ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2/11/10

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΦΙΛΕ "ΑΜΑΡΤΩΛΕ" ΓΕΙΑ ΣΟΥ,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ,  ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?????

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΤΟΜΑ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ "ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.  ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ,  ΙΣΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ.

ΜΑΘΕ ΚΑΙ  ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ.

ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 


ΣΧΟΛΙΟ

Ευχαριστώ που μου έγραψες, αλλα θέλω να σου πώ ότι όλα αυτά που γραφεις είναι παρατραβηγμένα. Επειδή δεν υπονοούσες κάποια άτομα για αυτο το δημοσίευσα. Δεν είναι ώρα να κάνουμε "δίκες", ακομα και να έχουν γίνει δεν μπορούμε να το αποδείξουμε οπότε δεν αξίζει η κουβέντα. 
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/11/10, 10:58 π.μ.

    Πετυχημένο το όνομα αμαρτωλό, κατά λάθος σας βγήκε σωστό και συνάδει άψογα με την αντικειμενικότητα της σελίδας σας. Αλλιώς πως μπορεί να εξηγηθεί ο μόνιμος αποκλεισμός ενός και μόνο υποψηφίου, το θαψιμό του με το γάντι μαζί με τη σαφή σας συμπάθεια προς συγκεκριμένο υποψήφιο/ους ??? Ακόμα και οι αμαρτωλοί όμως κρατάνε τα προσχήματα, έπρεπε να σκεφτείτε πως δε γίνεται στις δήθεν δημπσκοπίσεις υποψήφιος να μην έχει κανένα ψήφο. Εμείς πάντως ούτε τους δικούς μας δε βρήκαμε, φαίνεται χάθηκαν μαζί με την αμεροληψία σας .... Φυσικά δε περιμένω να δημοσιευτεί το σχολιό μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails