ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

19/2/11

Offside… το πρωτάθλημα!


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO


Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

Δεν αμφιβάλλει κανένας ότι η παράταξη Πανταζή διοικεί το Δήμο. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχουν υπόψη τους είναι ότι θα τον διοικούν όπως ορίζει ο νόμος και με διαφάνεια.Τα νταβατζιλίκια και τα νταιλίκια μας τελείωσαν.Η συμπολίτευση θα διοικεί νόμιμα και η αντιπολίτευση θα ελέγχει.Τώρα θα έχουν καταλάβει καλλίτερα ότι με την τύχη του Δήμου δεν μπορεί να παίξει κανένας.Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Οποιος διαοηθεί να το αγνοήσει αυτό,ο ίδιος ο Δήμος θα τον ξεράσει.Οπως ξέρασε τον Πανταζή και μερικούς από την παρέα του.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ;;;;;; στις 8:58 μμ

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ;;;;;;

Σε λίγη ώρα στο Θολό θα γίνει η προγραμματισμένη συνάντηση ΟΛΩΝ που βοήθησαν τον συνδιασμό του Πανταζή Χρονόπουλου. Είναι μια κίνηση όπου θα πρέπει όλοι οι "φίλοι" του Πανταζή να τον στηρίξουν κυρίως "ψυχολογικά" και στην συνέχεια να πάρουν αποφάσεις για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στον Δήμο. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι η παράταξη του Πανταζή ΔΙΟΙΚΕΙ τον νέο Δήμο ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ και δεν υπάρχει διάθεση απο αυτήν να τα παρατήσει. "Ισα-ίσα  τώρα θα συσπειρωθούμε πιό πολύ ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια να μας διασπάσουν ...οι χαμένοι των εκλογών" είπε το μεσημέρι στον Καιάφα ένας απο τους αποψινούς καλεσμένους.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ .....

ΠΕΙΝΑΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ

Ήξεραν καλά που θα βρούν "μεζέ" και έκαναν ντου σε καφενείο στον Κακόβατο. Τί άρπαξαν;;;
Κάτι μπουκάλια ουίσκι και λίγα ψιλά απο το ταμείο. Πάντως δεν άφησαν σημείωμα αν οι μεζέδες στο μπόλ ήταν καλοί.....

ΚΑΪΑΦΑΣ

Πέρασαμε σήμερα απο τον Καϊάφα και βλέποντας την κίνηση αναδάσωσης ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι κάτι μπορεί να γίνει και να ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ η περιοχή δίπλα στην θάλασσα και την λίμνη για να γίνει όπως ήταν παλιά.
Πάντως μερικοί πατούσαν πάνω στα μικρά δενδράκια που είχαν φυτρώσει και ελπίζουμε να ΜΗΝ έγινε μεγάλη καταστροφή.
Ένα είναι το ερώτημα που μας βασανίζει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ;
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ Την απόφαση τοποθέτησης των Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων και των Προϊσταμένων Διευθύνσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου υπέγραψε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας κ. Τάσος Αποστολόπουλος. Σύμφωνα με την απόφαση ορίζονται Γενικοί Διευθυντές οι εξής: ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας: Φουρκαλίδης Ιωάννης Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής: Παναγιωτόπουλος Διονύσιος Γενική Διεύθυνση Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων: Κανταρτζόπουλος Αντώνιος Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΗΣ( ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡ.52/05-01-2011 ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ!ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!!!ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΝΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΕΔΩ ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ στις 7:19 μμ

ΕΔΩ ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=3460109041088460212&postID=1181554024380289188&isPopup=true

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Κο ΒΛΑΧΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ

ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ την 19/2/2011

18/2/11

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΔΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΡΕΥΣΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΗ ΦΟΡΑΣ ΤΑΓΙΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΦΤΑΔΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ, ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΡΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ στις 11:43 μμ


ΣΧΟΛΙΟ: Πόσο εύκολα κάνουν τα απλά....περίπλοκα και ...μας κουράζουν.

ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ





ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ  "ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ"  ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

ΚΟΙΤΑ ποιος καπνιζει μεσα στην Βουλη;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....!!!!!


ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ.....ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΕΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..!!!

ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΩ Η ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ TO BLOG.H ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΕΤΣΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟΣ ΟΣΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ? ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΕΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΕΣ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ BLOG ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΚΕΚΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΤΕ Η ΖΑΧΑΡΩ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ (ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ, ΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΧΙΖΑ, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ...ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ στις 9:26 μμ

O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ...ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ

Φίλε είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και αν είμαι βολεμένος έιμαι βολεμένος με την αξία μου.Είμαι έμπορος.Πουλάω ένα προιόν,τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου και αν θέλει ο πελάτης το αγοράζει. Ποτέ δεν έχει μπεί στην τσέπη μου χρήμα του δημοσίου.Ακόμη και το μισθό που δικαιούμουν σαν στρατιώτης (100 δρχ) δεν καταδεχόμουν να τα εισπράξω.Επομένως ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν επηρεάζονται με τίποτε και απο κανέναν.Ανήκω στην κατηγορία των ελευθερα σκεπτόμενων ανθρώπων. Οταν γράφω η λέω κάτι αυτό δεν γίνεται τυχαία.Προηγείται πάντα η ωμή λογική σκέψη χωρίς επηρεασμούς από συναισθηματικές φορτίσεις. Η δουλειά μου εξάλλου απαιτεί την χρήση της λογικής. Δεν θα ήθελα λοιπόν να επεκταθούμε σε αυτό το blog σε εν γένει πολιτικές συζητήσεις.Αστο να πάει στο διάολο.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΠΡΟΣ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"......ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ στις 11:58 πμ

ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΣΚΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ.

Παρόλο που δεν ήμουν στη Ζαχάρω εκείνη την εποχή και δεν γνωρίζω την κατάσταση που επικρατούσε,είμαι και εγώ σίγουρος ότι ο Σχίζας δεν θα καταδεχόνταν όχι μόνο να κλέψει αλλά να βάλει έστω και ένα μπισκότο στο στόμα του,για το τσιγάρο που λέμε,από την βοήθεια.Θα πήγαινε στο περίπτερο να αγοράσει ενα κουτί μπισκότα. Δεν θα καταδεχόνταν γιατί είναι υπερήφανος άνθρωπος.Δεν έχει καμμία σχέση με τους Ζαχαραίους που πολλοί θα πούλαγαν ακόμη και τη μάννα τους για το συμφέρον. Αυτός που τον κατηγορεί ότι έκλεψε,προφανώς του είναι αδιανόητο να σκεφθεί ότι δεν έκλεψε.Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.Φαντάζεται τον εαυτό του στην θέση του Σχίζα,που δεν θα είχε αφήσει ούτε καραμέλλα μέσα στην αποθήκη.Και προσπαθεί να δημιουργήσει κλέφτη τον Σχίζα για να παρηγορήσει τον πόνο του.Στην πραγματικότητα,ενδόμυχα,ίσως να θεωρεί και ηλίθιο τον Σχίζα που δεν έκλεψε.Και για να μην τον προσβάλει ως ηλίθιο,τον λέει κλέφτη για να αισθανθεί υπερήφανος,όπως θα αισθανόνταν αυτός.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ στις 11:40 πμ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ....ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΝ.....

