ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/6/14

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ........




Τελικά μεγάλη ανησυχία έχει δημιουργήσει το θέμα που ανέβηκε πριν από μερικές μέρες. Πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ Η' ΔΟΥΡΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.  

Δεν ξέρω γιατί από την χαμένη Δημοτική Παράταξη προσπαθούν να ανακαλύψουν τα εξιλαστήρια θύματα και σπέρνουν φήμες κάποιοι που ίσως δεν έχουν και την εξουσιοδότηση. Πάντως η αναταραχή που δημιουργήθηκε έγινε αισθητή και από εμάς αν και μας πληροφόρησαν ότι και στην Αθήνα κάποιος άρχισε να πιστεύει ότι σε αυτόν πάνε οι υποψίες για τον ρόλο του Αδύναμου Κρίκου.  
Λέτε να έχουμε Νομικό Θέμα   ;;;

Παντως ένα είναι το σίγουρο,απο την μεριά του Πανταζή γελάνε..............

11/6/14

ΔΗΜΑΡ - ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ




Πολιτικοί δεν είμαστε αλλά τουλάχιστον οι αποδείξεις δικαιώνουν όσους έλεγαν ότι η περισπούδαστη ΔΗΜΑΡ ήταν ένα πρόσκαιρο δημιούργημα των ΜΜΕ και των μεγάλων ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ για να ανακόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. 
Έτσι τώρα λοιπόν ο ρόλος που είχε αποφασιστεί να παίξει ο κ. Φώτης έλαβε τέλος. Τον ίδιο ρόλο είχε παίξει και ο αγαπητός Καρατζαφέρης και τώρα ανέλαβε ο Θεοδωράκης και το ΠΟΤΑΜΙ του.
Τελικά η λεγόμενη ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ή LIGHT ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή όπως αλλιώς την θέλετε έχει στις τάξεις ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ...... που πιστεύουν οτι είναι και ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Ρωτάμε τον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ (αν υπάρχει ακόμα εκπρόσωπος) τι θα κάνει το κόμμα αφού στις εκλογές πάτωσε ;;;  Με ποιους θα πάει ;;   Που θα βρει στέγη και που θα κάνει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ δεκανίκι;  Τελικά θα αφήσουν τις έδρες στην Βουλή για κανα άλλον ή θα πάνε να ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας όποιον τους επιβάλλουν;;;

Η ΔΗΜΑΡ πως δημιουργήθηκε ;;  Ποιος έβαλε τον Φώτη να κάνει απόκομμα ;;  Τι σκοπό είχε η παραίτηση του Φώτη και η μετά ξεπαραίτηση του με τον τρόπο που μεθοδεύτηκε ;;

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ;;;


ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΙΠΠΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;



Η Φωτεινή Πιπιλή λένε οτι περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Πρωθυπουργό στο τηλέφωνο της για την κλήση που δεν έγινε ...ποτέ !!!

Είχε προτίμηση στο υπουργείο Εσωτερικών και μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε οτι στηριζόταν πολύ στην Υπουργοποίηση του Τζαβάρα. Αυτόν το έφαγε η Χρυσή Αυγή στον νομό και οι λάθος επιλογές του να σαμποτάρει κάποιους Δημοτικούς υποψηφίους.

Η Φωτεινή λοιπόν είχε πει πριν τις εκλογές κάτι για παραθαλάσσιες καταπατήσεις στην περιοχή μας. Μάλιστα το είχε πει και μέσα στην ΒΟΥΛΗ. Λέτε αυτό να την ...έκοψε ;;;;

ΣΩΣΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ.....



Μέσα απο την σελίδα (στο facebook) της φιλοζωικής ένωσης Ζαχάρως ανακοινώθηκε ότι όποιος ενδιαφέρεται να προστατέψει ενα όμορφο παιχνιδιάρικο σκυλάκι να έρθει σε επαφή μαζί του. Ευκαιρία να αποδείξουμε οτι υπάρχουν αισθήματα ακόμα και για τους πιο πιστούς μας φίλους.......

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ;



Πολύ κουβέντα έγινε πριν από τις εκλογές και μάλιστα ακούστηκαν και πολλά "γαλλικά" από τους παραβάτες, τους υποστηρικτές τους και από άσχετους περί των νόμων. Εμείς που είμαστε στην "απέξω" δεν γνωρίζουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο, αλλά βλέπουμε και ακούμε για καταλήψεις πεζοδρομίων και γενικά για κατασκευές λίγο έξω, λίγο μέσα από τα όρια αλλά ποτέ στα νόμιμα όρια. Η όλη ιστορία έχει κουράσει αλλά τώρα που τα οικονομικά πρέπει να μπουν σε μια τάξη μάλλον πρέπει ο νόμος να εφαρμοστεί ΑΠΟΛΥΤΑ και μάλιστα ΑΜΕΣΑ για να μην υπάρχουν "ψίθυροι" και υπονοούμενα για τα "δικά μας" ή τα "άλλα" παιδιά.

