ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/12/10

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Το θέμα το έφερε στο φως η τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'' απο τις 9/11/10.
Πρωταγωνίστριες πέντε ομοφυλόφιλες γυναίκες, εκ των οποίων η μία γιατρός. Οι πέντε γυναίκες (από διάφορους χώρους εργασίας) φαίνεται πως έχουν βρει μέσα στο νοσοκομείο, την ερωτική τους φωλιά!

Ασθενείς κατήγγειλαν ότι προ ημερών, δύο εξ αυτών είχαν κλειστεί σε δωμάτιο κλινικής και οι φωνές τους αναστάτωσαν το νοσοκομείο. Μόνο που στάθηκαν άτυχες γιατί έγιναν αντιληπτές από συνάδελφό τους, η οποία έκανε... πως δεν έβλεπε!

Πιο προκλητική θεωρείται η γιατρός της παρέας, η οποία συχνά μπαίνει στο στόμα των συναδέλφων της, για τη συμπεριφορά και τις πράξεις της, ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Εν τω μεταξύ πριν από λίγες μέρες η καθαρίστρια του νοσοκομείου, είχε «συλληφθεί» σε αποθήκη, να κάνει άγριο σεξ με εργαζόμενο. Όμως η συγκεκριμένη γυναίκα ανήκε σε ιδιωτικό συνεργείο και πλέον δεν εργάζεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

ΗΜΑΡΤΟΝ......

Δύο νεκροθάφτες στην Κολωνία αποφάσισαν να προσελκύσουν το κοινό των ομοφυλόφιλων ανδρών προτείνοντας φέρετρα που φέρουν φωτογραφίες γυμνών ανδρών.
Το πιο εντυπωσιακό ... "μοντέλο" τους είναι ένα φέρετρο, στολισμένο με φωτογραφίες ημίγυμνων γυμνασμένων ανδρών, σε αθλητικές πόζες που παραπέμπουν σε πίνακα της ιταλικής Αναγέννησης.
"Θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι κανείς σε θέση να αποκτήσει ένα φέρετρο που του επιτρέπει να κάνει το τελευταίο του ταξίδι με έναν τρόπο που να εκφράζει το πώς έζησε", εξηγεί ο εργολάβος κηδειών Τόμας Μπραντλ στο Ρόιτερς.
Το αντισυμβατικό φέρετρο, το οποίο κοστίζει 1.650 ευρώ, έχει προκαλέσει εντύπωση σε όσους το έχουν δει μέχρι σήμερα.
Ο 32χρονος Μπραντλ και ο 34χρονος συνεταίρος του, ο Μίκαελ Κένιγκσφελντ, είπαν ότι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην αγορά των ομοφυλόφιλων ανδρών προκειμένου να ικανοποιήσουν τα όλο και πιο περίεργα αιτήματα που λάμβαναν.
Δεδομένου ότι περίπου ένας στους δέκα κατοίκους της Κολωνίας είναι ομοφυλόφιλος, οι Μπραντλ και Κένιγκσφελντ, εκτιμούν ότι η δουλειά τους θα πάει καλά.
Το ζευγάρι όμως απευθύνεται και σε ετεροφυλόφιλους, πάντα με μία διάθεση πρωτοτυπίας και προτείνει, για παράδειγμα, ένα φέρετρο για γιαγιάδες με τις φωτογραφίες των...εγγονών τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Αξίζει επαίνους και πολλά μπράβο η πρωτοβουλία των φίλων του ποδοσφαιρου και παλαιών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Ζαχάρως να θυμηθούν και να κάνουν ένα μνημόσυνο (αύριο στην Ζαχάρω) εις μνήμη των παλαιών φίλων και  ποδοσφαιριστών που "έφυγαν" απο κοντά μας.
Ο Κώστας Φουρλής,Δημήτρης Νικολόπουλος, ο Τάκης Δαμικούκας, ο Άρης Ρουμελιώτης κ.α. φίλοι οργάνωσαν αυτή την τελετή για να δείξουν την άσβηστη αγάπη τους στην μνήμη των παλιών φίλων και να αναδείξουν το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ που υπάρχει με το να είναι για μία ακόμα φορά το σωματείο της Ζαχάρως σε "πλήρη αδράνεια". Αξίζει να τονιστεί ότι μαζί με τους ποδοσφαιριστές έχει "φύγει" απο κοντά μας και η μεγάλη μορφή του προέδρου Ζαχαρόπουλου που ήταν πάντα κοντά στο ποδοσφαιρικό σύλλογο.
Ας ελπίσουμε ότι τα ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ να παραδειγματίσουν τους υπευθύνους και να κάνουν ΚΑΤΙ ώστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ να ξαναπατήσει "γήπεδο". Είναι μια υπόσχεση που πρέπει να δώσουμε και σε αυτούς που μας "βλέπουν" από ψήλα.......


Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ

ΑΝ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
ΘΑΝ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝ. ΚΑΤΣΙΑΒΟΣ
ΚΩΝ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣ. ΖΗΡΟΣ
ΧΡ. ΔΡΙΛΛΙΑΣ
ΑΡ. ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ
ΑΝΤ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΘ. ΖΗΡΟΣ
ΠΑΝ. ΜΠΑΔΑΣ
ΠΑΝ. ΓΑΛΑΝΗΣ


ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ

ΑΓΩΝΕΣ Α ΚΑΙ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αʼ Κατηγορία
Σάββατο 4/12/2010 15:00
ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧ – ΔΑΦΝΗ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΟΥΝ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΡΒ.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝ/ΔΑΣ - ΑΙΑΣ
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤ.

Κυριακή 5/12/2010 15:00
ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.
ΑΡΗΣ ΣΤΡΕΦΙ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΕΙΜ.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓ.



Α2ʼ Κατηγορία

Σάββατο 4/12/2010 15:00
Ν. ΑΠΟΛΛΩΝ Δ. - ΑΕ ΚΑΝΟΥΛΙΩΝ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ


Κυριακή 5/12/2010 15:00
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΛ.
ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘ. - Λ. ΑΣΤΗΡ ΣΚΟΥΡ.
ΠΑΝΩΛΕΝΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
ΑΟ ΧΑΒΑΡΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒ
ΠΕΛΟΠΑΣ Π. - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧ.

ΤΡΕΝΑ ΤΕΛΟΣ

Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν σκληρά για να εξαφανίσουν τα τρένα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και κυρίως από την γραμμή Πύργου - Καλαμάτας.
Ήταν ένας δύσκολος αγώνας που η Διοίκηση και οι συνδικαλιστές έδωσαν αρκετά χρόνια για να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Περίπου 100 χρόνια η συγκοινωνιακή αρτηρία της περιοχή μας έσβησε λες και ήταν γραμμένη με μολύβι. Θα μείνουν τα ερείπια των σταθμών για να θυμίζουν ότι από εδώ πέρασαν από τις αρχές του 1900 χιλιάδες ταξιδιώτες και εμπορεύματα .

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα επιχειρησιακά σχέδια που εγκρίθηκαν από τις διοικήσεις, προβλέπουν διακοπή όλων των δρομολογίων του ΟΣΕ σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, με εξαίρεση τρεις γραμμές: Αθήνα – Πάτρα, Διακοφτό - Καλάβρυτα και Κατάκολο – Πύργο – Αρχαία Ολυμπία.

3/12/10

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

H δική μας βουλευτίνα κα. Δώρα Αυγερινοπούλου ζητά με ερώτησή της που κατέθεσε στην Βουλή την άρση όλων των γραφειοκρατικών εμποδίων για την προώθηση του Ελληνικού ελαιόλαδου και της ελιάς στην αγορά της Κίνας.

Το ελαιόλαδο συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα εξαγώγιμα πλεονεκτήματα της Ελλάδας και είναι κρίσιμης σημασίας η εμπορική διέξοδος των Ελλήνων παραγωγών στην αγορά του ασιατικού γίγαντα. Ιδίως, φέτος που η τιμή του ελαιόλαδου είναι χαμηλή και οι παραγωγοί χρειάζονται άμεση στήριξη.
Η κ. Αυγερινοπούλου ερωτά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη και τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Δρούτσα ποια μέτρα σκοπεύει να λάβει η κυβέρνηση για να ενισχύσει την εξαγωγή της ελληνικής τυποποιημένης ελιάς και του ελληνικού τυποποιημένου ελαιόλαδου στην εξαιρετικά απορροφητική αγορά της Κίνας, διευκολύνοντας μεταξύ άλλων, την ίδρυση και τη δράση των ελληνικών εξαγωγικών εταιριών.


Ελπίζουμε ότι αν θα ανοίξει επιτέλους η εξαγωγή ελαιόλαδου προς την Κίνα να αυξηθεί και η τιμή πώλησης από τους παραγωγούς και όχι μόνο η τιμή πώλησης από τους μεσάζοντες. Αυτούς δεν τους ακουμπάει κανένας.

ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τίτλοι τέλους μπήκαν χθες από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο γνωστό σίριαλ της επί σειρά ετών προκλητικής παραβατικότητας του επανεκλεγέντος δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας, Πανταζή Χρονόπουλου. Το Γ' Τμήμα του ΣτΕ με την υπ. αριθμ. 3687/2010 απόφασή του, απέρριψε την 5910/12.7.2010 προσφυγή του πρώην δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, κρίνοντάς την ως αβάσιμη.
Π. Χρονόπουλος 
Π. Χρονόπουλος

 Η συγκεκριμένη απόφαση, όπως αυτή ερμηνεύεται από νομικούς κύκλους, σημαίνει ότι ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορεί να λάβει ξανά το αξίωμα του δημάρχου παρότι εξελέγη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, καθώς η σχετική νομοθεσία τού στερεί για πάντα αυτό το δικαίωμα με βάση και τις τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
«Η αργία του ισχύει μέχρι να παρουσιάσει αθωωτικές αποφάσεις για τα αδικήματα που κατηγορείται. Αν αυτά είναι τελεσίδικα, τότε η αργία ισχύει και για τη νέα του θητεία ως δημάρχου. Τη λύση στο θέμα θα τη δώσουμε ξανά σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και με βάση πάντα τη νομιμότητα» - δήλωσε στην «Ε» ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος.
Ο κ. Χρονόπουλος, που βρισκόταν από τον περασμένο Ιούλιο σε αργία λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς, είχε καταθέσει την υπ. αριθμ. 5910/12.7.2010 προσφυγή στο ΣτΕ κατά της 16/7.7.2010 απόφασης του γενικού γραμματέα της Δυτικής Ελλάδας, Τάσου Αποστολόπουλου, που τον έθεσε σε αργία «για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006». Σημειώνεται ότι πριν από την οριστική απόφαση του ΣτΕ, και το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ με την 761/1.9.2010 απόφασή του είχε απορρίψει ως αβάσιμη την αίτηση του τέως δημάρχου Ζαχάρως για την αναστολή της τιμωρίας του με αργία, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, από την 1η Ιανουαρίου του 2011 η παράταξη του Χρονόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να ψηφίσει και να εκλέξει τον αντικαταστάτη του στον δημαρχιακό θώκο. Κάτι που έγινε και το περασμένο καλοκαίρι, όταν τέθηκε σε αργία.
Για την παραβατική συμπεριφορά του πρώην δημάρχου της Ζαχάρως, που πρώτη αποκάλυψε σε ρεπορτάζ η «Ε», υπήρξε και η υπ' αριθ. 262/2010 γνωμοδότησης της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που έκρινε ότι ο κ. Χρονόπουλος εκτός της καταδίκης του για παράβαση καθήκοντος σε υπόθεση που αφορούσε παράνομες προσλήψεις στο τοπικό ΚΕΠ, είχε βλάψει οικονομικά και το Ελληνικό Δημόσιο.
Ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος, για υπόθεση που αφορούσε τη σκανδαλώδη προσπάθεια εξαφάνισης χρηματικού προστίμου σε παράνομες καντίνες της παραλίας Ζαχάρως, βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Σε βάρος του εκκρεμούν δεκάδες δικαστήρια ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για την περίπτωση της ξενοδοχειακής του μονάδας, 75 κλινών, μέσα σε περιοχή απόλυτης προστασίας στο οικοσύστημα του Καϊάφα, την οποία έχτισε χρησιμοποιώντας άκυρες άδειες, των οποίων η Πολεοδομία της νομαρχίας Ηλείας έχει ζητήσει την άμεση ανάκληση.
Ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως κατηγορείται επίσης για την προσπάθεια χρησιμοποίησης της χρηματικής βοήθειας της αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους με σκοπό να χτίσει δημαρχείο, εξαπατώντας τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διαχειριστή της βοήθειας.

ΠΗΓΗ : ENET.GR

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΞΑΜΑΡΤΩΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔεΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ;ΚΡΙΜΑ...
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. την 2/12/2010

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

για τον ΒΛΑΚΑ που ανεβασε το σχολιο δεν θα πω τιποτα, διοτι οταν θα εμπαινε στην νομαρχια επειδη κολλουσε αφισες για το ΠΑΣΟΚ ή την Ν.Δ ηταν καλα, τωρα ας δει πως ειναι να δουλευεις απο επιλογη στον ιδιωτικο τομεα και να γελανε μαζι σου οι κοπριτες του δημοσιου... οσο για τον μεγαλυτερο ΒΛΑΚΑ που εχει το αμαρτωλο κουβεντα δεν ακουω για την αποφαση του ΣΤΕ για τον φιλο του τον πανταζη, τα συγχαρητηρια μου και στους ΖΑΧΑΡΩΦΙΓΑΛΑΙΟΥΣ τσοπανηδες που ψηφισαν εναν παρανομο, ετσι να κανουν και τα παιδια τους...
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

2/12/10

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

Την ύπαρξη εξωγήινης ζωής υπό την μορφή βακτιριδίου που ήρθε ποιος, ξέρει πώς και ζει στη Γη, σε ένα απαγορευτικό περιβάλλον για τη ζωή, όπως την ξέρουμε, αναμένεται να ανακοινώσει η NASA απόψε το βράδυ. Η ύπαρξη του βακτιριδίου, φαίνεται ότι είναι η απόδειξη ότι κάποτε επισκέφθηκαν την Γη κάποιες άλλες οντότητες οι οποίες υπάρχουν κάπου αλλού μέσα στο σύμπαν. Το εύρημα είναι ένα βακτήριο που τρέφεται με το δηλητήριο αρσενικό (!) και δείχνει «ότι υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής πέρα από αυτές που ξέρουμε» και που, συνεπώς, αλλάζει τα δεδομένα για το τι θα μπορούσε να συμβαίνει έξω από τη Γη.
Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, η ύπαρξη «εξωγήινων» μικροοργανισμών στη Γη σημαίνει ότι η ζωή -σε διάφορες μορφές- μπορεί να έχει εμφανιστεί κι εξαφανιστεί αρκετές φορές στην ιστορία της Γης και αυτά τα βακτήρια να είναι απόγονοι προηγούμενων «κατοίκων»  του πλανήτη μας.

Πρωτοπόρος και κατ' εξοχήν υπέρμαχος αυτής της άποψης ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στη Γη είναι ο κοσμολόγος Πολ Ντέιβις (πολλά βιβλία του έχουν μεταφραστεί και στα ελληνικά), καθηγητής του πανεπιστημίου της Αριζόνα, ο οποίος, όχι μόνο, εδώ και χρόνια, επιμένει ότι άλλες «εξωτικές» μορφές ζωής, με εξωγήινη βιοχημεία, ζουν ανάμεσά μας, αλλά μάλιστα έχει οριστεί υπεύθυνος μιας διεθνούς επιτροπής για την υποδοχή των (πραγματικών) εξωγήινων, αν ποτέ εμφανιστούν στη Γη!

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία έχει προγραμματίσει τη συνέντευξη για τις 21:00 ώρα Ελλάδας, με θέμα μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη στο πεδίο της αστροβιολογίας. Η υπόσχεση από μόνη της ήταν ικανή να δημιουργήσει ένα κατακλυσμό φημών στο Διαδίκτυο ότι θα ανακοινωθεί η ανακάλυψη κάποιας εξωγήινης μορφής ζωής σε άλλο ουράνιο σώμα.

Εντούτοις, η NASA αναμένεται να αναφερθεί σε ένα βαρυσήμαντο άρθρο που πρόκειται να δημοσιευτεί στο επιστημονικό περιοδικό Science. Αν όντως αυτό συμβαίνει, σημαίνει ότι μια «εξωγήινη» μορφή ζωής, που υπάρχει ακόμα και στη Γη, θα μπορούσε να υπάρχει και αλλού στο σύμπαν ή στο ηλιακό μας σύστημα.

Τέτοια βακτήρια έχουν βρεθεί στο βυθό μιας λίμνης, στο εθνικό πάρκο Γιοσεμάιτ της Καλιφόρνιας, η οποία είναι πλούσια σε αρσενικό, ένα δηλητήριο για τους συνήθεις ζωντανούς οργανισμούς.
Με κάποιο όμως τρόπο, αυτός ο μικροοργανισμός χρησιμοποιεί το αρσενικό για να ζει. Η ανακάλυψη, αν επιβεβαιωθεί, δείχνει ότι υπάρχουν «σκιώδη» πλάσματα που ζουν παράλληλα με τους γνωστούς γήινους οργανισμούς, αλλά τα οποία έχουν ακολουθήσει διαφορετική εξελικτική πορεία και ήρθαν στη Γη από κάπου αλλού.

Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να συμβαίνει κι έξω από τη Γη, ακόμα και σε πλανήτες που δεν έχουν φιλική για τη ζωή ατμόσφαιρα.
Όπως δήλωσε ο Δρ Λιούις Ντάρντνελ του Κέντρου Πλανητικών Επιστημών του Λονδίνου, «αν αυτοί οι οργανισμοί χρησιμοποιούν αρσενικό στον μεταβολισμό τους, αυτό δείχνει ότι υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής πέρα από αυτές που ξέρουμε. Είναι εξωγήινοι, αλλά εξωγήινοι που μοιράζονται το ίδιο σπίτι με μας».
Μια τέτοια διαπίστωση έχει συνέπειες για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής αλλού στο Σύμπαν, επειδή δείχνει ότι η ζωή μπορεί να βρίσκεται σε κάποια άλλη βιολογική μορφή, όχι εύκολα αναγνωρίσιμη με βάση τα γήινα πρότυπα.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Xaintouk - Aek 0-2
Uploaded by pantrak1. - More professional, college and classic sports videos.

Atletiko madritis aris 2-3.
Uploaded by pantrak1. - Check out more sports and extreme sports videos.

30/11/10

MERCEDES BENZ

Έλληνας έχει μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής απο το Μεξικό για την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, του πετάγονται κατά διαστήματα τα μάτια έξω, καθότι η αεροσυνοδός που κόβει βόλτες στον διάδρομο του αεροσκάφους είναι αστέρι (λατίνα βλέπεις).

- Πώς σε λένε; (την ρωτάει)
- Μερσέντες
- Μερσέντες. Τι υπέροχο όνομα! Κάποια σχέση με την Mercedes Benz;
- (τον χτυπά φιλικά στον ώμο) Ίδια τιμή!!! 

 

Στη λίστα με τους 100 κορυφαίους στοχαστές του 2010 ο Γ. Παπανδρέου

 Στη λίστα με τους 100 κορυφαίους στοχαστές για το 2010, την οποία συνέταξε το περιοδικό “Foreign Policy”, περιλαμβάνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου (και συγκεκριμένα στην 79η θέση).

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το “Foreign Policy”, ο Γ. Παπανδρέου «κάνει το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα στη χειρότερη χρονιά της χώρας», σημειώνει ότι το έλλειμμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση ήταν 12,7% αντί 6% που έδειχναν τα στοιχεία του προκατόχου του και τονίζει ότι έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σκληρό πρόγραμμα λιτότητας, παρά τις αντιδράσεις που προκαλεί, το οποίο είναι αρκετά φιλόδοξο ώστε να πείσει τους Ευρωπαίους να στηρίξουν τη ρευστότητα της χώρας.

Ποια είναι η Χάνα Παναίδη (Delta White)

Η Χάνα Παναίδη μαζί με τη Σάσα Γκρέι, κρατάει το εθνικό μας λάβαρο ψηλά στη βιομηχανία του πορνό.
Η αλήθεια είναι πως όλο και περισσότερο Ελληνίδες διαπρέπουν στο παγκόσμιο στερέωμα των ροζ ταινιών. Προσθέστε ακόμα μια ξανθιά στην λίστα σας…



  • Είναι 24 ετών.
  • Είναι Ελληνίδα.
  • Έχει πάρει την αγγλική καταγωγή.
  • Είναι πορνοστάρ.
  • Το μότο της είναι: “Ποτέ μην τα …παρατάς”.
  • Έχει φωτογραφηθεί για το MAX POWER.
  • Το παρατσούκλι της είναι Ντέλτα Γουάιτ.
  • Έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της.
  • Έχει πολλά τατουάζ και piercing, αυτά την κάνουν να ξεχωρίζει.
  • Οι ταινίες της πουλάνε σαν τρελές.
  • Έχει πολλούς φίλους και θαυμαστές.
  • Κάνει σεξ και στην προσωπική της ζωή, το θεωρεί αναγκαίο.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Μια φορά και ένα καιρό σε μια χώρα που την έλεγαν Ραγκουσιστάν σκέφτηκαν να κάνουν μια μεταρρύθμιση, για το καλό του τόπου ισχυρίστηκαν γιατί στη χώρα εκείνη είχαν ξεχάσει να δουλεύουν. Ανοιξαν κάτι σκονισμένα ντουλάπια που μέσα υπήρχαν κάτι ξεθωριασμένοι μπλέ φάκελοι με κορδονάκια και ανακάλυψαν τη λύση. Ναί αυτό είναι, φώναξαν οι Αρχόντοι με ενθουσιασμό. Αυτό θα το ξεσκονίσουμε θα το βάλουμε σε ένα καινούργιο φάκελο θα το βαφτίσουμε «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και η μεταρρύθμιση μας είναι έτοιμη. Μην το πείτε όμως πουθενά γιατί αν καταλάβουν τι πρόκειται να κάνουμε, θα αρχίσουν να φωνάζουν, και εμείς δεν θέλουμε φωνές. Η μεταρρύθμιση μας θα έχει και θύματα, αλλά δε βαριέσαι ποιος θα νοιαστεί για τα κοπρόσκυλα που θα χάσουν τη δουλειά τους , που θα ανατραπεί η οικογενειακή τους ισορροπία, και τελικά καλά να πάθουν γιατί ήρθαν και μας φορτώθηκαν για να τους διορίσουμε. Είπαμε όμως , μην το πείτε πουθενά. Κάποιοι από δαύτους θα μας ξεφορτωθούν , θα ψάξουν αλλού τη τύχη τους , εμείς όμως πάση θυσία πρέπει να παραμείνουμε στην εξουσία Σε ολους του συνάδελφους που εξαπατήθηκαν και έκαναν αίτηση μετάταξης από τις Νομαρχίες στους Δήμους .

ΣΧΟΛΙΟ: Έχεις πολύ δίκιο φίλε....

ΤΟ 2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Το Σάββατο 16 Αυγούστου του 2008 στη Ζαχάρω Ηλείας (δημοτικό διαμέρισμα Κακοβάτου) ο σύλλογος Πελοποννησίων «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με επιτυχία το 2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ και το 1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΝΕΩΝ ΠΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ με συνδιοργανωτή το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ).
Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν προσωπικότητες από το Νομό Ηλείας, ήτοι ο Νομάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας, ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» κ. Λεωνίδας Βαρουξής, ο Δήμος Ζαχάρως με δήμαρχο τον Πανταζή Χρονόπουλο, ο πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Στέφανος Ταμβάκης και πολλοί άλλοι .
Επίσης παρευρέθησαν και τιμήθηκαν αντιπρόσωποι του ΣΑΕ από τις περιφέρειες Ευρώπης, ο κ. Διονύσιος Kωνσταντάτος, πρόεδρος «ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ-ΦΥΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ e.V», Ωκεανίας και Άπω Ανατολής, ο κ. Παύλος Θεοδωρακόπουλος, και από την περιφέρεια Κεντρικής και Νότιας Αμερικής ο κ. Παναγιώτης Ζώταλης, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του συλλόγου Πελοποννησίων Αργεντινής και η κ. Yannina Valeria Sarris, νέα πελοποννησία από την Αργεντινή, της οποίας τα έξοδα κάλυψε ο σύλλογος.
Την πανηγυρική ομιλία εκφώνησε ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής –εργατολόγος.

Στη συνέχεια επακολούθησε πελοποννησιακό γλέντι με δημοτικά συγκροτήματα, τη Χαρούλα Λαμπράκη (που έχει καταγωγή απο τον Κακόβατο), και μετά την 1η πρωινή για τους απανταχού νέους πελοποννήσιους έπαιξε μουσική ο d.j. Γιώργος Οικονόμου παρουσία 3.000 ατόμων.


Ο δήμαρχος Ζαχάρως μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου ανακοίνωσαν ότι η πλατεία θα  ονομαστεί  σε "πλατεία ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ" και θα ανεγερθεί στο μέλλον ο αδριάντας του Γέρου του Μοριά.

ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ.

ΑΝΤΡΙΟΥ ΑΘΕΝΣ : ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Oι σταθμοί του
1921
Γεννιέται στο Σικάγο από Έλληνες γονείς.
1942
Τελειώνει το Κολλέγιο και κατατάσσεται στον αμερικανικό στρατό. Παίρνει μέρος σε σημαντικές μάχες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αφρική, περνά αρκετό καιρό στο Βέλγιο μαζί με τα αμερικανικά στρατεύματα, όπου γνωρίζει τη γυναίκα του.
1950
Ιδρύει τη Χαλυβουργία Metron Steel Corporation στο Σικάγο, στην οποία παραμένει πρόεδρος για τα επόμενα 40 έτη.
1974
Μετά την εισβολή στην Κύπρο ιδρύει το United Hellenic American Congress.
1991
Συνιδρυτής του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
1995
Ιδρύει το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, στο οποίο προεδρεύει για πολλά χρόνια.
1997
Ιδρύει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Hellenicare με ανθρωπιστική δράση υπέρ της Ομογένειας στα Βαλκάνια και σε τέως Σοβιετικές Δημοκρατίες.


• Τίποτα δεν είναι δεδομένο

Ο πατέρας του, Αριστείδης Αθανασούλιας από τον Κακόβατο της Ζαχάρως, πήγε στην Αμερική το 1904. Δαιμόνιος, μπήκε αμέσως στην αμερικανική νοοτροπία, αλλά δεν δίστασε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να πολεμήσει κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων, όπως πολλοί άλλοι ομογενείς. Τραυματίστηκε και γύρισε πίσω στο Σικάγο, όπου έκανε οικογένεια και παιδιά. «Ο πατέρας μου είχε μια επιχείρηση με συνεργεία διακόσμησης και αναλάμβανε μεγάλες δουλειές, όπως το Σικάγο Θίατερ. Μετά, όμως, το Κραχ του ’29, οι πελάτες του δεν είχαν λεφτά να τον πληρώσουν. Πήρε ένα καρότσι και πουλούσε φρούτα και λαχανικά στον δρόμο. Εγώ ήμουν παιδί και πήγαινα μαζί του. Αυτό με ατσάλωσε και με έκανε να μην παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Η στάση αυτή με βοήθησε να σταδιοδρομήσω στις επιχειρήσεις, δίνοντάς μου προνοητικότητα και σθένος τις κρίσιμες στιγμές», θυμάται ο Αντριου Αθενς.

«Γαλουχήθηκα με τις αξίες αυτής της Αμερικής, αλλά διατήρησα την ελληνική συνείδηση. Ο πατέρας μου, ενώ ήταν μετανάστης, γύρισε πίσω και πολέμησε στο μέτωπο. Κάθε φορά που τον ρωτούσα γιατί το έκανε ενώ θα μπορούσε να παραμείνει στο Σικάγο, βροντοφώναζε: «Δεν μπορούσα να αφήσω έτσι τη χώρα μου σε μια δύσκολη στιγμή». Μου δίδαξε τον πατριωτισμό. Μετά το Περλ Χάρμπορ, πήγα αμέσως και κατατάχθηκα στον αμερικανικό στρατό. Ενιωσα ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθούσα και τις δύο πατρίδες μου. Όλοι οι Ελληνοαμερικανοί είχαμε συγκλονιστεί από το ηθικό των Ελλήνων ηρώων που πολέμησαν για 240 μέρες εναντίον Ιταλών, Βούλγαρων και Γερμανών. Γινόταν να μην είσαι υπερήφανος για μια τέτοια καταγωγή;».


• Έγνοια για την Ελλάδα

Η ενηλικίωση του Αντριου Αθενς συνέπεσε με την περίοδο που οι Έλληνες της Αμερικής προσπάθησαν, μέσα από οργανώσεις όπως η AHEPA, να αφομοιωθούν στην κοινωνία. «Ήμουν μέλος μιας γενιάς Ελληνοαμερικανών που συνειδητοποίησε πολύ γρήγορα πως ο μόνος τρόπος να βοηθήσεις την Ελλάδα ήταν να σκέφτεσαι, να δρας ως Αμερικανός και όχι ως γιος μετανάστη που αισθάνεται μειονεκτικά. Κάθε φορά που το ελληνικό λόμπι επιτύγχανε κάτι στην Ουάσιγκτον ήταν διότι παίξαμε το παιχνίδι με αυτούς τους όρους, των δυναμικών επιτυχημένων μελών της αμερικανικής κοινωνίας που έχουν πειθώ και δύναμη, όχι εκείνων που πηγαίνουν με φόβο και συμπλέγματα. Μια φορά είχα μια συζήτηση με ένα γερουσιαστή για ένα θέμα ελληνικού ενδιαφέροντος. Κάθε τόσο μου έλεγε με ύφος: “Είσαι Έλληνας, γι’ αυτό τα λες αυτά”. Κι εγώ του απάντησα ότι ήμουν διακεκριμένος αξιωματικός του αμερικανικού στρατού για τρία χρόνια στο μέτωπο, ενώ εκείνος δεν πολέμησε. Έτσι του έκλεισα το στόμα και τελείωσε η ιστορία».

29/11/10

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ "ΣΕ ΕΙΧΑ ΨΗΛΑ"

"ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ" ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ

Την δηλητηρίαση των ζώων του συντοπίτη μας κτηνοτρόφου από την Μηλέα θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει "περίεργη" και "πρωτάκουστη" γιατί την σημερινή εποχή μόνον ένας "μανιακός" θα μπορούσε να δράσει με τόσο μίσος και να κάνει την αποτρόπαια αυτή πράξη  του με τόσο κυνισμό.
Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχουν ανθρώπινα χέρια που μπορούν να "δολοφονήσουν" με τέτοιο τρόπο τα ζώα και να ταράξουν την ήσυχη ζωή ενός συνταξιούχου αγρότη με σκοπό να τον εκδικηθούν. Ελπίζω η διερεύνηση της υπόθεσης από την αστυνομία να έχει θετικό αποτέλεσμα και ο ή οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

28/11/10

10 χρόνια το Αγρίνιο στο Internet

ΕΔΩ "DIMIOS"

Αγαπητέ αμαρτωλέ,θα ήταν λάθος να πιστεύουν κάποιοι κύριοι ότι καταφέρνοντας να έχουν την εμπιστοσύνη του 45% των εκλογέων στις πρόσφατες εκλογές θα πρέπει να τύχουν «ιδιαίτερης» φροντίδας από παράγοντες του υπουργείου δικαιοσυνης. Απλά ας το ξεχάσουν. Όμως με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω όποιον θέλει να απαντήσει. Ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς τι νόημα έχουν οι όροι ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ;
επίσης οι εκτιθεμενοι από σχετικούς ισχυρισμούς γνωρίζουν καλά τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον τόπο μας;
DIMIOS

F-16. SOLO DISPLAY ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Related Posts with Thumbnails