ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΑΠΛΟΠΟΙΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ......
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΑ... στις 9:16 μμ
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ".

ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!
Από το χρήστη anonymos στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 8:05 μμ


Αν υπέβαλε αλήθεια την παραίτηση του,φέρθηκε έξυπνα και συνάμα πονηρά,βέβαια δεν το σκέφτηκε ο ίδιος γιατι για να το σκεφτείς αυτό χρειάζεται μυαλό που δυστυχώς απουσιάζει από αυτόν.Ο Ζυγούρης ο νομικός του σύμβουλος προφανώς θα του το υπέδειξε.Και ακούστε για ποιον λόγο: Σε λίγο καιρό ο Αρειος Πάγος θα απορρίψει την αίτηση αναίρεσης που έκανε και η καταδίκη του θα καταστεί αμετάκλητη.Επειδή κατέχει την θέση του Δημάρχου έστω και σε αργία ο Γενικός Γραμματέας είναι υποχρεωμένος να εκδώσει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Οποιος όμως εκπέσει δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την επόμενη της έκπτωσης περίοδο.Αρα δεν θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα την επόμενη τεταετία. Τι έκανε λοιπόν? Παραιτείται τώρα πριν βγεί η απόφαση απόρριψης της αναίρεσης από τον Αρειο Πάγο.Οπότε όταν βγεί,επειδή παραιτήθηκε,δεν θα έχει κανένα αξίωμα,θα είναι ένας κοινός πολίτης,επομένως ο Γενικός Γραμματέας δεν θα μπορέσει να βγάλει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Από τι να εκπέσει? Αρα θα έχει δικαίωμα να βάλει υποψήφιος την επόμενη τετραετία.Ετσι και έτσι μέχρι να εκπνεύσει η περίοδος αυτή,ουσιαστικά αυτός θα είναι δήμαρχος.Ας είναι καλά τα τσιράκια του. Πανταζή η αλεπού εκατό και τα αλεπουδάκια εκατόν είκοσι,πες του Ζυγούρη. Στην πραγματικότητα ο Πανταζής πέτυχε,με την παραίτηση του,με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια.

1.Απέφυγε την ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης.Κανένας δεν θα γράψει ότι ο Δήμαρχος Ζαχάρως εξέπεσε,γιατί δεν θα υπάρχει έκπτωση.
2.Θα κινεί τα νήματα του Δήμου αυτός μέ τους αχυράνθρωπους του και κανένας δεν θα μπορεί να τον κατηγορήσει άμεσα αφού θα λέει ότι εγώ δεν είμαι τίποτε και επομένως δεν συμμετέχω.
 3.Θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα την επόμενη δημοτική περίοδο και θα ξαναβγεί αφού θα ξαναψηφισθεί από τους Ζαχαραίους.Αυτό το έχει σίγουρο,γιατί γνωρίζει ότι οι Ζαχαραίοι δεν ξέρουν να ψηφίζουν και μέχρι να μάθουν θα περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Για πες αλεύρι Πανταζή? -Το κακουργοδικείο σε γυρεύει. χαχαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ.... στις 8:30 μμ

ΜΙΝΩΑΣ ΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ - Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, η ιστορία του Μίνωα Ζομπανάκη είναι ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Γεννημένος το 1926 στις Καλύβες, ένα ψαροχώρι δεκαπέντε χιλιόμετρα ανατολικά των Χανίων, έζησε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. «Ο πατέρας μου ήταν δήμαρχος. Οταν ήρθαν το '40 οι Εγγλέζοι κι έφτιαξαν βάση στη Σούδα, με έστειλε να δουλέψω εκεί με έναν βαφτισιμιό του. Ξυπνούσαμε στις έξι το πρωί και πηγαίναμε με τα πόδια, γυαλίζαμε τα παπούτσια των αξιωματικών, ετοιμάζαμε πρωινό, πλέναμε τα πιάτα, το ίδιο κάναμε μεσημέρι και βράδυ και φεύγαμε 11 το βράδυ. Πενήντα δύο δραχμές ήταν το κατώτερο μεροκάματο επί Μεταξά, αυτοί μας έδιναν 95 δρχ. Hταν τα πρώτα χρήματα που έβγαλα στη ζωή μου».
Ο Μ. Ζομπανάκης έζησε τη Μάχη της Κρήτης. «Εχω τη θεωρία ότι σε πολέμους ή φοβάσαι ή ενθουσιάζεσαι», λέει σήμερα γελώντας. «Φαίνεται ότι ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, παρακολουθούσα τους βομβαρδισμούς λες κι επρόκειτο για πολεμικό έργο».
Το 1943 εγκαθίσταται στην Αθήνα, στη γέφυρα του Πουλόπουλου. «Είχα τελειώσει την Εμπορική Σχολή Χανίων και ήρθα για την Ανωτάτη Εμπορική. Δεν λειτούργησε όμως, εξαιτίας της Κατοχής. Φροντίζαμε εκεί πρόσφυγες από τον βομβαρδισμό του Πειραιά και πιανόμασταν σε πετροπολέμους, δεξιοί εναντίον αριστερών».
«Μια μέρα οι αριστεροί έβαλαν έναν δικό τους να με πυροβολήσει καθώς θα έβγαινα απ' το σπίτι. Μια γυναίκα πήγε και του κατέβασε το όπλο, του είπε «μη αυτό το παιδί», η σφαίρα έσκασε μπροστά στα πόδια μου».
Μετά την απελευθέρωση, συνεχίζοντας να εξασκεί τα αγγλικά που είχε μάθει στη βάση της Σούδας, βρήκε εργασία στην περίφημη ΟΥΝΡΑ του ΟΗΕ και στη συνέχεια στην αμερικανική αποστολή που είχε έρθει στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Δόγματος Τρούμαν. «Εργαζόμουν ως διερμηνέας, έτσι γνώρισα όλο τον πολιτικό κόσμο. Αρχισα να παρευρίσκομαι σε υπουργικά συμβούλια, η ηλικία η δική μου βρήκε κενό γνώσης και εξουσίας. Πέρα από τη γλώσσα, οι Αμερικανοί ήθελαν να φέρουν καινούργια πράγματα και οι παλαιοί δεν τα καταλάβαιναν. Ετσι, όταν ήρθε το Σχέδιο Μάρσαλ, άρχισα να επικεντρώνομαι σε οικονομικές υπηρεσίες, όπου φαίνεται είχα ταλέντο».

Oι σταθμοί του
1945«Η πρώτη μου εργασία, λίγο μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας, στους κόλπους της ΟΥΝΡΑ, αρχικά στην Καλαμάτα και μετά στην Αθήνα».
1947-48«Η αρχή της συνεργασίας μου με τους Αμερικανούς, στο πλαίσιο του Δόγματος Τρούμαν και εν συνεχεία σε αυτό του Σχεδίου Μάρσαλ».
1952«Η μετάβασή μου στην Ουάσιγκτον, όπου δικτυώθηκα και αυτό με βοήθησε πολύ στη συνέχεια».
1955«Η απόφασή μου να χτυπήσω την πόρτα του Χάρβαρντ χωρίς πτυχίο, να με δοκιμάσουν και τελικά να βγω από εκεί με δύο μάστερ. Παρακολούθησα και διδακτορικό, αλλά δεν προχώρησα στη διατριβή διότι δεν με ενδιέφερε η ακαδημαϊκή καριέρα».
1958«Είναι η χρονιά που αρχίζω να εργάζομαι σαν τραπεζίτης και να επεκτείνω τις δουλειές μου κυρίως στη Μέση Ανατολή».
1969«Η μετάβασή μου στο Λονδίνο για να ξεκινήσω τα κοινοπρακτικά δάνεια και τα LIBOR. Αυτή είναι και η μεγάλη μου προσφορά».
1980«Το ξεκίνημα της συνεργασίας μου με τους Σαουδάραβες στον τομέα της οικονομικής πολιτικής της χώρας τους. Από εκεί δικτυώθηκα σε διάφορους οργανισμούς και ειδικά στο Χάρβαρντ, όπου λαμβάνω μέρος στα debates για την οικονομία του κόσμου».


ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ.
Σε νεαρή ηλικία, ο Μ. Ζομπανάκης θα βρεθεί να αντιπροσωπεύει τη Διοίκηση Εξωτερικού Εμπορίου μέσα από την Τράπεζα της Ελλάδος. «Ο Αμερικανός προϊστάμενός μου είχε εμπιστευθεί τη σφραγίδα του και στα 22 μου συντόνιζα την εκτέλεση των αδειών εισαγωγής». Μετά τη στρατιωτική θητεία (κι ένα πέρασμα από τον πόλεμο της Κορέας όπου υπηρέτησε ως μάχιμος), ο Μ. Ζομπανάκης θα εργαστεί στην ομάδα του Γιώργου Καρτάλη, υπεύθυνου για το πρόγραμμα σταθεροποιήσεως της ελληνικής οικονομίας. «Αριστος οικονομολόγος, από τους κορυφαίους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας στη μεταπολεμική Ελλάδα. Η σημερινή οικονομική κρίση μου θυμίζει πολύ την εποχή του Καρτάλη. Θυμάμαι ακόμα πόσο εναντίον ήταν ο Καρτάλης στην εκτέλεση του Μπελογιάννη, όπως και ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο. Γι' αυτό μια μέρα ο Πλαστήρας πήρε μόνος του την απόφαση. Ο Πλαστήρας ήταν μέγας αντικομμουνιστής. Κι αυτό διότι στην υποχώρηση της Μικράς Ασίας, είχε αντιμετωπίσει γιάφκες κομμουνιστών μέσα στον ελληνικό στρατό».

Το μεγάλο βήμα για τον Μ. Ζομπανάκη θα έρθει το 1952. «Τότε με έστειλε ο Μαντζαβίνος, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, στην Ουάσιγκτον, στην επιτροπή επαλήθευσης των λογαριασμών του Σχεδίου Μάρσαλ. Εκεί έμεινα ώς το 1955. Αλλά έπρεπε πια να σπουδάσω. Με μια μαύρη Κράισλερ που άνοιγε μόνο η μία πόρτα της, πήγα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Χάρβαρντ. Δεν είχα πτυχίο αλλά πλούσιο βιογραφικό και συστατικές επιστολές - μία ήταν από έναν Αμερικανό υφυπουργό Οικονομικών. Με τα πολλά, δέχθηκαν να παρακολουθήσω τα μαθήματα χωρίς να έχω δικαίωμα να δώσω εξετάσεις. Οταν βρέθηκα να βοηθάω τους συμφοιτητές μου, μου επέτρεψαν να δώσω εξετάσεις και αρίστευσα - μολονότι τον Κέινς ούτε ως όνομα δεν τον ήξερα. Στο μεταξύ, λίγο πριν πάω στο Χάρβαρντ παντρεύτηκα τη μνηστή μου, η οποία είχε έρθει από την Ελλάδα».

Στη Βηρυτό

Λίγο μετά την αποφοίτησή του, περπατώντας στο Κέμπριτζ της Βοστώνης, ο Μ. Ζομπανάκης θα συναντήσει τυχαία τον Κωνσταντίνο Δοξιάδη. Ο τελευταίος θα του προτείνει να εργαστεί ως οικονομολόγος σε οικιστικό πρότζεκτ στον Λίβανο. Το ζεύγος Ζομπανάκη θα παραμείνει δέκα μήνες στη Βηρυτό, αλλά μετά, ο δαιμόνιος Κρητικός θα διοριστεί ως γενικός αντιπρόσωπος αμερικανικής τράπεζας με έδρα τη Ρώμη, αναλαμβάνοντας τον τομέα της Μέσης Ανατολής. «Ηταν στη Manufacturers Trust της Νέας Υόρκης. Σιγά σιγά ανέλαβα όλη την Ιταλία, επεκτάθηκα στην Ευρώπη κι έγινα ο πιο γνωστός τραπεζίτης στη Μέση Ανατολή ώσπου το 1969 πήγα στο Λονδίνο για να δημιουργήσω μια νέα τράπεζα προκειμένου να θέσω σε εφαρμογή την ιδέα που είχα για τα κοινοπρακτικά δάνεια. Τότε δημιούργησα τα LIBOR (σήμερα είναι γνωστό ως το επιτόκιο αναφοράς) κι έθεσα τις βάσεις για τη σύγχρονη μορφή δανεισμού απελευθερώνοντας τη διακίνηση των κεφαλαίων. Το 1970 κινούσαμε το 40% των κρατικών δανείων του κόσμου. Αποδείξαμε στη διεθνή αγορά ότι μπορούσαμε να βρούμε χρήματα και να αποφύγουν χώρες με έλλειμμα την πειθαρχία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».


Σύμβουλος Ελληνικών κυβερνήσεων.

Ο Μίνωας Ζομπανάκης δραστηριοποιούνταν όλες αυτές τις δεκαετίες κυρίως στο εξωτερικό, πάντοτε όμως διατηρούσε στενές σχέσεις με το ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι. «Υπήρξα άτυπος και άμισθος σύμβουλος των ελληνικών κυβερνήσεων», τονίζει, δηλαδή συνομιλητής του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Μητσοτάκη.
«Θυμάμαι τον Οκτώβριο του '74, ο Καραμανλής μου έλεγε ότι το μεγάλο σφάλμα της ζωής του ήταν που έβγαλε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Κυρίως, με συμβουλευόταν σε θέματα οικονομικής πολιτικής. Οποτε βρισκόμουν στην Αθήνα κανόνιζε συνάντηση των υπουργών που είχαν άμεση σχέση με τα οικονομικά. Την περίοδο που συζητιόταν η ένταξη της χώρας στην τότε ΕΟΚ, με ρώτησε ποιες θα είναι οι αρνητικές επιπτώσεις από αυτήν την κίνηση. Του μίλησα για τις εμπειρίες των άλλων κρατών, προπάντων της Αγγλίας. Η Αγγλία ακολουθούσε από αιώνες πολιτική φθηνών τροφίμων. Η κοινή ευρωπαϊκή πολιτική έφερε όμως στην Αγγλία μια αύξηση τιμών στα τρόφιμα πάνω από 60%. Και μου λέει τότε ο Καραμανλής: «Ακουσε, Ζομπανάκη, για δύο λόγους θέλω να βάλω την Ελλάδα στην ΕΟΚ. Πρώτον, για να μας σέβονται οι εχθροί μας και, δεύτερον, για να ανοίξω τις πόρτες της Ευρώπης στον Ελληνα επιχειρηματία. Εμείς δεν είμαστε βιομηχανική χώρα, μεταπράτες είμαστε και σε τριάντα χρόνια η Ευρώπη θα είναι ένα σουβλατζίδικο».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ....

ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ:ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 3:05 μμ


ΕΑΝ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ: ΠΩΛΩΝΤΑΣ ΜΥΑΛΟ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Λ.Π ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΩ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΕΓΩΙΣΤΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ...ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ:ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΗΛ.ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 3:27 μμ


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 41 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ! ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ Θ' ΑΠΟΦΑΖΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΕΙ!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΕΔΩ "ΕΚΠΤΩΤΟΣ" στις 3:44 μμ


ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ! ΑΝΗΚΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!
ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΓΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ 90% ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΛΑ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ! ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ!ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΟΠΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ!!! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ; ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΓΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...ΚΙ ΑΛΛΟΙ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 7:01 μμ


ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟ, ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΒΓΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ!!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ. ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ!!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 7:14 μμ

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ


ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

Κάποιος πιο πάνω μου είπε ότι δεν είναι όλοι χριστιανοί. Όλοι είναι χριστιανοί και μάλιστα ορθόδοξοι σαν και σένα.Εκτός από μένα που είμαι αγνωστικιστής!Αυτό σημαίνει πως πάνω από την επιστήμη την εφαρμοσμένη λογική δηλ.έχουν βάλει όσα η άρρωστη φαντασία τους πλάθει!!!Επιστήμη και θρησκεία φίλε μου έχουν εκ διαμετρου αντίθετες αρχές.Χωρίς τη λογική είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο πως θα ο δήμος θα βρίσκεται συνεχώς σε λιμνάζοντα ύδατα!!!Κι αν προσθέσω και την έλλειψη γνώσης και πληροφόρησης άστα να πάνε!!!Στην αποθήκη έβγαλα το συμπέρασμα πως η περιοχή είναι γεμάτη από ανθρώπους του μικροσυμφέροντος και μόνο και πάνω απ'αυτό δεν βάζουν τίποτε άλλο!!!!Η συνεισφορά των Ζαχαραίων στην καταστροφή του δήμου τους( εξαιρώ ελάχιστους)βαθμολογείται με μηδέν!!!!!!!Εγώ στο συμβούλιο συνειδητά παρατύπησα στα εξής:Ανέγερση του Κ.Υ σε χώρο που είχε χαραχτηριστεί χώρος πρασίνου αλλά δεν ήταν,δέχτηκα όπως και η πλειοψηφία να τοποθετηθει το Δημαρχείο σε χώρο πάλι πρασίνου. Ολα τ'άλλα θα τα έκανε ο Ε.Ε.Σ.Εάν κάποιοι παρανόμησαν θα το βρει η δικαιοσύνη!!!Ψήφισα τη δεύτερη φορά υπερ της πρότασης μομφής του δημάρχου κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του είπα ότι εκείνοι που σε ψήφισαν για πρόεδρο δεν σε θέλουν κι εκείνος ήθελε να είναι πρόεδρος νόμιμος μεν του ''κενού''δε!Ψήφισα για την επέκταση του σχεδίου του συνοικισμού χωρίς να ξέρω ότι δεν είναι! Εσείς το ξέρατε;Αυτά...
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ στις 10:13 πμ


ΚΑΚΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΧΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Α.Α ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ Ν.3463 ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ! ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 1:03 μμ


ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ!!!!
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 1:05 μμ
  

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ

Κε Γιαννη αν και δεν ειναι μονο αυτα ,ειναι και αλλα που ισως ξεχνας τωρα? Αυτα τα θυμασαι γιατι πηγες ή θα πας κατηγορουμενος μαζι με τους αλλους? ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ. ΟΜΩΣ ΜΠΡΑΒΟ σου τουλαχιστον σε μενα απεδειξες εστω και αργα οτι εχεις απο κεινα . Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ: Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.... ακομη εσεις οι μορφωμενοι, που εμεις οι αλλοι περιμεναμε πολλα κ μας απαγοητευσατε μεχρι τωρα ,να σκεφτειτε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ....

1. ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

2. ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

3. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

4.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ Κε

Γιαννη ενα καροτσι τσιμεντο στην αυλη μας θελουμε κ τιποτα αλλο μη μας κατηγορας αδικα, ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΦΑΡΑ (ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ) ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Τα περιθωρια στενευουν κ περιμενουμε απο σας τους μορφωμενους κ τους προυχοντες στο μυαλο, εστω και τωρα να κανουν την επανασταση τους.... Τέλος αφου σου επαναλαβω ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ειλικρινα θα σου πω οτι δεχομαι την ομολογια σου οτι: ψηφισα χωρις να ξερω, ο λαος ομως λεει την σχετικη παροιμια για την ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΛΟΛΥ ΑΡΓΑ.... ΦΙΛΟΣ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ στις 11:14 πμ

ΕΔΩ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"

Αυτό σου λέει η αντιπολίτευση Μπούσμπουρα-Αλεξανδρόπουλου και οι οι άλλοι εντός και εκτός του Δήμου ,να κάνετε αυτό που λέει η εγκύκλιος Ραγκούση.Και η εγκύκλιος Ραγκούση λέει εν συντομία ότι οι Σύμβουλοι πρέπει να ορκιστούν πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους.Επίσης λέει ότι για να γίνει κάποιος έκπτωτος επειδή δεν ορκίστηκε πρέπει να υπάρχει διαπιστωτική πράξη από τον ελεγκτή νομιμότητας και όχι να τον κηρύξει έκπτωτο το κάθε ηλήθιο τσιράκι του Πανταζή. Ελεγκτής νομιμότητας είναι ο Αποστολόπουλος και φυσικά ακούει τους νομικούς του συμβούλους.Δεν κάνει του κεφαλιού του,όπως κάνει ο Πανταζής και τα τσιράκια του (μέσα σε αυτά συγκαταλέγω τον Αγραπιδά και τον Δημήτρουλα). Και κάτι άλλο φίλε. Πρέπει να ξέρεις ότι και η μαλακία έχει κάποια όρια.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ στις 11:18 πμ



ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΩΣΤΑ!!!
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις ΕΔΩ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" στις 1:11 μμ

ΕΔΩ "ΕΚΠΤΩΤΟΣ"

ΑΚΟΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 41 ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ!!!Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ: Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΑ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟ).
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... στις 12:32 μμ

 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... στις 12:25 μμ
 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ

Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Αγραπιδάς είναι νομικός και καθηγητής πανεπιστημίου και σίγουρα ξέρει να διαβάζει τους νόμους καλύτερα από πολλούς ο Υπερπεριφερειάρχης ήταν ενας δάσκαλος χωρίς να έχει καθόλου νομικές γνώσεις. Μήπως ξέρει κάτι Ο Αγραπιδάς που δεν το έχουν καταλαβει ; άλλωστε αποδείχθηκαν και λάθος όσα έλεγαν οι Μπούσμπουρας, Αλεξανδρόπουλος, Νοδάρος αλλά και μερικοί άλλοι περί παράνομης ορκωμοσίας του Αγραπιδά ας προσέξουμε!!!! σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον υ υπόθεση
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... την 29/1/2011


1.Δεν είναι νομικός.Δεν έχει τελειώσει νομική.Την Πάντειο τελείωσε.
2.Δεν είναι καθηγητής Πανεπιστημίου.Διδάκτωρ είναι.
3.Ο Υπερπεριφερειάρχης μπορεί να είναι δάσκαλος χωρίς νομικές γνώσεις αλλά πίσω του είναι οι νομικοί σύμβουλοι της περιφέρειας,οι νομικοί σύμβουλοι του Υπουργείου και το νομικό σύμβουλιο του κράτους με ενα τονο...φρύδια.
4.Ο Αγραπιδάς δεν ξέρει τίποτε που δεν ξέρουν οι άλλοι.Το μόνο που ξέρει είναι να παίζει καλά το παιγνίδι του Πανταζή.Και δεν το παίζει καλά γιατί τον έχει πάρει χαμπάρι και η κουτσή Μαρία.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... την 29/1/2011
  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ;ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ!ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ! Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ!!!ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΔΗΛ. ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!ΘΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ!!!ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ: Ο ΛΑΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΓΩ Τ'ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΕΔΩ ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ την 29/1/2011


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ο Γ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΞΕΡΕΙ;ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ;
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... την 29/1/2011


ΤΟΝ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΙ ΕΓΩ:ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Κ.Λ.Π ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ, ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΕΓΩ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... την 29/1/2011

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ.....

Μετά από την παρακάτω επιστολή του κ.Αγραπιδά προς ένα blog: http://yannitsochori.blogspot.com/

Θα ήθελα να του κάνω μία ερώτηση: Κύριε Αγραπιδά Θεωρώ ότι καλώς ορκιστήκατε.Και δεν τίθεται πλέον θέμα.Η ερώτηση μου είναι: Στην διαπιστωτική πράξη 52/5-1-2011 και απόφαση 3144/187/20-1-2011,ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας κ.Αποστολόπουλος,αναγνωρίζει ως νόμιμες και τις δύο ορκομωσίες τις οποίες και επικαλείται.Εχοντας υπόψη σας,επίσης και το άρθρο 53 του Ν.3852/2010 σύμφωνα με το οποίο η έκπτωση δημοτικού συμβούλου που δεν ορκίστηκε γίνεται με διαπιστωτική πράξη του Ελεγκτή νομιμότητας,η οποία δεν υπάρχει,αναγνωρίζετε εσείς ως ελάσσονα αντιπολίτευση την ορκομωσία των κ.κ Αλεξναδρόπουλου και Μπούσμπουρα? Εφόσον διαπιστώσετε ότι αυτοί δεν προσκλήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της κυριακής θα θεωρήσετε νόμιμη την συνεδρίαση και θα συμμμετάσχετε η θα την θεωρήσετε παράνομη και θα αποχωρήσετε? Απαντήστε κ.Αγραπιδά. Ιδού η Ρόδος.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΕΔΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ την 28/1/2011

28/1/11

ΕΔΩ ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ

Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27-1-2011. ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ..... ΖΑΧΑΡΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ....
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ..
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΠΑΜΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ. ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΔΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις 11:23 μμ

ΕΔΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Σε αυτό: ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ (ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ακριβώς είναι πράξη εσωτερικής φύσης και όχι εκλτελεστή διοικητική πράξη.Επομένως αυτό που ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ορκομωσία πριν την ανάληψη των καθηκόντων δηλαδή μέχρι την 31 Δεκεμβρίου.Οπερ και εγένετο.Η έκπτωση αναφέρεται μόνο στην περίτπωση που δεν ορκισθεί πριν την ανάληψη των καθηκόντων και εφόσον ΔΕΝ υπάρχουν λόγοι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΗΣ αδυναμίας προσέλευσης στην ορκομωσία.Οι αντικειμενικοί λόγοι αδυναμίας αναφέρονται στην περίπτωση που η ορκομωσία γίνει μετά την ανάληψη των καθηκόντων.Που έγκειται λοιπόν το πρόβλημα εφόσον υπάρχει ορκομωσία πριν την ανάληψη των καθηκόντων? Εν πάσει περιπτώσει,όπως εγραψες η ορκομωσία είναι εσωτερική λειτουργία.Η έκπτωση όμως λόγω μη ορκομωσίας είναι διοικητική πράξη εκτελεστή για την οποία ο Ν.3852/2010 λέει: Άρθρο 53 2. Αιρετός ο οποίος δεν αποποιείται την εκλογή του και δεν δίδει τον όρκο του προηγούμενου άρθρου μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκπίπτει αυτοδικαίως.Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας. Εχει έρθει από τον ελεγκτή νομιμότητας διαπιστωτική πράξη για την έκπτωση?Οχι βέβαια.Και κανένας δεν είναι αρμόδιος να θεωρήσει έκπτωτο τον άλλο πλην του ελεγκτή νομιμότητας.Οποιοςδήποτε αρνηθεί την κυριακή την παρουσία του Αλεξανδρόπουλου και του Μπούσμπουρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρώντας αυτούς έκπτωτους,διαπράτει σοβαρό παράπτωμα παράβασης καθήκοντος με τις γνωστές επιπτώσεις. Πρέπει να το πάρουν χαμπάρι όλοι.ο Χρονόπουλος έχει χαμένο το παιγνίδι και όπως λέει ο λαός ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.Εκείνοι όμως οι σύμβουλοι του,που τον ακούν και πέφτουν σε συνεχείς παραβάσεις καθήκοντος έχουν μυαλό να σκεφτούν τι κάνουν?Οτι μια παράβαση καθήκοντος θα τους αφαιρέσει για δύο τετραετίες το δικαίωμα συμμετοχής τους στα κοινά?
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 7:53 μμ

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ....

Η πρόταση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Παντελή για το αίτημα ανίρεσης του Π.Χρονόπουλου από ένα μεγάλο νομικό site:
http://www.lawnet.gr/news.asp?cat=1&article=22955&ref=RSS
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ στις 6:04 μμ
  

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΞΗΓΕΙ......

Καταρχήν δεν σου είπα αυτό. Είπα ότι δεν χρειάζεται να βάλει καόποιος στην διεύθυνση www. Σκέτο kratidio.blogspot.com να βάλεις αρκεί. Δεν χρειάζεται www γιατί δεν έχεις δικό σου domain name αλλά φιλοξενείσαι στην google. Να σου εξηγήσω τι σημαίνει kratidio.blogspot.com.

kratidio : Το όνομα του blog σου.

blogspot. : Φιλοξενούμενος στον server της google.

com : Υπάγεσαι στην Αμερικάνικη νομοθεσία μέσω της google.

Αλλα αν βρεις στην google και www.kratidio.blogspot.com τότε εγώ θα γίνω μητροπολίτης. Αυτό δεν έχει να κάνει.Είσαι νέο blog και δεν έχεις περάσει ακόμη στην google.Για να γνωριστεί το blog σου κάνε ανταλλαγή link με άλλα blogs.Γράψου στο iliablogs,γράψου στο syncblogs,grekblogers,neemo.gr κλπ.
 Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στις 5:45 μμ

ΣΧΟΛΙΟ: Καλή αρχή στο νέο blog της περιοχής μας.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ


Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΕΙΠΕ....NEO BLOG (kratidio.blogspot.com)

TO MEIZON ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ!
 ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ KRATIDIO.BLOGSPOT.COM
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στις 2:34 μμ
 Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στις 2:31 μμ

ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ.....


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ!!!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!ΕΧΕΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙΝΟ Ή ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ Ν'ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ!!!ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ; ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ! ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΕΙ! ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ- ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ- ΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΝΑ!!!ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ''ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ''ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!ΝΑ ΚΟΚΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ!!!!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΑΧΑΡΩΣ στις 1:52 μμ



(Καλλικράτης είπε...)
Πες τα Χρυσόστομε!!!
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στις 2:19 μμ

Έκτακτα Δελτία σε ισχύ


Ώρα έκδοσης: 26/01/11 11:30
WOGR91 LGAT 261130

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ Ελληνικό, 26- 01- 2011 / 1330 C Α.Α. 01 / 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΠΈΜΠΤΗΣ 27-1-2011 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ , ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-1-2011

1. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

2. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

3. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
Η ΤΜΡΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

(Κώστας)
εσυ που χρησιμοποιησες την εκφραση ''μου ειναι αδυνατον να.....'' και προσωποποιηθηκες τωρα πια... γιατι δε μας λες το ονομα σου και κρυβεσαι πισω απο ενα Blog!!! μικρη κοινωνια ειμαστε εδω στη ζαχαρω,να σε βρουμε κι απο κοντα οσοι θελουμε να αλλαξουμε αποψεις! ο τονος μου ειναι ειλικρινης και φιλικος! ευχαριστω! και καλο θα ηταν ολοι να μη γραφουμε απροσωπα σχολια! ας κανεις εσυ την αρχη και ολοι απο δω και στο εξης να υπογραφουμε τα σχολια μας!

Από το χρήστη κωστας στις ΡΕΚΟΡ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στις 11:09 πμ


Είσαι σοβαρός?Να υπογράφουμε τα σχόλια μας? Στην Ζαχάρω? Με το νοητικό επίπεδο που διακατέχει τον Πανταζή και τους φίλους του? Να γραψει κάποιος επώνυμα και την άλλη μέρα να βρεθεί ανάσκελα σε καμμία γράνα η κρεμασμένος απο καμμιά ελιά με τα πόδια λυγισμένα η να δει το σπίτι του πυρανάλωμα πυρός? Και κάποιος άλλος από τα Λεχαινά έγραφε επώνυμα και είδες τι έπαθε.Εδώ δε σεβάστηκαν δημοσιογράφο θα σεβασθούν τον απλό Ζαχαραίο πολίτη? Σε αυτό το blog,άνετα,μπορεί να γράφουν τα σχόλια τους επώνυμα,μόνο όσοι επαινούν τον Πανταζή.Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Για τους αντίθετους,ας τους λείπει το βύσσινο!!!

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΡΕΚΟΡ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στις 1:00 μμ

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


Δημοσίευμα απο σημερινή εφημερίδα "ΠΡΩΤΗ"

ΡΕΚΟΡ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Οι τελευταίες εξελίξεις απέδειξαν ότι η τοπική κοινωνία του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας  ακόμα "συμμετέχει δυναμικά" και αναμένει με ενδιαφέρον τις δικαστικές αποφάσεις για τα τεκταινόμενα στον Δήμο.
Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον και από εσάς με αποτέλεσμα να έχετε κατακλείσει το blog με περισσότερα από 35 μηνύματα και σχόλια σας με αποτέλεσμα να μου είναι αδύνατον να τα δημοσιεύσω όλα.
Σας προτείνω να τα δείτε αν και μερικά δεν είναι για δημοσίευση......  

27/1/11

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 30/01/2011? ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΕΞΩ?
 
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις ΣΧΟΛΙΟ στις 3:01 μμ

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ

Αγαπητέ φίλε. Ενας λογικός Ζαχαραίος,δεν το περίμενε ότι όλα θα γίνουν γραφικά και κουραστικά,επιλέγοντας με την ψήφο του έναν υποψήφιο που γνώριζε ότι δεν πρόκειται να γίνει Δήμαρχος? Τι περίμενε δηλαδή? Οτι επειδή η πλειοψηφία επέλεξε τον Χρονόπουλο,όλα τελείωσαν?Οι νόμοι της πολιτείας σταματούν τον Καιάφα και δεν έχουν καμμία ισχύ στην Ζαχάρω? Την κατάσταση αυτή την επέλεξε ο λαός της Ζαχάρως.Ψήφισε ένα τίποτε και έχει απαίτηση να τον κυβερνήσει το τίποτε?Δεν θα κατέβαινε ο Χρονόπουλος στις εκλογές αν είχε πάρει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ψηφισθεί γιατί δεν θα είναι Δήημαρχος.Και το μήνυμα αυτό έπρεπε να το έπαιρνε από τους ίδιους τους Ζαχαραίους.Το έκαναν αυτό?Οχι βέβαια. Επαιζαν με την σταθερότητα του τόπου τους. Πάντως την λύση και το τέλος η πολιτεία τα έδωσε.Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα τα αποδεχθεί ο Χρονόπουλος. Και αυτό εξαρτάται από τους Ζαχαραίους να του δώσουν να καταλάβει ότι πρέπει να υπακούσει σε αυτή την λύση και όχι να τον γλύφουν ελπίζοντας στο μηδέν. Να κάνετε επανάσταση αν χρειασθεί για να τηρηθεί η νομιμότητα και όχι επανάσταση για να επικρατήσει η παρανομία στην Ζαχάρω.
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ...... στις 2:49 μμ

Σύνταξη στα 52 για άνδρες δημοσίους υπαλλήλους.

Τι αποκαλύπτει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών που ερμηνεύει τον νόμο 3865/2010.
Στη σύνταξη μπορούν να βγουν από φέτος οι άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν διοριστεί μετά τη 1-1-1983, οι οποίοι κατά το τρέχον έτος έχουν τουλάχιστον 25 έτη υπηρεσίας συμπληρωμένα, έχουν ανήλικα τέκνα και είναι ηλικίας 52 ετών τουλάχιστον. Για τους υπαλλήλους αυτούς το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης μειώνεται ξαφνικά κατά 13 χρόνια, από τα 65 στα 52, με βάση τον νέο νόμο 3865/2010 για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος του δημοσίου. Επιπλέον, όσοι άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι διορισθέντες μετά τη 1-1-1983 συμπληρώνουν το 2012 πάνω από 25 έτη υπηρεσίας και έχουν κατά το έτος αυτό ανήλικα παιδιά μπορούν να βγουν στη σύνταξη, εφόσον κατά το ίδιο έτος έχουν συμπληρώσει 55 έτη ηλικίας

VIDEO ΣΟΚ-ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ. ΔΕΣ ΤΟ ΟΛΟ


ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τα στατιστικά στοιχεία που έχω στην διάθεσή μου οι επισκέψεις και η ενημέρωση που έχετε μέσα από το blog αυτές τις μέρες κοντεύει να ξεπεράσει τον αριθμό των αντίστοιχων επισκέψεων του μήνα Νοεμβρίου όπου είχαμε την προεκλογική περίοδο αλλά και τις εκλογές.
Πιστεύω ότι μέσα από αυτό το blog μπορείτε να έχετε όλοι "άποψη και γνώμη" για όλα αυτά και σας παρακαλώ για οποιαδήποτε πληροφορία που δεν γνωρίζω να την παρουσιάζετε άμεσα για ενημέρωση όλων μας.

Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ......

Μετά από τα χθεσινά, για πολλούς αναμενόμενα, αποτελέσματα ο Δήμος Ζαχάρως έχει γίνει "γήπεδο" αντιπαραθέσεων και μονομαχιών πάσης φύσεως, με δυναμική που δεν βλέπουμε να σταματάει σύντομα.
Κάποιοι πιστεύουν ότι τώρα θα έχουμε ένα οριστικό αποτέλεσμα και θα μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, αλλά οι "αντίπαλες" ομάδες κρατούν ψηλά το επίπεδο των "καυτών δηλώσεων" και έτσι είμαστε όλοι μας σε ΜΊΑ ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗ αναστάτωση.
Ας δοθεί επιτέλους ένα τέλος πριν γίνουν όλοι τους "γραφικοί" και "κουραστικοί".

ΣΧΟΛΙΟ

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΡΑΧΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, Θ'ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΕΑΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟΙ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: Η ΠΑΤΡΙΔΑ-ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ-ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΓΡΑΦΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ!!ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 'ΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ!!!!ΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΜΗΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ;Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΠΕΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ! ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ; ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ; ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΡΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ 1/10/2010 ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;''Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΒΟΣΚΟΙ ΚΙ ΟΧΙ Ν'ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 28% ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ!ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΧΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ την 27/1/2011

26/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ!! ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ...ΧΡΙΣΤΟ!! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΧΑΡΤΙΑ ΥΠΟΗΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΚΑΙ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΤΕΝΟΧΩΑΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ? ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ερωτηθείς από το iliatora.gr για το θέμα, ο Πανταζής Χρονόπουλος δήλωσε:

"Tην απόφαση τη βγάζουν οι δικαστές και όχι οι γνωστοί κύκλοι, που ο λαός τους πήρε χαμπάρι και τους έστειλε σπίτι τους. Θα ήθελα να επισημάνω πως ακόμη και αν δεν γίνει τελικά δεκτή η αίτηση αναίρεσης, η αργία δεν ισχύει για τη νέα μου θητεία ως δήμαρχος Ζαχάρως."

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ  
 Απορριπτική ήταν πριν από λίγο η πρόταση του εισαγγελέα του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου Γεωργίου Παντελή,  στην αίτηση αναίρεσης του ευρισκόμενου σε αργία λόγω της παραβατικότητάς του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου που εκδικάστηκε σήμερα με Νο 26.

Ο εισαγγελέας του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου κατά την διάρκεια εκδίκασης της υπόθεση πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος του Πανταζή Χρονόπουλου .Αν το δικαστήριο υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση (θεωρείται σχεδόν βέβαιο) τότε ο κ. Χρονόπουλος με βάση της ισχύουσα νομοθεσία κηρύσσεται έκπτωτος …  


Το ζήτημα είχε να κάνει  με τις παράνομες  προσλήψεων στο ΚΕΠ Ζαχάρως και τον διορισμό ημετέρων.

Ο κ. Χρονόπουλος   καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό δύο φορές από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών σε ποινές φυλάκισης οκτώ και δέκα μηνών για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, με τις 1163/28.6.2006 και 125/25.2.2010 δικαστικές αποφάσεις αντίστοιχα.

 Για την πρώτη απόφαση έκανε προσφυγή στο Αρειο Πάγο ο οποίος με την 1977/2008 απόφασή του την απέρριψε και επικύρωσε την ποινή της φυλάκισης των οχτώ μηνών.