ΡΩΤΑΜΕ τον ΔΗΜΑΡΧΟ,

ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ;;

ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ) ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ και ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ;;


ο καιρός γαρ εγγύς....

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;



Τώρα που πέρασαν οι εκλογές ας αρχίσουν σιγά-σιγά να δουλεύουν οι Δημοτικοί Άρχοντες (όποιοι και να είναι αυτοί) γιατί το καλοκαίρι και ο τουρισμός άρχισαν να ξεμυτίζουν.....

Έχει παρατηρηθεί σχεδόν ότι στο πολεοδομικό συγκρότημα της Ζαχάρως και σε όλους του οικισμούς κάθε καλοκαίρι παρατηρούνται συχνά φαινόμενα  βλαβών, διαρροών σε ολόκληρο το δίκτυο ή και βλάβες στα αντλιοστάσια.  Η τιμή του νερού αυξήθηκε και ένα πολύ μεγάλο μέρος των κατοίκων αλλά και τον παραθεριστών που κατέχουν δεύτερη κατοικία στην περιοχή μας δεν πληρώνουν εγκαίρως.

ΡΩΤΑΜΕ τον Δήμαρχο.


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ; 
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ; 
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ;


ο καιρος γαρ εγγυς....

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ........ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ???

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. 

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. 

ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ 

ΠΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ....ΠΟΝΑΕΙ ????





ΠΑΡΑΛΟΓΟ ???? ΟΧΙ !!!!! ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.


Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.


Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΔΙΩΚΟΤΑΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

10/6/14

Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ.....!!!!!


Τελικά ποιός απο τους δύο ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ τον άλλον ;;;;

ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ.......

ΚΙΚΙΛΙΑΣ  : Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.......





ΓΚΕΡΕΚΟΥ :  ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ..... 

ΒΟΡΙΔΗΣ :  ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΣΜΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ..... 
(για να φοβούνται οι Φαρμακοποιοί και οι Γιατροί)


ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ : ...........  χωρις σχόλια

9/6/14

ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ




ΜΕ το σύμβολο της πίστης μας που φωτίζει η Αγία Τριάδα πραγματοποιήθηκε παρουσία αιρετών και πλήθος κόσμου ο ενωτικός εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία, με σημείο αναφοράς για τους συμπατριώτες μας τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην ιστορική «Αρκαδιά»,που κοσμεί την Άνω Πόλη!  Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος με την δέουσα επισημότητα ενώ η λιτάνευση της Ιερής εικόνας με κατάληξη τον Μητροπολιτικό Ναό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, του ιερού κλήρου και επισκεπτών.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ - KARETTA KARETTA.

H Κομισιόν έχει επανειλημμένως ζητήσει μέτρα και η Ελλάδα έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο
Υπό καθεστώς αυστηρής προστασίας ζητεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να τεθεί ο Κυπαρισσιακός Κόλπος. Στόχος είναι να διασφαλιστούν οι περιοχές ωοτοκίας της καρέτα καρέτα, αλλά και οι αμμοθίνες της
περιοχής, που καταστρέφονται από την κακώς νοούμενη ανάπτυξη. Με δεδομένο ότι η υπόθεση βρίσκεται καθ’ οδόν για το Ευρωδικαστήριο, το υπουργείο Περιβάλλοντος δρομολογεί, έστω και με πολυετή καθυστέρηση, ένα ενιαίο πλαίσιο για την προστασία της ακτής όλης της Δυτικής Πελοποννήσου.
Στον Κόλπο της Κυπαρισσίας βρίσκεται η δεύτερη σημαντικότερη περιοχή ωοτοκίας της καρέτα καρέτα στη Μεσόγειο, καθώς και μια από τις τελευταίες εναπομείνασες περιοχές με αμμοθίνες στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια, με τη συστηματική προσπάθεια των περιβαλλοντικών οργανώσεων Αρχέλων και Medasset, έχουν γίνει κάποια βήματα για τη βελτίωση των συνθηκών, όμως οι τοπικές Αρχές δεν έδειξαν ιδιαίτερη ικανότητα στην προστασία της περιοχής. Το αποτέλεσμα ήταν η παραπομπή, στις αρχές του έτους, της Ελλάδας στο Ευρωδικαστήριο. Έστω και με έτη καθυστέρησης, το υπουργείο Περιβάλλοντος αποφάσισε να λάβει μέτρα. Το κυριότερο ήταν ότι ανέθεσε την κατάρτιση μιας ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης για την περιοχή των θινών Κυπαρισσίας και της θαλάσσιας περιοχής της Κυπαρισσίας.
Όπως εξηγεί στην «Καθημερινή» η γενική γραμματέας Περιβάλλοντος, Νάντια Γιαννακοπούλου, έχουν ήδη εκπονηθεί αντίστοιχες μελέτες για τις θίνες και το παραλιακό δάσος Ζαχάρως, τη λίμνη Καϊάφα, τις περιοχές Στροφυλιάς και Κακόβατου, καθώς και για το βόρειο κομμάτι του Κόλπου της Κυπαρισσίας. «Με την ολοκλήρωση των μελετών θα θεσπιστεί ένα ενιαίο προεδρικό διάταγμα που θα ορίζει με ενιαίο τρόπο τους όρους προστασίας και τα μέτρα διαχείρισης για όλη την παραλιακή περιοχή που πρέπει να προστατευθεί», αναφέρει η κα Γιαννακοπούλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1998-2002 είχε εκπονηθεί (μέσω του κοινοτικού προγράμματος LIFE, από την οργάνωση Αρχέλων) ειδική μελέτη για τη Νότια Κυπαρισσία, που περιλάμβανε και σχέδιο προεδρικού διατάγματος, που όμως ουδέποτε θεσπίστηκε, προφανώς κάτω από τις πιέσεις της τοπικής κοινωνίας. Έτσι η κατάσταση παρέμεινε στοιχειωδώς ελεγχόμενη.
Αναγκαία τα μέτρα
Είναι οι κινήσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος αρκετές για να ανακόψουν την παραπομπή στο Ευρωδικαστήριο; Στην απάντησή της στις 25 Απριλίου η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος ενθαρρύνει τις ελληνικές αρχές να συνεχίσουν στην ίδια κατεύθυνση.
Ωστόσο, σημειώνει ότι «η υποβάθμιση της περιοχής Natura και η έλλειψη κατάλληλων μέτρων προστασίας υφίστανται εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα».
Και καταλήγει ότι η ελληνική Πολιτεία θα πρέπει «να καταλήξει στη δημιουργία ενός καθεστώτος αυστηρής προστασίας».

