ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

22/1/11

ΔΙΑΛΟΓΟΣ KAI ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

Φίλοι αναγνώστες σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας την κριτική αλλά και για τον ανοικτό διάλογο που κάνετε μέσω του blog. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην ξεφεύγετε στην κριτική σας φτάνοντας κάποια φορά σε ακραίες εκφράσεις για όποιον και αν αναφέρεσθε. Εύχομαι το μεγάλο πρόβλημα που βασανίζει την κατάσταση του Δήμου να πάρει ένα οριστικό τέλος. Δεν μπορούμε να  κάνουμε "λαϊκό δικαστήριο" αν ο Πανταζής Χρονόπουλος είναι ή δεν είναι δήμαρχος και να χάνουμε την ουσία που είναι το μέλλον του ενωμένου δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας.
Οι εκλογές πέρασαν. Αν η Δικαιοσύνη ή το Υπουργείο δεν είναι ικανά να αποφασίσουν οριστικά ποιος είναι δήμαρχος και ποιος όχι, τότε τι να πούμε.....!!!!!!
Θα ήταν καλύτερο για όλους μας και σας παρακαλώ γι αυτό να γράψετε τα προβλήματα που υπάρχουν ανα χωριό-περιοχή που πρέπει να αναδειχθούν καθώς επίσης και αν γίνεται κάτι παράνομο και πρέπει να καταγγελθεί.
Μήπως εσείς που κατηγορείτε τον Δήμαρχο θα πρέπει να συνεχίζετε να τον κρίνετε για ότι παράνομο ή άσκοπο κάνει και να τον επιβραβεύετε για ότι καλό κάνει???
Αν κάνει κάτι μη νόμιμο να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αλλά αν κάνει και κάτι καλό ας πούμε ΜΠΡΑΒΟ.
Γνώμη μου είναι να μην υπάρχει "πολεμική ατμόσφαιρα" γιατί θα γίνουμε...Τίρανα.
Πιστεύω ότι σε αυτό το "ήπιο" τρόπο της συνύπαρξης όλων θα πρέπει πρώτος να σηκώσει λευκή σημαία ο ίδιος ο Πανταζής γιατί είναι ο νικητής των εκλογών.
Δεκτές οι παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας και στο email.   blog.amartolo@gmail.com



ΦΙΛΕ ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ iliapress.gr ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ "ΣΦΑΞΕΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ".
 Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΔΙΑΛΟΓΟΣ KAI ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ στις 10:19 μμ


ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ iliapress.gr.ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΔΙΑΛΟΓΟΣ KAI ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ την 22/1/2011


δε μπορεί ένας άνθρωπος με παιδεία μπάτσου να είναι δήμαρχος μιας περιοχής τόσο μεγάλης και με τόσα προβλήματα όπως είναι η ευρύτερη περιοχή του δήμου ζαχάρως. κάποιος πρέπει να του σφυρήξει πως δεν παίζει στο νονό και πως με τα γκάνια δε φοβίζει κανέναν. ο τύπος και τα βίντεάκια παντού τον κράζουνε. στη ζαχάρω υπάρχουν πολλοί άλλοι και πολύ πιο ικανοί για δήμαρχοι! στις ταινίες του τσακίρη φαίνεται καθαρά πως ο χρονόπουλος είναι η αντανάκλαση του σάπιου συστήματος εξουσίας και του ελλείματος της δημοκρατίας που χαρακτηρίζει τη χώρα μας και συνεχίζει να προσδίδει κακή φήμη στους πελλοπονήσιους.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ......Ο ΔΥΝΑΤΟΣ την 23/1/2011


ΔΕΧΕΣΑΙ Η ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ; ΔΕΝ ΛΕΩ ΥΒΡΕΙΣ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΙΚΙΣΤΗ=ΔΗΜΑΓΩΓΟ=ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ=ΑΜΟΡΦΩΤΟ=ΑΝΙΔΕΟ=ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ! ΕΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 28% ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΟΥΔΟ ΤΟΥ!!!!Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ! ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΣ!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ; ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ!!!ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΘΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ!!!ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ!!!ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 41 ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ!!!ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ! Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ ΣΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ: ''ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν'ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΟΙ:''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.Λ.Π''ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ; ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙ; ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ν'ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ;Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ...Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3463/06 ΤΟ 89 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ; ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ!!!!ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΕΣΕΙ! ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν'ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 2006. ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!
 

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΔΙΑΛΟΓΟΣ KAI ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ την 23/1/2011

ΕΔΩ ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ...

ΜΑΓΚΕΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ. ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ), ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΣΜΕΡΝΑ. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΜΕΡΝΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ, ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ. ΚΟΝΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ- αξιοποιηση κατασκηνώσεων... στις 11:40 μμ

21/1/11

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ- αξιοποιηση κατασκηνώσεων.

Τον έλεγχο των παλαιών κατασκηνώσεων προσπαθεί να πάρει από το κράτος ο Δήμαρχος Ζαχάρως - Φιγαλείας για να τις αξιοποιήσει με σκοπό την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.
Έχει μεγάλες προοπτικές και σχέδια λέγοντας μάλιστα ότι η ανακαίνισή τους και η χορήγησή τους σε νέους κυρίως φοιτητές του εξωτερικού που ΄θα συμμετέχουν στα νέα προγράμματα τουρισμού (όπως φοιτητικός τουρισμός, αγροτουρισμός κλπ) κάνοντας ταυτόχρονα δημιουργικές δραστηριότητες όπως καθαρισμό μονοπατιών για πεζοπορία, ελαφριές αγροτικές εργασίες, προστασία περιβάλλοντος κλπ.
Η Φιγαλεία όντως ορεινή περιοχή έχει πολλές επιλογές ανάπτυξης και είναι πόλος έλξης πολλών φυσιολατρών αρκεί να διαθέτει υποδομές και σωστή τουριστική προβολή. Οι καταρράχτες της Νεδα δεν είναι αρκετοί αν δεν υπάρχει και αντίστοιχη προβολή των εναλλακτικών δράσεων ώστε να καταστεί ανταγωνιστική και οικονομική προσφορά.

ΤΡΕΝΑ - ΤΕΛΟΣ

Τα τελευταία τους δρομολόγια στη διαδρομή Πύργου - Καλαμάτας, θα κάνουν την Κυριακή οι συρμοί του Ο.Σ.Ε., καθώς από την προσεχή Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, αναστέλλονται τα δρομολόγια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από τη Δευτέρα 24.01.2011 και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλεται η κυκλοφορία των δρομολογίων 1350, 1351, 1352, 1353 μεταξύ Πύργου - Καλαμάτας - Πύργου.

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας πολιτικής που καλείται να εφαρμόσει η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υλοποιώντας τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την εξυγίανση του Ο.Σ.Ε., το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει τη διακοπή ζημιογόνων δρομολογίων, με στόχο τη μείωση των λειτουργικών δαπανών του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ

H δημοκρατία στην Ζαχάρω ρέει σαν τον χείμαρο. Τόσο πολύ που ο Δήμαρχος της για να την προστατέψει οπλοφορεί παράνπομα. Τόσο πολύ δημοκρατία που σε αυτό το blog γράφουμε ανώνυμα για τον φόβο των Ιουδαίων. Οποιος τολμάει ας γράψει επώνυμα και θα δεί πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκκος του. Τόσο πολύ δημοκρατία που δημοσιογράφοι που τολμούν να γράψουν την αλήθεια μαζεύουν το ξύλο της χρονιάς τους (βλέπε Νοδάρος).
Τόσο πολύ δημοκρατία που το ¨αποφασίζουμε και διατάζουμε¨στη Ζαχάρω έχει γίνει τόσο σύνηθες σαν το ¨καλημέρα¨.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ στις 1:45 μμ


«ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ»! (Θ. Κολοκοτρώνης! )
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στις 2:08 μμ


ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΠΊΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΘΕ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ στις 11:58 πμ


Αν αυτοί είναι αντιδήμαρχοι και αυτός που τους διόρισε είναι δήμαρχος,τότε και και εγώ είμαι ο Κόνναν ο Βάρβαρος.χαχαχαχα Βρε!!!!!!! Δεν είναι ακόμη οι απόκριες.
Ρε μανία που έχετε να φέρετε τις απόκριες από τώρα!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΑΧΑΡΩΣ στις 10:46 πμ


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ??? ΕΛΕΟΣ !!! ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΠΊ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΥΣΠΟΥΡΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕ!!!!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ στις 10:32 πμ


ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΖΟΥΡΤΣΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ. ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ "ΑΜΙΣΘΙ". ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ στις 2:40 μμ


Ο Κος Αγραπιδας μιλησε; Δεν εχει να πει κατι ο τιμητης της νομιμοτητας;
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ στις 2:55 μμ


Τι να πεί? Τα λέει όλα ο αρχηγός (Πανταζής). Αυτουνού δεν του πέφτει λόγος.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ στις 3:00 μμ


Δηλαδη φιλε μου εχουμε την αρχη ενος ανδρος; Στη δικτατορια κ στα εκκλησιαστικα συμβουλια διοριζονται τα μελη. ετσι οπως τα λες το ΔΣ ειναι ολο του πανταζη. κ τουτο γιατι εχω υποψιες κ για το στελεχος του ΚΚΕ. Να προσεξειο Αγραπιδας γιατι οπου δεν πεφτει λογος πιπτει ραβδος λεει ο λαος..... Παντως το σιριαλ εχει και αλλα επεισοδια ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ στις 3:11 μμ


Τα ικανά κι αξιόπιστα στελέχη να διοικήσουν τον δήμο είναι εκείνα που ο δείκτης νοημοσύνης τους είναι τουλάχιστον 100.Το 95% των στελεχών του Πανταζή δεν έχουν ούτε 75!!!
Ρε φιλαράκο δεν κατεβήκαμε από τον Άρη!!! Ξέρουμε το γνωστικό τους επίπεδο και μάλιστα πολύ καλά!!!Εσύ έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με την π....α!
Ενας εκλόγιμος δεν σημαίνει οτι είναι και ικανός κι ούτε είναι εύκολο να γίνει!!!!Θα ψηφίζεται αλλά στο δημοτικό συμβούλιο θα μα......ται!!!!!!Αφού συμφωνείς μαζί μου γιατί δεν το λες;Αλήθεια ποιός εκτελεί τούτη τη στιγμή χρέη δημάρχου;
Σε προειδοποιώ:ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΩ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ στις 3:47 μμ


Το λυπηρό φίλε μου σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι μέσα στους δήθεν αντιδημάρχους του Πανταζή υπάρχουν άτομα με ανώτατη μόρφωση.Μπροστά στην δίψα τους για εξουσία και τον αρριβισμό τους ,το μυαλό τους θόλωσε και δεν μπορούσαν να σκεφτούν ότι με το να αποδεχθούν να γίνουν αντιδήμαρχοι,δηλαδή καραγκίόζηδες από έναν κύριο "τίποτε" έριχναν μόνοι τους ενα κουβά με κόπρανα στο κύρος τους και την αξιοπρέπεια τους.Με την αποδοχή τους αυτή,το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι επένδυσαν στο μηδέν.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στις 3:48 μμ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημάρχου ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στο δήμο Ζαχάρως.....γράφει ο τοπικός τύπος! Και χειροκροτεί ο όχλος το παλληκάρι, τον Πανταζή που κερδίζει-παντοδύναμος ων-όλες τις μάχες που δίνει για το καλό της Ζαχάρως-σημείωσε λάθος-για τον αυτοσαρκασμό του και μόνον γι αυτόν, ήθελα να γράψω!
Ερωτώ τον δημοσιογράφο:Η διαπιστωτική πράξη 5/1/11 του ΄γγ της περιφέρειας δεν έχει ισχύ; Έστειλε άλλη τροποποιημένη;Γράψτην ρε άνθρωπε να πληροφορηθεί σωστά ο κόσμος! Γιατί την κρύβεις;Εάν δεν υπάρχει είσαι υποχρεωμένος να ζητήσεις συγγνώμη απο το αναγνωστικό σου κοινό γιατί το παραπληροφορείς!
Εγώ πάντως εάν δεν τη δώ στην εφημερίδα σας δεν το πιστεύω!
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΑΧΑΡΩΣ στις 12:59 μμ

Τα γνωρίσματα του άπιστου άντρα σήμερα!

1. Ο άπιστος ο άντρας δεν βρίσκει φτηνές δικαιολογίες:
Νομίζεις πως ο άπιστος άντρας σήμερα θα την κάνει την κουτσουκέλα του λέγοντας φτηνές δικαιολογίες όπως το παλαιό: "έχουμε πολλή δουλειά και θα μείνω στο γραφείο μέχρι αργά"ή "κανονίσαμε να βγούμε με τα παιδιά και θα αργήσω"; Όχι βέβαια! Το σενάριό του θα είναι πολύπλοκο, ευφάνταστο και δημιουργικό. Ο τάδε που έπαθε εκείνο και με έβαλε να του φτιάξω το άλλο και η ώρα πέρασε γιατί ο τρίτος τάδε έφερε το άλλο εργαλείο...και πάει λέγοντας. Φυσικά ο καλός σου θα έχει μάθει το παραμυθάκι του στην εντέλεια (και μπορεί μέχρι και την διαδρομή Αθήνα -Πάτρα για να δει την παράνομη τραγουδιάρα του στα μπουζούκια) και μόνο μετά από μερικές ημέρες και κάποια ψέματα αργότερα, θα καταφέρεις να τραντάξεις το παραμύθι που σου αράδιασε.
Για καλή σου τύχη: όλο και κάποιο λάκκο θα έχει ιστορία του κι εσύ μπορεί τυχαία αλλά θα πέσεις μέσα και θα τον ανακαλύψεις.
Το θετικό: για να κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια να καλύψει τις πομπές του, δεν θέλει να μάθεις τα ξενοκοιτάγματά του, γιατί μάλλον σε αγαπά!
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου!

2. Ο άπιστος ο άντρας κράζει τους ακόμα πιο άπιστους κολλητούς του:
Αυτός είναι βράχος, είναι υπόδειγμα, είναι κολλημένος με εσένα, τη στιγμή που οι φίλοι του στην πιο πρόσφατη έξοδο μαζί τους, δεν άφησαν θυληκιά γάτα που να μην την πειράξουν. Μάλιστα, αυτό που σου λέει συχνά, είναι πόσο μεγάλη κριτική τους ασκεί για την συμπεριφορά τους αυτή και για το κακό που κάνουν στη σχέση τους.
Για καλή σου τύχη: υπάρχουν παροιμίες όπως η γνωστή: δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, που πρέπει να σου κινήσουν υποψίες για τον καλό σου.
Το θετικό: για να κράζει τόσο πολύ τους άπιστους κολλητούς του, βαθιά μέσα του καταλαβαίνει πως οι κουτσουκέλες που κάνει είναι κάτι κακό!
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου!

3. Ο άπιστος ο άντρας πιστεύει πως τον απατάς:
Είναι μια συνήθης τακτική που την ακολουθούν οι περισσότεροι άπιστοι οι οποίοι φροντίζουν να ρίχνουν το μπαλάκι της απιστίας επάνω σου. Γιατί ντύνεσαι προκλητικά, γιατί θέλεις να βγαίνεις μόνη, μήπως τον απατάς, μήπως βρήκες άλλο; Όλα αυτά τα ερωτήματα που σου θέτει βασανιστικά, δεν προέρχονται από ενδιαφέρον ή από ζήλεια αλλά από την αμφιβολία μήπως του κάνεις όσα σου κάνει.
Για καλή σου τύχη: η σκηνές ζηλοτυπίας του θα είναι τόσο μεγάλες που θα τον χωρίσεις εξαιτίας τους.
Το θετικό: με τη ζήλεια και το ενδιαφέρον που σου δείχνει, σε ΄κάνει να νιώθεις ξεχωριστή.
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου!

4. Ο άπιστος ο άντρας δεν έχει Facebook (λέει τώρα)!
Ο άπιστος άντρας απέχει από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα γιατί τάχα είναι παραδοσιακό αρσενικό και δεν τον ενδιαφέρουν τέτοιες ανακαλύψεις. Δεν θέλει να ακούσει για Facebook, απέχει από το Twitter και το Msn και ούτε λόγος για mail! Τώρα τι το θέλει το ίντερνετ στο κινητό, είναι γεγονός για μελέτη.
Για καλή σου τύχη: όλο και κάποιος γνωστός θα τον κάνει tag σε φωτογραφία στο Facebook παρέα με την παράνομη αγάπη του κι εκεί θα ανακαλύψεις το προφίλ που διατηρεί με άλλο όνομα και χωρίς φωτογραφία!
Το θετικό: αφού δεν είστε φίλοι στο Facebook, μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τους δικούς σου θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα.
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου και μάλλον ο κόσμος το έχει τούμπανο!

5. Ο άπιστος άντρας έχει προβλήματα με το κινητό του... διαρκώς:
Την ώρα της απιστίας το κινητό του αγοριού αυτού δεν είναι διαθέσιμο, το σήμα έχει χαθεί, η συσκευή μπλόκαρε, ο λογαριασμός έληξε και του έκοψαν τη σύνδεση, η μπαταρία δεν φορτίστηκε! Γενικά η σχέση του με το κινητό του είναι πιο δύσκολη και από τα ανεμοδαρμένα ύψη!
Για καλή σου τύχη: θα ξεχάσει ένα απεσταλμένο μήνυμα στην παράνομη του αγάπη και φυσικά θα το τσιμπήσεις εσύ!
Το θετικό: δεν υπάρχει!
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου!

6. Ο άπιστος άντρας έχει μόνο φίλες, καμία πρώην:
Εσύ ψάχνεις με το λυχνάρι να βρεις έστω μια πρώην του καλού σου, μια κοπέλα που τα είχε άντε στο γυμνάσιο, ένα κορίτσι που κάτι ερωτικό να παιζόταν μαζί του, για να ξέρεις από που να φυλάγεσαι. Αλλά αυτός ανένδοτος. Πρώην στο τοπίο δεν υπάρχει. Μόνο φίλες, φίλες αγαπημένες, φίλες κολλητές, λες και φύτρωσε ο άντρας αυτός σαν μανιτάρι και η ερωτική ζωή του ξεκίνησε στο πλευρό σου. 
Για καλή σου τύχη: μία από τις πρώην του θα γίνει μεγάλο αστέρι και θα μνημονεύσει τον καλό σου σε κάποια τηλεοπτική της συνέντευξη. Εκεί θα μάθεις πως το γλυκό Κατερινάκι δεν ήταν μόνο καλή φίλη με τον καλό σου αλλά κάτι παραπάνω.
Το θετικό: με τόσες φίλες, θα σου επιτρέψει να διατηρήσεις την φιλία με τους δικούς σου άντρες κολλητούς.
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου και οι φίλες του το έχουν τούμπανο!

ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμαρχος αφού έχει κόψει τις πρωτοχρονιάτικες πίτες σε πολλά από τα χωριά μας, αφού ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους και φανερά ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις προχωράει σε επισκέψεις όπου επιβλέπει προσωπικά ο ίδιος τα νέα γραφεία που έχουν περιέλθει (απο 1/1/2011 από την Νομαρχία ) στην ευθύνη του νέου Δήμου.
Πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος θα φροντίσει για την νέα στέγασή τους αλλά και για την επιπλέον στελέχωσή τους σε προσωπικό αν υπάρχει ανάγκη για να εξυπηρετείται το κοινό και κυρίως οι κτηνοτρόφοι και αγρότες της περιοχής μας.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Αν αυτοί είναι αντιδήμαρχοι και αυτός που τους διόρισε είναι δήμαρχος,τότε και και εγώ είμαι ο Κόνναν ο Βάρβαρος.χαχαχαχα Βρε!!!!!!! Δεν είναι ακόμη οι απόκριες.Ρε μανία που έχετε να φέρετε τις απόκριες από τώρα!
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΑΧΑΡΩΣ στις 10:46 πμ

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΝΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ.....

 


Πριν δυο μήνες αναρωτιόταν φωναχτά στο Twitter «Πόσο να αντέξεις τις μαλακίες και τους μαλάκες» όπως διαβάζω, ενώ άλλαξε- περιστασιακά ίσως γιατί μαθαίνω ότι το… επανέφερε- και το προφίλ της στο Facebook και το έκανε «Single» δηλώνοντας στους… πάσης φύσεως ενδιαφερόμενους ότι ο Αντώνης Σρόιτερ… μάς τελείωσε.



Είτε μας τελείωσε, είτε φόρεσε το καπελάκι του κι έφυγε σαν άλλος Αντωνάκης (Κωνσταντίνου στην ταινία) ένα και το αυτό και κοπριά στα λάχανα και εν πάσει περιπτώσει εμένα προσωπικά ως Showbitch δεν με κόφτει το πώς και το γιατί… Το θέμα είναι ότι η sexy Δήμητρα Αιγινίτη είναι πλέον μόνη (όπως λένε στο κουτσομπολοκάναλο και τα διαδικτυακά μέσα) πέντε μήνες περίπου μετά από τον παραμυθένιο θρησκευτικό γάμο της. Αλλά τα παραμύθια δεν κρατάνε όπως φαίνεται και  από δω παν’ κι οι άλλοι…



Η, πριν μια δεκαετία, Σταρ Ελλάς όμως δε νομίζω να τα βάψει μαύρα αφού και… το’χει το θέμα και χαλαρά βάζει κάτω πολλές από τις… μοντελοsomethink που σουλατσάρουν στις μεταμεσονύκτιες μπάρες και δεν ξέρουν να… δέσουν το βρακί τους (όπως λέγαμε παλαιά, για να κρατάμε και τις παραδόσεις).


Και επειδή παρά τα χρόνια που πέρασαν αυτές οι γυμνές της φωτογραφήσεις είναι σαν να έγιναν χτες, κάτι μου λέει ότι, αν όντως ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής γίνει παρελθόν, οι επίδοξοι… γαμπροί θα κάνουν διαδήλωση, ίνα μη είπω θα σφάζονται στην ποδιά της. Πολύ αίμα… Μπρρρρ…


ΑΘΗΝΑ 2011

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν νομίζω πως θα φτάσει σ'αυτό το σημείο ο υπουργός!Υπάρχει και η ποινή της αργίας σε όσους συμβούλους ακολουθούν τον ολισθηρό δρόμο του ΠΑΝΤΑΖΗ!!!Αυτός το μόνο που καταφέρνει είναι να μην λειτουργεί ο δήμος για τον οποίο υποστηρίζει πως είναι ο μοναδικός που τον αγαπάει!!!!Εάν εκτραχυνθεί εντελώς τότε δεν φτάνει το διοικητικό μέτρο της αργίας αλλά εκείνο της παύσης!Δεν ξέρει ο ανίδεος ότι δεν νομοθετεί αλλά είναι δημόσιος λειτουργός και πρεπει να υπακούει στις διαπιστωτικές πράξεις του περιφερειάρχη που οφείλει από τον ίδιο το νόμο να τις εκδώσει!!!!Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ του διοικητικού δικαστηρίου ζητεί από τον περιφερειάρχη να επιτρέψει στον κύριο Πανταζή που αυτοδίκαια έχει τεθεί σε αργία ( νόμος 3463/2006 παρ.2 εδάφιο β.α)για μικρό χρονικό διάστημα να μην είναι δήμαρχος σε αργία;Δεν καταλαβαίνει το πνεύμα του νομοθέτη που απαιτεί δημάρχους καθόλα άψογους;Δηλαδή αν πουν οι 3900 περίπου Ζαχαραίοι ότι καλά κάνει και βγάζει νόμους δικούς του ο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΩΝ Πανταζής η πολιτεία πρέπει να σιωπήσει; Έτσι έχει στο μυαλό του την ευνομούμενη πολιτεία;Συγχαρητήρια!!!Εγώ πιστεύω πως βεβιασμένα αποφάσισε κι ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της ποινής!!!Ειρωνικά το λέω ποινή! Διοικητικό μέτρο είναι για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.ΝΟΜΙΚΟΣ δεν είμαι αλλά Έλληνας πολίτης που δεν είναι πιόνι κανενός είμαι!Η ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΜΙΑΣ ΠΟΙΝΗΣ ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΒΛΑΒΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ! Αλήθεια ο Πανταζής πιστεύει πως η Ζαχάρω θα βυθιστεί στο σκοτάδι εάν δεν είναι αυτός δήμαρχος; Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο Ζαχαραίοι!!!!
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ την 21/1/2011

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

MagnitudeML 2.7
RegionGREECE
Date time2011-01-20 22:10:17.8 UTC
Location38.54 N ; 21.50 E
Depth5 km
Distances39 km NW Pátrai (pop 163,360 ; local time 00:10:17.8 2011-01-21)
12 km SE Agrínion (pop 43,525 ; local time 00:10:17.8 2011-01-21)
1 km N Grammatikoú (pop 1,061 ; local time 00:10:17.8 2011-01-21)


Σεισμός έγινε πριν λίγο. Μάλιστα είχαμε και δεύτερη δόνηση. Έγινε αισθητός στο Αγρίνιο.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/1/11

.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 237 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΗΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. Άρθρο 237 Παύση 1.
Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δη¬μοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων επιτρέπεται να παυθούν για σοβαρούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ύστερα από ειδικά αιτιολογημένη έκθεση του οικείου Ελεγκτή Νομιμότητας και σύμφωνη γνώμη πειθαρχικού συμβουλίου, το οποίο αποτελείται: α)........ . Το πειθαρχικό συμβούλιο συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 2. Για τον ίδιο λόγο και με την ίδια διαδικασία, μπορεί να διαλυθεί ένα δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο. Η διάλυση αυτή συνεπιφέρει και τη διάλυση των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. Στην περίπτωση αυτή γίνεται νέα εκλογή σύμφωνα με τα άρθρα 56 και 158 του παρόντος. 3. Κατά της απόφασης της παραγράφου 1 που διατάσσει την παύση, ο παυθείς μπορεί να ασκήσει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εντός προθεσμίας δεκα¬πέντε ημερών από την κοινοποίησή της σε αυτόν.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ...
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 11:20 μμ



Είναι πολύ ακραίο να εφαρμοσθεί το άρθρο 237 στην προκειμένη περίπτωση.Αυτό μπορεί να εφαρμοσθεί σε ειδικές περιπτώσεις,π.χ αν διαπιστωθεί από τον ελεγκτή νομιμότητας ότι υπάρχει διασάλευση της λαικής κυριαρχίας. Στην Ζαχάρω ένα είναι το πρόβλημα και μοναδικό: Ο΄τι ο Πανταζής δεν έχει καταλάβει ότι βρίκσεται σε αργία και ότι πρέπει να υπακούει στην διοοίκηση και στους νόμους που την αφορούν. Αν μπορέσει να το καταλάβει αυτό,πιστεύω ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά. Και αν δεν μπορεί να το καταλάβει,το κράτος έχει και άλλους τρόπους να τον κάνει να καταλάβει.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις .....ΣΥΝΕΧΕΙΑ την 21/1/2011

ΣΧΟΛΙΟ

Να απαντήσω στον φίλο παραπάνω:
Αν ο Χρονόπουλος είχε κάνει απάτη κατά του Δημοσίου να είσαι σίγουρος ότι τώρα θα ήταν φυλακή,γιατί η απάτη κατά του Δημοσίου είναι κακούργημα.Οσονούπω,όμως,έρχεται και αυτό.Μην ξεχνάς ότι του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα και έχει πληρώσει χρηματική εγγύηση για απάτη σε βαθμό κακουργήματος,όταν επέρριψε τα πρόστιμα των ιδιωτών στον Δήμο.Δεν έχει σημασία αν μετά τα πρόστιμα επερρίφθησαν και πάλι στους ιδιώτες,η πράξη της απάτης έγινε. Αλλά δεν αρκεί μόνο η φυσική απάτη κατά του δημοσίου.Η παράβαση καθήκοντος είναι και αυτή κατά κάποιο τρόπο απάτη κατά του δημοσίου.Οταν κάποιος παραβαίνει το καθήκον του σημαίνει ότι παραβαίνει τους νόμους,εξαπατά το δημόσιο συμφέρον και πάνω από όλα τον λαό. Η παράβαση καθήκοντος γίνεται μόνο και μόνο για ωφέλεια.Αυτός που κάνει παράβαση καθήκοντος το κάνει για ίδιο όφελος άμεσο η έμμεσο.Σαν έμμεσο όφελος μπορώ να σου αναφέρω την παράβαση καθήκοντος για να εξυπηρετήσεις κάποιον τρίτο γιατί περιμένεις ψήφους από αυτόν. Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τα ΚΕΠ.Ο Χρονόπουλος παρέκαμψε την επιταγή του νόμου για πρόσληψη πτυχιούχου όχι για τοπικιστικούς λόγους αλλά για ίδιο έμμεσο όφελος.Για να εξυπηρετήσει κάποιον ψηφοφόρο του. Ακούς πολλούς άσχετους να λένε:"Ελα,μωρέ,δεν έκανε και κανένα έγκλημα.Ψωμί έδωσε σε ένα φτωχό άνθρωπο."Ετσι απλά.Και όμως έκανε έγκλημα και μάλιστα,από ηθικής άποψης,ιδιαζόντως ειδεχθές,ήτοι αποτρόπαιο.Κάποιο άλλο παιδί και αυτό φτωχό έφαγε τον κώλο του στα θράνια για να τελειώσει το πανεπιστήμιο.Κάποιο άλλο παιδί φτωχό έκανε όνειρα για το μέλλον του.Να τεελιώσει το πανεπιστήμιο και να βρεί μια δουλειά.Κάποιοι γονείς ξεπατώθηκαν στην δουλειά για να μπορέσουν να σπουδάσουν αυτό το παιδί. Και το δημόσιο συμμερίζοντας την προσπάθεια και την αγωνία αυτού του παιδιού και των γονέων του,του ετοίμασε μια θέση στο δημόσιο στα ΚΕΠ Ζαχάρως και έβγαλε νόμο για αυτό.Και ο Χρονόπουλος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια,για να μην γράψω άλλη λέξη,την αγωνία αυτού του παιδιού και των γονέων του,τον νόμο του κράτους,για να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά του συμφέροντα.
Και το θεωρείτε μικρό πράγμα αυτό?
Αν δεν είναι έγκλημα τότε τι άλλο είναι?
Οσο το αν εβλαψε οικονομικά τον Δήμο είναι πασιφανές.Το έκρινε άλλωστε και το Νομικό συμβούλιο του κράτους.Είναι το ίδιο με το να πληρώνεις σε ένα νοσοκομείο έναν απόφοιτο λυκείου να κάνει τον γιατρό.
Πληρώνεις κάποιον που δεν είναι η δουλειά του. Το αν είναι κατακριτέο ηθικά και νομικά αυτό μπορούν να το κρίνουν άνθρωποι που έχουν ευαισθησία.Κάτι σπάνιο για πολλούς Ζαχαραίους.

Ας περάσουμε τώρα στο θέμα της ανέγερσης του Δημαρχείου με τα χρήματα της Αυστραλιανής βοήθειας:
Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της Αυστραλιανής Πρεσβείας,η βήθεια δόθηκε για την ανακούφιση των πυροπλήκτων.Επομένως η θα έπρεπε να μοιρασθούν τα χρήματα στους πυρόπληκτους η να γίνει ένα έργο για την ανακούφιση τους.Πιστεύεις ότι με ένα καινούργιο Δημαρχείο θα ανακουφιζόνταν ο πόνος αυτού που εχασε κάποιον δικό του από την φωτιά,αυτού που του κάηκε το σπίτι,το λιοστάσι και τα ζωντανά?Θα έβλεπε το καινούργιο δημαρχείο και θα αναγάλιαζε τον πόνο του?Να καιγόνταν το δημαρχείο να πεί κανείς ότι δεν έχουν δημαρχείο και πρέπει να γίνει.Μα το δημαρχείο δεν έπαθε τίποτε.Απλά ο αυτοκράτορας Λουδοβίκος ΙΔ (ητοι Πανταζής),επειδή όπως δήλωσε και δηλώνει ότι θα πεθάνει Δήμαρχος,ήθελε να στεγασθει σε κανινούργια πολυτελή αυτοκρατορικά διαμερίσματα.Και οι λακέδες του (βλέπε δημοτικοί του σύμβουλοι) υπέκυψαν στην θέληση του με το ζόρι,όπως κάνουν και τώρα άλλωστε.Για αυτούς τους "δημοτικούς σύμβουλους¨του Πανταζή",όποιος κάποιος πάει ενάντια με τη θέληση και τις βλακείες του Πανταζή είναι πουλημένος ενώ αυτοί που σκύβουν και του φιλούν το χέρι όπως οι λακέδες είναι ανεξάρτητοι.Ρε αντε χαθείτε,ρεμάλια.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στις 11:00 μμ



ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 237 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΗΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. Άρθρο 237 Παύση 1. Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δη¬μοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπρόσωποι τοπι¬κών κοινοτήτων επιτρέπεται να παυθούν για σοβαρούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, με απόφαση του Υ¬πουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ύστερα από ειδικά αιτιολογημένη έκθε¬ση του οικείου Ελεγκτή Νομιμότητας και σύμφωνη γνώ¬μη πειθαρχικού συμβουλίου, το οποίο αποτελείται: α)........ . Το πειθαρχικό συμβούλιο συγκρο¬τείται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέ¬ντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 2. Για τον ίδιο λόγο και με την ίδια διαδικασία, μπορεί να διαλυθεί ένα δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο. Η διάλυση αυτή συνεπιφέρει και τη διάλυση των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. Στην περί¬πτωση αυτή γίνεται νέα εκλογή σύμφωνα με τα άρθρα 56 και 158 του παρόντος. 3. Κατά της απόφασης της παραγράφου 1 που διατάσ¬σει την παύση, ο παυθείς μπορεί να ασκήσει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εντός προθεσμίας δεκα¬πέντε ημερών από την κοινοποίησή της σε αυτόν. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ...
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 11:20 μμ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Νομίζω ότι το έχετε τραβήξει παρά πολύ το θέμα. Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να δώσει ένα τελικό αποτέλεσμα. Ο τόπος μας χρειάζεται βοήθεια και ανθρώπους για να δουλέψουν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΓΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑς ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΟΥΣ ΕΚΑΝΕ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ Ή ΝΑ ... ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....
 Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 10:29 μμ



ΕΛΕΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ; ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΛΑΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΡΣΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 10:40 μμ



Και επειδή διόρισε αντιδημάρχους έμμισθους και άμισθους και επειδή θα το γράψει αύριο η Πατρίδα και η Πρώτη και επειδή υπογράφει αυτός τι έγινε δηλαδή?
Πιάσαμε τον παπά από τα "φρύδια"? Δεν έχετε καταλάβει ότι στον Δήμο Ζαχάρωςπαίζεται ένα θέατρο σκιών με θιασώτη τον Πανταζή και κομπάρσους τους καραγκιοζήδες του? Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Την αργία του Πανταζή μπορεί να την πάρει πίσω μόνο ο Περιφερειάρης μετά από απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας η αθωωτική απόφαση δικαστηρίου για το αδίκημα που καταδικάστηκε.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ._
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 11:17 μμ

ΔΙΟΔΙΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Όσοι έχουν οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα ας την έχουν μαζί τους όταν περνάνε από τα διόδια οπουδήποτε στην Ελλάδα.
Τα ταμεία των διοδίων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μηχανήματα για να πληρώνουμε μέσω πιστωτικών καρτών οπότε αναγκαστικά σηκώνουν την μπάρα και περνάμε ελεύθερα.....
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Ιστορικά Στοιχεία

Ιστορικά δεν γνωρίζουμε πότε η Κυπαρισσία έγινε έδρα επισκοπής, πάντως το 347 μ.Χ. ο επίσκοπος Κυπαρισσίας Μάρτυρας συμμετέχει στην Σαρδική Σύνοδο. Άνηκε στην Μητρόπολη Κορίνθου.
Μετά το 733 μ.Χ. ιδρύεται αυτοκέφαλος αρχιεπισκοπή η οποία καταργήθηκε το 807 μ.Χ. Λίγο αργότερα θα ιδρυθεί η μητρόπολη Χριστιανουπόλεως η οποία θα παράμεινε μέχρι και την απελευθέρωση του Ελληνικού κράτους.
Μετά την απελευθέρωση με το Β.Δ. στις 20 Νοεμβρίου 1833 περί ιδρύσεως επισκοπής ιδρύεται η επισκοπή Τριφυλίας και Ολυμπίας καταλαμβάνοντας τις δύο ομώνυμες επαρχίες του τότε νομού Μεσσηνίας.
Το 1850 εκδίδεται ο Συνοδικός τόμος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο περί Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδος. Την 10ην και 24ην Ιουλίου 1852 αντιστοίχως εκδίδεται ο Καταστατικός νόμος «περί Επισκοπών και Επισκόπων και περί του υπό τους Επισκόπους τελούντος κλήρου» έτσι καταργείται η επισκοπή και ιδρύεται η αρχιεπισκοπή Τριφυλίας και Ολυμπίας. Με το Β.Δ. τις 11 Ιουλίου 1856 καθορίστηκαν οι έδρες των επισκοπών, έτσι η έδρα της επισκοπή Τριφυλίας και Ολυμπίας ορίζεται η πόλη της Κυπαρισσίας. Το 1900 με την έκδοση του Β.Δ. της 22ας Ιανουαρίου (Νόμος ΒΧΔ') αναδιαρθρώνονται τα εκκλησιαστικά πράγματα και ορίζεται μία Μητρόπολη, η των Αθηνών και ισοπεδώνονται όλες οι εκκλησιαστικές επαρχίες του κράτους και ονομάζονται Επισκοπές.
Στο νομό Μεσσηνίας ορίζονται δύο επισκοπές: η επισκοπή Μεσσηνίας και η επισκοπή Τριφυλίας και Ολυμπίας. Με το νόμο 2891/1922 οι επίσκοποι ονομάζονται μητροπολίτες.

 Επισκοπικός Κατάλογος

  1. Παίσιος 1833 έως 1849
  2. Γρηγόριος Ρώτας 1852 έως 1865
  3. Βαρθολομαίος Σωτηριάδης 1866 έως Φλεβάρη του 1871
  4. Ιγνάτιος Ζερβόπουλος 1871 έως  1878
  5. Νεόφυτος Παναγιωτόπουλος 1882 έως 1902
  6. Γαβριήλ Παπαιωάννου  1907 έως 1920
  7. Ανδρέας Τριαντφύλλου 1922 έως  1938
  8. Άνθιμος Τσάτσος 1938 έως 1950
  9. Δαμασκηνός Χαντζόπουλος 24-9- 1950 έως 1957.
Ο κατά κόσμο Γεώργιος Χατζόπουλος γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1913. Αποφοίτησε από τη Θεολογική Σχολή Αθηνών το 1936. Διάκονος χειροτονήθηκε το 1937 από τον μητροπολίτη Κορινθίας Δαμασκηνό. Το 1940 χειροτονήθηκε πρεσβύτερος και διορίστηκε Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορινθίας. Στη διάρκεια της κατοχής συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Ντάχαου. Στις 24 Σεπτεμβρίου 1950 χειροτονήθηκε Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας. Στις 7 Νοεμβρίου 1957 μετατέθηκε στη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού. Στις 2 Δεκεμβρίου 1968 παραιτήθηκε. Εκοιμήθη στη Λαμία στις 8 Ιουνίου 1977.
  1. Χρυσόστομος Δημητρίου 1957 έως 1958
  2. Στέφανος Ματακούλιας 1960 έως 9-1- 2007.
Στις 27 Δεκεμβρίου 2006 ( Αγίου Στεφάνου) ανακοίνωσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 9 Ιανουαρίου 2007. Τοποτηρητής ορίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2007 οΜητροπολίτης Ηλείας Γερμανός Β'.
Πέθανε στις 25 Δεκεμβρίου 2007 και ετάφη στην Κυπαρισσία.
  1. Χρυσόστομος Σταυρόπουλος 31-3-2007 έως σήμερα

 Γενικά Στοιχεία

Η Ιερά Μητρόπολις έχει 159 ενορίες χωρισμένες σε 7 αρχιερατικές περιφέρειες (Κυπαρισσίας, Ζαχάρως, Κρεστένων, Ανδριτσαίνης, Κοπανακίου, Γαργαλιάνων και Φιλιατρών), 124 παρεκκλήσια, 429 εξωκκλήσια, 130 κοιμητηριακούς ναούς, 32 ιδιωτικούς ναούς και 13 ναούς Ιερών Μονών.

ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ...ΚΑΚΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΡΙΠΗ.

Άτυχος ήταν τελικά ο άνδρας 48 ετών που νοσηλευόταν τις τελευταίες δέκα ημέρες υποφέροντας από λοίμωξη του αναπνευστικού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανόγλειου νοσοκομείου.
Ήταν το τρίτο θύμα της γρίπης Η1Ν1 που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας.

Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΜΕGA, ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ;
Ξεφτίλισε το Mega ο Τζαβάρας. Εξαφάνισε την Τρέμη και όλους τους άλλους μαζί. Μόλις άρχισε να τα "χώνει" στους καλοπληρωμένους κριτές του δημοσίου βίου και χωρίς να έχουν κάτι να πούν, άρχισαν να μιλούν όλοι μαζί για να σκεπάσουν την οργή που είχε ο λόγος του, στην συνέχεια τον......ευχαρίστησαν και τον αποχαιρέτησαν  βιαστικά. 

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Εντυπωσιασμός=άκρατος λαικισμός=έρπωνφασισμός.
Καλά από τόσα που έχετε ακούσει δεν καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται;
Εάν αλλάξει ο περιφερειάρχης την διαπιστωτική πράξη που ορίζει ως δημαρχεύοντα τον κύριο Μπάμη θα παρανομήσει!!!
Ο υπουργός που έκανε τη διάταξη του νόμου με την οποία ο κύριος Πανταζής Χρονόπουλος τέθηκε σε αργία,πιο αυστηρή θα εξευτελιστεί!!! Στο χωριό μου λένε: ''κλάνει ο πεθαμένος;''Ο εν λόγω δήμαρχος τούτη τη στιγμή είναι σε αργία και πολύ σύντομα θα εκπέσει από το αξίωμα!!!Και τότε είναι για ψυχιατρική μελέτη αρκετοί ψηφοφόροι αυτού του δήμου!!!
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 7:53 μμ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Μετά από την δικαστική αυτή απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου πατρας που αναστέλει την ποινή της αργίας στον κ.Χρονόπουλο τηλεφώνησα σήμερα 20-01-2010 στην αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου και έγινε ο παρακάτως διάλογος με τον υπεύθυνο διευθυντή:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Καλημέρα σας,είμαι πολίτης Ζαχάρως και θα ήθελα να μάθω ποιος είναι σήμερα ο επίσημος Δήμαρχος Ζαχάρως.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχει διαπιστωτική πράξη ότι χρέη δημάρχου εκτελεί ο κ.Μπάμης.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα ο κ.Χρονόπουλος ισχυρίζεται ότι είναι αυτός επίσημος Δήμαρχος επικαλούμενος μια πρόσφατη δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα δικαστήρια αποδίδουν δικαιοσύνη και η διοίκηση εκδίδει αποφάσεις οι οποίες πρέπει να εκτελούνται.Εφόσον δεν υπάρχει νεώτερη διαπιστωτική πραξη ισχύει αυτή με την οποία ορίζεται δημαρχεύων ο κ.Μπάμης.Ο κ.Χρονόπουλος συνεχίζει να ευρίσκεται σε αργία.Ο κ.Μπάμης είναι ο επίσημα δημαρχεύων στον Δήμο Ζαχάρως. Για του λόγου το αληθές,όποιος θέλει μπορεί να τηλεφωνήσει και θα του πούν τα ίδια.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 2:10 μμ



ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ; ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στις 4:20 μμ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Από το έτος 2007 ο ανωτέρω συμβουλός , παραχώρησε το ποσοστό που διέθετε στην εν λόγω εταιρία κρατώντας ενα 4%. Τα ανωτέρω εκτός απο το συμβολαιογραφικό έγγραφο φαίνονται και από τα φορολογικά στοιχεία. Ο δικαστής του διοικητικού Πρωτοδικείου θεώρησε άκυρη την παραχώρηση!!!! και έτσι δέχθηκε κώλημα εκλογιμότητας.. Οι έχων νομικές γνώσεις αντιλαμβάνονται την υπέρβαση , οι μη κατέχοντες απλά αναμείνατε στις οθόνες σας. Ευχαρστώ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΚΥΡΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ?????? στις 1:59 μμ


Προφανώς την παραχώρηση θα την έκανε σε συγγενή Α η Β Βαθμού,οπότε είναι πασιφανής η εικονικότητα της παραχώρησης.Για αυτό και το δικαστήριο δεν την αναγνώρισε.Με απλά λόγια Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.Τα δικαστήρια,πρέπει να ξέρεις,ότι δικαζουν παντα επι της ουσίας.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στις 2:33 μμ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σωρεία απατών κατά του Δημοσίου?? Άς αναρτήσει ο γραφών μία καταδίκη.
Ο Χρονόπουλος έχει δικασθεί για παράνομη πρόσληψη υπαλλήλων στο ΚΕΠ Ζαχάρως.
Η παρανομία έγκειται στο γεγονός ότι προσέλαβε με τοπικιστκά κριτήρια. Από την καταδίκη αυτή επειδή ΔΕΝ προκύπτει οικονομική ζημία του Δήμου - μιας και όποιος και εαν προσλαβανόταν τα ίδια χρήματα θα πλήρωνε ο Δήμος , για αυτό εξάλλου αναφέρεται καιι "πιθανή ζημία" στην απόφαση - ο Χρονόπουλος θα δικαιωθεί . Εάν τώρα είναι -εκτός από νομικά- και ηθικά κατακριτέο , αυτό το απάντησαν οι δημότες στις πρόσφατες εκλογές. "ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗ.."
Ποιό το παράπτωμα εδώ ?
γνωρίζει αλήθεια ο αναφέρων ή απλά μεταφέρει ότι του έχει πεί ο εργοδότης του ?
Τα χρήματα δόθησαν για οιοδήποτε έργο , το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει για την ανέγερση Δημαρχείου σε δημοτικό χώρο (δηλ. σε χώρο που ανήκει στον Δήμο). Ο χώρος όμως αυτός ήτο χαρακτηρισμένος ώς "χώρος πρασίνου" γεγονός το οποίο δε γνώριζαν κατα την αρχκή απόφαση χωροθέτησης του Δημαρχείου ,οπότε έπρεπε να λάβει και μια επιιπλέον απόφαση το Συμβούλιο για τον αποχαρακτηρισμό του . Εν τω μεταξύ όμως προσέφυγαν στον Περιφερειάρχη οι γνωστοί όλων μας εδώ στη Ζαχάρω , κα ακύρωσαν την αρχίκη απόφαση μιάς και δεν είχε προηγηθεί ή τουλάχιστον δεν είχε παρθεί ταυτόχρονα η απόφαση αποχαρακτηρισμού. Παράλληλα , μέσω των πληρωμένων "δημοσιογράφων' κατά τη προσφιλή τους τακτική λασπολόγησαν το όλω ενγχείρημα αναφέροντας τα παραπάνω που γράγφονται και εδώ από τον εντολοδόχο τους , με τελικό αποτέλεσμα την αναδίπλωση της Αυστραλιανής κυβέρνησης.. Για τους λόγους αυτούς πήραν 8% στις πρόσφατες εκλογές.. Εάν βεβαίως είχαν ή έχουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΞΗ ΑΠΑΤΗΣ - ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (όπως αυτά για τα οποία είναι ήδη δικασμένος ο εργοδότης του γνωστού φερέφωνου δημοσογράφου), παρακαλούμε όπως το αναρτήσουν δημόσια με ΣΤΟΧΕΙΑ , αλλιώς ας πάψουν επτέλους..
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΖΑΧΑΡΩ... στις 1:44 μμ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