΄Φίλε μου ποτέ στη ζωή μου δεν παρασύρθηκα από τα ρεύματα! 10 χρόνων έμαθα να κολυμπάω στις επικίνδυνες δίνες του Λάδωνα!Στην πολιτική είμαι αυτοδίδακτος και τη διδάσκω!Είναι υπερβολικά δύσκολο να βιάσεις τα κοινωνικά φαινόμενα...είναι πολλοί μικροί οι άνθρωποι να καταλάβουν την απεραντοσύνη της γνώσης και της καινοτομίας.Δεν φταίνε! Αυτά τους δίδαξαν οι γονείς τους, όταν ήσαν παιδιά, φοβίζοντάς τα πως υπάρχουν νεράιδες που τιμωρούν κάθε παιδί που δεν ακολουθεί τις συμβουλές του γονιού του!!!Συμβουλές...Ποιός τους έμαθε να συμβουλεύουν; Το κακό δεν είναι ότι δεν ξέρουν. Το κακό είναι ότι δεν θέλουν να ακούσουν εκείνα που θα τους είναι ωφέλιμα, αλλά εκείνα που τους χαιδευουν τ'αυτιά!!!Ποιους ν'ακολουθήσω;;;;;;;;

ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

ΓΙΑΝΝΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ?? ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΥΛΟΚΟΠΤΙΚΑ? ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ? ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ? ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? ΓΙΑΝΝΗ ΜΗ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ... ΟΜΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.... ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΦΙΛΟΣ

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ.

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΛΙΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙς ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ. "ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΟΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ" Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΜΥΛΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΕΘΕΙ ΟΤΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΝΑΜΕΝΩ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ.........ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ την 18/2/2011

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ......ΕΞΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥ@@@@ΤΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΗ!!!ΕΑΝ ΚΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ( ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ) ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΗΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ''ΤΙ ΔΙΚΑΙΕΙΜΑΙ;''(ΣΩΣΤΟ=ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ).Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΕΣ!!!ΔΥΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΕΛΑΡΟ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩΛΗΣΕΙ! ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΝΟΥΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Η ΚΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΕΙΣ??????????????????
 
 

ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ.........ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

ΡΕ ΗΛ***Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΙ; ΕΓΩ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΙ;ΟΜΟΙΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΡΩ!!!ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ Θ'ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΞΥΝΟΙΑ ΜΟΥ,ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΜΕ ΣΦΑΖΑΤΕ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;ΕΓΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΛΥΚΟΥΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ;
ΟΥΣΤ ΔΟΥΛΑΚΙ!!!!!
 

Μαγειρικη σοδα για θεραπεια απο τον καρκινο...!

Spoon of baking soda
Διττανθρακική Σόδα Η αλλιώς μαγειρική σόδα. Σε ένα φυλλάδιο του 1924 που δημοσιεύθηκε από την Arm & Hammer Soda Company, η εταιρία ξεκινά λέγοντας: «Η αποδεδειγμένη αξία της Arm & Hammer Διττανθρακικής Σόδας ως θεραπευτικού παράγοντα φαίνεται από τα ακόλουθα στοιχεία μιας εξέχουσας προσωπικότητας της ιατρικής που ονομάζεται Δρ Volney S . Cheney, σε επιστολή του προς την Εταιρία Church & Dwight:
«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο,  καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.»
Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν:
-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι...
σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.
-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα
-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.
-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.
Η μαγειρική σόδα προέρχεται από ένα φυσικό ορυκτό και είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο χρήσιμα προϊόντα.
Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας, ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες του:  τον καρκίνο! Δυστυχώς, παρ’ όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες. …
bicarbonatesoude1385795images
Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα.
Μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό: η θεραπεία του καρκίνου είναι το «μπιφτέκι», και για όλες τις περιπτώσεις φαρμάκων θεραπείας φαίνεται να υπάρχει κάπου ένας άγραφος νόμος ότι το φάρμακο θα μελετηθεί και να γίνει δεκτό εφόσον υπάρχει πιθανότητα για μεγάλα κέρδη.
Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου. Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99% του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας! Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:
  • «Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών. Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».
Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου. Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων; Ο δρ Sircus πιστεύει ότι θα μπορούσε.
  • «Δεν υπάρχουν μελέτες που να χωρίζουν τις επιπτώσεις της σόδας από τα τοξικά φάρμακα της χημειοθεραπείας και ούτε θα υπάρξουν ποτέ», λέει. 
http://miastala.com/s/archives/14122 

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ..??

Συμφωνώ με όσα γράφεις. Εχω όμως μια παρατήρηση. Ο Πανταζής ήταν Μάγκας στην εποχή που του πέρναγε. Εκμεταλλέυτηκε πέντε φιλίες και βασιζόμενος σε αυτές προσπάθησε να κάνει την Ζαχάρω κτήμα του.Να γίνει ο Αρχοντας της Ζαχάρως. Κατά κάποιο τρόπο το κατόρθωσε.Οι φιλίες αυτές τον βοήθησαν να διορίζει ώστε να έχει λαικό στήριγμα,να παρανομεί και να κάνει τσαμπουκάδες για να μπορέσει να επιβληθεί χωρίς νομικές επιπτώσεις προκαλώντας ταυτόχρονα το δέος στον απλό κόσμο για την παντοδυναμία του. Γεγονός που έφερνε τον κόσμο ακόμη ποιο κοντά του. Πολλοί ακόμη το θεωρούν μεγάλη τιμή που έχουν αποκτήσει την εύνοια του παντοδύναμου Πανταζή. Ομως φίλε μου,είναι κανόνας από τους αρχαίους χρόνους ότι την ακμή ακολουθεί η παρακμή. Η κοινωνία εξελίσεται και ακολουθεί την σύγχρονη νοοτροπία σκέψης που προσαρμόζεται στις συνθήκες της εποχής.Διορισμοί από το παράθυρο δεν υπάρχουν πλέον.Ας είναι καλά το ΑΣΕΠ. Παρανομίες και τσαμπουκάδες δεν χωράνε πλέον. Ας είναι καλά το διαδίκτυο που μεταφέρει τις ειδήσεις σε κλάσματα δευτερολέπτων και όχι όπως παλιά που η είδηση πήγαινε σαν τον φορτωμένο γάιδαρο. Χθες η απόφαση του Αρείου Πάγου για την απόρριψη της αναίρεσης του Πανταζή έκανε τον γύρο της Ελλάδας σε κλάσματα δευτερολέπτων από την στιγμή που ανακοινώθηκε. Δεν υπάρχουν πλέον κατευθυνόμενα ΜΜΕ. Ας είναι καλά οι bloggers. Τους bloggers που αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο αυτών που διοικούν. Επομένως ο Πανταζής βρέθηκε εκτός τόπου και χρόνου. Δεν μπόρεσε ποτέ να πιστέψει ότι οι συνθήκες άλλαξαν και έπρεπε να προσαρμοσθεί αν ήθελε να επιβιώσει πολιτικά. Το αποτέλεσμα για τον Πανταζή ηταν να βρεθεί αδύναμος στην μέση της δίνης που προξενεί ο χείμαρος της σύγχρονης κοινωνικής εξέλιξης. Η σύγχρονη κοινωνία και περισσότερο μάλλον οι νέοι άνθρωποι δεν ανέχονται τσαμπουκάδες και παρανομίες.Κάτι που το έχουν καταλάβει πλέον όλοι οι διοικούντες.Ο μόνος που δεν μπόρεσε να το καταλάβει ήταν ο Πανταζής.Και έφαγε το κεφάλι του.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ....ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ στις 10:42 μμ

17/2/11

ΠΡΟΣ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"......ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ

Ακου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Καμιά σχέση η άποψη μου για το Πασοκ με το θέμα Πανταζή. Αφεντικά δεν είχα ποτέ πάνω από το κεφάλι γι αυτό και βγάζω το ψωμί μου και της οικογενειάς μου με τον ιδρώτα μου και την δουλειά μου βάζοντας το πτυχίο μου στην τουαλέτα . Αν ήθελα να είχα αφεντικά θα έκανα την δουλειά που κάνουν τα περισσότερα πτυχία(αμπελοφιλοσοφίας – ειδικότητας) στην Ελλάδα. Απλά τους έχω χεσμένους εκεί στο Πασοκ γιατί o Γιωργάκης 1) επιβεβαιώθηκε στο… «…λεφτα υπάρχουν». Μόνο που τα πήρε από την αγορά και τον χαμηλόμισθο και τα έδωσε εκεί που του είχαν πει οι γνωστοί κύκλοι και 2)με την πολιτική του στο μεταναστευτικό(που του την έχουν επιβαλει) θα δικαιώσει τον Καρατζαφέρη που είχε πεί ότι σε μερικά χρόνια οι μετανάστες θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες(αλήθεια γιατί προοδευτικοί ανά την Ελλάδα δεν τους παίρνετε στα σπίτια σας???) Μαθήματα από βολεμένους όχι σε μένα, προφανώς έχεις λύσει τα προβληματά σου(και καλά κάνεις) και κάθεσαι και μας κάνεις πολιτική. Και μην ξεχνάς ότι τους πτυχιούχους αμπελοφιλόσοφους στην Ελλάδα τους πληρώνει ο παραγωγικός ιστός της χώρας για την «προσφορά» τους
Και κάτι άλλο ……..κράτα και μια πισινή κι εσύ και ο γιατρός για τον Πανταζή………
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" στις 10:07 μμ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ....ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ

Μια μάχη που έχει αρχίσει εδώ και ενάμιση χρόνο έχασε ο Πανταζής Χρονόπουλος. Τον "πούλησε" το κύκλωμα που είχε πολλά συμφέροντα στην περιοχή μας. Έπαιξε αποφασιστικά στις φωτιές με τον Παυλόπουλο και στοχοποιήθηκε απο το ΠΑΣΟΚ. Έχασε τον φίλο του Κακαουνάκη και τον περί αυτόν "σύστημα" που ήταν κοντά στην Δικαιοσύνη και σιγά - σιγά αποδομήθηκε. Το κατάλαβε αλλά δεν είχε πολλές επιλογές για ελιγμούς. ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
Πράγματι ήθελε να βοηθήσει απλό κόσμο και κυρίως φτωχούς ανθρώπους αλλά το έκανε πάντα με λάθος.....τρόπο.
Βρισκόταν πάντα αντιμέτωπος με τον νόμο. Δεν εφταιγαν οι Μπούσπουρας κλπ , που τον κατηγορούσαν ανοιχτα και φανερά.Αυτοί την δουλεία τους έκανα. ο Δήμαρχος τους έδινε χώρο στο γήπεδό του. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΛΑΘΗ έκανε σε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο στα μέτρα του. Ο Πανταζής γνώριζε να κάνει ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ......ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ........ όμως ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΟΛΥ ΨΥΛΑ......

ΡΕ ΠΑΝΤΑΖΗ εγώ σε έβλέπα ΜΑΓΚΑ απο το αμαρτωλό τότε 1970 αλλά σε βλέπω και ΚΟΡΟΪΔΟ που πιάστηκες απο τους ΛΙΓΟΥΣ τους ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ.

ΕΝΑΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" στις 9:13 μμ

ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"

E,ψιτ,φίλε.Με εμένα μιλάς τώρα. Δεν με ενδιαφέρει για τα υπόλοιπα.Σε αυτά ας σου απαντήσει ο Σχίζας. Εγώ κάθομαι δε αυτό:....προοδευτικών κουλτουριάρηδων του Παπα(ν)τρέου (που πολλοί μα..κες από μας ψηφίζαμε). Ψήφιζες φίλε Παπανδρέου όχι γιατί το απαιτούσε η ιδεολογία σου.Ψήφιζες γιατί είσαι άνθρωπος του ξεροκόματου η διαφορετικά άνθρωπος του συμφέροντος.Γίνεσαι το σκυλί του αφεντικού που σου πετάει ξεροκόματο.Τώρα σου πέταξε κάποιο ξεροκόματο ο Πανταζής και έτρεξες και πούλησες το παλιό αφεντικό σου και γλέιφεις το καινούργιο αφεντικό.Ψήφισες αυτό που ήθελε ο Πανταζής.Και είναι γνωστό τι ψήφισε ο Πανταζής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και ποιον υποψήφιο βουλευτή εστήριζε με όλους τους τρόπους.Σου επεβλήθηκε λοιπόν να μην ψηφίζεις πλέον Παπαδρέου.Σου επεβλήθηκε να στηρίξεις αυτόν που στήριξε το αφεντικό σου ο Πανταζής για να μην χάσεις το ξεροκόματο.Και τώρα που βλέπεις ότι το αφεντικό έχασε το παιγνίδι έχεις γίνει πύρ και μανία εναντίον του Παπανδρέου,γιατί δεν θα υπάρχει πλέον ξεροκόματο.Ετσι και αύριο ο Παπανδρέου τρελλαθεί και αγνοήσει την απόφαση του Αρείου Πάγου και επανεφέρει τον Πανταζή στην θέση του ως Δήμαρχο,να σου πώ εγώ αν θα είσαι Παπανδρέου η όχι.Ισως ακόμη και περισσότερο Πασοκτζής και από τον ίδιο τον παπανδρέου. Αλλού φίλε τις αμπελοφιλοσοφίες σου.Οχι σε εμάς.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ...ΠΑΝΤΑΖΗ στις 8:51 μμ

ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ: ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΣΤΑΥΡΟΥΣ.......

«Ουδείς πιο επικίνδυνος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο». Γιατρέ καλά κάνεις και ξεσαλώνεις μέσα από από το διαδύκτιο, αλλά καλό θα ήταν όλα αυτά να τα έλεγες και πριν το αποτέλεσμα των εκλογών όπου εκεί διαπίστωσες ότι ήσουν «εκτός». Δεν τα έλεγες όμως γιατί ήταν καλά τα λεφτά του αντιδημάρχου καθαριότητας (αμφιβάλω αν ήξερες κατά που πέφτουν οι αποθήκες), καλά και τα λεφτά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Για αυτό πάρε το κουβαδάκι σου και άντε σε άλλη παραλία για να παίξεις. Για μας που γνωρίζουμε πέντε πράγματα στη Ζαχάρω και δεν είμαστε από το «χωριό του μα…κα», είσαι τουλάχιστον «γραφικός» με αυτά που γράφεις. Κάτσε και γράψε λοιπόν τις αμπελοφιλοσοφίες σου και δοκίμασε στις άλλες εκλογές την τύχη σου με την στήριξη των προοδευτικών κουλτουριάρηδων του Παπα(ν)τρέου (που πολλοί μα….κες από μας ψηφίζαμε) για να δεις κι εσύ την δύναμή σου στον λαό(και αν παρεις πάνω από 60 σταυρούς να με χέ…..ες. Καλό βράδυ γιατρέ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ...ΠΑΝΤΑΖΗ στις 8:11 μμ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ....ΠΙΚΡΑ!!!!!!

Χαίρομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις. Ελπίζω να είμαστε πολλοί και να έχουμε αποτέλεσμα. Πικρές σκέψεις όμως που περνούν απ' το μυαλό μου, λένε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα σημαντικό τα επόμενα 3,5 χρόνια στη Ζαχάρω. Απ' τη μια η ανικανότητα της παράταξης του "Δημάρχου" και απ' την άλλη η αντίδραση της αντιπολίτευσης (η κανονική αντιπολίτευση εννοώ), η οποία δε νομίζω να προσυπογράφει αποφάσεις εύκολα, θα μείνουν όλα όπως είναι και χειρότερα. Βέβαια, δεν ξέρω αν τελικά μας αξίζει να βλέπουμε το τόπο μας να βουλιάζει για άλλα 3,5 χρόνια... Όταν η πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχε τη συμπεριφορά που είχε στις προηγούμενες εκλογές, ας μείνουμε να βλέπουμε: τα μισοτελειωμένα πεζοδρόμια, και το υπέροχο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα του το οδικό δίκτυο σε συνδυασμό με τα φανάρια στο κέντρο της πόλης, και την πληθώρα από λακκούβες σε κάθε δρόμο το έκτρωμα που προοριζόταν για δημαρχείο, και έχει γίνει άσυλο παρανόμων το κλειστό γυμναστήριο που δεν έγινε ποτέ, την αυστραλιανή βοήθεια προτιμήσαμε να την χαρίσουμε σε άλλο δήμο να κάνει κλειστό γυμναστήριο την αξιοποίηση της παραλίας που δεν έγινε ποτέ, παρόλο που κατεδαφίστηκαν τα αυθαίρετα με διάφορους τρόπους το φυσικό κάλλος της λίμνης που βουλιάζει στα σκουπίδια και στη ρύπανση, και τέλος το βιολογικό καθαρισμό που έχει να λειτουργήσει, πόσα χρόνια; Πως φαντάζεστε αγαπητοί μου συμπολίτες, πως θα γίνουν όλα αυτά στο προσεχές μέλλον; Καθίστε όλοι εσείς που νομίζατε ότι θα είχαμε Δήμαρχο να καμαρώνετε τα έργα σας. Όχι πως θα περίμενα και καμιά τρομερή διαφορά αν είχατε το Δήμαρχό σας. Το πολύ πολύ να "έφτιαχνε" τα πεζοδρόμια και να έκλεινε τις λακκούβες. Μέχρι εκεί τον έχω. Ή μάλλον τον είχα...
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ;;;; στις 8:09 μμ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ...ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

Κύριε Σχίζα διαβάζω εδώ και καιρό τα σχόλιά σας σχετικά με τον ΠΡΩΗΝ (στα τσακίδια) δήμαρχο Ζαχάρως και απορώ με το μικρό σε έκταση μνημονικό σας. Εσείς δεν ήσασταν κάποτε στο πλευρό του? Μη μου πείτε ότι τότε ήταν καλός και τώρα δεν είναι! Ήταν καλός όταν σας είχε βάλει το 2007 υπεύθυνο στις αποθήκες προμηθειών και δίνατε τρόφιμα στους Βούλγαρους (που δεν ήταν πυρόπληκτοι) και όχι στους Έλληνες που είχε καεί το βιος τους? Να σας θυμίσω ότι παραλίγο να μη δώσετε μπουκάλια νερό στον άνθρωπο που του κάηκε η γυναίκα και τα 4 παιδιά μόνο και μόνο επειδή δεν τον γνωρίζατε και του δώσατε μόνο όταν σας είπαν ποιος είναι? Δεν ήταν ημέτερος φαίνεται γι' αυτό και του αρνηθήκατε στην αρχή.Να σας θυμίσω επίσης τι γινόταν με τις κουβέρτες που είχε στείλει η υπόλοιπη Έλλάδα για να βοηθήσει τους πληγέντες και πόσο γέλαγε η Ζαχάρω όταν κάθε μέρα κρέμονταν στα μπαλκόνια του σπιτιού σας καινούριες φρεσκοπλυμένες κουβέρτες Αύγουστο μήνα? Αυτά τα ολίγα για το αναγνωρισμένο αίσθημα ευθύνης που υποστηρίζετε ότι έχετε.
Πάμε τώρα στα αποθέματα παιδείας.
 Πρώτη φορά άκουσα πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου να λέει σε συνομιλητές του "Σου αφαιρώ το λόγο, λες βλακείες, είσαι ηλίθιος κτλ" Εντυπωσιαστήκαμε από την καλλιέργεια του πνεύματος σας και την ευφράδεια του λόγου σας! Αν τα θυμηθώ όλα κύριε Σχίζα ένα blog ολόκληρο δεν με φτάνει να γράφω. Μη συνεχίζετε να προκαλείται τους συμπολίτες μας στη Ζαχάρω. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, αυτιά και ακούμε απλά τόσα χρόνια δε σας μιλάμε γιατί σεβόμαστε την "ιδιαιτερότητα" του τρόπου σκέψης σας (να το πω ευγενικά) και το πρόβλημα υγεία σας. Όσο για τα ποιηματάκια σας (πολλά εκ των οποίων έχουν πέσει στα χέρια μου) σας προτείνω να πάρετε τη συλλογή σας και να συναντηθείτε μια μέρα εκ των ημερών με τον Τηλέμαχο Χυτήρη ο οποίος γράφει επίσης ποιήματα ανάλογης ποιότητας.

 Σας παραθέτω ένα δείγμα: Οι Ετρούσκοι Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μικρά τα σπίτια Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μεγάλους τάφους Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μικρά τα σπίτια Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μεγάλους τάφους (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επανάληψη δεν είναι λάθος. Ο ποιητής επαναλαμβάνει δις τους στίχους του. Γιατί δεν τους επαναλαμβάνει τρις, τετράκις ή πεντάκις, δεν γνωρίζω). η ένα ακόμα καλύτερο ΟΔΥΣΣΕΙΑ (Από τη συλλογή "Τόποι νέοι") Δεμένος τρυφερός αλλιώτικος Δεμένος στο κατάρτι μου. Τόσα νερά στο δωμάτιό μου! Ας έρθουν οι σύντροφοι Ας έρθουν οι σειρήνες Ας έρθει - έστω - ένας υδραυλικός. Άντε μπράβο να συνέλθουμε λίγο γιατί και η βλακεία, η αμετροέπεια και η αλαζονεία που επικρατεί σε αυτόν τον τόπο σπάει ΚΑΡΥΔΙΑ!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 7:45 μμ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΕΖ






ΘΥΜΑ Η' ΘΥΤΗΣ????

Τα ήθελε ο κο#ο$ της
Θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Αίγυπτο έπεσε νεαρή  δημοσιογράφος του CBS.

Η αμερικανικής καταγωγής δημοσιογράφος βρέθηκε στην Αίγυπτο για να καλύψει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.   Γνωρίζοντας ότι πηγαίνει σε μια ανδροκρατούμενη χώρα, όπου η γυναίκες έχουν τον τελευταίο λόγο, εμφανίστηκε κατά μεσοίς της πλατείας  Ταχρίρ με στενό τζίν και ανοιχτό πουκάμισο προκαλώντας τον θαυμασμό των “πεινασμένων” Aιγυπτίων.
Όπως αποκάλυψε το CBS η δημοσιογράφος Λάρα Λόγκαν ενώ βρισκόταν στην πλατεία μαζί με το συνεργείο του καναλιού, περικυκλώθηκε από δεκάδες αφιονισμένους Αιγυπτίους. Αρχικά πίστεψε ότι οι Αιγύπτιοι απλά πανηγύριζαν, όμως γρήγορα την άρπαξαν και την μετέφεραν σε ένα δρόμο μακριά από την πλατεία και αποπειράθηκαν να την βιάσουν.Η νεαρή δημοσιογράφος σώθηκε από τα χέρια των Αιγυπτίων χάρης στην επέμβαση μιας ομάδας γυναικών και στρατιωτών που περνούσαν τυχαία από το σημείο.
Την επόμενη μέρα, η Λάρα μάζεψε τα προκλητικά της ρούχα και επέστρεψε στις ΗΠΑ. Ακόμα και σήμερα παραμένει στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ.Που πας ρε Λάρα με αυτή την κολ…!!!http://www.tsantiri.gr

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ........ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ !!!!!

Διοργανώνεται συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη πλατεία της Ζαχάρως για την ¨αδικη και παράλογη" απόφαση του Αρείου Πάγου κατά του Πανταζή. Τι σχέση έχει το σχόλιο με αυτή την ανάρτηση? Να γίνει το συλλαλητήριο την Τσικνοπέμπτη ώστε μετά την διαμαρτυρία να απολαύσουν οι διαμαρτυρόμενοι κανένα κοψίδι και κανένα ποτηράκι κρασί.Τόση κούραση τους περιμένει από τις φωνές. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αντε πάντα τέτοια. Τουλάχιστον να αποχαιρετίσουν τον Πανταζή με ένα γερό τσιμπούσι.Για να τον θυμούνται. χαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 24/02/2011 στις 2:03 μμ

ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΑ

Σήμερα (μερικοί άρχισαν απο χθές) και αύριο στα Μακρίσια θα σφάξουν όλοι οι κάτοικοι σύμφωνα με το πανάρχαιο έθιμο τα χοιρινά τους. Η σφαγή γίνεται μία εβδομάδα πριν την Τσικνοπέμπτη. Είναι έθιμο που παραμένει άφθαρτο χρόνια τώρα όπου το αίμα να ...τρέχει στο δρόμο και συνήθως η γιορτή κρατάει μέχρι το βράδυ. Για την σφαγή αυτή έχουν γυριστεί πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιματέρ προβάλοντας σε πολλές χώρες το έθιμο των Μακρισίων.
Σήμερα όποιος περάσει από τα Μακρίσια, από μακριά θα καταλάβει ότι το χωριό γιορτάζει. Από κάθε σπίτι θα ακούγονται γέλια και φωνές, δυνατή παραδοσιακή μουσική και οι ψησταριές θα καπνίζουν. Το κρασί θα ρέει άφθονο, όπως γίνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα, δεκαετίες τώρα, ενώ οι μεζέδες θα είναι ζεστοί και θα περιμένουν το συγγενή, το φίλο, τον επισκέπτη στο χωριό. Τέτοιες μέρες δύο πράγματα μπορείς να γνωρίσεις καλά στα Μακρίσια. Την παραδοσιακή «τσιγαρίδα», το παστό δηλαδή, και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ...ΠΑΝΤΑΖΗ

Πανταζή Είχα γράψει ένα ποίημα με τίτλο ''Δεν κάνω για Δήμαρχος!'' Ξέρεις τι εννοούσα; Ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοτών του Δήμου Ζαχάρως δεν θέλει Δήμαρχο με αποθέματα παιδείας, με αναγνωρισμένο αίσθημα ευθύνης, με ικανότητα να διαχειρίζεται προκλήσεις και να δίνει προοπτικές! Θέλει Δήμαρχο που δεν ξέρει ή που δεν θέλει να ακούει, που δεν καταλαβαίνει τις δυνατότητές του, που είναι μέχρι τα μπούνια λαικιστής! Θέλει με λίγα λόγια εσένα! Λυπούμαι ειλικρινά που σε ψήφισε και δεν είσαι Δήμαρχός του!!!

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 24/02/2011

Την ερχόμενη Πέμπτη θα "τσικνίσουμε" παρόλο που η οικονομική κρίση έχει κτυπήσει την τσέπη μας.
Ελπίζω οι διάφοροι σύλλογοι (πολιτιστικοί, ποδοσφαιρικοί, εμπορικοί κλπ) να μας ετοιμάσουν κάποια έκπληξη και φέτος.
Κρέας στην σχάρα άφθονο κρασί και καλή παρέα θα πρέπει να εμφανισθούν στην Ζαχάρω Φιγαλεία αλλά και στα χωριά μας.
Άντε να δούμε τι θα γίνει και φέτος......

