ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/11/11

ΕΡΗΜΩΝΕΙ Η ...ΖΑΧΑΡΩ.

Τελικά κανείς δεν αντιστάθηκε αλλά και κανείς δεν έκανε τίποτε για να σταματήσει την μεταφορά του ΙΚΑ από την Ζαχάρω. Σιγά-σιγά ερημώνει η πόλη μας από τις δημόσιες αρχές που ήταν χρόνια εδώ και το μεγάλο κεφαλοχώρι θα γίνει πάλι ......χωριό.  Όταν δεν βρίσκεται κάποιος να υπερασπιστεί τα οφέλη  που έχει στη κοινωνία της πόλης απο την παροαμονή τέτοιων υπηρεσιών τότε η μοιραία πορεία της προς τον μαρασμό και την ερήμωση είναι προδιαγεγραμμένη.
Αντί μας είπε και ο ΟΤΕ μαζί με τους υπαλλήλους του μένοντας πίσω το κτίριο να μας θυμίζει τις παλιές εποχές. Σε λίγο και η Δ.Ο.Υ. θα μπει στην σειρά για το αντίο......... εμείς θα μείνουμε;;;;;;


ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

4/11/11

ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ...ΔΡΑΧΜΕΣ.


Και σε δραχμές ζητούν να προβλέπεται να πληρωθούντα συμβόλαια τους οι tour operator από τους ξενοδόχους των Χανίων σύμφωνα με ένα επιπλέον έγγραφο που στέλνουν τα διάφορα πρακτορεία με όσους επιχειρηματίες συνεργάζονται. Tην είδηση επιβεβαίωσε ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ξενοδόχων Χανίων, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Νέα Κρήτη.Τέτοιες ειδοποιήσεις έχουν φθάσει τους ξενοδόχους των Χανίων, από tour operator που τους καλούν να προσθέσουν στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει και την αντίστοιχη αξία σε δραχμές.
Η εταιρεία TUI που κυρίως δραστηριοποιείται στα Χανιά αλλά και άλλες εταιρείες έχει έλθει σε επαφή με την Ένωση ξενοδόχων Χανίων ζητώντας του να ενημερώσει τα μέλη της για το επιπλέον αυτό θέμα.
Στην διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων με τους ξενοδόχους για την τουριστική περίοδο του 2012, θέλει να είναι κατοχυρωμένη για παν ενδεχόμενο, ακόμη και για έξοδο της χώρας απο το ευρώ, κάτι που σημαίνει αλλαγή νομίσματος και στην συγκεκριμένη περίπτωση επιστροφή στη δραχμή.
Σύμφωνα με στέλεχος της tui πρόκειται ουσιαστικά για τα «ψηλά γράμματα» των συμβολαίων που ασφαλίζουν επί της ουσίας τις εταιρείες που υπογράφουν συμβόλαια σε περίπτωση εκτάκτου συμβάντος όπως φυσική καταστροφή , αλλαγή νομίσματος και άλλες αιτίες.
Σύμφωνα με την ιδία πηγή τα ψηλά γράμματα των συμβολαίων ισχύουν και για άλλες χώρες όπως είναι η Πορτογαλία και η Ισπανία.
Για το θέμα έχει ενημερωθεί το Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδοςη ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει από τις 15 Οκτωβρίου, καθώςτέτοιου είδους ειδοποιήσεις έχουν λάβει και ξενοδόχοι εκτός από τα Χανιά, στη Σάμο και τη Ρόδο.

31/10/11

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?

Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω με έκπληξη προς σε όσους δεν γνωρίζουν την μελέτη-έκτρωμα που κατέθεσε εταιρεία μελετών από εντολή που πήρε (μάλλον) από τον Δήμο μας.


Ακούστηκε και αυτό χθες στο Δ.Σ. του Δήμου Ζαχάρως.
Δώσανε λέει σε τεχνική εταιρεία μεγάλων επιστημόνων την εντολή να μελετήσει τα του δρόμου (Ιόνια - Ολυμπία ) και την ανάπτυξη της περιοχής μας. 
Τράβαγαν τα μαλλιά τους όσοι άκουσαν ότι θα περνά ο δρόμος (σύμφωνα με την μελέτη της εταιρείας) μέσα από ΟΛΟΥΣ τους παραλιακούς οικισμούς..!!!!!
Ευτυχώς που ξεσηκώθηκαν τα χωριά Νεοχώρι, Γιαννιτσοχώρι ακόμα και 3-4 Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας (καλά οι υπόλοιποι συμφωνούν???) και διατύπωσαν με επιστολές τους έντονη διαμαρτυρία προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Και που να δείτε που τοποθετούν την βιομηχανική ζώνη Ζαχάρως..... Εντύπωση έκανε η απουσία άποψης του Δ.Δ. Κακοβάτου που σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρόπουλο ο δρόμος θα περνάει (όπως χαρακτηριστικά είπε) εμπρός από αγκωνάρι του καφενείου.
Επίσης στην τοποθέτησή του καταψηφίζει μια τέτοια εξέλιξη και είπε κάτι πολύ ουσιώδες θυμίζοντας ότι παρόμοιες αποφάσεις παλαιότερου Δ.Σ. απέφερε ποινικές ευθύνες στους συμβούλους που αυθαίρετα αποφάσισαν ότι τα σπίτι στην παραλία αποτελούσαν τον οικισμό του Αγίου Νικολάου και πριν το 1923.


Αν είναι αλήθεια τα παραπάνω .....θα σας κρεμάσουν κουδούνια.....

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ

Αυτά τα κτίρια που έχουν καταντήσει ερείπια μου θυμίζουν τις Κατασκηνώσεις της δεκαετεία του 60. Τότε που φιλοξενούσαν και διαπαιδαγωγούσαν κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά από όλο τον Νομό και όχι μόνο. Αξιοι οι Ζουρτσάνοι που τα άφησαν σ΄αυτό το χάλι. Αυτή η κατάντια και η μοιρα του τόπου. Αλήθεια Κε Αντιδήμαρχε Ζούρτσας πιστεύεις ακόμη ότι ο Πανταζής θα τα κάνει ξενοδοχεία πέντε αστέρων; Σαν δεν ντρέπεστε κοι.... βγαίνετε και κοροϊδευετε τον Κόσμο.....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΝΕΔΑ. στις 10:12 μμ

"ΜΟΔΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ"

Αυτή τη στιγμή το ελαιόλαδο κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους στην αχανή χώρα της Κίνας, στην οποία περισσότεροι από 100 εκατομμύρια κάτοικοι είναι πολύ εύποροι.
"Το ελαιόλαδο έχει γίνει μόδα. Εχουν μάθει βέβαια από τους επιστήμονες ότι είναι εξαιρετικό και πολύ υγιεινό προϊόν αλλά έχει γίνει μόδα καθώς δίνεται ως δώρο σε διάφορες γιορτές. Σε ορίζοντα πενταετίας -και αυτό είναι δική μου εκτίμηση- θα διαταρχθεί το ισοζύγιο με την Κίνα και θα δημιουργηθεί έλλειψη ελαιολάδου, η ζήτηση θα είναι τέτοια που θα ανεβάσει και τις τιμές. Αυτό το βλέπω μέσα στην επόμενη 5ετία" τονίζει ο κ. Αναγνωστάκης 
γενικός διευθυντής της Χανιώτικη εταιρεία "Terra Creta" με έδρα το Κολυμπάρι.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας "τo 2009 η Κίνα εισήγαγε μόνο 8.000 τόνους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εκ των οποίων οι 550 ήταν από την Ελλάδα και οι 200 (Τerra Creta), το 2010 εισήχθησαν 19.000 τόνοι. Το 2011 εκτίμηση μας είναι ότι η χώρα θα ξεπεράσει τους 35.000 τόνους.

 Οι Κινέζοι έχουν μια τάση να αντιγράφουν οτίδηποτε απουσιάζει από τον πολιτισμό τους ό,τι δεν μπορούν να το παράγουν. Εχουν δοκιμάσει να παράξουν και λάδι και μάλιστα σε περιοχή που βρίσκεται στον ίδιο παράλληλο με την Κρήτη αλλά από 500.000 ελαιόδεντρα που φύτεψαν έβγαλαν 400 τόνους ελαιόλαδο κάτι που κάνει εντελώς ασύμφορη αυτήν την καλλιέργεια. Έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να παράξουν εφάμιλλο προϊόν με το λάδι της Μεσογείου".

Παράλληλα ο κ. Αναγνωστάκης επισημαίνει πως "σε κάθε νέα αγορά διεισδύουν προϊόντα υποβαθμισμένα. Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες. Ετσι και στην Κίνα τα πρώτα χρόνια έγιναν πολλά "ευτράπελα" με διάφορες εταιρείες δυστυχώς και Ελληνικές. Μέσα στο 2006 έγραφαν οι Κινέζικες εφημερίδες για 3 ελαιόλαδα που έγραφαν ελαιόλαδο και δεν ήταν, ενημερωθήκαμε και πήραμε φωτογραφίες των προϊόντων και τα σχετικά δημοσιεύματα.

Μηνύθηκαν οι επιχειρήσεις αυτές και αθωώθηκαν με το επιχείρημα ότι στην Κίνα δεν ίσχυε ακόμα ο Ευρωπαϊκός κανονισμός. Δυστυχώς την ατιμωρησία στην Ελλάδα την βρίσκουμε και σε αυτόν τον τομέα μπροστά μας.

ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Στην θετική γνωμοδότηση της μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού της Αρτέμιδας προχώρησε στην τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας.
Εξετάζοντας το έργο, ομόφωνα γνωμοδότησε θετικά για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της κατασκευής αποχετευτικού δικτύου και την εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στην Αρτέμιδα. 
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία, στο πλαίσιο των ενεργειών στήριξης των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2007.
Η γνωμοδότηση της Επιτροπής θα κοινοποιηθεί το συντομότερο στην Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την τελική έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, όπως ορίζει η περιβαλλοντική νομοθεσία. 

ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΝΕΔΑ.



Θερμά ευχαριστούμε τον φίλο που μας έστειλε τις φωτογραφίες με email.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ Η ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ

Το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση του τέως δημάρχου Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η από 17/12/2010 απόφαση του τότε γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ήδη γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, Τάσου Αποστολόπουλου.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Με την απόφαση αυτή του Περιφερειάρχη διαπιστώθηκε ότι η αργία στην οποία έχει τεθεί ο Π. Χρονόπουλος με προγενέστερη απόφαση (7/7/2010) του ίδιου Περιφερειάρχη εξακολουθεί να ισχύει έως την έκδοση τελεσίδικης αθωωτικής απόφασης, ενώ, παράλληλα, η ισχύς της εκτείνεται και στη δημοτική περίοδο που άρχισε από την 1η Ιανουαρίου 2011.
Ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει τεθεί σε αργία, καθώς το 2008 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πατρών σε φυλάκιση 10 μηνών, για παράβαση καθήκοντος, γιατί, ως δήμαρχος Ζαχάρως, το 2003 αποφάσισε να εργαστούν παράνομα στο Κέντρο Πληροφόρησης Πολιτών, από 15/5/2003 έως 15/11./2004 συμβασιούχοι με σύμβαση μίσθωσης έργου, κατά παράβαση της αρχής της νομιμότητας της διοικήσεως.
Και απασχολήθηκαν παράνομα, γιατί δεν διέθεταν τα απαιτούμενα προσόντα, ενώ υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι που τα διέθεταν. Στη συνέχεια εξέδωσε χρηματικά εντάλματα, ύψους 21.120 ευρώ, για την καταβολή της αμοιβής των "παράνομων" προσληφθέντων.
Επικύρωση και από τον Άρειο Πάγο. Ο Άρειος Πάγος, το Φεβρουάριο του 2011, με την υπ' αριθμ. 298/2011 απόφασή του, επικύρωσε την απόφαση του Εφετείου κι έτσι πλέον αμετάκλητα ο Παντ. Χρονόπουλος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών.

30/10/11

"ΠΑΓΩΜΕΝΗ" ΚΑΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ" Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

ΧΑΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. 
ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ,Ο ΕΝΑΣ ΟΔΗ... στις 2:31 μμ





ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????????? 
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ , ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΟΥΚΛΑΣ , ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.
 ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ,
"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ" Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΧΗΜΗ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ. 


ΦΙΛΕ, ΓΕΙΤΟΝΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ,Ο ΕΝΑΣ ΟΔΗ... στις 6:50 μμ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟΨΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ. ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΝΕΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 45ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΑ 3-0. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ. 
ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΔΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ.....ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. 
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΗΣΑΤΕ. ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..... ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΧΛΟΣ ........
ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.....ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ........ 
ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ - ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ - ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ

ΜΕΣΩ email.

ΣΤΑ "ΜΑΥΡΑ" ΚΑΙ ΤΟ..ΕΠΙΤΑΛΙΟ

Σκληροί και αδίστακτοι ήταν οι ληστές που πλησίασαν τον πρατηριούχο στο Επιτάλιο για να τον ληστέψουν μέρα μεσημέρι. Ήταν περίπου στις 4 το απόγευμα όταν μια μηχανή με δύο άτομα έφτασε στο πρατήριο και όταν πλησίασε κοντά ο πρατηριούχος του είπαν ότι πρόκειται για ληστεία. Αυτός αντιστάθηκε και το κακό δεν άργησε να γίνει. Οι φονιάδες ήταν αποφασισμένοι και το κακό δεν άργησε να γίνει. Πολλοί πιστεύουν ότι ίσως και ο πρατηριούχος να ανεγνώρισε τον ή τους ληστές οπότε αυτοί αναγκάστηκαν να του κλείσουν το στόμα. Το γεγονός ότι τα φονικά άρχισαν να πληθαίνουν στην ήσυχη επαρχιακή ζωή μας  προβληματίζει  και μας ανησυχεί   περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πολλά νοικοκυριά τοποθετούν συστήματα ασφαλείας, θωρακίζουν σπίτια και εξοχικές κατοικίες ενώ δεν κυκλοφορούν το βράδυ στους δρόμους χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. 

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ,Ο ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΚΡΟΣ.


Τροχαίο δυστύχημα στη Ζαχάρω

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011, 10:05
Την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του βαρύτατα τραυματισμένος, άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 35χρονος ιερέας από τη Ζαχάρω.

Στην στροφή που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης από την πλευρά του Πύργου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό που οδηγούσε ένας 29χρονος από το Λέπρεο, που διαμένει όμως μόνιμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις έξι το πρωί, όταν ο 29χρονος επέστρεφε προς τη Ζαχάρω και πάνω στη στροφή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος ιερέας.

Ο ιερέας πατέρας τριών παιδιών είχε σηκωθεί πρωί – πρωί για να μεταβεί στην ενορία του σε χωριό της Κρέστενας για τη Θεία Λειτουργία.

Ξεψύχησε όμως μέσα στο αυτοκίνητο πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ......


Όλος ο λαός τους έφτυσε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου κι εκείνοι νόμιζαν πως έβρεχε. Επάνω τους! Τίποτα δεν μας σταματά. 
Φώτη μπράβο.


Από το χρήστη Θάνος στις 1940....ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..... την 29/10/2011
Θερμά συγχαρτήρια στο μπλόκ, που αναρτά ΕΘΝΙΚΑ θέματα και όχι διχαστικά ήσσονος σημασίας... Ευχαριστούμε Κύριε Πλωτάρχα !!
Με εκτίμηση
Δημ. Θεοδωρόπουλος



Read more: αμαρτωλό: 1940....ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..... http://amartolo.blogspot.com/2011/10/1940.html#ixzz1cD3DukTs

ΛΑΘΟΣ Η' .......


Related Posts with Thumbnails