Για την δεύτερη καταδικαστική απόφαση η προσφυγή του συζητήθηκε σήμερα με την απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα . Η απόφαση αναμένεται σε δύο περίπου μήνες.


Υπενθυμίζεται ότι :

Η ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με την  262/2010 γνωμοδότηση της  αποφάσισε ότι εκτός της τελεσίδικης καταδίκης του για παράβαση καθήκοντος ο Χρονόπουλος  ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο για τις παράνομες προσλήψεις που έκανε στο τοπικό ΚΕΠ.

Ετσι τέθηκε σε αργία «για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/ 2006», όπως ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Χρονόπουλος καταθέτει την υπ.αριθμ. 5910/12.7.2010 προσφυγή στο ΣτΕ κατά της 16/7.7.2010 απόφασης του γενικού γραμματέα της Δυτικής Ελλάδας Τάσου Αποστολόπουλου που τον έθεσε σε αργία. 

Αρχικά το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ με την 761/1.9.2010 απόφασή απέρριψε  ως αβάσιμη την αίτηση του  για την αναστολή της τιμωρίας του με αργία, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ.

Τελικά το Γ΄ Τμήμα του ΣτΕ με την υπ, αριθμ. 3687/2010 απόφασή του, απέρριψε οριστικά την προσφυγή του (5910/12.7.2010).

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΩΘΗΚΕ....


Sugar Town - The Day After


Κάτοικος του Δήμου Αγρινίου (τα στοιχεία του στη διάθεσή μας) απέστειλε στη Δ.Ε.Η. την κάτωθι επιστολή:

«1. Ποια νομική διάταξη λέει ότι μπορείτε να διακόψετε την ηλεκτροδότησή μου;! ενώ βιώνω την οικονομική κρίση σε όλο της το μεγαλείο!
2. Ποια νομική διάταξη λέει ότι εγώ ο Έλληνας πολίτης που μου ανήκει το 1/11.000.000 της ΔΕΗ δεν θα έχω κανένα οικονομικό όφελος από την πώληση μέρους της ΔΕΗ με την είσοδό της στο χρηματιστήριο;
3. Ποια νομική διάταξη λέει ότι εγώ ο Έλληνας πολίτης που μου ανήκει το 1/11.000.000 της ΔΕΗ δεν θα έχω κανένα οικονομικό όφελος από την συνεχιζόμενη κερδοφορία της Δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού;
4. Ποια νομική διάταξη λέει ότι εγώ ο Έλληνας πολίτης που μου ανήκει το 1/11.000.000 του εδάφους και του νερού της χώρας μου, της Ελλάδας, θα δίνω δωρεάν πρώτη ύλη για την συνεχιζόμενη κερδοφορία της ΔΕΗ, και δεν θα έχω κανένα οικονομικό όφελος ;
5. Ποια νομική διάταξη λέει ότι αντί για οικονομικά οφέλη από την πώληση μέρους της ΔΕΗ με την είσοδό της στο χρηματιστήριο και την συνεχιζόμενη κερδοφορία της,θα επιβαρυνθώ με υπερδιπλασιασμό του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος από το 2003 μέχρι σήμερα;
6. Ποια νομική διάταξη επιτρέπει και συγχωρεί τους διαχειριστές του εθνικού μου πλούτου, 7 χρόνια μετά την είσοδο της ΔΕΗ στο χρηματιστήριο να μην έχουν κάνει επενδύσεις σε ΑΠΕ παρότι είχαν να διαχειριστούν μεγάλα χρηματικά κεφάλαια από την πώληση μέρους της ΔΕΗ της οποίας μου ανήκει το 1/11.000.000; Αντί να έχουν γίνει επενδύσεις που θα μας δώσουν φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο θα μπορούσαμε να εξάγουμε και να αντληθούν από εκεί κέρδη και παράλληλα να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας!
 


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Πριν με απειλείστε ξανά εγγράφως και τηλεφωνικώς για την διακοπή της ηλεκτροδότησής μου φροντίστε να μου απαντήσετε στα παραπάνω ερωτήματα, και φροντίστε να τεκμηριώσετε τις απαντήσεις σας ώστε να πεισθώ! Αν δεν το κάνετε, και στείλετε συνεργείο να διακόψει την ηλεκτροδότησή μου, στείλτε μαζί και εισαγγελέα και αστυνομικούς για να μου επιβάλουν τη διακοπή διαφορετικά εκείνη τη στιγμή θα καλέσω εγώ την αστυνομία για να εμποδίσει την παρανομία σας και φυσικά να συλλάβει το συνεργείο που θα παραπεμφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Μετά θα έχει και συνέχεια!
Με δεδομένο το ότι δεν έχω να πάρω γάλα στα παιδιά μου λόγω της κρίσης στην οποία και σεις συμβάλατε, δεν θα μπορέσω να ξαναπληρώσω το ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι να περάσει η κρίση. Αν παρολαυτά θέλετε χρήματα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώνω 10€ το μήνα, κι αυτά με μεγάλη δυσκολία, γιατί όπως προείπα δεν έχω να πάρω γάλα στα παιδιά μου.
Δείξτε μου αν θέλετε το ανάλγητο απρόσωπο πρόσωπό σας!
Αν το 1/11.000.000 σας κάνει να γελάτε, σας αναφέρω ότι είναι λόγια του πρώην υπουργού εθνικής οικονομίας Νίκου Χριστοδουλάκη (2001-2004) όταν αναφέρθηκε πρόσφατα εν μέσω δημοτικών εκλογών στον ΟΣΕ, ως ΔΕΚΟ που είναι. Και η ΔΕΗ ΔΕΚΟ ήταν και παραμένει για το ποσοστό που μου ανήκει! Τα οφέλη μου παρακαλώ, ή καλύτερα απαιτώ!!!»



ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ....


25/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ SUGAR TOWN

SUGAR TOWN. O απόλυτος εξευτελισμός. Η αναίσχυντη ποδοπάτηση της περηφάνειας και της αξιοπρέπειας μιάς πόλης και ενός λαού για χάρη της προσωπικής έπαρσης και προβολής. Ισχυρίζεται ότι έτσι διαφημίστηκε η Ζαχάρω. Διαφημίστηκε η Ζαχάρω η δυσφημίστηκε? Προβάλεται η Ζαχάρω σαν μια απομονωμένη περιοχή,εγκαταλελειμένη,που οι λίγοι εναπομείναντες άντρες δεν μπορούν να βρούν γυναίκες να παντρευτούν. Είναι όμως έτσι τα πράγματα? Φυσικά όχι. Η Ζαχάρω είναι μια σύγχρονη πόλη δίπλα σε μεγάλα αστικά κέντρα.Πάτρα,Πύργος,Καλαμάτα και σε μεγάλες κωμοπόλεις όπως Κρέστενα και Κυπαρισσία. Οι επιχειρήσεις,οι δημόσιες υπηρεσίες,η έντονη γεωργική απασχόληση,"κρατάνε" κόσμο στην περιοχή.Οχι μόνο άντρες αλλά και γυναίκες.Που υπάρχει δηλαδή το πρόβλημα? Το πρόβλημα,προφανώς,θα το έχουν κάποια "σούργελα" με τα οποία δεν πάει μαζί τους ούτε η προβατίνα μου,για πολλούς και διάφορους λόγους.Η έλειψη γυναικών ααπό τα "σούργελα" αυτά,αντιπροσωπεύει όλη τη Ζαχάρω? Εγώ αν ήμουν ξένος και είχα σκοπό να έρθω στην Ζαχάρω για διακοπές,βλέποντας την ταινία αυτή,ούτε που να το σκεφτόμουν να έκανα διακοπές στη Ζαχάρω. Στάνες,μαντριά,γεννήτριες,πρόβατα,δήμαρχος με κουμπούρι,κάτι απαρχαιωμένα καφενεία,αυτά θα έβλεπα στην ταινία και θα αναρωτιόμουν:Μα που στο διάολο θέλω να παω?Δεν κάθομαι στην ησυχία μου? Εδειξε αυτή η ταινία μια από τις ομορφιές της Ζαχάρως? Τις υπέροχες παραλίες,την λίμνη του Καιάφα,τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει η Ζαχάρω στον ξένο?Ας μην τα έδειχνε φάτσα-κάρτα αλλά εμμέσως. Φάτσα-κάρτα βλέπαμε τον πρωταγωνιστή που για χάρη του γυρίστηκε η ταινία.Ο σκοπός ήταν να προβληθεί αυτός παντοιοτρόπως.Οπερ και εγένετο. Σιγά μην ερχόνταν η άλλη που ήταν Οικονομολόγος στην Ρωσία,να παντρευτεί τον Καντάφι και να μείνει στην Σμέρνα.Η η άλλη,επιστήμονας και αυτή, να παντρευτεί τον βοσκό και να μείνει σε σπίτι με γεννήτρια και να αρμέγει γίδες. Οταν γύριζαν την ταινία γνώριζε και ο σκηνοθέτης αλλά και ο Δήμαρχος ότι δεν θα γινόνταν τίποτε με τις Ρωσίδες.Αλλά την δουλειά τους την κάνανε και οι δύο.Ο σκηνοθέτης γύρισε μια ταινία που βλέπεται μεν,σαν κωμωδία ξεκαρδίζεσαι στα γέλια,ο δε δήμαρχος προβλήθηκε και πήγε αυτός και το επιτελείο του ταξίδι αναψυχής στη Ρωσία,με έξοδα του Δήμου,φυσικά. Και έζησαν αυτοί καλά και ο λαός της Ζαχάρως...χειρότερα.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις SUGAR TOWN στις 10:35 μμ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ

Από το 1978 έχει να προταθεί ελληνική ταινία

Τη μεγαλύτερη κινηματογραφική διάκριση διεκδικεί ο «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου. Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου συμπεριέλαβε την ελληνική ταινία στις πέντε υποψήφιες για το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας. Οι υπόλοιπες υποψήφιες ταινίες της κατηγορίας είναι οι: Biutiful (Μεξικό), In a Better World (Δανία), Incendies (Καναδάς) και Outside the Law (Αλγερία).

Π.Α.Μ.Ε. ΔΙΟΔΙΑ;;;

Στελέχη του Π.Α.Μ.Ε. από τη Μεσσηνία έχουν ανοίξει από τις 7.00 το πρωί τα διόδια στον σταθμό γέφυρα Μάναρη (Ασέα) στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη - Καλαμάτα και οι διερχόμενοι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν.

Το στέλεχος του Π.Α.Μ.Ε. Μεσσηνίας, Γιάννης Γιάνναρος, δήλωσε ότι θα μείνουν στο σημείο μέχρι τις 10.00 το βράδυ, εξηγώντας ότι «η κινητοποίηση αυτή είναι η δική μας απάντηση στις αυξήσεις που έκαναν από τα μεσάνυχτα. Διεκδικούμε την πλήρη κατάργηση των διοδίων και των συμβάσεων παραχώρησης που επιβάλλουν χαράτσι στους οδηγούς. Η κατάσταση είναι τραγική από την Καλαμάτα έως την Αθήνα, μαζί με την Αττική οδό πληρώνουμε 24 ευρώ διόδια, δηλαδή όσο ένα μεροκάματο, ενώ πρόσθεσε
«σήμερα στέλνουμε το μήνυμα. Θα συνεχίσουμε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τον αγώνα».Μέλη του Π.Α.Μ.Ε. Αρκαδίας και Λακωνίας θα ανοίξουν τα διόδια στον σταθμό της Νεστάνης, από τις 2.30 το μεσημέρι. Ενώ, στελέχη από την Αργολίδα και την Κορινθία θα ανοίξουν έως το βράδυ τους σταθμούς διοδίων σε Σπαθοβούνι και Ισθμό.

ΤΡΕΝΟ - ΚΑΙΑΦΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Για όλη αυτή την εξέλιξη, λέξη δεν έγραψαν οι εφημερίδες ΠΡΩΤΗ και ΠΑΤΡΙΔΑ. Για τις εφημερίδες αυτές, σημαντική είδηση αποτελεί η κοπή της πίτας από τον Πανταζή στα δημοτικά διαμερίσματα. Δεν χρειάζεται να αγοράζετε αυτές τις εφημερίδες και να σπαταλάτε τα χρήματα σας. Αν θέλετε να πληροφοροθείτε τις εξελίξεις στον Δήμο, πηγαίνετε στου Αρίστου που συχνάζει ο Πανταζής και η παρέα του και θα σας τις πουν αυτοί. Οτι σας πουν αυτοί θα το διαβάσετε στην ΠΡΩΤΗ και στην ΠΑΤΡΙΔΑ.Αν δεν σας πούν τίποτε αυτοί τότε ούτε στις εφημερίδες θα το διαβάσετε. Ουυυυυυ να μου χαθείτε παπαγαλάκια!!!!
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ στις 12:12 μμ

SUGAR TOWN


ΣΧΟΛΙΟ

ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΓΑΛΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ "ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ". ΙΣΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ στις 10:15 πμ

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ? ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΔΩ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΟΤΙ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΕΤΙΝΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ.....ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΚΡΕΤΙΝΟΣ: "Μεταφορικά, κρετίνος είναι ο ηλίθιος, ο βλάκας, ο αχαΐρευτος, αυτός που μας τη σπάει με τις ανοησίες του και ταυτόχρονα δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε σε τίποτε γιατί δεν μπορεί να φέρει σε πέρας το παραμικρό."
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ στις 10:27 πμ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΜΑ,ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ? ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΑΦΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ. ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΠΗΓΑΝ ΣΥΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ? ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ στις 10:15 πμ

ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ;( ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Ο ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;)ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ;ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!!!ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ.ΠΩΣ; ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ.ΤΟΛΕΓΕ ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ.''ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ''ΕΙΠΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ.ΕΣΒΗΣΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ....ΔΗΜΟ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ! ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Η ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΚΡΕΤΙΝΟΙ!!!!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..... την 25/1/2011

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011


Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

 
ΝΕΟ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ   

 Νέο ηχηρό «χαστούκι» από την επίσημη Πολιτεία  , στο «αυτόνομο  κρατίδιο της Ζαχάρως.»

Το επίσημο Κράτος δείχνοντας αποφασισμένο να μην ανεχθεί  άλλο τις προκλητικές παρανομίες στην εν λόγω περιοχή  αποφάσισε να εφαρμόσει τη νομιμότητα στέλνοντας μήνυμα μηδενικής ανοχής σε εκείνους που τον τελευταίο καιρό βολοδέρνουν δεξιά και αριστερά ζητώντας στήριξη σε πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος…

Με μια  απόφαση- φωτιά  , βάζει για μια ακόμη φορά φρένο στις καραμπινάτες παρανομίες και στον φασιστικό αποκλεισμό  που επιχείρησαν κάποιοι να επιβάλλουν στα μέλη της αντιπολίτευσης χρησιμοποιώντας φτηνά τεχνάσματα και κουτοπονηριές.

Με απόφασή του ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Αναστάσιος Αποστολόπουλος ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 9.1.2011 και 10.1.2011 (πρακτικό 2/2011 και 3/2011 αντίστοιχα για την θητεία 2011-2012).

Ο γ.γ. στην παράγραφο 6 επικαλείται την διαπιστωτική πράξη ορισμού ως δημάρχου στον δήμο Ζαχάρως του κ. Μπάμη , επισημαίνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ο νόμιμος δήμαρχος στην Ζαχάρω είναι ο κ. Μπάμης.   


καλόοοοοοο!!!! χαχαχαχαχα Η όλη υπόθεση στην Ζαχάρω είναι μόνο για γέλια.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..... την 25/1/2011

24/1/11

ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.....

ΕΙΔΗΣΗ:
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Δ.Σ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ;
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΔΩ ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ... στις 8:43 μμ


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ 3244/187+2400/172 ΑΠΟ 20-1-2011 ΚΑΙ ΛΕΕΙ: Κρίνουμε μη νομιμη την εκλογή προεδρειου του ΔΣ δήμου Ζαχάρως, Οικονομικης επιτροπής κλπ. Ας το πάρουν χαμπάρι ο Νόμος Θα λειτουργήσει.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..... την 24/1/2011


Υπήρχε κανένας ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ άνθρωπος που να θεωρούσε αυτή την εκλογή του προεδρείου νόμιμη? Μόνο οι ηλήθιοι θα μπορούσαν να την θεωρούσαν νόμιμη. Επομένως αν σκέφτεστε λογικά μην εκπλαγείτε με την απόφαση του ΓΓ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.....


Δειτε την απόφαση του ΓΓ της αποκεντρωμενης δοίκησης που κηρύσει μη νόμιμη την εκλογή του προεδρείου του ΔΣ. http://mnodaros.blogspot.com/2011/01/blog-post_6255.html
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..... την 25/1/2011

ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΕΙ....

Φίλε μου θα σου απαντήσω σε άλλο μύνημα σχετικά με τις καντίνες , αλλά το απόσπασμα σου -που παραθέτω πιο κάτω - θεωρώ ότι είναι η πεμτουσία του τι πρέπει να γίνει στη Ζαχάρω.. "Η τουριστική ανάπτυξη της Ζαχάρως μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την αλλαγή της νοοτροπίας που επικρατεί.Την νοοτροπία του ευκαιριακού πλουτισμού και της στενότητας της σκέψης.Πάνω από όλα χρειάζονται άτομα με ευρύ επιχειρηματικό μυαλό που να πιστεύουν στην δυνάτοτητα τουριστικής ανάπτυξης της Ζαχάρως.Χρειάζονται άτομα πάνω στο Δήμο που να διακατέχονται πραγματικά από αγάπη για τον τόπο τους,με γνώσεις και όχι άτομα που δεν ξέρουν να βάζουν την υπογραφή τους.Αυτοί σε συνεργασία με την πολιτεία θα είναι αρωγοί στα ατομα με επιχειρηματικά μυαλά που θα εκτελέσουν την τουριστική ανάπτυξη της ζαχάρως. """!!!!!!!!!! Μακάρι οι διοικούντες να το διαβάσουν ..Μπράβο.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ. στις 7:03 μμ


απλά επισημαίνω ότι το τόπο τους μερικές φορές τον αγαπούν -ίσως- και πιο πολύ οι "που δεν ξέρουν να βάζουν την υπογραφή τους"
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ. στις 7:05 μμ

Με τις πέτρες!..

«Απ' όλους τους λαούς οι Ελληνες ονειρεύτηκαν
πιο όμορφα τ' όνειρο της ζωής».
Γκαίτε
«Maximen und Reflexionen»
Αναρωτιέσαι ύστερα ή όχι, σε ποιους Ελληνες αναφέρεται ο ποιητής που πέθανε έντεκα χρόνια μετά το 1821. Και τι αυτοκριτική θα έκανε αν ζούσε σήμερα, που το «όνειρο» και μάλιστα της ζωής είναι λιανεμπόριο και χονδρεμπόριο, παζάρι και ύποπτη πολιτική συναλλαγή στην Ευρώπη της Μέρκελ και του Σαρκοζί, στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να ψήνονται σε σβηστό φούρνο «Ζήμενς»...
Μ' αυτές τις υποθέσεις κι εξελίξεις των σκανδάλων, τις εξεταστικές και τις αυτοκαθαρτήριες φανφάρες μιας παρακμιακής αστικής τάξης, έχεις την εντύπωση πως πλήρωσες πανάκριβο εισιτήριο, την ψήφο σου, για να βλέπεις τα παρασκήνια, τους υποβολείς, τα καμαρίνια του θιάσου ως παράσταση. Είναι υπερφωτισμένη η σκηνή της εξαπάτησης, γιατί σε μετατρέπει σε θεατή - πρωταγωνιστή μιας θλιβερής φτυσιάς που την κρύβεις στην παλάμη σου κι αμέσως νίβεσαι μ' αυτήν και ...καθάρισες.

Ετσι, το έργο με τίτλο «η μίζα» παίζεται επί δεκαετίες τώρα με επιτυχία από τους εμπνευστές του και συγκεντρώνει μια αφόρητη πλειοψηφία θεατών - ψηφοφόρων. Οι οποίοι αδυνατούν να διακρίνουν πίσω απ' τη μαρκίζα, την πολιτική τραγωδία που γεννάει τη μίζα ως μέσο ηθικό και νόμιμο, όσο παραμένει, ατομικώς κι όχι πολιτικώς, αδιαφανές.
Οσο η ανηλεής προπαγάνδα μετατοπίζει τον κεντρικό πυρήνα της πολιτικής σκέψης των μαζών στον προμηθευτή - ενδιάμεσο και κρύβει έτσι την ουσιαστική συναλλαγή, τόσο θα πτωχεύει η πλειονότητα των εργαζομένων και θα γίνεται εφιάλτης το «όνειρο της ζωής».
Οι συμβάσεις τύπου «Ζήμενς» έχουν δύο αντισυμβαλλόμενους. Την πολυεθνική από τη μια, γιγάντια σε δύναμη κεφαλαίου, και την ντόπια αστική μεταπρατική πολιτική ηγεσία, που αγοράζει αγαθά, τεχνογνωσία και υπηρεσίες πουλώντας τον κλεμμένο από τους εργαζόμενους πλούτο και ενεχυριάζοντας δικαιώματα, υποθηκεύοντας γη και παραχωρώντας εθνική κυριαρχία. Ολα με την option της διατήρησής της στην εξουσία.
Αυτή η πολιτική ταξική σύμβαση δεν αλλάζει ως προς τους πωλούμενους μπιρ παρά, όλους εμάς, αν η μίζα είναι μικρή ή μεγάλη, φανερή ή κρυφή. Γιατί μας μετατρέπει όλους σε μια μίζα, ένα συνολικό πολιτικό αντίτιμο. Καταβαλλόμαστε ερήμην μας και χωρίς αντάλλαγμα άλλο απ' τη ...χαρά να κυβερνιόμαστε από ταξική μειοψηφία αγεληδόν.
Είναι σαφές πως το όνειρο της ζωής για να το δεις, όπως λέει κι ο ποιητής, πρέπει να είσαι ελεύθερος να διαλέξεις πώς θα ζήσεις και γιατί θα πεθάνεις. Δεν αναφέρεται σε λαούς που καταντούν να ονειρεύονται μια βολική επιβιωτική σκλαβιά επιβεβλημένη από τους δύσοσμους «καθαρούς» επιβήτορες των ονείρων μας.
Οι ποιητές κράτησαν όρθιους βασανισμένους και φυλακισμένους, αιχμαλώτους και πολιορκημένους, τα θύματα των άδικων πολέμων. Στην εποχή μας τείνουν να θεωρούνται άχρηστα μπαγιάτικα κατεψυγμένα κουλούρια, ανίκανα να χορτάσουν πεινασμένα μυαλά όταν βγαίνουν αχνιστά διαστρεβλωμένα απ' τους φούρνους μικροκυμάτων της ιδεολογικής κουζίνας του σύγχρονου παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού. Δεν αποδίδουν κέρδη κι ίσως εγκυμονούν και κινδύνους. Είναι σαν τις πέτρες.
Μ' αυτές θα πάρουμε τους δυνάστες παραμάζωμα. Γιατί όπως λέει κι ο Γκαίτε: «Οι πέτρες είναι σιωπηλοί δάσκαλοι. Αφήνουν άφωνο εκείνον που τις παρατηρεί. Κι ό,τι καλύτερο διδάσκουν δεν ανακοινώνεται».

Πηγή:ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ-Της Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ
Related Posts with Thumbnails