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Τουλάχιστον θα το πάρουν χαμπάρι οι υποστηρικτές του να τα μαζέψουνε λίγο ή θα τον κάνουν ήρωα; Θα είναι αυτή η αρχή να συνέλθει η περιοχή μας, να δουμε ανάπτυξη στην πόλη μας, να ασχοληθεί κάποιος με την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των ευκαιριών που μας δόθηκαν και δεν έγινε ποτέ τίποτα; Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει γίνει εάν τα τελευταία τρία χρόνια, είχαμε στο τιμόνι του Δήμου Ζαχάρως έναν μορφωμένο και αξιοπρεπή άνθρωπο που θα νοιαζόταν πραγματικά για την ανάπτυξη του τόπου του.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ;;;; την 17/2/2011

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ .....ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ.......

Το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο επικύρωσε την απόφαση του περιφερειάρχη, καθώς απέρριψε την αίτηση του Χρονόπουλου, υπογραμμίζει ότι από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων το διοικητικό μέτρο της αργίας έχει θεσπισθεί προς εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΜΕ ΑΡ.52/5-1-11 ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΜΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ;
ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ!!!!
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

O Πανταζής στην πραγματικότητα αυτογελοιοποιήθηκε. Επεσε ο ίδιος στον λάκκο που είχε σκάψει για τον εαυτό του. Τι θα μπορούσε να κάνει ο Πανταζής αν είχε έξυπνο και όχι πονηρό μυαλό? Κάτι το απλό που σίγουρα θα του έδινε ακόμη περισσότερους πόντους. Αφού κέρδισε τις εκλογές του Νοεμβρίου,δείχνοντας έτσι προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι λαοπρόβλητος και λαοφιλής,να αποσύρει αμέσως την αίτηση αναίρεσης που έκανε στον Αρειο Πάγο οπότε θα γινόνταν έκπτωτος την προηγούμενη δημοτική περίοδο. Την επόμενη περίοδο θα ήταν σε μια κατάσταση αναμονής για 3.5 χρόνια συμβουλεύοντας την παράταταξη του που θα κυβερνούσε τον Δήμο και να άφηνε τα πράγματα να κυλίσουν όπως θέλει ο νόμος.Ολοι θα γνώριζαν ότι συμμετέχει έστω και αόρατα ο Πανταζής. Στον κόσμο θα έλεγε ότι παρανόμησα μεν,όχι για ίδιο όφελος αλλά δέχομαι αντρίκια τις επιπτώσεις του νόμου.Ποιος δεν θα τον καταλάβαινε?Θα τον καταλάβαινε όχι μόνο ο κόσμος που τον ψήφισε αλλά και αυτοί που δεν τον ψήφισαν και τα πράγματα θα είχαν καταλαγιάσει από όλες τις πλευρές. Τώρα με τα καραγκιοζιλίκια που κάνειέχει άνοιξει τους ασκούς του αιόλου. Εσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες. Εχει στρέψει την προσοχή όλη της Ελλάδας,των δημοσιογράφων αλλά και της πολιτείας και των άλλων αρχών επάνω του,δυσμενώς. Και να θέλει κάποιος να τον βοηθήσει φοβάται να το κάνει μετά την εξέλιξη που πήραν τα γεγονότα. Θα αργήσει πολύ πλέον για να ξαναβάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος.Σε οκτώμισυ χρόνια θα μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα.Θα είναι πάρα πολύ αργά πλέον για τον Πανταζή.Αλλο τα τριάμισυ χρόνια και άλλο τα οκτόμισυ. Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου δεν έχει πλεόν κανένα νομικό στήριγμα. Οι μετέπειτα εξελίξεις πλέον θα είναι σε βάρος του. Ενώ μπορούσε με μια κίνηση να ανατρέψει πολλά. Τώρα το μόνο που του μένει και νομίζω που θα το πραγματοποιήσει είναι να ξεσηκώσει τον "αγανακτισμένο" λαό.Μια άσκοπη και άμυαλη κίνηση χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Το μοναδικό που θα μπορέσει να επιτύχει είναι να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση που έχει περιέλθει. Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα.

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ

Οπως τα διαβάζεις. Ο Αρειος Πάγος σήμερα απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που έκανε ο Πανταζής κατά της απόφασης του Εφετείου. Αυτό σημαίνει ότι ο υπάρχει πλέον ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία στο Δήμο.Την οικονομική ζημία στον Δήμο την δέχθηκε με γνωμοδότηση του το Νομικό Συμβούλιο του κράτους και την αποδέχθηκε και το Ανώτατο διοικητικό δικαστήριο που είναι το Συμβούλιο Επικρατείας. Επομένως απομένει τώρα να εκδώσει υποχρεωτικά διαπιστωτική πράξη έκπτωσης ο Αποστολόπουλος η οποία αυτή έκπτωση επεκτείνεται και στην επόμενη δημοτική περίοδο.Δηλαδή την επόμενη τετραετία ο Πανταζής δεν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα. Αλλά δεν είναι μόνο η έκπτωση. Εμαθα ότι σήμερα βγήκε και το βούλευμα σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος για τα πρόστιμα στις καντίνες.Που και αυτό σημαίνει αργία και αν καταδικαστεί έκπτωση. Ολα μαζεμένα του ήρθανε σήμερα. Τον λυπάμαι.
Από σήμερα ο Πανταζής δεν πρέπει να πλησιάζει ούτε εξ'αποστάσεως τον Δήμο,έστω και αν δεν έχει καθαρογραφει η απόφαση του Αρείου Πάγου,έστω και ως εκ τούτου δεν έχει βγεί διαπιστωτική πράξη έκπτωσης,έστω και αν το Διοικητικό Εφετείο Πατρών ανέστειλε προσωρινά την αργία. Το Υπουργείο Εσωτερικών είναι υποχρεωμένο να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον από έναν αιρετό που καταδικάστηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος και έβλαψε οικονομικά τον Δήμο επομένως και το Δημόσιο. Διαφορετικά θεωρούνται και αυτοί επίορκοι ενώπιον των νόμων και του λαού.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΑΠΟ ΤΟ "Enet.gr" την 16/2/2011

16/2/11

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ;;;;

Είναι δύσκολο κάποιος να μαντέψει ποιές θα είναι οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ του Πανταζή Χρονόπουλου. Απόψε κάποιος πολύ "στενός" του συνεργάτης είπε :
ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ...!!!!!"

Πάντως θέλω να πώ ότι μερικοί αναγνώστες μας είναι πάρα πολύ ενημερωμενένοι ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ποιες θα είναι οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΟ "Enet.gr"

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της καταδικαστικής απόφασης εις βάρος του

Οριστικά σε αργία ο Π. Χρονόπουλος

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος και επικύρωσε την ποινή φυλάκισης εις βάρος του, μαζί και στην παύση από τα καθήκοντά του.
 
Ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών σε ποινές φυλάκισης οκτώ και δέκα μηνών για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, καθώς έκρινε ότι προχώρησε σε παράνομες προσλήψεις, στο ΚΕΠ του δήμου. Προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, ζητώντας την αναίρεση των αποφάσεων.
Το 2008 ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών. Σήμερα, έκανε δεκτή την εισήγηση του αντεισαγγελέα Γ. Παντελή και απέρριψε την αίτηση αναίρεσης και για τη δεύτερη  καταδικαστική απόφαση.
Ο Γιώργος Παντελής στην εισήγηση του υποστήριζε ότι η εφετειακή απόφαση έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.
 

ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

«Για παράβαση καθήκοντος»

Σε αργία (και) με τη «βούλα» του Αρείου Πάγου ο δήμαρχος Ζαχάρως

web only
16/02/2011  18:49
 
Την εφετειακή απόφασή με την οποία τέθηκε σε αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος, επικυρωσε ο Άρειος Πάγος. Ο Π. Χρονόπουλος είχε καταδικάστηκε  δύο φορές από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών σε ποινές φυλάκισης οκτώ και δέκα μηνών για παράβαση  καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Με την απόφαση του Αρείου Πάγου επικυρώνεται απόφαση του Εφετείου Πατρών με την οποία ο Π. Χρονόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΠ Ζαχάρως. Είχε προηγηθεί άλλη απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία επικυρώθηκε η ποινή της φυλάκισης των οκτώ μηνών που του είχε επιβληθεί.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι η απόφαση του Εφετείου έχει την πλήρη, ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ..ΤΕΛΟΣ;;;;; ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Τελικά Πανταζής Τέλος και με τη βούλα του Αρ. Πάγου. Άντε να βγάλει και ο γ.γ. την διαπιστωτική πράξη έκπτωσης να τελειώνουμε με τον καραγκιόζη και τα κολιτήρια του. Ή μήπως ο γ.γ. θα το σκέφτεται για πολύ ακόμα?? Αμαρτολέ δεν σε βλέπω ζεστό στις αναρτήσεις για το τέλος του Πανταζή. Τι περιμένεις????
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ....ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.... στις 9:40 μμ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάτρα,  16 Φεβρουαρίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας στην τελευταία του συνεδρίαση (Πύργος, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου) καθόρισε το βασικό πλαίσιο της πολιτικής και της δράσης του πάνω σε δύο ζητήματα μείζονος σημασίας.
Πρόκειται για το ζήτημα της Ολυμπίας οδού και για το ζήτημα του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Οι σχετικές πολιτικές αποφάσεις αποτυπώθηκαν στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Περιφερειακού Συμβουλίου που ακολουθούν:   

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΗΛΕΙΑΣ
«Στην  4η  Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας την Δευτέρα 14  Φεβρουαρίου 2011 κατά την συζήτηση του 3ου  θέματος  της Ημερησίας Διάταξης που ήταν «Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για την ανασυγκρότηση-αναγέννηση της σεισμόπληκτης και πυρόπληκτης Ηλείας.» με εισηγητή τον  Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας  Χαράλαμπο Καφύρα.
ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ :
            Τρισίμισι χρόνια από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και 2,5 χρόνια μετά από τον σεισμό του 2008, παρά τις όποιες προσπάθειες που έγιναν, η ζωή στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας δεν έχει επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς και αντιθέτως βρίσκεται σε φάση βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής οπισθοδρόμησης και σε συνδυασμό με την γενικότερη οικονομική κρίση, η Ηλεία έχει εισέλθει σε περίοδο έντονης κρίσης.
            Μετά από τόσο καιρό από τις καταστροφές :
§         Οι υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις.
§         Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποζημίωσης του ζωικού και φυτικού κεφαλαίου, της παραγωγής, της ανακατασκευής των κτισμάτων, της περιβαλλοντικής προστασίας, της αναγέννησης του φυσικού περιβάλλοντος.
§         Δεν τηρούνται ούτε τα προτεινόμενα από τις επιστημονικές επιτροπές που συστήθηκαν για την κτηνοτροφία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τις υποδομές.
ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ:
            Οι υποσχέσεις της πολιτείας και το Σχέδιο Ανασυγκρότησης παραμένουν ανεκπλήρωτες και ότι οι Ηλείοι περιμένουν την κοινοποίηση αυτού του Σχεδίου, ώστε η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας με την εφαρμογή του να βρεθεί τουλάχιστον στην ίδια αφετηρία με τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες.
            Η υλοποίηση του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Ηλείας αποτελεί διακομματική υπόσχεση. Καταναλώθηκε μεγάλο μέρος των χρημάτων από το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών με υπόλοιπο λογαριασμού τώρα 118.000.000€. Καταναλώθηκε το σύνολο των χρηματοδοτήσεων (89.700.000€) του Ταμείου Αλληλεγγύης της Ε.Ε. σε δαπάνες άσχετες από την ανακούφιση και ανασυγκρότηση των πληγέντων περιοχών.
            Κατανοώντας ότι η χώρα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα που αφορά τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, όμως παρ’ όλα αυτά, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Ηλεία πρέπει να βοηθηθεί.
ΕΚΡΙΝΕ :
            Το Σχέδιο Ανασυγκρότησης το οποίο δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση το 2010 :
-         Δεν είναι ικανοποιητικό, έχει ασάφειες και γενικεύσεις και αποφεύγει την εξειδίκευση για την ανασυγκρότηση της Ηλείας.
-         Επεκτείνει κατά πολύ το γεωγραφικό αντικείμενο του Νόμου από 4 Περιφερειακές Ενότητες σε 18.
-         Καταργεί τον Οργανισμό Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης των πυρόπληκτων περιοχών και τον αντικαθιστά με την δυσκίνητη Υπουργική Επιτροπή.
-         Δεν δεσμεύεται με τον προσανατολισμό του 50% των χρηματοδοτήσεων και δράσεων προς την Ηλεία.
-         Λείπουν δράσεις και ενέργειες όπως αυτές που αφορούν την νέα Ολυμπία, πανεπιστημιακές σχολές, πάρκα και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα.
-         Είναι ασαφείς οι πηγές χρηματοδότησης καθώς και οι τρόποι, οι μέθοδοι, τα χρονικά όρια και το μέγεθος των χρηματοδοτήσεων.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Την  στήριξη  των αιτημάτων των Ηλείων, που συνοπτικά είναι :
o        Από τα  υπόλοιπο των   αδιάθετων  χρημάτων του ΕΤΑΕΑ δέσμευση του 50% από τα  118 εκ ευρώ για την Ηλεία εκτός αυτών που απαιτούνται για την οικιστική αποκατάσταση των πυρόπληκτων .
o       Το Σχέδιο πρέπει να κατατεθεί άμεσα στην Βουλή προς ψήφιση .
o        Την αναβάθμιση των υποδομών και την εκτέλεση μεγάλων έργων ώστε να αναζωογονηθεί ο Νομός μας:
-         Αεροδρόμιο « ΝΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑ» στην  Ανδραβίδα,
-          αναβάθμιση του λιμανιού του Κατάκολου,
-         η επιτάχυνση και ολοκλήρωση της κατασκευής της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ και την σύνδεση του με το υφιστάμενο εθνικό οδικό δίκτυο ,τα λιμάνια, το αεροδρόμιο και τον οικιστικό ιστό ,
-         ο οδικός  άξονας  Πύργου – Τρίπολης,
-          εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου,
-         επέκταση φυσικού αερίου,
-         επέκταση και εκσυγχρονισμός του σιδηροδρομικού δικτύου μέχρι την Αρχαία Ολυμπία,
-         η δημιουργία Αυτόνομου ΤΕΙ και την ίδρυση Πανεπιστημιακών Σχολών στην Ηλεία, 
-          η ολοκληρωμένη  διαχείριση των στερεών αποβλήτων με εργοστάσιο και ΧΥΤΗ και
-          ο ολοκληρωμένος  χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός  της Ηλειας κ.λπ.)
o       Ολοκλήρωση της οικιστικής ανασυγκρότησης  των Πυρόπληκτων & Σεισμόπληκτων που συνάντα μεγάλες δυσκολίες χρηματοδότησης ιδιαίτερα στο τομέα των σεισμόπληκτων που άμεσα απαιτούνται 15.000.000 €.
o       Να τερματιστεί η δίωξη των πυροπαθών με τον καταλογισμό από τη ΔΟΥ σε βάρος όσων έλαβαν το επίδομα των 3.000 € και 10.000 € που μάλιστα φτάνει και σε κατασχέσεις της περιουσίας τους και να εκδοθεί νέα εγκύκλιος του Υπουργείου προς την Υ.Δ.Ε. με διευκρινήσεις που να καλύπτουν τους πραγματικούς πυρόπληκτους.
o       Άμεση χρηματοδότηση για το οδικό δίκτυο των πυρόπληκτων περιοχών βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση και κυρίως της Επαρχίας Ολυμπίας και κεντρικών οδικών αρτηριών όπως  της Κρέστενας –Ανδριτσαίνας και του δρόμου Ζαχάρω-Μάκιστος -Αρτέμιδα  που υπάρχουν έντονα φαινόμενα κατολισθήσεων και καθιζήσεων του οδοστρώματος στα παραπάνω οδικά δίκτυα.
o       Να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποζημίωσης του ζωικού και φυτικού κεφαλαίου και της παραγωγής.
o       Την ενεργοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων», του ΕΣΠΑ το γνωστό ΕΠΕΑΑ για την Ηλεία.
o       Στα πλαίσια της αναθεώρηση του ΕΣΠΑ , να υπάρξει προσανατολισμός νέων  έργων και δράσεων προς την Ηλεία.

