ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/6/14

4ος Eco Ποδηλατικός Γύρος Ζαχάρως






































Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πιστοί στο ραντεβού μας!
πιο δυνατοί, πιο γελαστοί, πιο φασαριόζοι!!!
ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και έλα στην πλατεία…
σε περιμένουμε με πλούσια δώρα και ένα σωρό εκπλήξεις!!!
το νου σου…










Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ .......

 
Η Δικαστική ρεβάνς θα είναι και η τελική ΠΤΩΣΗ του συνδυασμού του εκλεγμένου Δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου.  Μόνο στις δικαστικές αίθουσες υπάρχει πιθανότητα να χάσει την ιδιότητα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Μάλιστα αυτή η πιθανότητα είναι παρα πολύ μεγάλη, σχεδόν στάνταρ...!!! (έτσι λένε οι νομικοί του Κώστα). Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι άρχισε να κλυδωνίζεται το ηθικό των στελεχών του συνδυασμού του Πανταζή ενώ στο στρατόπεδο του Κώστα άρχισαν να καλοσκέπτονται την επανάληψη των εκλογών ως μια σανίδα σωτηρίας..... και ίσως μια εκλογή άνευ αντιπάλου.
" Την Πέμπτη θα πέσει ο τίτλος ΤΕΛΟΣ " στην κωμωδία του Πανταζή έλεγε κάποιος στο διπλανό τραπέζι σε καφετέρια της Ζαχάρως και ήταν σίγουρος λες και ήταν Δικαστής..!!!
Πάντως ο Πανταζής μαθαίνω οτι είναι ψύχραιμος και παραμένει ατάραχος. Η επίδοση των δικογράφων στους υποψηφίους του Πανταζή ήταν μια ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ντάλα καλοκαίρι και ξάφνιασε όλο τον κόσμο.Όλοι έχουν αγωνία και οι πιθανότητες είναι 90% υπέρ του Κώστα ο οποίος καταφέρνει να κάνει την ντρίπλα στον Πανταζή την τελευταία ώρα και να ετοιμάζεται να του πάρει την "μπουκιά" από το στόμα.

Υπάρχει και μπόλικο παρασκήνιο το οποίο δεν έχουμε ακόμα διασταυρώσει και για αυτο δεν μπορούμε να το αναφέρουμε, εσείς μπορεί και να το έχετε ακούσει......
Related Posts with Thumbnails