ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/11/10

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΡΑΠΙΔΑ...ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΘ ΠΑΝΤΑΖΗ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΓΡΑ... την 6/11/2010
ΣΧΟΛΙΟ: Δεν πιστεύω για το 70%, άλλωστε δεν το ανέφερα, αλλά πιστεύω ότι είναι καλός παίχτης και ξέρει το παιχνίδι των εκλογών.
Περιμένω και άλλες κριτικές για να μία πιο σφαιρική άποψη.

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Ήταν μια βραδιά υποσχέσεων για το παρόν και το μέλλον του δήμου.
Ο ένας ο παλιός και δυνατός σε όλα τα επίπεδα και ο άλλος ο μεθοδικός, ο καταρτισμένος σε επιστημονικό επίπεδο που με εξειδικευμένο λόγο έκανε το πολυπληθές ακροατήριό του να είναι μείνει ικανοποιημένο.


Ο Πανταζής Χρονόπουλος έκανε μια "ονειρική" συγκέντρωση όπου ήταν όλοι εκεί. Από κόσμο εκτιμώ περί τα 800 άτομα και μετά όταν τελείωσε και η συγκέντρωση του κ. Αγραπιδά ο αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε τα 1100 άτομα. Ηταν εκεί ο Χάρης Λαμπρόπουλος που πάντα στηρίζει τον Πανταζή, η Βουλευτής κα Αυγερινοπούλου ο  Δήμαρχος Κ. Μπαρούτσας από το Ελληνικό Αρκαδίας και όπως πάντα τον προλόγησε ό κ.Σταυρόπουλος γνωστός μας ιατρός με καταγωγή από την  Ζαχαρω.
Ο Πανταζής μίλησε για το Κέντρο Υγείας, για το Δημαρχείο κλπ. Αναφέρθηκε στο έργο του και ζήτησε την ψήφο των συμπατριωτών του για νίκη από την πρώτη Κυριακή. Αίσθηση έκανε ο λόγος για τον "πρώην" φίλο του κ. Νίκο Αλεξανδρόπουλο (αδελφό του υποψηφίου δημάρχου) και αναφέρθηκε ότι για χάρην ενός παραθαλάσσσιου τεμαχίου χάλασαν την φιλία τους επειδή δεν τον άφησε να το "μεγαλώσει" ανεξέλεγκτα περαν των 20 στρεμματων ενώ στα συμβόλαια ήταν  τα μισά περίπου.
Η αποψινή συγκέντρωση σίγουρα έδωσε ένα μήνυμα, απλά το θέμα είναι πώς θα το ερμηνεύσει ο καθένας μας.


Ο Κώστας Αγραπιδάς κέρδισε τις εντυπώσεις και για τον λόγο που έκφώνησε αλλά και για την συμμετοχή του κόσμου. Υπολογίζω ότι είχε περίπου 850 άτομα χωρίς υπερβολές από όλα τα χωριά της περιοχής δείγμα ότι ο Κώστας Αγραπιδάς έχει περάσει στην συνείδηση του κόσμου σαν ο "μελλοντικός" δήμαρχος. Έχει ένα οργανωμένο επιτελειο από νέους συνεργάτες που μαζί τους γύρισε όλα τα χωρια της περιοχής δίνοντας την αίσθηση ότι λειτουργεί με μεθοδικότητα έχοντας καταρτίσει ένα πρόγραμμα ικανό να δώσει ανάπτυξη και πρόοδο στον τόπο. Στην ομιλία του φαινόταν σίγουρος, σταθερός και έννοιωθες ότι "ξέρει το θέμα".  Πιστευουν πολλοί ότι αν δεν είναι αυτή την φορά δήμαρχος σίγουρα θα είναι την επόμενη. Έχει "άποψη" και την φινέτσα του "επόμενου" κάνοντας σιγα-σιγά μια ανοδική πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση και σίγουρα δεν του την αμφισβητεί κανείς.

ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο Κ.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΜΛΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ......

5/11/10

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ??? ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ??? ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ???? ΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ..... ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ... ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ Ε ΚΑΙ???? ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ?? 300, 400, 500 ΤΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...ΓΕΡΟΥΣΙΑΑΑΑΑΑ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ στις 8:49 μμ

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΓΡΑΠΙΔΑ



ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Από σήμερα έως την Κυριακή άνοιξε για το κοινό η 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας γιορτάζοντας και φέτος τον προστάτη της αρχαγγέλο Μιχαήλ ενώ την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με δοξολογία και ακολούθως επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους

Η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό της 117 Πτέρυγας Μάχης βρίσκονται και τις τρεις ημέρες «επί ποδός» προκειμένου να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τον ρόλο και την αποστολή της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι επισκέψεις πολιτών θα γίνονται από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.


Στον εκθεσιακό χώρο των αεροσκαφών έχουν ήδη εγκατασταθεί τα βασικά μαχητικά αεροσκάφη της Π.Α. όπως το Phandom F-4, το F-16, το Mirage και το Corsair ενώ θα υπάρχει και έκθεση φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και οπλικών συστημάτων. Κατά διαστήματα θα γίνουν και κάποιες επίδειξεις των δυνατοτήτων της Π.Α.
.

ΤΑ ΒΑΦΤΗΣΙΑ ΤΗΣ "ΝΤΟΡΑΣ" ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ - ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ

Οι υποψήφιες προτάσεις, με τη σειρά που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό, για το ποιό θα πρέπει να είναι το όνομα του νέου κόμματος της ΝΤΟΡΑ είναι:

ΠΑ.ΠΑ.ΡΙ.Α
ΠΑνεθνική ΠΑτριωτική ΡΙζοσπαστική Αναγέννηση Θ.Ε.Α (Θυγατέρα Εν Αποστασία)

ΧΑ.Ο.Σ. (κατά το ΛΑ.Ο.Σ): ΧΑμογελαστή - Όμορφη – Σέξι

ΝΤΟ.Ρ.Ο.Σ  (ΝΤΟρα Ρε Οχι Σαμαράς)

ΝΤΟ.Λ.Μ.Α.Δ.Α.ΚΙ. (Ντορικό Λαϊκό Μέτωπο - Ανεξάρτητο Δρακουλικό Ανανεωτικό Κίνημα)

Μ.Ε.Τ. (= Μητσοτάκη Εσύ Φταις) !

Bora Bora

Δημοκρατική Νέα Τρομοκρατία (Δ.Ν.Τ)
Ελ Ντοράτο

Ο.Χ.Ι.Α. ,  (Ομάδα Χριστιανοδημοκρατικού Ιδεολογικού Αποπροσανατολισμού)

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΙΓΑΛΕΙΑ

Ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος ανεβαίνει απόψε στην Φιγαλεία όπου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις έχει ένα υψηλό ποσοστό ψηφοφόρων υπερ του. Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι μεγάλη μερίδα της κομματικής οργάνωσης του τοπικού ΠΑΣΟΚ είναι στο πλευρό του. Πρέπει να κάνει απόψε μία δυνατή και μεγαλειώδη συγκέντρωση ώστε να δείξει ότι είναι μέσα στο παιχνίδι. Πολλοί τον κατηγορούν ότι ήρθε την τελευταία στιγμή για να σώσει τον τόπο σαν "απο μηχανής θεός" και προσπαθούν να του ψαλιδίσουν τις πιθανότητες που έχει για ένα μεγάλο ποσοστό. Έχει γυρίσει σε όλα τα χωριά και παντού έχει δηλώσει ότι θα κάνει ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και έργων για ολόκληρη την περιοχή.
Το επαγγελματικό του παρελθόν αλλά και οι ενασχόλησή του με άλλες δραστηριότητες είναι χαρακτηριστικά ένος δραστήριου ανθρώπου με προοπτικές και νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι στόχος εύκολων αρνητικών σχολίων που να θέλουν να μειώσουν την αξιοπρέπεια και την καλή πρόθεση του.
Όπως έχει παρατηρήσει και ένας αναγνώστης μας ο κ. Αλεξανδρόπουλος έχει δυνατότητες καλού manager και γνωρίζει από Διοίκηση, που νομίζω ότι πρέπει να είναι το κυριότερο χάρισμα ενός Δημάρχου.

ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ

Όλοι σήμερα έχουν περιέργια να δούν τις δύο τελευταίες συγκεντρώσεις που θα γίνουν στην πόλη της Ζαχάρως.
Ο νέος και πολλά υποσχόμενος κ. Κώστας Αγραπιδάς θα δώσει την τελευταία του ομιλία στην κεντρική πλατεία της Ζαχάρως εκεί όπου χθές βράδυ ο Κ. Μπούσπουρας μ' ενα καταγγελτικό λόγο προσπάθησε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Ζαχάρως υπέρ του συνδιασμού του.
Ο κ. Αγραπιδάς με ένα πολισέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα που σας έχω ήδη αναρτίσει θέλει να καταδείξει την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση και να πείσει για την αρτιότητα του σχεδίου του. Έχει πρόσφατα αποδείξει από την "ιστορία " του περιβαλλοντικού συλλόγου ότι ΜΠΟΡΕΙ να ηγηθεί μιας νέας δημοτικής αρχής υποστηριζόμενος από πράγματι "νέους" υποψήφιους. Αυτοί είναι το "γερό " χαρτί του και εκεί ποντάρει. Είναι χαμηλών τόνων δεν επιδιώκει την άγονη αντιπαράθεση και θέλει να κρατά ισορροπίες και ίσες αποστάσεις με τους άλλους υποψηφίου. Στις προηγούμενες συγκεντρωσεις σε Φιγαλεία και στους ετεροδημότες της Αθήνας κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο και να εκτιμηθεί από τους πολίτες ότι μπορεί να είναι ο δεύτερος της επόμενης Κυριακής αν με την αποψινή του συγκέντρωση θα ξεπεράσει σε όγκο και παλμό αυτή του κ. Μπούσμπουρα. 

Ο κ. Πανταζής Χρονόπουλος ο "παλιός" στα πράγματα της Αυτοδιοίκησης έχει τον αέρα του πολυνίκη και ισχυρού άνδρα. Με πλήθος παλιών και νέων υποστηρικτών του θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στηνη ηγεσία του Δήμου με όσο το δυνατόν μικρότερη φθορά. Αν και έχει δηλώσει ότι θα πάρει αυτοδυναμία απο την πρώτη Κυριακή οι εκτιμήσεις των παρατηρητών λένε ότι θα είναι ο ένας από τους δύο στην τελική αναμέτρηση της άλλης Κυριακής.  Μην ξεχνάμε ότι πριν τέσσερα χρόνια είχε πρωτιά σε όλα τα εκλογικά κέντρα εκτός απο ένα.
Δεν φοβάται τίποτα πιστεύει στις πολλές υψηλές γνωριμίες του και υπόσχεται σε κάθε χωριό έργα ανάλογα της λάμψης του Κέντρου Υγείας. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την χαρακτηριστική του ευκολία να συνομιλεί και να λύνει διάφορα προβλήματα της περιοχής με ένα τηλεφωνημα σε κάποιον Υπουργό. Ισχυρίζεται, δε ότι θα έκανε περισσότερα αν η αντιπολίτευση μέσα απο τον Δήμο δεν τον έστελνε συνεχώς στα δικαστήρια.
Πολλοί που είναι ορκισμένοι "εχθροί του" τον κατηγορόυν ότι κάνει αυθέρετες και παράνομες ενέργειες ως προς το συμφέρον των κατοίκων και προσπαθούν να τον κατακρίνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

Ο ΠΑΝΑΤΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα όπου οι υποψήφιοι θα μιλήσουν σε ανοικτή συγκέντρωση. Μετά τις χθεσινές συγκεντρώσεις απόψε θα πέσει η αυλαία και πιστεύουμε ότι θα ξαναδούμε την επόμενη εβδομάδα τους δύο τελικούς "μονομάχους". Μέχρι τότε ας περιμένουμε γιατί η κάλπη είναι "μυστήρια" και κάνει εκπλήξεις ακόμα και όταν υπάρχουν πολλοί στάνταρ άσσοι.
Θα επανέλθω αργότερα, άλλωστε έχουμε χρόνο να πούμε πολλά ακόμα, περιμένω τις απόψεις σας. Μερικοί πρέπει να μιλήσουν...........

ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ"

4/11/10

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

pou itan re file parwn o giatros?? mas koroideyeis?? agnosti fatsa einai gia olous tous zaxaraious.... oute kan edw den psifize!! eleos!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ 42%, Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο... στις 10:53 μμ


ΣΧΟΛΙΟ : Ευχαριστώ που καταθέτεις την άποψή σου. Δεν θέλω να αντιδικήσω μαζί σου, καλύτερος για να απαντήσει στα θέματα που βάζεις είναι ο ίδιος ο υποψήφιος ή κάποιος απο τον συνδιασμό του. Ελπίζω να γίνει αυτό σύντομα και να ικανοποιηθεί το ερώτημα σου. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ...

Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΤΑΞΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΜΕΚΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ

Σε μία όντως μεγαλειώδη συνάντηση του με τους κατοίκους της Φιγαλείας ο Πανταζής Χρονόπουλος έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Κέρδισε τις εντυπώσεις ακόμα και αν έταξε υπερβολικά πράγματα.
Τους είπε "δώστε μου μεγάλο ποσοστό για να μου ανοίγουν τις πόρτες στα Υπουργεία, διαφορετικά θα τις ...κλωτσάω....."
Δυναμικός και με αρκετή αυτοπεποίθηση έκανε ένα κοινό να χεροκροτεί και να τους υπόσχεται έργα όπως "αυτόματα αρμεκτήρια στους σταύλους".....  . Κάποιος μέσα από την συγκέντρωση είπε ότι η Ζούρτσα απόψε θύμιζε εποχή Πιπιλή.!!!!!!!
Ηταν όμως και όλοι οι υποψήφιοι από τη Ζαχάρω καθώς και ψηφοφόροι του που είχαν έλθει μαζί του για υποστήριξη. Η συγκέντρωση υπολογίζεται ότι είχε 350 - 400 άτομα χωρίς υπερβολές. Αυτό δείχνει ότι η κεντρική του ομιλία στην Ζαχάρω θα "σπάσει ταμεία".......

ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ

Τό είπα και νωρίτερα ότι απόψε θα είναι αποφασιστικός ο κ. Γεώργιος Μπούσμπουρας και έτσι και έγινε. Ηταν πολύ καλός. Πραγματικός "χείμμαρος" ο λόγος του.  Νωρίτερα κατά δέκα λεπτά της ώρας ξεκίνησε την ομιλία του μπροστά σε ένα ακροατήριο κατα 90% καθαρά από κατοίκους της Ζαχάρως.
΄Εθεσε καυτά ερωτήματα προς όλους τους άλλους υποψηφίους.
Για τον κ.Αλεξανδρόπουλο είπε που ήταν στις φωτιές; πότε έφερε τα δικαιώματά του στην Ζαχάρω; στις 25 Αυγούστου; πού ήταν όταν τρέχαμε για τα διάφορα προβλήματα της πόλης και του Δήμου; Δεν τον ξέρουν ούτε στην γειτονία του.....
Για τον "Ευρωπαίο και νεό" υποψήφιο είπε που ήταν όταν έτρεχε αυτός και οι συνεργάτες του για τον ΧΥΤΑ; να πηγαίνει ταξίδια στην Ευρώπη ήξερε μόνο....  Τώρα εμφανίστηκαν όλοι, τώρα που εγώ "άνοιξα" τον δρόμο......
Για τον κ. Πανταζή Χρονόπουλο αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα τα πεπραγμένα του και γενικά ήταν "καταπέλτης" με πύρινο λόγο. Οι ακροατές του που ήταν 300 άτομα περίπου ισως και παραπάνω, άφησαν υποσχέσεις ότι στην πόλη της Ζαχάρως θα τον υποστηρίξουν και όλοι πιστεύουν ότι η έκπληξη της κάλπης θα είναι μεγάλη.

Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ



Η ΕΞΕΔΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο κ. Γιώργος Μπούσμπουρας δεν φοβάται τις συγκρίσεις, νοιώθει δυνατός και έστησε ήδη την εξέδρα για την κεντρική αποψινή ομιλία του στην κεντρική πλατεία της Ζαχάρως.
Συνεπής στις δηλώσεις του και στο προεκλογικό του λόγο θα δώσει απόψε την μάχη των εντυπώσεων που ως γνωστόν καθορίζουν σ' ένα μεγάλο ποσοστό την τύχη των αναποφάσιστων ψήφων.
Η αισιοδοξία του (όπως έχω ξαναγράψει) είναι εμφανής γιατι πιστεύει ότι στην πόλη της Ζαχάρως θα έχει υψηλά ποσοστά και μάλιστα περιμένει πρωτιά.
Η αποδοχή του στα μικρά χωριά είναι αισθητή και περιμένει απόψε απο εκεί  μεγαλύτερη προσέλευση.
Θα είναι "καυστικός" ο λόγος του και θα στοχεύσει κυρίως στα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Τελευταίες μου πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη δώσει εντολή να τοποθετηθούν μεγάφωνα σε πολλά σημεια της πόλης και έχοντας σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό προβλέπει μία γεμάτη πλατεία.


ΑΝΑΤΟΛΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Με φόντο την οικονομική κρίση που ...πλήττει τον κλάδο της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου, τίθεται από σήμερα σε ισχύ, δυο μήνες νωρίτερα, το νέο σύστημα τελών κυκλοφορίας. Ενσωματώνουν δηλαδή φόρο μεγάλου κυβισμού για τα Ι.Χ. πάνω από 1929 κ.εκ ενώ θεσπίζονται «πράσινα» τέλη κυκλοφορίας, ανάλογα με τις εκπομπές co2, για αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν από 1/11/2010.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά: 

Κυβικά εκατοστάΤέλη 2011
Έως30020
30178550
7861071110
10721357120
13581548220
15491738240
17391928270
19292357600
23583000800
300140001000
4001και άνω1200





Τα τέλη για τα Ι.Χ. που ταξινομούνται από 1/11/2010 


Σύμφωνα με το υπουργείο οι νέες ταξινομήσεις αυτοκινήτων θα συνδέονται αποκλειστικά με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του κάθε οχήματος (γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο).
Τα νέα "πράσινα τέλη" θα ισχύουν για όλα τα Ι.Χ. που θα ταξινομηθούν (υβριδικά, πετρελαιοκίνητα) και θα υπολογίζονται ως εξής:

Eκπομπές CO2 ανά χλμΤέλη κυκλοφορίας σε ευρώ ανά γρ. co2
0 - 1000
101 - 1200,8
121 - 1401
141 - 1601,5
161 - 1802
181 - 2002,25
201 - 2502,5
Άνω των 2513


Ταξί και υπόλοιπα οχήματα 


H σύνδεση των τελών κυκλοφορίας με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, θα ισχύει και για τα ΤΑΞΙ που θα ταξινομθούν από 1η Νοεμβρίου.
Τα τέλη των ΤΑΞΙ θα είναι:



Eκπομπές CO2 ανά χλμΤέλη κυκλοφορίας σε ευρώ ανά γρ. co2 )
0 - 1000
101 - 1502
Άνω των 1512,5


Σχετικά με τα τέλη των υπόλοιπων οχημάτων,  για Ε.Ι.Χ. ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα (τροχόσπιτα) είναι 125 ευρώ. Για τα τρακτέρ θα είναι 270 ευρώ.
Για τα λοιπά οχήματα τα τέλη ορίζονται σε  125 ευρώ ενώ για δίτροχα, τρίτροχα, μοτοποδήλατα είναι 10 ευρώ.
Τα υβριδικά και υδρογόνου Ι.Χ. καθώς και οι δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης της κατηγορίας αυτής, μέχρι 1.929 κ.εκ απαλλάσσονται των τελών κυκλοφορίας. Για οχήματα πάνω από 1.929 κ.εκ., τα τέλη κυκλοφορίας είναι τα μισά που αναλογούν σε μη υβριδικό Ι.Χ. με τα ίδια κυβικά.



Φορτηγά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες:
ΚατηγορίαΜικτό βάρος ΈωςΤέλη
Α0            150070
Β΄1.501      3.50095
Γ΄3.501      10000270
Δ΄10001     20000540
Ε΄20001     30000850
ΣΤ΄30001     400001200
Ζ΄40001 και άνω1350
 Λεωφορεία


ΚατηγορίαΘέσεις καθημένωνΤέλη κυκλοφορίας (σε ευρώ)
Α΄έως 33190
Β΄ 34 - 50370
Γ΄51 και άνω465


ε) Αυτοκίνητα που δεν ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες : 485 ευρώΒ. Αυτοκίνητα οχήματα δημόσιας χρήσης.
α) Επιβατικά (με ή χωρίς μετρητή) που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έως την 31/10/2010 : 260 ευρώ.
β) Επιβατικά (με ή χωρίς μετρητή) που θα ταξινομηθούν από την 1/11/2010 και μετά, θα πληρώνουν τέλη με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, ως εξής:
 0 - 100  = 0
 101 - 150 = 2,00
 Άνω των 151 = 2,50


 Φορτηγά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες:

ΚατηγορίαΜικτό βάρος
Τέλη
Α0               -3500115
Β3.501        -10000175
Γ10001        -19000310
Δ19001        -26000450
Ε26001        -33000590
ΣΤ33001        -40000840
Ζ40001 και άνω1320


Για τα ρυμουλκά : 270 ευρώΛεωφορεία

ΚατηγορίαΘέσεις καθημένων και ορθίωνΤέλη κυκλοφορίας (σε ευρώ)
Αστικά Αέως 50190
Αστικά Β51 και άνω350
Υπεραστικά  Αέως 50   195
Υπεραστικά  Β51 και άνω270
ΤουριστικάΘέσεις καθημένων

έως 40390

41 και άνω540


Αυτοκίνητα που δεν ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες : 270 ευρώ
Για τα αλλοδαπά φορτηγά αυτοκίνητα, για κάθε ταξίδι, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από τις ειδικές συμβάσεις της χώρας μας με άλλα κράτη: 25 ευρώ.
Για τη χορήγηση προσωρινής άδειας κυκλοφορίας αυτοκινήτων οχημάτων: 3 ευρώ ανά ημέρα.
Για τη δοκιμαστική κυκλοφορία των αυτοκινήτων οχημάτων: 

α) Για μοτοσικλέτες: 25 ευρώ. 
β) Για λοιπά οχήματα: 125 ευρώ.  
Τα τέλη κυκλοφορίας των δίτροχων, τρίτροχων, μοτοποδηλάτων ορίζονται σε 10 ευρώ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ "ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ "ΑΝΑΤΟΛΗ"

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ



ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΔΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ








Ο ΠΑΝΑΤΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ

Απόψε είναι η σειρά του τέως Δημάρχου κ. Πανταζή Χρονόπουλου να επισκευθεί γαι τελευταία φορά την Φιγαλεία και να μιλήσει στις 20:00 με κεντρικό σύνθημα Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΤΑΖΗ.
Η χαμηλή συμμετοχή των κατοίκων στις δύο άλλες συγκεντρώσεις δίνει αισιοδοξία στην πλευρά Πανταζή που ελπίζει για ποσοστό νίκης ακόμα και απο την πρώτη Κυριακή σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

ΕΙΔΟΜΕΝ

«Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο»

                                                                   Πάτρα 3 Νοεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
«Οι αποφάσεις του περιφερειάρχη, οι αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, οι αποφάσεις των οργάνων της διοίκησης, θα είναι πάντα στο φως και στη διάθεση όλων. Από την πρώτη μέρα, από την πρώτη απόφαση. Δεν είναι τύπος, είναι ουσία, είναι βαθιά προσωπική δέσμευση. Η διαφάνεια απαντά στο μεγάλο αίτημα της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών». Αυτό υπογράμμισε χθες βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο», μιλώντας στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του στον Πύργο.

Τον κ. Κατσιφάρα προλόγισε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας ο οποίος αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγει ο νέος θεσμός και στη νέα διάρθρωση της Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Κατσιφάρας στην ομιλία του αναφέρθηκε στις επτά προτεραιότητες του για την Ηλεία. «Οι συνεργάτες μου κι εγώ», είπε, «έχουμε καταρτίσει ένα καλά δουλεμένο, ρεαλιστικό και συνεκτικό πρόγραμμα για όλη τη Δυτική Ελλάδα. Το παρουσιάσαμε αναλυτικά στο ξεκίνημα της προεκλογικής μας προσπάθειες στην Αρχαία Ολυμπία. Ιδιαίτερα για την Ηλεία θέτουμε σε ύψιστη προτεραιότητα τη ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τις καταστροφικές φωτιές και η ανασυγκρότηση καρκινοβατεί. Η οικιστική αποκατάσταση των πληγέντων, η στήριξη και η αποζημίωση, οι οικολογική φροντίδα για τα ευαίσθητα οικοσυστήματα είναι πρώτα-πρώτα στην ατζέντα μας. Ακολουθούν οι μεγάλες μας ανάγκες στα μεταφορικά δίκτυα και στις ανάλογες υποδομές».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κατσιφάρας τόνισε ότι «μείναμε για πολλά χρόνια αγκιστρωμένοι σε μικρούς, τοπικούς και άγονους ανταγωνισμούς. Φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο στον Άραξο και διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο στην Ανδραβίδα. Ποιος να μας πάρει στα σοβαρά όταν ζητάμε να γίνουν δύο διεθνή αεροδρόμια σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων; Το αποτέλεσμα είναι να μην έχουμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο, να μην έχουμε το Αεροδρόμιο που χρειαζόμαστε. Το συμπέρασμα είναι ολοφάνερο. Στους μικρούς, άγονους, τοπικούς ανταγωνισμούς, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, στο τέλος χάνουμε όλοι. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Εδώ ακριβώς προκύπτει η ανάγκη να περάσουμε σε μια νέα συλλογικότητα, σε μια νέα αντίληψη. Μια αντίληψη που θα βλέπει το δάσος και όχι το δέντρο, μια αντίληψη που θα κατανοεί και θα ενεργεί με βάση τον κανόνα ότι η ανάπτυξη, η πρόοδος και η ευημερία θα έλθουν ή για όλους ή για κανένα».

Αναφερόμενος στον πολιτικό χαρακτήρα των περιφερειακών εκλογών ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε: «Δεν σας ζητώ να με ψηφίσετε για να μην γίνουν οι βουλευτικές εκλογές και ανακοπεί η πορεία της χώρας. Δεν ζητώ ψήφο αρνητική και από σπόντα. Ζητώ ψήφο θετική και ευθεία. Την Κυριακή καλούμαστε να ιδρύσουμε ένα νέο θεσμό, τη νέα, ισχυρή και αιρετή περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σας ζητώ να δώσετε την απάντηση με το χέρι στην καρδιά, με καθαρό μυαλό και με γνώμονα τα συμφέροντα του τόπου μας. Σας ζητώ να δώσετε στη Δυτική Ελλάδα δικαίωμα στην πρόοδο». 

* Σήμερα Πέμπτη ο κ. Κατσιφάρας θα παραστεί στην συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα (6 μ.μ.), με ομιλητή τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και θα απευθύνει χαιρετισμό. 

ΑΛΕΞΙΟΥ "ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ"

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ "ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ"

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ "ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ"

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΣ "ΝΥΧΤΑ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ"

ΣΦΑΞΙΑΝΑΚΗΣ "ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ"

Ταχύτερη δράση υπόσχεται πειραματικό φάρμακο για τη στύση

Ένα νέο υποψήφιο φάρμακο για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας δρα μέσα σε 15 λεπτά, σημαντικά ταχύτερα από τα τρία αντίστοιχα χάπια που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, υποστηρίζει αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας.

«Το μέγεθος της επιτυχίας στα πρώτα 15 λεπτά ήταν εκπληκτικό» υπερηφανεύτηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Λίλαντ Ουίλσον, διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής Vivus.

Η νέα ουσία, με την ονομασία...
αβαναφίλη, προσφέρει πιο άμεσα αποτελέσματα σε σχέση με το Viagra (δρα εντός 30 λεπτών), με το Cialis (30 με 60 λεπτά) και το Levitra (25-60 λεπτά), δείχνουν οι μέχρι τώρα δοκιμές.

Η αβαναφίλη περνά τώρα στο τελευταίο στάδιο των κλινικών μελετών. Αν διατηρήσει τα ικανοποιητικά αποτελέσματα, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2012.
Newsroom ΔΟΛ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΜΠΑΣΗΣ "Σ'ΑΓΑΠΑΩ Μ'ΑΚΟΥΣ?"

ΓΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ "ΟΛΑ Σ' ΑΓΑΠΑΝΕ"

3/11/10

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ.

Αν και δεν είναι δυνατός στην Φιγαλεία ο κ. Κώστας Αγραπιδάς απόψε έκανε την τελευταία του για εκεί ομιλία και συνάντησε τους πολίτες απο την γύρω περιοχή. Υπολογίσαμε ότι ήταν γύρω στα 250 άτομα πράγμα που μας επαληθεύει την εκτίμηση ότι εκεί ο κ. Αγραπιδάς δεν είναι ισχυρός. Άλλωστε για αυτό τον λόγο πήγε απόψε εκεί να ενισχύσει έστω και την τελευταία στιγμή την υποψηφιότητά του.  Μαζί του ήταν και όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του. Συνομίλησε και χαιρέτησε όλους όσους είδε, ενώ η ομολία του ήταν σε χαμηλούς τόνους και με άψογο λόγο παρουσίασε την πρόταση του, για τον διευρυμένο δήμο Ζαχάρως - Φιγαλέιας.
Αν και η κάλπή δεν ξέρεις τι θα βγάλει την Κυριακή πιστεύω ότι ο πολλά υποσχόμενος νέος υποψήφιος θα έχει τελικά συμπάθειες που θα εκδηλωθούν μετά την αποψινή ομιλία του.
Επειδή δεν βρέθηκα εκεί αλλά μου μεταφέρθηκαν τα πιό πάνω, όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει και να καταγράψει τις δικές του απόψεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ......ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

Απογοήτευσε, όλους όσους βρέθηκαν απόψε στην πλατεία της Ζαχάρως , η μικρή συμμετοχή των πολιτών της πόλης στην κεντρική συγκέντρωση-ομιλία του κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλου. 
Υπολογίστηκε περίπου στα 250 άτομα.
Οι διοργανωτές πίστευαν πολύ στην συμμετοχή του κόσμου και είχαν κάνει μεγάλη κινητοποίηση των ψηφοφόρων ακόμα και με αγροτικά που καλούσαν απο το πρωι με ηχογραφημένα μηνύματα όλυς στην αποψινή ομιλία.
Αν και είχε προγραμματισθεί για τις 20:00 η μικρή προσέλευση κόσμου ανάγκασε τους διοργανωτές να παρατείνουν την έναρξη της ομιλίας με μουσική και τραγούδια.
Στις 20:30 ο Λάμπρος Νικολετόπουλος συμπολίτης  και συνάδελφος του κ. Αλεξανδρόπουλου τον προλόγησε και τον καλως όρισε στο βήμα για να αναλύσει και να παρουσιάσει το φιλόδοξο πρόγραμμά του για τον δήμο Ζαχάρως - Φιγαλείας.
Βασικοί άξονες τις ομιλίας του ήταν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ για ένα Δήμο ΚΟΝΤΑ στον πολίτη.
Σίγουρα οι συνεργάτες και φίλοι του κ. Πανταζή Χρονόπουλου που τους είδα ότι παρατηρούσαν απο διπλανές καφετέριες την συγκέντρωση, θα είναι απόψε περισσότερο αισιόδοξοι για την αναμέτρηση της Κυριακής και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων με την δική τους προεκλογική συγκέντρωση.
Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα να παρουσιαστούν σε μία συγκέντρωση λόγω ότι έχουν πιέσεις και από άλλους υποψηφίους, οπότε προτιμούν να απέχουν........

Περισσότερες παρατηρήσεις και σχόλια περιμένω από εσας φίλοι μου γιατι μπορεί να υπάρχει και διαφορετική άποψη.

ΜΕΝΙΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΣΤΗΣ

ΑΡΚΑΣ



ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

1.  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. 
ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ?

2. ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ??

3. ΠΑΡΑΛΙΕΣ - ΑΥΘΕΡΕΤΑ - ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ
ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΤΕ???

4. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΝΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ????

5. ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ "ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ"
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ???

6. ΣΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ
Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ?????


7. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???


8.  ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ?????

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Προβλήματα αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως που έμεινε χωρίς επιμελητή γιατρό όποτε σύγουρα το υπάρχον ιατρικό δυναμικό να μην μπορεί να παράσχει την δέουσα πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα.
Μέχρι και πριν λίγες ημέρες ο επιμελητής γιατρός ερχόταν από την Γαστούνη και ήταν υποχρεωμένος να κάνει 120 χιλιόμετρα δρόμο για να ασκήσει τα καθήκοντά του, ενω υπάρχουν ειδικευόμενοι γιατροί οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν ιατρείο χωρίς την παρουσία επιμελητή.!!!!!
Ελπίζω ότι η κυρία Ελένη Σιουρούνη διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου να επιλύσει το πρόβλημα συντομα για να μην μείνει η περιοχή μας ακάλυπτη από πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα, καθώς στο Κέντρο Υγείας υπάρχουν και άλλα προβλήματα λειτουργικής φύσεως.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ.ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΖΑΧΑΡΩ.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ "DIMIOS"

"Οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι" λέει ο πάνσοφος λαός μας, που ζεί τώρα κάτω απο τη μπότα του οικονομικού κατακτητή. Ξέρεις πόσα προγράμματα εχω διαβάσει ολα αυτά τα χρόνια, που εδιναν λύση στα θέματα που αναφέρεις και το μόνο που έμενε στο τέλος κάθε τετραετίας ηταν η απέραντη λύπη για τα δέντρα που ειχαν κοπεί για να γινουν χαρτι και να μου κλείσουν για αλλη μια φορά τα μάτια. "Μπέσα" συνάντησα σε ανθρώπους του πεζοδρομίου, της νύχτας, της παρανομίας οι κουστουμάτοι πούλησαν φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες τις οποίες εγω τις χρυσοπλήρωνα κάθε φορά.


