ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

O Πανταζής στην πραγματικότητα αυτογελοιοποιήθηκε. Επεσε ο ίδιος στον λάκκο που είχε σκάψει για τον εαυτό του. Τι θα μπορούσε να κάνει ο Πανταζής αν είχε έξυπνο και όχι πονηρό μυαλό? Κάτι το απλό που σίγουρα θα του έδινε ακόμη περισσότερους πόντους. Αφού κέρδισε τις εκλογές του Νοεμβρίου,δείχνοντας έτσι προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι λαοπρόβλητος και λαοφιλής,να αποσύρει αμέσως την αίτηση αναίρεσης που έκανε στον Αρειο Πάγο οπότε θα γινόνταν έκπτωτος την προηγούμενη δημοτική περίοδο. Την επόμενη περίοδο θα ήταν σε μια κατάσταση αναμονής για 3.5 χρόνια συμβουλεύοντας την παράταταξη του που θα κυβερνούσε τον Δήμο και να άφηνε τα πράγματα να κυλίσουν όπως θέλει ο νόμος.Ολοι θα γνώριζαν ότι συμμετέχει έστω και αόρατα ο Πανταζής. Στον κόσμο θα έλεγε ότι παρανόμησα μεν,όχι για ίδιο όφελος αλλά δέχομαι αντρίκια τις επιπτώσεις του νόμου.Ποιος δεν θα τον καταλάβαινε?Θα τον καταλάβαινε όχι μόνο ο κόσμος που τον ψήφισε αλλά και αυτοί που δεν τον ψήφισαν και τα πράγματα θα είχαν καταλαγιάσει από όλες τις πλευρές. Τώρα με τα καραγκιοζιλίκια που κάνειέχει άνοιξει τους ασκούς του αιόλου. Εσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες. Εχει στρέψει την προσοχή όλη της Ελλάδας,των δημοσιογράφων αλλά και της πολιτείας και των άλλων αρχών επάνω του,δυσμενώς. Και να θέλει κάποιος να τον βοηθήσει φοβάται να το κάνει μετά την εξέλιξη που πήραν τα γεγονότα. Θα αργήσει πολύ πλέον για να ξαναβάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος.Σε οκτώμισυ χρόνια θα μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα.Θα είναι πάρα πολύ αργά πλέον για τον Πανταζή.Αλλο τα τριάμισυ χρόνια και άλλο τα οκτόμισυ. Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου δεν έχει πλεόν κανένα νομικό στήριγμα. Οι μετέπειτα εξελίξεις πλέον θα είναι σε βάρος του. Ενώ μπορούσε με μια κίνηση να ανατρέψει πολλά. Τώρα το μόνο που του μένει και νομίζω που θα το πραγματοποιήσει είναι να ξεσηκώσει τον "αγανακτισμένο" λαό.Μια άσκοπη και άμυαλη κίνηση χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Το μοναδικό που θα μπορέσει να επιτύχει είναι να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση που έχει περιέλθει. Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα.

1 σχόλιο:

  1. Το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο επικύρωσε την απόφαση του περιφερειάρχη, καθώς απέρριψε την αίτηση του Χρονόπουλου, υπογραμμίζει ότι από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων το διοικητικό μέτρο της αργίας έχει θεσπισθεί προς εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.
    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΜΕ ΑΡ.52/5-1-11 ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΜΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ; ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ!!!!ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails