ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

22/5/14

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...


Τα μαντριά και τα θερμοκήπια έβγαλαν Δήμαρχο!

Ενα "έξυπνο" σχόλιο που έκανε φίλος αναγνώστης σας το παρουσιάζω όπως ακριβώς το έγραψε.
 
Να είστε σίγουροι ότι από τα μπαλκόνια θα φτιάξει πολλά. Μόνο από τα μπαλκόνια όμως!! Επί τω έργον τίποτα. Εκτός και αν πρόκειται για τσιμέντα και δρόμους σε μαντριά. Γιατί από τα τσιμέντα ο Πανταζής μπορεί να φάει έυκολα αυτός και το σκυλολόι του.Τα μαντριά έβγαλαν Δήμαρχο στο Δήμο Ζαχάρως. Οπότε θα παρακαλούσα το φίλο που αναφέρεται στον Καζαντζάκη να απευθύνεται στα "Μαντριά" και όχι στην πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Ζαχάρως στην οποία πλειοψήφησε ο Αλεξανδρόπουλος. Τα μαντριά και τα θερμοκήπια έβγαλαν Δήμαρχο! 

ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK





ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ.......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΑς ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ 7'12 ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ...................ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
 
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1426343277623972&set=a.1392013727723594.1073741826.100007449393913&type=1&theater

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ


Ευχαριστώ όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας, που μας στήριξαν με εμπιστοσύνη και θάρρος κατά τη διάρκεια της σκληρής προεκλογικής αντιπαράθεσης στο Δήμο μας, μέχρι την κάλπη.
Είμαστε όλοι μαζί, ο μισός σχεδόν πληθυσμός του Δήμου μας που διεκδικήσαμε την αλλαγή.
Ευχαριστώ, επίσης, τους συμπολίτες μας που δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους και λυπούμαι γιατί, δεν καταφέραμε να τους δώσουμε να καταλάβουν πόσο επικίνδυνος είναι ο κ. Πανταζής Χρονόπουλος για τον τόπο μας.
Συγχαίρω, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους μας που συμμετείχαν δυναμικά και με αξιοπρέπεια στον εκλογικό αγώνα και τίμησαν το ψηφοδέλτιό μας. Έδειξαν όλοι ήθος εξαιρετικό, αγωνιστικότητα και τους ευγνωμονώ. Μαζί θα προχωρήσουμε, με δύναμη την αγάπη για τον όμορφο Δήμο μας και το πάθος για την πρόοδο και την ανάπτυξη του.
Ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, δηλώνω ότι η παράταξή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλευρό της κοινωνίας μας, με τη μεγάλη δύναμη που μας έδωσε ο Λαός, για την εφαρμογή της νομιμότητας και με τις προτάσεις μας και την ενεργό συμμετοχή του κόσμου θα κάνουμε τα πάντα για να σταθεί ο Δήμος και πάλι όρθιος.
 
Κώστας Ι. Αλεξανδρόπουλος

Επικεφαλής της «Νέας Δημοτικής Αρχής» του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας

Η ΗΤΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ....ΣΤΩΜΑΤΑ !!!




Ανοιξαν τα στώματα και αρχίζουν να μιλάνε για το παρασκήνιο που μπορεί να έχει παιχτεί και λόγω της οικονομικής κρίσης μάλλον έχουμε βάσιμες εκτιμήσεις οτι μπορεί και να έχει γίνει.

Λοιπον,
Μας είπαν οτι την Παρασκευή και το Σάββατο παραμονή των εκλογών την νύχτα κάποιες σκοτεινές σκιές μέσα στο μισοσκόταδο "μοίραζαν" σακούλες με τρόφιμα.....!!!!! 
(μήπως δεν είδαν καλά και ήταν ψηφοδέλτια??)

Σε άλλο παραλιακό χωριό που έδωσε μεγάλη διαφορά στον ενα απο τους δύο υποψηφίους δύο δυνατοί κομματάρχες έκαναν "σκούπα" γιατί - όπως λέει το ρεπορτάζ -  το χωριό είχε βαρεθεί να ακούει τις "αναγούλες" ενος υποστηριχτή του άλλου υποψηφίου που ξεπερασε τα όρια του "γραφικού".......

Σε άλλο χωριο παραπέρα έγινε η εκπληξη και κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε...!!!!  Μάλιστα έτριβαν τα μάτια τους με το αποτέλεσμα των εκλογών γιατι τους διαβεβαίωνε με σιγουρια μέχρι την τελευταία μέρα επιτελάρχης του υποψηφίου δημάρχου για απόλυτη επιτυχία λέγοντας μάλιστα "αφήστε το χωριό μου, κοιτάχτε τα χωριά σας....." 

Ποτέ μην είσαι σίγουρος για τίποτα.....

 



21/5/14

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ




Καλπάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις και μαζί με το ΚΚΕ θα στείλουν στην Ευρωβουλή τουλάχιστον 8 βουλευτές.

Εξαφανίζεται η ΔΗΜΑΡ το ΠΑΣΟΚ ενώ λίγο καλύτερα τα πάει η ΝΔ.  

Απο την Κωστομέρα θα είναι υποψήφιος ο Παναγιώτης Μαυροειδής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Απο το Θολό θα είναι υποψήφιος ο Ν. Κωσταντίνου και η Χ.Τάγαρη με την Χ.Α.

ΣΕΡΒΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ


Μεγάλες καταστροφές στην Σερβία - Κροατία - Βοσνία λόγω πλημμυρών.

20/5/14

ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την τιμητική θέση σαν μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ ανέλαβε πρόσφατα ο γιατρός Κώστας Αλεξανδρόπουλος. 
Ο Υπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση για την τύχη του κέντρου μιας και υπήρχαν οι φήμες ότι θα αναστείλει την λειτουργία του λόγω τρόικας.....

«Σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στη διακοπή λειτουργίας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., θέλω να επισημάνω ότι το Υπουργείο Υγείας, σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, έχει θέσει όλα τα προβλήματα που είχαν ανακύψει σχετικά με τη χρηματοδότηση του Κέντρου σε διαδικασία ταχείας επιλύσεως. Ως εκ τούτου, δεδομένης της επίλυσης των οικονομικών ζητημάτων τού ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ουδείς κίνδυνος τίθεται για τη λειτουργία του».

 Ενημερωτικά σας παρουσιάζουμε το πλήρες Διοικητικό Συμβούλιο και επ' ευκαιρία συγχαίρουμε τον κ. Αλεξανδρόπουλο.



Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΕΛΠΝΟ
Τζένη Κρεμαστινού 
 

Καθηγήτρια Δημόσιας και Διοικητικής Υγιεινής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΕΛΠΝΟ
Κουσκούνη Ευαγγελία
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας Πανεπιστήμιου Αθηνών – Αρεταίειο Νοσοκομείο


Μέλη Δ.Σ.
Ευσταθίου Παναγιώτης
Ορθοπεδικός Χειρουργός Ιατρός, Διοικητής του Ε.Κ.Ε.Π.Υ.
Τσακρής Αθανάσιος
Καθηγητής Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Μιχαλακάκου Μαρία
Συνταξιούχος υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας
Αντωνιάδης Αντώνης
Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Ραϊδου Φιλομήλα
Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης και Τεχνικών Υποδομών του Υπουργείου Υγείας ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας
Σεβασμιότατος κκ. Δανιήλ
Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού, Εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος
Αλεξανδρόπουλος Κωνσταντίνος
Ψυχίατρος, Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.)


Για πλήρη ενημέρωσή σας παρουσιάζουμε το σκοπό λειτουργίας του κέντρου σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο έχει ως κύριους σκοπούς:
  • Την προστασία και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας μέσω της ενημέρωσης του κοινού και τη χάραξη εθνικής στρατηγικής για την πρόληψη της μετάδοσης νοσημάτων.
  • Την επιδημιολογική επιτήρηση των λοιμωδών νοσημάτων μέσω των συστημάτων επιτήρησης και συγκεκριμένα: του συστήματος υποχρεωτικής δήλωσης, του συστήματος παρατηρητών νοσηρότητας στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (sentinel), του εργαστηριακού συστήματος επιτήρησης και την παρέμβαση στους χώρους υγείας.
  • Την υποστήριξη ερευνητικών προγραμμάτων με σκοπό τη συλλογή, αξιολόγηση και διασπορά επιστημονικών δεδομένων.
  • Την παροχή επιστημονικής υποστήριξης με τη δημοσίευση κατευθυντήριων οδηγιών συμπεριλαμβανομένης και της εκπαίδευσης επαγγελματιών.
  • Τη λειτουργία Μονάδων Ειδικών Λοιμώξεων σε Νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.
  • Την αντιμετώπιση εκτάκτων κινδύνων Δημόσιας Υγείας.
  • Την υποστήριξη ειδικών πληθυσμιακών ομάδων (μετακινούμενων πληθυσμών & Trafficking).
  • Την επίβλεψη για την εξασφάλιση υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος.
Την υλοποίηση του Χάρτη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας
 
πηγή: 
http://www.keelpno.gr/el-gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B7.aspx

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΠΟΤΕ??? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ??

Η εκλογική διαδικασία φαινόταν μια τυπική διαδικασία για τον διευρυμένο συνδυασμό του Κώστα Αλεξανδρόπουλου. Όλοι είχαν συσπειρωθεί γύρο του και μάλιστα δεν άφηναν περιθώριο για πολλές αντιρρήσεις ως προς την δυναμική πορεία του συνδυασμού ΝΕΔΑ.

Το παλιό ΠΑΣΟΚ, η σκορπισμένη ΝΔ τα παλαιοκομματικά στελέχη τους (που έχουν κουράσει τους πολίτες) δίχως σπουδαίο Αυτοδιοικητικό έργο έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια να ενώσουν ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο.

Τι έγινε λοιπόν???  Απλά πράγματα....    ο Βουλευτής της ΝΔ έδωσε διαταγή και η ψόφια ΝΔ επιστρατεύτηκε να βοηθήσει. Οι ψηφοφόροι ήθελαν ????   Το αποτέλεσμα το μαρτυρά... ΟΧΙ !!!!!
Το ξοφλημένο ΠΑΣΟΚ (ή ΕΛΙΑ) έκανε προσκλητήριο "πολιτικών πτωμάτων" και βρέθηκε στα χαρακώματα για να ανατρέψει και αυτό τον "έκπτωτο". Παιδιά κάποτε εσείς δεν λέγατε "πάμε στον Πανταζή για να μας διορίσει ;;; ναι, τότε επι ΠΑΣΟΚ. Για θυμηθείτε.....  Οι ψηφοφόροι ήθελαν??? Το αποτέλεσμα το μαρτυρά... ΟΧΙ !!!!!

Και εκει που είχατε κάνει ΣΗΜΑΙΑ σας (και μερικοί θα σχίζατε τα πτυχία σας) την ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Πανταζή στις εκλογές, σας ΗΡΘΕ η ΠΡΩΤΗ έκπληξη.... και εκεί που αρχίζατε να ψάχνεστε νά'σου και ο Χάρης. Άντε τώρα να βρείτε τρόπο να σταματήσετε τον απλό Δεξιό ή ΠΑΣΟΚο ψηφοφόρο να μην ψηφίσει τον άνθρωπο που ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ τότε στις ΦΩΤΙΕΣ και είχε συμμετοχή στην κατασκευή του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. Βλέποντας και ο βουλευτής απο τον Πύργο την διαρροή το έπαιξε "δίπορτο".

Και από τότε μέχρι χθες την ίδια καραμέλα, περί απατεώνων περί εκπτώτων κλπ. και ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ απο τα μπαλκόνια έφτιαχνε Βιολογικούς καθαρισμούς σε όλα τα χωριά κλπ.

19/5/14

ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.



Η νίκη που Πανταζή στηρίχθηκε στις μεγάλες διαφορές σε μερικά χωριά  όπου η επικράτηση του ήταν σαρωτική, ενώ στην Ζαχάρω η φθορά ήταν ασήμαντη.

Οι μεγαλύτερες διαφορές υπέρ Πανταζή ήταν:

Γιαννιτσοχώρι   με   139
Σμέρνα              με   106
Ταξιάρχες          με     79
Λέπρεο              με     54
Φιγαλεία            με     47
Περιβόλια          με     38
Κακόβατο          με     35
Φασκομηλιά      με     32


Οι μεγαλύτερες διαφορές υπέρ Αλεξανδρόπουλου ήταν:

Ξηροχώρι          με    142
Νεα Φιγαλεία    με    122 (χωρίς Φασκομηλιά)
Ζαχάρω             με      75
Σχίνων              με      45
Καλίδονα          με      40


Παρατήρηση. 
Στο Γιαννιτσοχώρι και στον Κακόβατο αν και είχαμε τους δυο θερμούς υποστηριχτές του Αλεξανδρόπουλου (Κόλλια - Σπηλιόπουλο) δεν του φέρανε τύχη.....

Το Ξηροχώρι έμεινε μόνο του να παλεύει και στήριξε τον Κώστα και με το παραπάνω. Θα μπορούσε να δώσει ακόμα +25 ψήφους, αλλά από ότι μαθαίνω δεν ήρθαν κάποιοι ετεροδημότες .....

Πολλά τα άκυρα και τα λευκά, που όμως δεν δίνουν ελπίδες για ανατροπή του αποτελέσματος.



MEGA ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ FULL .....ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 
 
Εντάξει, εμείς να δεχτούμε ότι το πολιτικό σκηνικό σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν ρευστό και τα αποτελέσματα απρόβλεπτα. Αλλά να μην πέσει σε τίποτα μέσα μία δημοσκόπηση μίας «έγκριτης» εταιρείας όπως η GPO;
Έχει ενδιαφέρον να συγκρίνει κανείς τα ποσοστά που έδινε η δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε στην «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη μόλις την περασμένη Δευτέρα για την περιφέρεια Αττικής, με τα πραγματικά ποσοστά του πρώτου γύρου των εκλογών.
Η δημοσκόπηση έδινε ποσοστό ..
22,5% στο Γιάννη Σγουρό. Η αλήθεια είναι πως έπεσε κοντά, ο Γιάννης Σγουρός συγκεντρώνει ποσοστο 22%.
Βέβαια, στη δημοσκόπηση της GPO ο Γ. Σγουρός ήταν πρώτος, με δεύτερη τη Ρένα Δούρου, με ποσοστό μόλις 16,5%. Χθες, η Ρένα Δούρου πήρε ποσοστό 23,73% - επτά μονάδες έξω, δεν το λες και επιτυχία !!!!!!!!!!
Και δεν είναι μόνο αυτό: Ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανιζόταν να παίρνει 9% - πήρε 7,15%. 
Ο Θάνος Παφίλης εμφανιζόταν να παίρνει 8,2% - πήρε 10,64%
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος εμφανιζόταν να παίρνει 8% - πήρε 14,2%.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος εμφανιζόταν να παίρνει 5% - πήρε 11,1%.
Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε και την εταιρεία και το Γιάννη Πρετεντέρη – τα πήγαν εξαιρετικά…

ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ "ΠΑΝΤΑΖΙΚΟΥΣ"

Η νίκη κρίθηκε στην ΤΑΚΤΙΚΗ και όχι στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ των υποψηφίων αλλά ούτε στις ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ή όψιμου ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν σας λέγαμε μερικά πράγματα (τα οποία τα ακούγαμε από τον κόσμο) εσείς ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.......



Πολλά τα ερωτηματικά για την ΤΑΚΤΙΚΗ και για τον τρόπο που κάνατε τον ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.



Το "amartolo" δεν ήταν ΠΟΤΕ Πανταζικό αλλά ΟΥΤΕ και με τον Αλεξανδρόπουλο. Το θέμα είναι ότι θέλει μεγάλη δύναμη να δεχθούν την ΗΤΤΑ αυτοί που την ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ και ΟΔΗΓΗΣΑΝ έναν συνδυασμό στον ΓΚΡΕΜΟ.



Θα επανέλθουμε και σας προτείνω να ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ τα σχόλια σας που έχετε γράψει μερικοί κάτω από δυο - τρεις σημαντικές αναρτήσεις μας που τις θεωρούμε σαν ΣΗΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ προς την επερχόμενη ΗΤΤΑ.  


ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ....
http://amartolo.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9379.html

http://amartolo.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7605.html 

http://amartolo.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8996.html





ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 2014






Τελικό αποτέλεσμα

Δήμαρχος : Πανταζής Χρονόπουλος 

με ποσοστό
50,5%





Related Posts with Thumbnails