Read more: αμαρτωλό: ΕΔΩ "DIMIOS"...... ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ http://amartolo.blogspot.com/2010/11/dimios_3983.html#comments#ixzz14CsLPcjK

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Για τον υποψήφιο κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί φίλοι και άνθρωποι που τον υποστηρίζουν βάζοντας υποψηφιότητα μαζί του. Το θεωρούν κατάλληλο για την Δημαρχεία μιας και έχει προσωπικές γνωριμίες στην Κεντρική Κυβέρνηση και ήταν χρόνια ένας άνθρωπος που είχε επαφή με τα "κοινά".  Όμως η πολύ γρήγορη και την τελευταία στιγμή κάθοδό του στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θρόνου δίνουν αφορμή για πολλά σχόλια και δυσαρέσκειες κυρίως από αυτούς που τον θεωρούν "δυνατό" αντίπαλο.
Η πολυσυλλεκτικότητα στο ψηφοδέλτιό του μαρτυρά ένα καλοδουλεμένο ψηφοδέλτιο και  σιγουρεύει κάποιες μερίδες ψηφοφόρων ώστε να ξεκινά από κάποια βάση έχοντας ένα "μαξιλάρι" ασφαλείας. Άλλωστε είχα γράψει πριν καιρό ότι "αυτός κοιμάται και η τύχη του δουλεύει..." όπως λέμε γιατί είχαμε καταλάβει όλοι μας ότι ο κ. Αλεξανδρόπουλος μπορεί να άργησε να δηλώσει δημοσίως την υποψηφιότητά του αλλά κατέβηκε με πλήρη την εντεκάδα........

Από τα μηνύματά σας κατάλαβα ότι ο κόσμος ζητά πλέον ηγέτες στον Δήμο με ικανότητες manager και όχι τύπου "κοινοτάρχη". Δηλαδή οι απαιτήσεις έχουν ανέβει και οι άνθρωποι με υψηλή μόρφωση που είναι δοκιμασμένα στελέχη με εμπειρία στην κοινωνία θα πρέπει να αναζητηθούν για να γίνουν ηγετικές μορφές ακόμα και στους Δήμους.

TO "ΑΜΑΡΤΩΛΟ" ΕΓΙΝΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΗΜΑ

Όπως θα έχετε δεί το blog δεν έχει κλειστές τις πόρτες του στους αναγνώστες του.
Κάθε σχόλιο σας ανακοινώνεται και μάλιστα πολύ γρήγορα για να είναι επίκαιρο και για να μπορεί κάποιος να απαντήσει αν θέλει.
Έτσι λοιπόν γίνεται διάλογος και βγαίνουν "θέματα" στον αέρα που μπορεί να γίνουν αντικείμενο προς μελέτη, σχολίων, και συζητήσεων ακόμα και στα καφενεία.


Έτσι λοιπόν και χθές άκουσα ότι έγινε μια συζήτηση και για αρκετή ώρα σχολίαζαν συνδημότες μας για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί στο blog.

Σε λίγο καιρό θα έχω "νέα" και απο Φιγαλεία αλλά και από κάποια χωριά που δεν τα έχω αναφέρει καθόλου μέχρι τώρα λόγω κάποιων δυσκολιών.

Πιστεύω να με βοηθείσετε και εσείς.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.....

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ : ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΦΙΓΑΛΕΙΑ




ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30μμ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΑΤΟΛΗ".









Ο Κ. ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ

Κανείς δεν δίνει ελπίδες στον κ. Μπούσμπουρα ότι θα είναι στο β' γύρο των εκλογών στην Ζαχάρω - Φιγαλεία. Όμως και κανείς δεν ξέρει τι θα βγάλει η κάλπη την Κυριακή το βράδυ. Πάντως έτσι όπως είναι το ψηφοδέλτιό του έχει ισχυρή παρουσία και δύναμη μέσα στην πόλη της Ζαχάρως που μπορεί να πάρει γύρω στο 20%-25%. Αν βγούν αυτά τα ποσοστά τότε όλα είναι ρευστά και κανείς δεν έχει το "πάνω χέρι".

Ο παλιός και αγαπητός στους δημότες της Ζαχάρως κ. Γιώργος για πολλούς ήταν "τελειωμένος". Μάλιστα πολλοί έλεγαν "τί θέλει τώρα και βάζει?' κλπ. Όμως η προεκλογική  του περιοδεία  έφερε αποτελέσματα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, και τώρα νοιώθει αρκετά αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής.

Δεν πιστεύει ο ίδιος ότι έχει αδικήσει κάποιους δημότες και μάλιστα ίσως έχει "παράπονα" από κάποιους που θα του είχαν μεγάλη υποχρέωση από παλιά και τώρα αλλάζουν δρόμο όταν τον συναντούν. Έτσι είναι κ. Γιώργο οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους οι άνθρωποι......

ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ "ΔΕΙΛΙΝΑ"

2/11/10

ΕΔΩ "DIMIOS"...... ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ

Στο φίλο που προτιμά την «παρανομία» από τη νομιμότητα λέω ότι τα βόλια μας πρέπει να τα στρέψουμε ενάντια σε ότι κάνει το τόπο μας σκοτεινό ,παρακμιακο,και περιθωριακο.  Ο τόπος μας σύντομα θα γίνει υπόδειγμα ανάπτυξης σε όλους τους τομείς. Στην ποιότητα ζωής,στην οικονομία της , στην παιδεία της,στις κοινωνικές παροχές, στο πολιτισμό. Μια νέα εποχή έρχεται στον τόπο μας και σύντομα θα χαιρόμαστε ολοι να βάζουμε το μικρό μας λιθαράκι στην υπόθεση αυτή.DIMIOS

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΙΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τις τελευταίες ώρες έχει χτυπήσει πολλούς χρήστες του Facebook ένας επικίνδυνος ιός που εξαπλώνεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και απειλεί εκτός από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των χρηστών.

Ο ιός αρχικά εμφανίζεται με τη μορφή μηνύματος και παραπέμπει τον κάθε χρήστη που το ανοίγει να μπει σ’ ένα link που η διεύθυνσή του είναι όμοια με αυτή που έχουν τα blogs.
Στη συνέχεια όμως αν ο χρήστης πατήσει στο link θα μεταφερθεί σ’ ένα άδειο site που και αυτό με τη σειρά του έχει ένα link από το οποίο μπορεί να κατεβάσει ένα υποτιθέμενο άλμπουμ με φωτογραφίες.

Στην πραγματικότητα το τελευταίο link είναι ένα αρχείο (.exe) το οποίο απενεργοποιεί το την προστασία (firewall) των windows και μετατρέπει τον υπολογιστή ή το κινητό, σε bot, δηλαδή σε μηχάνημα που στέλνει e-mails και μηνύματα στο Facebook σε διάφορες επαφές χωρίς ο χρήστης να το γνωρίζει.
Έτσι πολλοί από εσάς ίσως τις τελευταίες ώρες να έχετε δεχθεί τέτοια μηνύματα στο inbox σας στο Facebook από κάποιον φίλο που λένε "i got you a surprise ..." γι’ αυτό προσοχή και καλό θα είναι να τα σβήνετε αμέσως.

ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ...??????????????

Ένα αντρόγυνο έρχεται στον γιατρό και λέει ο άντρας ότι η γυναίκα του δεν
θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 7 μήνες. Ο γιατρός παίρνει την γυναίκα στα ενδότερα για να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Την ρωτάει ο γιατρός περί τούτου:
- Γιατί μαντάμ δεν του καθόσαστε του άντρα σας;
Και διηγείται η καημένη την δακρύβρεκτη ιστορία της:  - Τους τελευταίους 7 μήνες παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά, και με ρωτάει ο ταρίφας:
- Λοιπόν θα πληρώσετε σήμερις, ή ...; Έτσι μου κάνει ένα "ή".
Όταν πηγαίνω στην δουλειά είμαι πλέον αργοπορημένη και με ρωτάει ο
προϊστάμενος: - Λοιπόν θα σας γράψω την αργοπορία, ή ...;
- Έτσι μου κάνει ένα "ή". Για να γυρίσω σπίτι παίρνω ταξί και με ρωτάει πάλι ο ταρίφας: - Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή ...;
- Έτσι μου κάνει ένα "ή". Βλέπετε γιατρέ μου, όταν γυρίσω σπίτι, είμαι πολύ
κουρασμένη και δεν θέλω άλλο. Και την ρωτάει ο γιατρός: ................

- Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας, .....η?








MHNYMA ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ AΠO 21/10/10

προφανως γνωριζει ο κ χρονοπουλος οτι δεν θα μπορει να ειναι Δημαρχος και πιστευει οτι θα συνεχισει την σημερινη κατασταση εχοντας καποιον αχυρανθρωπο σαν Δημαρχο.αν ο κοσμος το ξερει και συνεχισει να του εχει εμπιστοσυνη παραβλεποντας οτι οποιος νομικα εχει ασχοληθει μαζι του εχει βρει το δικιο του τοτε ας γινει το θελημα του.

http://amartolo.blogspot.com/2010/10/blog-post_2746.html?showComment=1287647562603#c8043208280590185381

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

δεν νομίζω ότι στα λέει καλά ο φίλος σου, ο γιατρός ανάκαθεν ήταν κοντα στην Ζαχάρω, για αυτό να ελέγχεις καλύτέρα τις πηγές σου και σίγουρα αυτοί που τον στηρίζουν δεν αποτελούν απλά μείγμα ανθρώπων, αλλά άτομα που αγαπούν τον τόπο τους.


ΣΧΟΛΙΟ .Ευχαριστώ για το σχόλιο σου. όλοι αγαπάμε τον τόπο μας.
Θα το τσεκάρω...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. όσοι θέλουν να δημοσιεύονται τα σχόλια του να τα στέλνουν με email γιατι μπορεί κάποιο να μην το δώ και να μην δημοσιευθεί.


Read more: αμαρτωλό: Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ 42%, Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ http://amartolo.blogspot.com/2010/10/42.html?showComment=1288645304047#c2792390217867450935#ixzz147i93MhA

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ

Προβολές σελίδων ανά πρόγραμμα περιήγησης
Internet Explorer
205 (51%)
Firefox
113 (28%)
Safari
28 (7%)
Opera
27 (6%)
Chrome
24 (6%)
Προβολές σελίδων ανά λειτουργικό σύστημα
Windows
336 (84%)
Macintosh
35 (8%)
Other Unix
13 (3%)
iPhone
13 (3%)

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ "DIMIOS"

Αφου φάγαμε με χρυσά κουτάλια απο τούς Δημοκράτες, τους τίμιους ,τους ηθικούς , τους αδέκαστους, τούς δίκαιους , τους νόμιμους, λέμε τώρα να ψηφίσουμε και λίγο παρανομία!!!Αντε καλό βόλι αδέρφια.
Παρακαλώ αναρτήσατε.



Read more: αμαρτωλό: ΕΔΩ "DIMIOS"...... http://amartolo.blogspot.com/2010/11/dimios.html#comments#ixzz147bJTljX

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πετυχημένο το όνομα αμαρτωλό, κατά λάθος σας βγήκε σωστό και συνάδει άψογα με την αντικειμενικότητα της σελίδας σας. Αλλιώς πως μπορεί να εξηγηθεί ο μόνιμος αποκλεισμός ενός και μόνο υποψηφίου, το θαψιμό του με το γάντι μαζί με τη σαφή σας συμπάθεια προς συγκεκριμένο υποψήφιο/ους ??? Ακόμα και οι αμαρτωλοί όμως κρατάνε τα προσχήματα, έπρεπε να σκεφτείτε πως δε γίνεται στις δήθεν δημπσκοπίσεις υποψήφιος να μην έχει κανένα ψήφο. Εμείς πάντως ούτε τους δικούς μας δε βρήκαμε, φαίνεται χάθηκαν μαζί με την αμεροληψία σας .... Φυσικά δε περιμένω να δημοσιευτεί το σχολιό μου ...



ΣΧΟΛΙΟ .  Δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη αλλά έχω ανακοινώσει ότι περιμένω αποψεις από όλους τους υποψηφίου. Διάβασε τις ανακοινώσεις μου.........
Τί άλλο να κάνω?????
Είπαμε ότι εδώ είμαστε και περιμένουμε.............

Read more: αμαρτωλό: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ http://amartolo.blogspot.com/2010/11/blog-post_02.html#comments#ixzz147Zz6PDC
Related Posts with Thumbnails