ΖΗΤΑ
1.      Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για να του εκθέσουν τα προβλήματα και τα αιτήματα των φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας .
2.      Να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα όπως αναφέρονται στο παρόν ψήφισμα και περιγράφονται αναλυτικά στις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβούλιου.
3.      Την άμεση κατάθεση του Νομοσχεδίου βελτιωμένο, με τις προτάσεις των φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Περιφερειακού Συμβουλίου.
4.      Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας που έχει υποστεί  δύο μεγάλες καταστροφές να τύχει ειδικής αντιμετώπισης παρά την οικονομική συγκυρία και το μεγάλο δημοσιονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας,  .


ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ
«Στην  4η  Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας την Δευτέρα 14  Φεβρουαρίου 2011 κατά την συζήτηση του 2ου  θέματος  της Ημερησίας Διάταξης που ήταν «Πορεία και εξελίξεις του έργου της Ολυμπίας Οδού»» με εισηγητή τον  Αντιπεριφερειάρχη  Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Νικόλαο Υφαντή.
ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ :
Η Ολυμπία Οδός αποτελεί έργο μείζονος σημασίας αφού διασυνδέει  τη Δυτική Ελλάδα με το εθνικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων (Κόρινθος- Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Εύζωνοι) και ως εκ τούτου η ολοκλήρωσή του αποτελεί για την αιρετή Περιφέρεια ύψιστο αναπτυξιακό στόχο.
Το περιφερειακό Συμβούλιο αφού άκουσε τους εισηγητές και αφού συζήτησε διά μακρών όλες τις πτυχές του θέματος

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΖΗΤΑ

Εγκρίνει την έκδοση ψηφίσματος με το παρακάτω περιεχόμενο:
1.      Να παραμείνει ανοιχτό και σε πλήρη λειτουργία το κατασκευαστικό μέτωπο.
2.      Να παραμείνουν σε πλήρη λειτουργία και να αναπτυχθούν περαιτέρω όλα τα εργοτάξια του έργου.
3.       Να  πραγματοποιηθεί δραστική μείωση των διοδίων κατά την περίοδο κατασκευής του έργου.
4.      Να προβλεφθεί μείωση των διοδίων μετά την αποπεράτωση του έργου και να προβλεφθεί επίσης μειωμένη τιμή διοδίων για τους συχνούς χρήστες του αυτοκινητόδρομου.
5.      Να αυξηθεί το ποσοστό της δημόσιας συμμετοχής στο οικονομικό κόστος του έργου ώστε να μειωθεί η συνολική επιβάρυνση των πολιτών
6.      Να υλοποιηθεί η ανατολική χάραξη  στις περιοχές Βραχναιϊκων, νότια της Πάτρας και Ζαχάρως- Καϊάφα στην  Ηλεία.
7.      Να ενταχθούν στο έργο, οι συνδετήριοι κόμβοι σε βασικά σημεία οδικών αξόνων, καθώς και οι συνδέσεις  με  τον παραγωγικό ιστό της περιοχής (λιμάνια, αεροδρόμια, ΒΙ.ΠΕ).
8.      Την συγκρότηση επιτροπής- παρατηρητηρίου από μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την συστηματική παρακολούθηση της πορείας των εργασιών, των συναφών έργων και της λειτουργίας της Ολυμπίας οδού, το οποίο θα ενημερώνει σε τακτά διαστήματα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Οι λεπτομέρειες  της συγκρότησης θα αποφασιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
9.      Ανάκληση απολύσεων, να γίνει άμεση επαναπρόσληψη των απολυθέντων εργαζομένων στα εργοτάξια και να μην επιτραπούν αλλαγές στις συμβάσεις των εργαζομένων. Να γίνονται σεβαστά τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Να τηρούνται οι συμβάσεις ειδικοτήτων έργων».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

Related Posts with Thumbnails