Από την "Καθημερινή"

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....



































Ο όρος Άγιο Πνεύμα, χρησιμοποιείται από θρησκείες που βασίζονται στην Αγία Γραφή για να περιγράψει είτε τη θεία δύναμη που βρίσκεται σε ενέργεια είτε το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος.


Σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη στο χριστιανικό κόσμο, το Άγιο Πνεύμα είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό.
Κατά την Ορθόδοξη εκκλησία «εκπορεύεται» από τον Πατέρα, ενώ κατά την Καθολική εκκλησία και από τον Υιό. 

 Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή. Είναι πάντοτε Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Η ημέρα αυτή είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς εργαζόμενους γραφείου.

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ......



































ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ...ΒΟΥΛΑ  !!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΜΑΣ


http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/stinygeiamasrepaidia/webtv/stin-ygeia-mas-re-paidia-afieroma-sto-rempetiko-1

Από την τηλεοπτική εκπομπή "στην υγειά μας ρε παιδιά..."ς που μεταδόθηκε από τον Alpha TV με την συμμετοχή του μμορφωτικού πολιτιστικού συλλόγου Κυπαρισσίας (Κώστας Τζανέτος και Σια...)

8/6/14

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Από σχόλιο φίλου αναγνώστη αλλά και από δική μας έρευνα μάθαμε ότι η κα. Α. Διαμαντοπούλου βρίσκεται στον Κακόβατο για το τριήμερο. Μάλιστα πήγε το μεσημέρι στην ψαροταβέρνα "ΚΑΤΙ ΨΕΝΕΤΕ" όπου γευμάτισε και απόλαυσε το σπιτικό φαγητό καθώς και την ήρεμη ατμόσφαιρα του εστιατορίου. Ευχαρίστησε για τα ωραία φαγητά και μάθαμε ότι χθες το βράδυ την ξαναείδαν σε άλλη ταβέρνα με παρέα που διαθέτει εξοχικό σπίτι στο χωριό.

Η ΖΑΧΑΡΩ ΣΤΟ google map ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ......ΔΕΣ ΤΟ...




Επιτέλους άρχισαμε πλεον να βλέπουμε φωτογραφίες απο την πόλη μας στο google. Επειδή οι φωτογραφίσεις έχουν γίνει το 2011 ήδη έχουμε δει ακόμα και ...μακαρίτες...!!!!!!

Δες το....

https://www.google.gr/maps/@37.483934,21.647345,3a,75y,343.47h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sG4T7p9fQmklsDDsLJNGHmA!2e0!6m1!1e1

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ




Πήρε το μάτι μας χθες σε παραλιακό χωριό γνωστή πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ η οποία έχει κάνει θητεία και στις Βρυξέλλες.  Μάλλον φιλοξενείται σε οικία και όχι σε ξενοδοχείο. ίσως ήταν περαστική από την περιοχή μας και έτσι επισκέφτηκε κάποιο γνωστό της σπίτι. Δεν ξέρουμε αν ακόμα βρίσκεται στην περιοχή μας επειδή δεν ήθελε η ιδιωτική επίσκεψη της να γίνει γνωστή. Πάντως αν έκανε μπάνιο στην θάλασσα σίγουρα δεν θα πήγε σε σημείο που θα είχε πολύ κόσμο. Όταν μάθουμε περισσότερα θα σας πούμε και το όνομα.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ??


Related Posts with Thumbnails