ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

16/2/11

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ;;;;

Είναι δύσκολο κάποιος να μαντέψει ποιές θα είναι οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ του Πανταζή Χρονόπουλου. Απόψε κάποιος πολύ "στενός" του συνεργάτης είπε :
ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ...!!!!!"

Πάντως θέλω να πώ ότι μερικοί αναγνώστες μας είναι πάρα πολύ ενημερωμενένοι ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ποιες θα είναι οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/2/11, 11:48 μ.μ.

    Επιτέλους, αρκετά ξεφτίλησε το ρημαγμένο μας τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/2/11, 12:08 π.μ.

    O Πανταζής στην πραγματικότητα αυτογελοιοποιήθηκε.
    Επεσε ο ίδιος στον λάκκο που είχε σκάψει για τον εαυτό του.
    Τι θα μπορούσε να κάνει ο Πανταζής αν είχε έξυπνο και όχι πονηρό μυαλό?
    Κάτι το απλό που σίγουρα θα του έδινε ακόμη περισσότερους πόντους.
    Αφού κέρδισε τις εκλογές του Νοεμβρίου,δείχνοντας έτσι προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι λαοπρόβλητος και λαοφιλής,να αποσύρει αμέσως την αίτηση αναίρεσης που έκανε στον Αρειο Πάγο οπότε θα γινόνταν έκπτωτος την προηγούμενη δημοτική περίοδο.
    Την επόμενη περίοδο θα ήταν σε μια κατάσταση αναμονής για 3.5 χρόνια συμβουλεύοντας την παράταταξη του που θα κυβερνούσε τον Δήμο και να άφηνε τα πράγματα να κυλίσουν όπως θέλει ο νόμος.Ολοι θα γνώριζαν ότι συμμετέχει έστω και αόρατα ο Πανταζής.
    Στον κόσμο θα έλεγε ότι παρανόμησα μεν,όχι για ίδιο όφελος αλλά δέχομαι αντρίκια τις επιπτώσεις του νόμου.Ποιος δεν θα τον καταλάβαινε?Θα τον καταλάβαινε όχι μόνο ο κόσμος που τον ψήφισε αλλά και αυτοί που δεν τον ψήφισαν και τα πράγματα θα είχαν καταλαγιάσει από όλες τις πλευρές.
    Τώρα με τα καραγκιοζιλίκια που κάνειέχει άνοιξει τους ασκούς του αιόλου.
    Εσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες.
    Εχει στρέψει την προσοχή όλη της Ελλάδας,των δημοσιογράφων αλλά και της πολιτείας και των άλλων αρχών επάνω του,δυσμενώς.
    Και να θέλει κάποιος να τον βοηθήσει φοβάται να το κάνει μετά την εξέλιξη που πήραν τα γεγονότα.
    Θα αργήσει πολύ πλέον για να ξαναβάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος.Σε οκτώμισυ χρόνια θα μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα.Θα είναι πάρα πολύ αργά πλέον για τον Πανταζή.Αλλο τα τριάμισυ χρόνια και άλλο τα οκτόμισυ.
    Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου δεν έχει πλεόν κανένα νομικό στήριγμα.
    Οι μετέπειτα εξελίξεις πλέον θα είναι σε βάρος του.
    Ενώ μπορούσε με μια κίνηση να ανατρέψει πολλά.
    Τώρα το μόνο που του μένει και νομίζω που θα το πραγματοποιήσει είναι να ξεσηκώσει τον "αγανακτισμένο" λαό.Μια άσκοπη και άμυαλη κίνηση χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Το μοναδικό που θα μπορέσει να επιτύχει είναι να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση που έχει περιέλθει.
    Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/11, 12:31 π.μ.

    Τουλάχιστον θα το πάρουν χαμπάρι οι υποστηρικτές του να τα μαζέψουνε λίγο ή θα τον κάνουν ήρωα;
    Θα είναι αυτή η αρχή να συνέλθει η περιοχή μας, να δουμε ανάπτυξη στην πόλη μας, να ασχοληθεί κάποιος με την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των ευκαιριών που μας δόθηκαν και δεν έγινε ποτέ τίποτα;
    Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει γίνει εάν τα τελευταία τρία χρόνια, είχαμε στο τιμόνι του Δήμου Ζαχάρως έναν μορφωμένο και αξιοπρεπή άνθρωπο που θα νοιαζόταν πραγματικά για την ανάπτυξη του τόπου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/11, 7:01 μ.μ.

    Πολύ φοβάμαι φίλε μου ότι αρκετά ζωντανά και πολλές κλώσες στη Ζαχάρω θα τον βγάλουν ήρωα. Η κλεψιά, ο τραμπουκισμός και η που... περνάνε πολύ στο χωριό μας τα τελευταία χρόνια. Ίσως όλοι εμείς να πάρουμε τελικά την απόφαση και να οργανωθούμε για το καλό του τόπου μας. Τον πονάω πολύ τον τόπο μου! Το πιο αστείο είναι ότι όλοι εμείς που είμαστε εναντίον του Πανταζή όχι από ατομικό συμφέρον, αλλά για λόγους κοινής λογικής έχουμε επιτρέψει στους εαυτούς μας να μένουμε θεατές. Βγες για παράδειγμα στην πλατεία της Ζαχάρως Σάββατο μεσημέρι να δεις ποιοι κυκλοφορούν. Ελάχιστοι νοικοκυραίοι τίμιοι άνθρωποι που κυκλοφορούσαν παλιά και πολλά ρεμάλια με ύφος και ψευτομαγκιά.Καιρός αυτό να σταματήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/2/11, 8:09 μ.μ.

    Χαίρομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις. Ελπίζω να είμαστε πολλοί και να έχουμε αποτέλεσμα.
    Πικρές σκέψεις όμως που περνούν απ' το μυαλό μου, λένε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα σημαντικό τα επόμενα 3,5 χρόνια στη Ζαχάρω. Απ' τη μια η ανικανότητα της παράταξης του "Δημάρχου" και απ' την άλλη η αντίδραση της αντιπολίτευσης (η κανονική αντιπολίτευση εννοώ), η οποία δε νομίζω να προσυπογράφει αποφάσεις εύκολα, θα μείνουν όλα όπως είναι και χειρότερα.
    Βέβαια, δεν ξέρω αν τελικά μας αξίζει να βλέπουμε το τόπο μας να βουλιάζει για άλλα 3,5 χρόνια...
    Όταν η πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχε τη συμπεριφορά που είχε στις προηγούμενες εκλογές, ας μείνουμε να βλέπουμε:

    τα μισοτελειωμένα πεζοδρόμια, και το υπέροχο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα του
    το οδικό δίκτυο σε συνδυασμό με τα φανάρια στο κέντρο της πόλης, και την πληθώρα από λακκούβες σε κάθε δρόμο
    το έκτρωμα που προοριζόταν για δημαρχείο, και έχει γίνει άσυλο παρανόμων
    το κλειστό γυμναστήριο που δεν έγινε ποτέ, την αυστραλιανή βοήθεια προτιμήσαμε να την χαρίσουμε σε άλλο δήμο να κάνει κλειστό γυμναστήριο
    την αξιοποίηση της παραλίας που δεν έγινε ποτέ, παρόλο που κατεδαφίστηκαν τα αυθαίρετα με διάφορους τρόπους
    το φυσικό κάλλος της λίμνης που βουλιάζει στα σκουπίδια και στη ρύπανση,
    και τέλος το βιολογικό καθαρισμό που έχει να λειτουργήσει, πόσα χρόνια;
    Πως φαντάζεστε αγαπητοί μου συμπολίτες, πως θα γίνουν όλα αυτά στο προσεχές μέλλον; Καθίστε όλοι εσείς που νομίζατε ότι θα είχαμε Δήμαρχο να καμαρώνετε τα έργα σας. Όχι πως θα περίμενα και καμιά τρομερή διαφορά αν είχατε το Δήμαρχό σας. Το πολύ πολύ να "έφτιαχνε" τα πεζοδρόμια και να έκλεινε τις λακκούβες. Μέχρι εκεί τον έχω. Ή μάλλον τον είχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails