 5 μέρες πριν τις εκλογές???? Δηλαδή ο Λαμπρόπουλος είναι έτσι όπως τον λέτε ???   και θέλετε να καθίσει ο κόσμος και να σας πιστέψει??? Ποιοι είστε ??? οι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ??? ΔΗΛΑΔΗ μας λέτε ότι ο ανθρωπος που ΒΟΗΘΗΣΕ να γίνει το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ είναι "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"  και το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι :  Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???? ΣΥΜΦΩΝΕΙ ??? ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ????

Άντε να μαζέψετε το ΑΝΗΛΙΟ τον ΚΑΚΟΒΑΤΟ το ΞΗΡΟΧΩΡΙ και το ΛΕΠΡΕΟ..........


προς ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.    Κάποιο δεν ξέρουν να κάνουν εκλογές απο τους συμβούλους σου,  γιαυτό δεν έκλεισες συνδιασμούς παντού, και αυτό μετράει....... !!!

Ολιγωρία του ΥΠΕΚΑ στην προστασία του Νότιου Κυπαρισσιακού Κόλπου




Κώδωνα κινδύνου κρούουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις, λίγες μόνο μέρες προτού ξεκινήσει η φετινή περίοδος ωοτοκίας, καθώς ο κυπαρισσιακός κόλπος, η δεύτερη σημαντικότερη παραλία ωοτοκίας για τις θαλάσσιες χελώνες Caretta Caretta, κινδυνεύει με ευθύνη του ΥΠΕΚΑ. Παρά το γεγονός ότι η χώρα μας παραπέμπεται στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης επειδή δεν έχει εξασφαλίσει επαρκώς την προστασία του απειλούμενου είδους στην περιοχή, οι ελληνικές αρχές επιδεικνύουν και πάλι ολιγωρία. 
H Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε κινήσει από τον Οκτώβριο του 2012 σε βάρος της χώρας μας προδικαστική διαδικασία για παράβαση των άρθρων 6 και 12 της Οδηγίας 92/43 στην περιοχή Natura 2000 «Θίνες Κυπαρισσίας Νεοχώρι- Κυπαρισσία» (GR2550005). Η ολιγωρία που συνέχισαν να επιδεικνύουν οι ελληνικές αρχές, αφενός ως προς τη λήψη όλων των άμεσων ενδεδειγμένων μέτρων για την προστασία της περιοχής και την αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ζημίας, αφετέρου ως προς την δημιουργία ενός πλαισίου για την οριστική θεσμική θωράκιση και την ολοκληρωμένη διαχείριση της περιοχής, και ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου ωοτοκίας εντός του Μαΐου 2014, οδήγησε τελικά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποφασίσει τον Μάρτιο του 2014 την παραπομπή της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.   
Οι παραλείψεις των ελληνικών αρχών μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:
  • Ενώ κατά την περίοδο ωοτοκίας του 2013 παρουσιάστηκαν έντονα προβλήματα, τα οποία επανειλημμένως καταγγέλθηκαν στην πολιτική ηγεσία και τις υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ, ουδέν μέτρο έχει ληφθεί για την άμεση αντιμετώπιση των οχλήσεων.    
  • Ενώ έχει προκηρυχθεί έργο για τη θεσμική θωράκιση της περιοχής, η ανάθεση του έργου, που περιλαμβάνει την εκπόνηση Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και σχεδίου προεδρικού διατάγματος,  δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προκήρυξη του έργου αναγνωρίζει τον κατεπείγοντα χαρακτήρα αυτής της εργασίας, δίνοντας στον ανάδοχο που θα επιλεγεί την  ασφυκτική προθεσμία δύο (2) μηνών προς ολοκλήρωση του έργου. 
  • Πέρυσι, σε μία προσπάθεια να λάβει έκτακτα μέτρα προστασίας της περιοχής, το ΥΠΕΚΑ εξέδωσε υπουργική απόφαση  αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών σε τμήμα του βιοτόπου (Υ.Α. 28353/23-5-2013). Το ΥΠΕΚΑ δεν έχει διατυπώσει με σαφήνεια τη συνέχιση ισχύος της αναστολής, μετά το πέρας ισχύος της. 
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις Αρκτούρος, ΑΡΧΕΛΩΝ, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, Καλλιστώ, Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Greenpeace, MEDASSET, MOm και WWF Ελλάς θέτουν το ΥΠΕΚΑ προ των ευθυνών του και καλούν την πολιτική ηγεσία του να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας και της οικολογικά ευαίσθητης περιοχής. 


πηγή : http://www.wwf.gr/el/news/1272-2014-05-06-14-47-38

Ο ΤΡΑΚΤΕΡΑΣ ΣΑΣ.........


14/5/14

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Τα λεωφορεία από Αθήνα προς Ζαχάρω για τις εκλογές 18-5-2014 θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Καραϊσκάκη:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Μαΐου, ώρα 5 μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Μαΐου, ώρα 7 μμ


Τηλ. επικοινωνίας: 698 13 23 266
Τηλ. επικοινωνίας: 693 60 60 783



ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗ Η' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ;



















Τον "τσίμπησε" ο ΚΟΚΟΡΑΣ της ΖΑΧΑΡΩΣ..........

http://kokoraszaharos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_14.html?spref=fb

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ;


Η απάντηση στο ερώτημα γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟ και ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ στην περιοχή της Ζαχάρως είναι πολύ εύκολη. 

Απο το '81 μέχρι σήμερα ο κομματικός ΠΑΣΟΚικός συνδικαλισμός στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ανέδειξε ικανά στελέχη που να έχουν την ΔΥΝΑΜΗ και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να επιβιώνουν σε πολλούς πολιτικούς μετασχηματισμούς χωρίς πολλές φθορές. Αν και έχουν δείξει σημεία κόπωσης και έχουν χαμηλώσει οι τόνοι στην πολιτική σκακιέρα εντούτοις κάνουν κομματικές και πολιτικές συμφωνίες κυρίως με την Δεξιά (ελλείψει ικανών στελεχών) που πάντα έχουν ημερομηνία λήξης. Πάρτε παράδειγμα τις προηγούμενες και προπροηγούμενες εκλογές και δείτε τις πρόσκαιρες συμμαχίες. Από όλες αυτές μόνο οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ επιβίωσαν και παρέμειναν στον "αφρό". 

Τελικά φέτος τι ψηφίζουμε??  Κομματικές γραμμές ??  Κομματικούς υποψηφίους ??? ή μετακινούμενους από την μια στην άλλη μεριά και όπου φυσάει ο άνεμος ???

ΓΙΑΤΙ Η Ν.Δ. ΣΕ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΗΣΕ ;



Όταν κάποιος θέλει να εξηγήσει το ερώτημα "μα καλά που πήγαν οι άνθρωποι της Δεξιάς στην Ζαχάρω και την Φιγαλεία ;; γιατί δεν έφτιαξαν ένα κομματικό ψηφοδέλτιο μιας και είναι και κυβέρνηση ;; κλπ"

Η απάντηση είναι απλή. Γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να γίνει ο ΗΓΕΤΗΣ, και σε αυτό το θέμα φταίνε πρώτον οι κύριοι και οι κυρίες που λένε ότι συμμετέχουν στην Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στην Ζαχάρω, δεύτερον οι τοπικοί βουλευτές και βουλευτίνες που δεν θέλουν ισχυρή εκπροσώπηση του κόμματος από ΝΔκράτη Δήμαρχο, τρίτο γιατί βλέπουν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και όχι κοινή πορεία, τέταρτον γιατι πάντα θέλουν να κάνουν κριτική και να κουτσομπολεύουν λόγω ανικανότητας και πέμπτον έχουν μάθει να είναι "υποτακτικοί και σιωπιλοί".......

Γιατι ;; μετά τον "ανίκανο" Κριτσέλη (όπως έλεγαν) δεν βγήκε κάποιος να πει ότι είναι ικανός να τον διαδεχθεί και να γίνει ο νέος Καραπαναγιώτης;;  Απλά γιατί δεν υπήρξε το πολιτικό ταλέντο παρά μόνο το φτηνό κομματικό που και αυτό ξεθώρισε και έσβησε. Ποιος άραγε Δεξιός στην Ζαχάρω υπολογίζει την "γραμμή" της Τοπικής της Ν.Δ. ;; 

Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα τόσο σε Ζαχάρω όσο και σε Φιγαλεία.




ΝΕΔΑ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,
Σας περιμένουμε όλες και όλους στη μεγάλη προεκλογική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της "ΝΕ.Δ.Α." και του Υποψήφιου Δήμαρχου ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ αυτή την ΠΕΜΠΤΗ στις 8:30 το βράδυ στην κεντρική Πλατεία της ΖΑΧΑΡΩΣ.
Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΝΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΟΛΟ ΘΕΡΙΕΥΕΙ!

Στις 18 Μαίου οι Δημότες ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ που ζουν και μοχθούν, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!

Με όλες και όλους σας προχωράμε ΜΑΖΙ! Προχωράμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

ΝΕΔΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 18:30

Νέες και νέοι του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας,
σήμερα το απόγευμα γύρω στις 6:30, με μεγάλη χαρά σας καλώ όλες και όλους σας για καφέ, ενημέρωση και συζήτηση στο Καφέ του "Γουργούλη" στη διασταύρωση της Ζαχάρως.
Εσείς αποτελείτε τη "μαγιά" για το αύριο του Τόπου. Εσείς πρωτοπόρα αλλά και ισότιμα με τις άλλες γενναίες, θα χαράξετε μια νέα τροχιά αναπτυξιακής, πολιτιστικής, περιβαλλοντικής ευημερίας για τον Δήμο μας.

Σας περιμένω!
ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Έντονο πολιτικό παρασκήνιο έχουν και οι φετινές εκλογές. Οι υποψήφιοι έχουν επικεντρωθεί στο πως να αναδείξουν τα ελαττώματα του ενός για τον άλλον και αυτό φάνηκε ακόμα και στην τηλεοπτική τους εμφάνιση. Τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτές τις αλληλοκατηγορίες ;;

Εκείνο που έχω μάθει είναι ότι τις τελευταίες μέρες ένα μεγάλο πολιτικό πρόσωπο της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ πληροφορήθηκε ότι στην ΖΑΧΑΡΩ - ΦΙΓΑΛΕΙΑ προσπαθουν κάποιοι να ΣΠΗΛΩΣΟΥΝ τον παλιό του συνεργάτη και προσωπικό του φίλο ως ΑΠΑΤΕΩΝΑ και λίγο πολύ ως "ΛΑΜΟΓΙΟ". Αυτή η ενημέρωση που είχε από διαφορετικές πηγές τον εξόργισε και έδωσε  εντολή (απο ότι έμαθα) να διερευνηθούν οι κύριοι υπεύθυνοι της συκοφαντικής κίνησης. Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ αυτό ΠΡΟΣΩΠΟ τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ότι φαίνεται να κρατάει στάση αναμονής στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ των Αθηνών αλλά στην ουσία ΔΟΥΛΕΥΕΙ πολύ καλά με διεθνείς επαφές τόσο με Υπουργούς όσο και με Πρωθυπουργούς και δεν θέλει να αποτύχουν οι "φίλοι" του ακόμα και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το θέμα είναι ότι Βουλευτής του Πύργου που "πολύ ανακατεύτηκε" με τα της περιοχής μας μάλλον έχει στείλει λάθος πληροφορίες για το τι γίνεται στην Ζαχάρω -Φιγαλεία και αυτό θα έχει αντίκτυπο στα ποσοστά του κόμματός του στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.  

Το θέμα είναι πολύ μπλεγμένο και τα ερώτηματα που θέλουν απάντηση είναι :

1. Αν επικρατήσει η παράταξη του Πανταζή που θα κρυφτούν αυτοί ??

2. Αν επικρατήσει η παράταξη του Κώστα ποιοί θα κάνουν κουμάντο ?? 

3. Αν τα ποσοστά του κόμματος του θα είναι μικρά στην Ζαχάρω ο   "Βουλευτής" του Πύργου θα αναλάβει την ευθύνη της χασούρας ???


13/5/14

ΝΕΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ 12/5/2014


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κύριος Αλεξανδρόπουλος, εξαπατά διαρκώς τους συμπολίτες μας, με παραμύθια της Χαλιμάς

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ…ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ

Οι μάσκες πέφτουν μία-μία! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ του ψυχίατρου βουτάνε στο βυθό και στρέφονται εναντίον του, το ένα πίσω από το άλλο!

1. Αναστάτωσαν τον άνω Καϊάφα, τον Άγιο Νικόλαο, τον Μπισχοινόκαμπο, τον Κακόβατο και το Νεοχώρι, με την δήθεν κατάργηση των οικισμών. Τρομοκράτησαν τους κατοίκους με ψέματα για να αποσπάσουν την ψήφο τους και τώρα κρύβονται από τους πολίτες που εξαπάτησαν. Τα έργα που έχουν ψηφιστεί από το Δήμο λένε τα εντελώς αντίθετα. Το Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) βρίσκεται στην τελική φάση του. Αυτοί οι κύριοι το καταψήφισαν (ως συνήθως) και το έχουν προσβάλει γιατί είναι αντίθετο με τα γνωστά οικογενειακά συμφέροντα.
2. Ο κύριος Αλεξανδρόπουλος χαρακτήρισε σαν άθλιες, τις εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Νέας Φιγαλείας, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γιαννίκος τον διαψεύδει: «…οι φιλοξενούμενοι στο γήπεδό μας, έχουν μείνει άφωνοι από τις εγκαταστάσεις μας, γιατί έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στο νομό Ηλείας». Δηλαδή ό,τι είναι ευλογία για τον τόπο, είναι άθλιο για τον «αλεξιπτωτιστή».
3. Δημοσίευσαν στον τύπο, πολλές φορές, πως οι υπηρεσίες του Δήμου ελέγχουν τους καταστηματάρχες για τις τέντες και τα κιόσκια που έχουν κατασκευάσει. Η αλήθεια είναι πως η αναστάτωση προήλθε από καταστηματάρχη που είναι οπαδός του κυρίου Αλεξανδρόπουλου. Αυτός «ο κύριος» κατήγγειλε γειτονικό του κατάστημα με έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο και η πολεοδομία όφειλε να εκτελέσει τον γενικό έλεγχο, γιατί διαφορετικά θα κινδύνευε από πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της.
4. Διανέμουν ένα φύλλο χαρτί του Δήμου, ψευδόμενοι για εκβιασμό, με τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία της Ζαχάρως. Κρύβουν το δεύτερο φύλλο από το έγγραφο, που λέει ότι η άδεια στα καταστήματα, έχει λήξει από τις 31 Δεκεμβρίου 2013. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή καλούνται οι καταστηματάρχες με την ίδια ακριβώς προειδοποίηση για να ενδιαφερθούν και να ζητήσουν ανανέωση της άδεια τους. Το θέμα αυτό το γνωρίζει όλη η αγορά της Ζαχάρως εκτός από τον «αλεξιπτωτιστή» και τους εισαγόμενους υποψηφίους.

Η αλήθεια λάμπει και ο κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του.

Οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι και τα παπαγαλάκια που αναχαράζουν σαν τις προβατίνες τα ίδια και τα ίδια εισπράττουν το τίμημα των ψευδών τους.-

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .....ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ


Μαθαίνω ότι οι 500 ίσως και παραπάνω ψήφοι που αντιστοιχούν σε αυτούς που ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν γίνει "στόχος" και για τους δύο υποψηφίους. Μάλιστα κάποιος (μου είπαν) ότι έβαλε μέχρι και δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα για να υποστηρίξει ανοικτά τον έναν από τους δύο διεκδικητές του δημαρχιακού θρόνου. 

