ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/5/11

Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ...ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ότι και να γίνει ο Πανταζής θα είναι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του Δήμου.
Αυτό μου έγραψε ένας αναγνώστης πριν λίγο στο email.
Δεν θέλω να κάνω σχόλιο αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Δήμος Ζαχάρως - Φιγαλείας έχει δημοτική παράταξη που ΚΥΒΕΡΝΑ τον Δήμο και δεν θα υπάρξει ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου και αν βγεί για τον Πανταζή. Άπλα αν είναι σε αργία θα έχει ρόλο "προπονητή απο την κερκίδα".

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ???

Έχει καταλάβει περίπου από τότε που βγήκε το ΠΑΣΟΚ ότι έχει γίνει στόχος του ΥΠ.Εσωτερικών και κάθε μέρα που περνάει όλο και δυσκολεύει η θέση του. Ίσως είναι και μέρες, πλέον, που ο Πανταζής (το θέλει δεν το θέλει) θα λάβει την οριστική και αμετάκλητη απόφαση στα χέρια του.
Το θέμα είναι ότι ΤΩΡΑ που είναι σε τροχιά ΚΑΘΟΔΟΥ και μάλιστα με γρήγορα βήματα πρέπει να αξιολογήσει ποιοί είναι ο πραγματικοί φίλοι του και ποιοι ήταν δίπλα του μόνο για να απολαύσουν τους καρπούς της δημοτικότητας και της εξουσίας.
Ο Πανταζής θα πρέπει να έχει σχέδιο ΕΞΟΔΟΥ για μία αξιοπρεπή και με το κεφάλι ψηλά αποχώρηση γιατί διαφορετικά θα βρεθεί προ εκπλήξεως.
"Είναι δύσκολο να αποφύγει κάποιες καταδίκες" λένε πολλοί που γνωρίζουν πράγματα αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει πιά θα είναι η απόφαση εκτός από το ίδιο το δικαστήριο.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Η' ΒΛΑΚΕΙΑ??

Έμαθα ότι στην εφορία Ζαχάρως ο πρώην Προίστάμενος μετατέθηκε λίγο πριν βγει στην σύνταξη σε κατάστημα εφορίας στην άλλη άκρη του νομού μας. Μπράβο στην υπηρεσία και στους υποκινητές αυτού του τρόπου εξόντωσης των υπαλλήλων. Εννοώ βέβαια την οικονομική και ηθική εξόντωση γιατί μόνο ένα διεφθαρμένο κομματικό σύστημα θα μπορούσε να κάνει τέτοια κίνηση μέσα σε περίοδο κρίσης και αβέβαιου περιβάλλοντος. Καλά ρε παιδιά δεν έχετε με κάτι άλλο να ασχοληθείτε και με αυτό βρήκατε να εκτονωθείτε???
Πάντως υπάρχουν και άνθρωποι μέσα από την κυβερνώσα παράταξη που έχουν μυαλό και σκέφτονται και από ότι έχω μάθει έχουν ξεκινήσει διαδικασία ΑΚΥΡΩΣΗΣ της μετάθεσης. Και καλά κάνουν και συγχαρητήρια ακόμα και αν δεν καταφέρουν κάτι.
Πάντως η ΒΛΑΚΕΙΑ περισσεύει.......

1/5/11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ

Έλαβα φωτογραφίες και νομίζω ότι έχουν δίκιο αυτός/οι που καταγγέλλουν μια προκλητική δασική καταπάτηση που ίσως έχει ευθύνη και ένας παλιός διευθυντής του Δασαρχείου Κρεστένων. !!!!!!!!!
Συγκεκριμένα, από ότι λέει το μήνυμα, ο γιατρός (που εργαζόταν κάποτε στο νοσοκομείο Κρεστένων και είναι ο ιδιοκτήτης χωραφιού στο δάσος Κακοβάτου προς Ζαχάρω) προχώρησε σε εκτεταμένες παρεμβάσεις στην δασική έκταση που ευρίσκεται εντός της ιδιοκτησίας του. Την είχε αγοράσει πριν περίπου από 15-20 χρόνια και φέτος αποφάσισε ότι έπρεπε να ξεχερσώσει τους θάμνους και τα δασικά τμήματα του χωραφιού του.  Βέβαια πριν 15-20 χρόνια φρόντισε να "απαλλάξει" το χωράφι του με έγγραφο του τότε δασάρχη Κρεστένων από το δάσος λες και οι ντόπιοι δεν ξέρουν αν εκεί ήταν ΠΑΝΤΑ δάσος ή όχι.
Το ερώτημα είναι ότι πώς είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ο τότε ΔΑΣΑΡΧΗΣ να βεβαιώνει ότι οι ΠΕΥΚΕΣ 300 και πλέον χρόνων να είναι καλλιεργήσιμο χωράφι και μάλιστα σε 100% αμμώδη περιοχή.

Μάλιστα έμαθα ότι ο Πανταζής Χρονόπουλος πάροτι είναι σε "αργία"σε συνεργασία με το τοπικό πρόεδρο κ. Μπούκαλη έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις εργασίες και τις παράνομες παρεμβάσεις γιατί κρύβονται πολλά συμφέροντα στην  περιοχή αυτή. Επικοινώνησε με δασαρχείο Ζαχάρως και τον τοπικό πρόεδρο και σταμάτησε προσωρίνα τις εργασίες.

Δημιουργεί πολλά ερωτήματα η συγκεκριμένη στιγμή που έγινε το συμβάν αυτό γιατι λένε ότι οι γείτονες στο χωράφι αυτό είναι ΑΥΤΟΙ που είναι στα δικαστήρια με το Ελληνικό Δημόσιο και διεκδικούν .....300 στρέμματα αμμώδης έκτασεως.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ...."

Σύμφωνα με δήλωση του Πανταζή Χρονόπουλου κατά την συνάντηση - συγκέντρωση που έκανε με τους ιδιοκτήτες καντινών και παραλιακών κατατημάτων του Δήμου  ΕΙΠΕ ότι μόνο τρία είναι τα καταστήματα/καντίνες που πληρούν τις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για να λειτουργήσουν και φέτος το καλοκαίρι ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Αναφέρθηκε στο Παρά θίν αλλός στην Ζαχάρω, το "Αύρα" στην παραλία του Μπισχινόκαμπου και στο "ΙΟΝΙΟΝ" στον Κακόβατο.
Ο Πανταζής είπε ταυτόχρονα ένα προσωπικό του παράπονο ότι ενώ σύρθηκε στα δικαστήρια για τα να υπάρχουν καντίνες και καταστήματα σε όλες τις παραλίες του Δήμου για κοινό όφελος εντούτοις κανείς απο αυτούς δεν σταθηκε τουλάχιστον ΗΘΙΚΑ δίπλα του κατά την διάρκεια του δικαστικού του αγώνα και τώρα αφήνει την πολιτεία να δώσει την λύση στο πρόβλημα.
Related Posts with Thumbnails