ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/10/11

ΕΙΧΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ

Αν και δεν μπόρεσα να παραβρεθώ έμαθα ότι η mini εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Κακοβάτου που έγινε για πρώτη φορά την 28η Οκτωμβρίου είχε κέφι -χορό -αλλά και πολλούς  φίλους από Ζαχάρω.  Από νωρίς ο πρόεδρος με τους άλλους του συμβουλίου υποδέχθηκαν τους φίλους τους στο τοπικό club(άριστα 10 στην οργάνωση) . Μάλιστα από ότι έμαθα ο πρώτος που χόρεψε ήταν ο πρόεδρος και μετά ακολούθησαν και οι υπόλοιποι σαν μια μεγάλη παρέα. Στον σύντομο λόγο- καλωσόρισμα ο πρόεδρος τόνισε την ανάγκη αντίστασης στην σημερινή αρνητική πορεία της χώρας λέγοντας ΟΧΙ στην μιζέρια και είπε χαρακτηριστικά "....θα μαζευτούμε πάλι στις γειτονιές, θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στις ηθικές αξίες και αρχές. .......όπως πράξαμε άλλωστε έτσι και σήμερα λέμε ΟΧΙ, θα αντισταθούμε για όλα εκείνα που θέλουν να μας περικόψουν ...κλπ".
Αργά το βράδυ βρέθηκε στην εκδήλωση και ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος (με καταγωγή από Κακόβατο) μαζί με την σύζυγο του και φίλους του, ενώ ήταν και το συμβούλιο του ΠΑΟΚ.  
Σημείωση: Από ότι έμαθα η μουσική κομπανία ήταν άριστη και μάλλον η ταλαιπωρία του καλοκαιριού είναι πλέον...παρελθόν.

ENVY CLUB KAIAFAS

Είχαμε την Παρασκευή εντυπωσιακό opening για το χειμωνιάτικο club στον Καΐάφα. Κυριολεκτικά μαγαζί Αθηναϊκού style στον μεγάλο άνετο χώρο του Καΐάφα, σε λευκή διακόσμηση και μπλέ διακριτική αντίθεση μας  δημιουργούσε ένα ευχάριστο και όχι ψυχρό χώρο διασκέδασης.  Η μουσική για άλλη μια φορά ήταν άψογη στις επιλογές και ο καθαρός ήχος ήταν το plus του μαγαζιού. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο προσωπικό και ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ στην νεολαία μας.

ΣΕ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.....













ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ..........!!!!!!!!!!

26/10/11

1940....ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....


Σαν ελάχιστη προσφορά στη μνήμη των αγωνιστών του 1940, σας αποστέλλω την παρακάτω ιστορία που δημοσιέυεται στο τεύχος του Οκτωβρίου της Ναυτικής Ελλάδος.
Της τα έδωσα της Πατρίδος και τα δύο
Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατέια Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν οπόταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε. Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστολή της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαία κυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού.
Τότε πάντα κάθε πρωί, θα θυμούνται οι παλίοι, γινόταν έπαρση σημαίας και σταματούσαν τα πάντα, όπως και στη δύση του ηλίου γινόταν υποστολή. Ήταν στιγμές ωραίες , απίθανες που ζούσαν τότε οι άνθρωποι. Το άγημα αποδόσεως τίμων στο χώρο του, και ακούμε το σαλπιγκτή να δίνει το σύνθημα για την υποστολή της σημαίας. Το άγημα παρουσιάζει όπλα. Ο αξιωματικός χαιρετά και παίζεται ο Θούριος.
¨Ολοι οι παριστάμενοι εκεί και οι περαστικοί, οπώς και εγώ σταθήκαμε σε στάση προσοχής. Αποδίδεις με αυτό τον τρόπο την τιμή στο ιερό μας σύμβολο, στη γαλανολευκή σημαία. Εκείνη τη στιγμή που οαρμόδιος αξιωματικός χαιρετά, η ματιά του πέφτει λοξά και βλέπει κάτι παράξενο, και η ψυχή του ταράζεται, για αυτό που θα σας πώ παρακάτω. Τελειώνοντας η διαδικασία της υποστολής της σημαίας, οι διαβάτες συνεχίζουν το δρομο τους, ενώ εγώ από παρέμεινα από συνήθεια λίγο ακόμα. Τότε βλέπω το νεαρό αξιωματικό να κατευθύνεται θυμωμένος πρός ένα γεροδεμένο πλανόδιο καστανά. Βλέπετε τότε η πλατεία ήταν κενή και στις γωνίες ήταν πάντα στιλβωτές ( λούστροι ) και καστανάδες που μας λείπουν τώρα. Και του είπε : << γιατί δεν σηκώθηκες όρθιος για να τιμήσεις τη σημαία μας. Δεν έχεις φιλότιμο κλπ >>. Ο άνθρωπος έμεινε βουβός, εγώ παρακολούθησα έντρομος και φοβερά συγκλονισμένος το τι έγινε. Μετά βλέπω τον καστανά οτί έγινε κατακόκκινος και άρχισε να τρέμει. Ήθελε να φωνάξει, αλλά βλέπω με έκπληξη ότι συγκρατείται, σκύβοντας το κεφάλι του άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Όμως συνέρχεται γρήγορα σκουπίζει τα δάκρυα του και με πολλή δύναμη των χεριών του ( αυτά ήταν γερά ) στυλώνει το σώμα του δυνατά, σπρώχνει τον πάγκο του με τα κάστανα μπροστά και φωνάζει με όλη τη ψυχη του, στο νεαρό αξιωματικό δυνατά <<πώς να σηκωθώ κύριε, Της τα έδωσα της Πατρίδας και τα δύο>> και σηκώνει τα μπατζάκια του παντελονιού οπού φάνηκαν δύο πόδια κομμένα πάνω απο το γόνατα. Και ξαναρχίζει να κλαίει. Ο κόσμος όπως και εγώ γύρω του κλαίει και χειροκροτεί, όμως περισσότερο απο όλους κλαίει ο νεαρός αξιωματικός.
Έχουν περάσει περίπου 60 χρόνια. Ποιος ξέρει τι γίνεται. Εκείνη τη στιγμή έγινε κάτι το αλησμόνητο, φοβερή σκηνή για Όσκαρ. Ο αξιωματικός σκύβει και αγκαλιάζει και φιλά τον καστανά, και στη συνέχεια στέκεται ευθυτενής μπροστά στον ήρωα και φέρνει το δεξί του χέρι στην άκρη του γείσου του πηλίκίου του και τον χαιρετά στρατιωτικά. Του απονέμει
<<τας κεκανονισμένας τιμάς>> που δεν μπόρεσε εκείνος τυπικά να αποδώσει στη σημαία μας, γιατι της χάρισε και τα δύο πόδια στα βορειοηπειρώτικα βουνά μας για να μπορεί να κυμματίζει σήμερα ψηλά η κυανόλευκη σημαία σε λεύτερη πατρίδα. Και οι άλλοι, οι πολλοί να μπορούν να πηγαίνουν με γρήγορο βήμα στις ειρηνικές απασχολήσεις τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι περνούν μπροστά απο έναν ήρωα του αλβανικού μετώπου, τον Έλληνα ήρωα πολεμιστή, όποιο επάγγελμα και να χει. Άλλοι δεν μιλούν, άλλοι όμως ειρονεύονται.
Γι αυτό οι νέες γενιές πρέπει να μάθουν, να διδαδαχθούν απο την οικογένεια και το Σχολείο για το Επος του 1940.
Για το καλό της Πατρίδας μας.
ΔΗΜΗΤΡΙΣ ΝΤΟΥΛΙΑΣ
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Π.Ν. εα

25/10/11

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ...ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

Η 26η Οκτωβρίου αποτελεί την πλέον σημαντική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι η γιορτή του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου και συνδυάζεται με την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, το 1912 .Συνοπτικά θα παραθέσουμε τα παρακάτω ιστορικά γεγονότα:

Η Θεσσαλονίκη που αλώθηκε από τους Οθωμανούς το 1430 μετά την κήρυξη του Α' Βαλκανικού είχε την ευκαιρία για να απελευθερωθεί.Τον Οκτώβριου του 1912, μετά την κήρυξη του Α' Βαλκανικού πολέμου με συμμάχους της Ελλάδας την Σερβία και την Βουλγαρία, εναντίον της καταρρέουσας Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ο Ελληνικός στρατός εφορμώντας από τη Λάρισα Βόρεια, απελευθέρωσε την Ελασσόνα, την Κατερίνη, την Βέροια. Αρχηγός του Ελληνικού στρατού ο διάδοχος Κωνσταντίνος και Πρωθυπουργός ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, γνωρίζοντας ότι οι Βούλγαροι ήδη κατέλαβαν την Καβάλα και τις Σέρρες, θέλησε να προχωρήσει ο στρατός προς ανατολάς, προκειμένου να προλάβει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, ενώ η βασιλική οικογένεια επιθυμούσε να προχωρήσει ο στρατός βόρεια, προς απελευθέρωση του Μοναστηριού για να προλάβει τους Σέρβους που κατέβαιναν νότια.
Ο Βενιζέλος, με την διπλή ιδιότητα του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, ήρθε σε ρήξη με το παλάτι και επέμεινε στην άποψή του, στέλνοντας τηλεγράφημα στον αρχηγό του Στρατού Κωνσταντίνο να στραφεί ανατολικά προς Θεσσαλονίκη χωρίς να χάνει χρόνο.
Πραγματικά, ο Ελληνικός Στρατός, μετά την απελευθέρωση της Βέροιας, στις 20 Οκτωβρίου πολιορκεί την πόλη των Γιαννιτσών και κατορθώνει και διασπά το Τουρκικό μέτωπο και εισέρχεται στα Γιαννιτσά. Οι Τούρκοι, οπισθοχωρούν προς την Θεσσαλονίκη. Προκειμένου να καθυστερήσουν τον Ελληνικό στρατό, καταστρέφουν τις γέφυρες του Λουδία, του Αξιού και του Γαλλικού. Αγγελιοφόροι αναφέρουν ότι η ΙΙ Βουλγαρική μεραρχία βρίσκεται στην πεδιάδα του Λαγκαδά.
Ο Αξιός τεράστιος και αδιάβατος. Τη νύχτα της 23ης προς 24η Οκτωβρίου οι Ελληνικές εμπροσθοφυλακές απελπίζονται καθ΄όσον η κατασκευή γέφυρας απαιτεί τουλάχιστον τρείς μέρες και υλικά δεν υπάρχουν. Η Θεσσαλονίκη κινδυνεύει να χαθεί διαπαντός. Σε μια κίνηση απόγνωσης, στρατιώτες απευθύνονται στα γύρω χωριά, τα Μάλγαρα, τα Κύμινα, τη Χαλάστρα και τη Σίνδο. Η ανταπόκριση των κατοίκων είναι άμεση. Χιλιάδες άνθρωποι προσφέρουν ότι ξύλινο υπάρχει στο σπίτι τους και στο βιός τους, τις βάρκες τους, τα ξύλινα βαρέλια, τις πόρτες από τα σπίτια τους, ακόμα και τις κάσες. Δουλεύουν ασταμάτητα χιλιάδες κόσμου και στρατιωτών, άυπνοι και το πρωί της 24ης Οκτωβρίου η γέφυρα είναι έτοιμη.
Η διάβαση των ποταμών κρατάει μέχρι το πρωί της 26ης Οκτωβρίου, και από το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οι προφυλακές της VII είναι ορατές πλέον από τους πανικόβλητους επιζήσαντες Τούρκους που βρισκόταν σε ακόμη αθλιότερη κατάσταση. Το απόγευμα της 26ης διάσπαρτες ομάδες της VII μπαίνουν στο Χαρμάνκιοϊ (Κορδελιό) και στα υψώματα του Ευόσμου. Αντίθετα, η Ελληνική χωροφυλακή προωθείται και εισέρχεται από τη Δυτική πύλη στη Θεσσαλονίκη. Η Βουλγαρική ΙΙ Μεραρχία βρίσκεται 4,5 χιλ. μακριά από το κέντρο της πόλης και στρατοπεδεύει τη νύχτα στην περιοχή του σημερινού Τιτάν.Εν τω μεταξύ ο διοικητής της Θεσσαλονίκης, Ταξίμ Πασάς, διαπραγματεύεται την παράδοση της πόλης στους Έλληνες, λέγοντας "από τους Έλληνες την πήραμε, στους Έλληνες θα την παραδώσουμε". Ο Κωνσταντίνος όμως απέρριψε δύο φορές τους όρους του Τούρκου αρχιστράτηγου Χασάν Ταξίν πασά με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να επίκειται η κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τον βουλγαρικό στρατό. Τότε ο Βενιζέλος διέταξε τον Κωνσταντίνο να καταλάβει τη Θεσσαλονίκη χωρίς καθυστέρηση, καθιστώντας τον μάλιστα προσωπικά υπεύθυνο για ενδεχόμενη απώλειά της.
Διαπραγματεύεται τους όρους παράδοσης και τελικά την νύχτα της 26ης προς 27η Οκτωβρίου υπογράφεται το πρωτόκολλο παράδοσης της πόλης. Την επομένη, ο Ελληνικός στρατός εισέρχεται πανηγυρικά στην πόλη.
Τελείται πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά. Είναι συγκλονιστικές οι μαρτυρίες ανθρώπων από την υποδοχή του στρατού. Η πόλη ανοίγει τις πύλες της στους απελευθερωτές.
Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης είναι η αρχή του οράματος της μεγάλης Ελλάδας, όραμα που κατέληξε στην μεγαλύτερη τραγωδία του Ελληνισμού, στην Μικρασιατική καταστροφή.

Το βράδυ λοιπόν της 26ης Οκτωβρίου απελευθερώθηκε η Πόλη μας, ημέρα της γιορτής του πολιούχου και προστάτη της, Άγιου Δημητρίου . Ο Αγ. Δημήτριος έχει συνδέσει το όνομά του με την πόλη αυτή και τιμάται ως πολιούχος, καθ' όσον υπάρχουν μαρτυρίες από θαύματα του Αγίου κατά την περίοδο της πολιορκίας της πόλης ..... Πολύς κόσμος έβλεπε τον Άγιο Δημήτριο στα τείχη της .....

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.....


Λάρισα, η πρωταθλήτρια των Καγιέν



Οτι η Ελλάδα είναι, κατά κεφαλήν, η πρώτη χώρα, παγκοσμίως, στους ιδιοκτήτες Καγιέν ήταν γνωστό. Όχι όμως και ότι η απόλυτη πρωταθλήτρια στη συγκεκριμένη... επίδοση είναι η Λάρισα, όπως αποκαλύπτει σε ένα -κατά τα άλλα- μελαγχολικό στις διαπιστώσεις του άρθρο ο Ηρακλής Πολεμαρχάκις, πρώην επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Λάρισα, η πρωταθλήτρια των Καγιέν
Η πρωτεύουσα των Πόρσε Καγιέν δεν είναι λοιπόν ούτε το Λονδίνο, ούτε η Νέα Υόρκη, αλλά η Λάρισα, μια πόλη 250.000 κατοίκων, "γεγονός που έχει μετατραπεί σε προσφιλές θέμα συζήτησης στην Στουτγγάρδη, το λίκνο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας" γράφει ο Ηρακλής Πολεμαρχάκις στο περιοδικό του βρετανικού πανεπιστημίου Γουόρικ όπου και διδάσκει.
Ο καθηγητής επισημαίνει το αυτονόητο: Ότι το συγκεκριμένο ρεκόρ είναι μάλλον περίεργο για μια αγροτική περιοχή, πόσω μάλλον εάν κανείς αναλογιστεί ότι ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά ανθηρός μπορεί να χαρακτηρισθεί, δεδομένου ότι η αγροτική παραγωγή αποτελεί μόλις το 3,2% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος (στοιχεία 2009) από 6,65% που ήταν το 2000 ενώ τα κονδύλια και οι επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνιστούν περίπου το μισό του εθνικού αγροτικού εισοδήματος.
"Πριν από ένα - δυο χρόνια ο αριθμός των Πόρσε Καγιέν που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα, ήταν μεγάλύτερος από τον αριθμό των Ελλήνων που δήλωναν εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ και πλήρωναν τους αντίστοιχους φόρους", υπογραμμίζει ο κ. Πολεμαρχάκις, επισημαίνοντας ότι το ποσό αυτό αντιστοιχεί περίπου στο κόστος αγοράς του πολυτελούς οχήματος.
"Η σουρεαλιστική περίπτωση της Λάρισας αποτελεί βεβαίως και μία αναλογία της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει η ίδια η Ελλάδα", αναφέρει ο καθηγητής στο άρθρο του, τμήμα του οποίου αναδημοσίευσε η Athens News.
Λάρισα, η πρωταθλήτρια των Καγιέν
"Η χώρα", προσθέτει ο ίδιος, "βρίσκεται σε οικτρή θέση εξαιτίας του εύκολου χρήματος, κληροδότημα των τεράστιων πιστώσεων που προσέφερε σε δημόσιο και ιδιώτες η ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη και εξαιτίας ενός συνδυασμού άλλων παραγόντων, μεταξύ των οποίων η διαφθορά, η ξοφλημένη πολιτική κουλτούρα και το εκπαιδευτικό σύστημα που δεν μπόρεσε να παράσχει στους πολίτες τις απαιτούμενες δεξιότητες".

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάτρα    τηλ.: 2610-465816, 2610-465882
 fax: 2610-421799
Τρίπολη  τηλ.:2713-601007
    fax: 2710-232383
Κέρκυρα τηλ.:26613-61597
 fax: 26610-44424                                                                                             
       Πάτρα, 25-10-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

Μετά από δημοσιεύματα, κυρίως, στον διαδικτυακό τύπο με τίτλο «Ζαχάρω: Φιλέτα δημόσιας γης πωλούνται αντί πινακίου φακής» σύμφωνα με τα οποία έχουν εκποιηθεί τμήματα δημοσίου ακινήτου στην περιοχή της Ζαχάρως και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε τα εξής:
·        Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ουδεμία απόφαση έχει εκδοθεί για εκποίηση ακινήτου στο Δήμο Ζαχάρως
·        Υπάρχουν πέντε αποφάσεις-πωλητήρια που εκδόθηκαν το 2008 από τον τότε Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Σπύρο Σπυρίδωνα και όχι από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
·        Σε έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας προς το Δήμο Ζαχάρως αναφέρεται λανθασμένα ότι η απόφαση σε ένα από τα πέντε πωλητήρια έγινε στις 26-3-2011 αντί του σωστού 26-3-2008. (Αρ. Απόφασης Πωλητηρίου 20518/4165/26-3-2008). Για το θέμα αυτό ζητήθηκε εγγράφως να αποκαταστήσει την αλήθεια η Κτηματική Υπηρεσία.
·        Στις 17 Δεκεμβρίου 2009 που ανέλαβε Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο κ. Τάσος Αποστολόπουλος εκκρεμούσε η έκδοση δέκα ακόμη αποφάσεων-πωλητηρίων για εκτάσεις δημοσίου κτήματος στη Ζαχάρω τις οποίες όχι μόνο δεν υπόγραψε, αλλά ζήτησε εγγράφως από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας και Κληροδοτημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (25-6-2010), καθώς και από την Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης να επανεξετάσουν τα πωλητήρια που είχαν εκδοθεί το 2008.
·        Η απόφαση που φέρει το διακριτικό τίτλο «ορθή επανάληψη» είναι η απόφαση-πωλητήριο 20539/4169 της 26-3-2008 που υπογράφει ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Σπυρίδων και στην οποία έγινε διόρθωση στοιχείων, ως προς το γένος ενός εκ των δικαιούχων από το Τμήμα Δημόσιας Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στις 28-3-2011.






.....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ !!!!

Ο Καλλικράτης ακόμη σκύβει το κεφάλι συνέχεια και το όνομά του έπρεπε να είναι Σκυφτούλης και όχι εκείνο που ξέρουμε. Τώρα γιατί σκύβεις συνέχεια χωράει πολύ νερό πχ για να τρως σφαλιάδες ή για να τρως ...το φαφητό σου;
Από το χρήστη Σπύρος στις Ο ΦΩΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". την 25/10/2011

O "ΣΠΥΡΟΣ" ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΣΕ...ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ;

xaxaxaxa ο Καλλικράτης λέει πως δεν εγληματίας χαχαχαχαχαχα 
Είσαι ο χειρότερος εγκληματίας. Εσύ λες πως δεν είσαι κι εσύ το ακούς. Ποιός άλλος το ξέρει εκτός από εσένα αφού έχεις μόνο ψευδόνυμο; Είσαι ένας δημ'όσιος υπάλληλος κακομοίρης και σκύβεις για να μη σε ξεζουμίσουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ. Το ξεζούμισμα όμως δεν θα το γλυτώσεις. 
Είσαι ακόμη κοινωνικό κατακάθι. 
Εκείνος που μάθαμε πως είσαι είναι τέτοιος και τίποτα περισσότερο. 
Έχεις βεβαρημένο οικογενειακό παρελθόν, με πολλά σκάνδαλα των προγόνων σου και των γονιών σου και εσένα του ίδιου. 
Τέτοιος είναι εκείνος που μάθαμε πως είσαι. 
Είσαι και πολλά ακόμη που θα σου πω την άλλη φορά.
 Αν δεν είσαι τίποτα από αυτά απέδειξό το. 
Δεν μπορείς κακομοίρη μου γιατί είσαι ένα σχέτο σουρωτήρι και γι αυτό κρύβεσαι.
Από το χρήστη Σπύρος στις Ο ΦΩΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". την 25/10/2011

ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ.

Βούλγαρος ΥΠΟΙΚ: "Παραδέχομαι ότι χαιρόμαστε για τα δεινά των Ελλήνων και τα εκμεταλλευόμαστε"!!

Image
Ο υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας, Συμεών Ντιάνκοφ, δήλωσε απροκάλυπτα σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ότι οι συμπατριώτες του χαίρονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό για τα δεινά των Ελλήνων και ότι η Βουλγαρία επωφελείται από τη δημοσιονομική και οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα!


"Παρότι δεν είναι ωραίο, υπάρχει κάποιος βαθμός χαιρεκακίας (απέναντι στην Ελλάδα), γιατί η Βουλγαρία πάντοτε συγκρίνεται με την Ελλάδα.

 Ωστόσο, πλέον υπάρχει η εντύπωση ότι οι Έλληνες τα πηγαίνουν χειρότερα από εμάς.

 Αυτό μας βοηθά πολύ ως κυβέρνηση, ενώ επωφελούμαστε από το γεγονός ότι...
το περιβάλλον επιδεινώθηκε για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα", παραδέχτηκε ανοιχτά ο Ντιάνκοφ.

Επί μακρόν οι Βούλγαροι αποδέχτηκαν τις θυσίες για να διατηρηθεί το χρέος τους σε ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα στην Ευρώπη (16% του ΑΕΠ το 2010) αντιμετωπίζοντας με φθόνο τους Έλληνες γείτονές τους λόγω του υψηλότερου επίπεδου διαβίωσής τους.

Τα δύο τελευταία χρόνια σχεδόν 2.000 επιχειρήσεις έχουν φύγει από την Ελλάδα και λειτουργούν στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τον υπουργό, ενώ πολλοί Έλληνες έχουν καταθέσει τα χρήματά τους σε βουλγαρικές τράπεζες.

 Ο Ντιάνκοφ υπολογίζει ότι το ύψος της εισροής κεφαλαίων από την Ελλάδα ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ, που είναι "πολλά λεφτά για τη Βουλγαρία", όπως είπε. 

"Ωστόσο θα προτιμούσα ο γείτονάς μας να τα πήγαινε καλύτερα, αυτό θα ενίσχυε τις ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών", κατέληξε ο Ντιάνκοφ.

Aκούει η ελληνική κυβέρνηση ή απλώς δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τέτοιες... λεπτομέρειες; 

 defencenet.gr

ΕΙΣΤΕ ΚΟΟΟΤΕΣ.


24/10/11

ΠΙΚΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .....


Ανώνυμος είπε...


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!!!

Read more: αμαρτωλό: ΠΑΛΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ. http://amartolo.blogspot.com/2011/10/blog-post_344.html#ixzz1biMGFw7c

ΠΑΛΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ.

Εκδήλωση την 28η Οκτωβρη κάνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Κακοβάτου και καλεί τα μέλη και τους φίλους του για ένα γλέντι στο cocalo club. Απο ότι μάθαμε θα υπάρχει τιμή εισόδου 7 ΕΥΡΩ με ποτό. 
Πρόεδρε μαζί με το δραστήριο συμβούλιο σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και θα σας επισκευθούμε αν και  η καλοκαιρινή σας επιλογή στην ζωντανή μουσική δεν ήταν και ότι το καλύτερο. 
Ελπίζουμε να μας κρατήσετε μαζί σας μέχρι το πρωί, όπως μας υπόσχεστε. 
Ραντεβού στις 21.30 την Παρασκευή.


ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ....


ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Related Posts with Thumbnails