Τώρα τα έχουμε ξέχασαν όλα.... που πήγαν οι δημοκρατικές ευαισθησίες 
Με τους φασίστες αγκαλιά??? 
με τους Χίτες ???? 
Για να δούμε θα μιλήσει επιτέλους κανένας Δημοκράτης Αγωνιστής Αριστερός ??

Από τα σχόλια που γράφουν οι αναγνώστες μας ΜΟΝΟ τον Παύλο Αργύρη αναγνωρίζουν σαν Χρυσαυγίτη...... 
http://amartolo.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5401.html#comment-form

για να σοβαρευτούμε σε 2 μέρες κληρώνει !!!!!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν.....μπορούμε όμως πολύ 'άνετα με τη γνώση του παρελθόντος και με τις πράξεις του παρόντος να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας ταιριάζει και μας αξίζει!!!
Αγαπητοί μου φίλοι δεν πρέπει να απαγοητευόμαστε όταν μας λένε οι μεγαλύτεροι μας ότι σήμερα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, και ότι ο βίος είναι αβίωτος και το μέλλον είναι άδηλο...Όχι το μέλλον ήταν πάντα άδηλο, οι μεγαλύτεροι μας έχουν πάντα την τάση να υπερασπίζονται την δική τους εποχή....Δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε όποιον αγώνα αρχίζουμε όση απογοήτευση και να λαμβάνουμε από συμπολίτες μας... δεν θα μπορέσει ποτέ η δική μας γενιά να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας εάν δεν συμμετέχουμε στα κοινά και συνηθίζουμε να λέμε "τι μας νοιάζει εμάς;;" ο τόπος αυτός είναι καταδικασμένος να χαθεί........ Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας έθεσα υποψηφιότητα με την ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και ζητώ την στήριξή σας για να παλέψω με εργατικότητα και τιμιότητα για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε, αυτά που μας ανήκουν... Με την ματιά μας προς τον πολιτισμό και στην τουρισμό να δώσουμε ελπίδες και προοπτικές για τους νέους ολόκληρου του Ν,Ηλείας.... Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα.....

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...... ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 12 Μαΐου 2014
Δελτίο Τύπου
Τα συνεργεία πιάνουν «δουλειά» για τη συντήρηση των τμημάτων της Πατρών – Πύργου  – Καλού Νερού και της Πατρών – Τριπόλεως

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες για δύο σημαντικά έργα που θα εκτελεστούν σε δύο από τα σπουδαιότερα οδικά δίκτυα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα σε δυο Περιφερειακές Ενότητες, την Αχαΐα και την Ηλεία. Πρόκειται για την Πατρών – Πύργου – Καλό Νερό και την Πατρών – Τριπόλεως (πρώην «111»).
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή ο ανάδοχος για το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση – Αποκατάσταση και Άρση της επικινδυνότητας της Ν.Ε.Ο. Πάτρα – Πύργος και της Ε.Ο. με αρ. 9 Πύργος – Καλό Νερό, στα τμήματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ.
Επιπλέον, η Επιτροπή ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης για το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση – Αποκατάσταση και άρση της Επικινδυνότητας της Ε.Ο με αριθ. 33 Πάτρα – Τριπόταμα – Διασταύρωση με Ε.Ο. 74» (τμήματα αρμοδιότητας ΠΔΕ) ύψους 4.500.000 ευρώ. Και τα δύο έργα έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Όσον αφορά τις εργασίες στη Ν.Ε.Ο. Πάτρα – Πύργος, προτεραιότητα θα δοθεί στις εργασίες επισκευής και συντήρησης για την αποκατάσταση των υπαρχουσών φθορών του εν λόγω οδικού δικτύου, επικουρικά θα συμπεριληφθούν, εργασίες άρσης επικινδυνότητας και αποκαταστάσεις βλαβών σε στηθαία ασφαλείας, πινακίδες σήμανσης κ.λπ.
Συνολικά θα γίνουν περισσότερες από 30 παρεμβάσεις στα επικίνδυνα σημεία στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, Πύργου – Κυπαρισσίας (στα όρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας) και στην συνδετήρια οδό ΠΕΟ με ΝΕΟ Πατρών-Πύργου στο ύψος των Ροϊτίκων, όπως έχουν υποδειχθεί και καταγραφεί από κλιμάκια που διενήργησαν αυτοψίες, καθώς και σχετικά έγγραφα και αιτήματα φορέων.
Η έγκριση αυτή έρχεται προς συμπλήρωση των εργασιών που ήδη εκτελούνται από το 2013 με την εργολαβία ύψους 1.500.000 ευρώ για τη βελτίωση της Εθνικής Οδού Πατρών –Πύργου.
«Προσπαθούμε με κάθε τρόπο, με ελάχιστους πόρους, να βελτιώσουμε το οδικό δίκτυο της Περιφέρειάς μας, ώστε να ενισχύουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών μας που αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Το οδικό δίκτυο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, προσπαθούμε να συντηρήσουμε τμήματά του που έχουν την περισσότερη ανάγκη, τη στιγμή που τα τελευταία δέκα χρόνια δεν είχε δοθεί ούτε ένα ευρώ για τη συντήρηση» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.

ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΠΑΝΤΑΖΗ - ΝΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ

Απόψε ο Πανταζής επισκέφτηκε τον Κακόβατο (ο γιατρός ήταν Νεοχώρι - Θολό) για να διεμβολίσει το σκληρό πυρήνα των υποστηρικτών του Αλεξανδρόπουλου. Όπως είναι γνωστό οι Κακοβατίτες είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό υπέρ του συνδυασμού της παράταξης ΝΕΔΑ και η προσπάθεια του Πανταζή επικεντρώθηκε στο να επικρίνει τους πρώην "ευνοημένους" του που τώρα πρωταγωνιστούν στον αγώνα εναντίον του.  Οι εντυπώσεις και οι εκτιμήσεις του Πανταζή για την συγκέντρωση δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα.
Ο μούστος βράζει.......!!!!!

ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ






Γεννήθηκε στη Ζαχάρω το 1962 γιός του Σπήλιου Λαμπρόπουλου απο Ανήλιο και της Φωτεινής Σασσάλου απο Ζαχάρω.  Είναι επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, με διδακτορικό από την Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (London School of Economics). Παντρεμένος με την Ιωάννα Μακρή και έχουμε δύο παιδιά, την Φωτεινή και τον Νικόλα.

Σημαντικοί σταθμοί της επαγγελματικής και εκπαιδευτικής κριέρας του ήταν :
  • Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ)
  • Ανώτατο στέλεχος και σύμβουλος σε εταιρίες και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (World Bank, Ε.Ε., ΟΟΣΑ κ.α.)
  • Μέλος του Ιδύματος "Χατζηκώνστα"
  • Μέλος σε επιστημονικούς φορείς, με σημαντικές διακρίσεις και επιστημονικές μελέτες.
  • Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Προμηθειών Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
  • Πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.).
  • Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Ερρίκος Ντυνάν"
  • Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.
  • Ειδικός Σύμβουλος του κ. Γιώργου Σουφλιά ως Υπουργού Παιδείας.
  • Πολιτευτής της Ν.Δ. στην Ηλεία.

12/5/14

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ"





ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014
Δελτίο Τύπου
Ομιλία του Απόστολου Κατσιφάρα αύριο βράδυ στον Πύργο

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιεί αύριο βράδυ στον Πύργο ο συνδυασμός του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας, αύριο Τρίτη 13 Μαίου και ώρα 7.30 το απόγευμα, θα μιλήσει στον Πύργο, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Διοικητηρίου Π.Ε. Ηλείας (Μανωλοπούλου και 28ης Οκτωβρίου).
Θα προλογίσει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ενώ θα παρευρίσκονται και υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
Related Posts with Thumbnails