"Στην παραλία Κακοβάτου έχουμε την καντίνα που έχει άδεια παιδότοπου (τρελό)" Θεωρώντας εξαρχής , την πρόθεση σας προς ενημέρωση καλοπροαίρετη , σας αναφέρω -για την εγκυρότερη ενημέρωση των αναγνωστων σας - ότι "Στην παραλία Κακοβάτου έχουμε σε δημοτικό χώρο επιχείρηση με Άδεια Υπαίθριου Παδότοπου και Καντίνας"..
Η δαφοροποίηση με τις γνωστές "καντίνες " που αναπτύσσονται στον αιγιαλό και σε Δημόσια Κτήματα , έγκειται στο γεγονός ότι η εν λόγω επχείρηση αναπτύσεται σε Δημοτικό ακίνητο και οιαδήποτε προσπάθεια συσχέτησης με τις "καντίνες" προέρχεται είτε λόγω μη σωστής πληροφόρησης είτε εκ του πονηρού. Θεωρώντας βέβαιο ότι ισχύει το πρώτο , σας κάνω και την απαραίτητη διευκρίνηση. Σας ευχαριστώ για το χώρο σας.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΖΑΧΑΡΩΣ στις 1:09 μμ
ΣΧΟΛΙΟ:  Ευχαριστώ για την παρέμβαση σου.

Πανεξυπνη ξανθια...

Η ξανθιά και η μελαχρινή

Μια ξανθιά και μια μελαχρινή δουλεύουν σε ένα γραφείο όπου η διευθύντρια είναι γυναίκα.
Κάθε μέρα η διευθύντρια φεύγει νωρίς.


Κάποια μέρα λέει η μελαχρινή:
- Ρε συ, δε φεύγουμε κι εμείς νωρίς αύριο; Έτσι κι αλλιώς δε θα τοκαταλάβει.


Πράγματι την άλλη μέρα περιμένουν να φύγει η διευθύντρια και αμέσως μετά φεύγουν κι αυτές. Η μελαχρινή πάει στο σπίτι της και καταπιάνεται με τον κήπο της και η ξανθιά πάει και αυτή στο σπίτι της όπου όμως βρίσκει τον άντρα της να κάνει έρωτα με τη διευθύντρια.


Σιγά-σιγά και χωρίς να την καταλάβουν η ξανθιά φεύγει, γυρίζει στο γραφείο και μένει μέχρι την κανονική της ώρα.


Την άλλη μέρα λέει η μελαχρινή στην ξανθιά:


- Ωραία ήταν χθες! Να το ξανακάνουμε.


-Όχι, όχιιιι! Εμένα παρά λίγο να με πιάσουν!

Χάνουμε ένα νησί στο Αιγαίο!

Πρόκειται για μικρό νησάκι στα Δωδεκάνησα που χάνεται από το χάρτη λόγω της ατυχίας του να είναι πλούσιο σε ηφαιστειακά πετρώματα και σε αρχαιολογικά ευρήματα.

Tο νησάκι Γυαλί βρίσκεται δίπλα από τη Νίσυρο και την Κω και είναι γνωστό ως το νησί της.....



ελαφρόπετρας και κατέχει την πρώτη θέση στην εξαγωγή ελαφρόπετρας παγκοσμίως με 900.000 τόνους τον χρόνο.

Η ευλογία και ταυτόχρονα κατάρα του νησιού είναι ότι βρίθει από πετρώματα κυρίως ελαφρόπετρα και περλίτη δηλαδή φυσικό γυαλί τα οποία εξορύσσονται με μανία τα τελευταία 20 χρόνια.

Η συνέπεια της αλόγιστης εξόρυξης, που θυμίζει την ιστορία της κότας με τα χρυσά αυγά είναι, όπως γράφει το ΒΗΜΑ, το ένα τμήμα του νησιού να έχει σχεδόν εξαφανισθεί και στη θέση του έχουν απομείνει δύο μεγάλοι κρατήρες λατομείων.

Το σημαντικότερο όμως είναι τα αρχαιολογικά ευρήματα του νησιού που αποδεικνύουν ότι στο νησί αυτό όχι απλά υπήρχαν κάτοικοι από την τέταρτη χιλιετία πρό Χριστού αλλά μάλιστα ήταν και πατέρες της μεταλλουργίας.

ΕΛΛΑΔΑ 2011

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ...ΠΑΡΚΕ.

Για πρώτη φορά έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια, θα ξαναβρεθεί η χρυσή ομάδα της Εθνικής Μπάσκετ, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούνιο του 1987 κόντρα στην τότε πανίσρχυρη Σοβιετική Ένωση,των Άρβιντας Σαμπόνις,Χομίτσιουτς,Σαρούνας Μαρτσουλιόνις,Βολκώφκ.α.
Στα πλάισια των εορτασμών για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων στις 21 Φεβρουαρίου,θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα ένα ματς παλαιμάχων μεταξύ της Εθνικής,στο οποίο θα συμετέχουν και οι θρύλοι του Ελληνικού Μπάσκετ, Νίκος Γκάληςκαι Γιάννης Γιαννάκης κόντρα στην ιστορική Ισπανική ομάδα Μπαρτσελόνα του θρυλικού Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο και του Σολοθάμπαλ.Η ιδέα ανήκει στους Έλληνες παλαιμάχους και πρώτο το epirusgate,σας είχε ενημερώσει από τον Ιούλιο του 2010 για την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Τις σχετικές επαφές ανέλαβε εκ μέρους της Ελληνικής πλευράς,ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος έπαιξε για 6 χρόνια στη Μπάρτσα. Ήδη έχουν βρεθεί οι χρηματοδότες που θα καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των Καταλανών.Ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια των ετήσιων εορτασμών για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, γενέτειρας του Σάκη Τζαλαλή, που είναι και ο κάπτεν της ομάδας των Ελλήνων παλαιμάχων,οι οποίοι και πριν από τον αγώνα θα τιμήσουν τον Ηπειρώτη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.Η πρωτοβουλία ανήκει στη διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννενα.Αξίζει να σημειωθεί πως διαιτητές θα είναι οι κ.κ.Κορομηλάς, Δουβής και ο υπουργός Υγειας Ανδρέας Λοβέρδος!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΣΤΟ "NITRO"



Το sex symbol φωτογραφίζεται στο Nitro και δηλώνει συντηρητική (και ας μην της φαίνεται)..! «Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, μισώ το ρουφιανιλίκι» δηλώνει η ίδια. Ποια είναι πραγματικά η Κατερίνα Στικούδη; «Δεν το παίζω “κουλτούρα” επειδή δεν αποκαλύπτω τα προσωπικά μου. Είναι απόφαση, είναι ο χαρακτήρας μου έτσι. Δε χρησιμοποιώ την ιδιωτική μου ζωή για να κερδίσω πόντους στη showbiz, την κρατάω εντελώς ανέπαφη. Ανοίγομαι μόνο στους δικούς μου ανθρώπους.Γιατί να ανακοινώσω κάτι δημόσια, ενώ δεν το γνωρίζει η οικογένειά μου; Η αλήθεια είναι ότι είμαι τύπος των κανονικών, των μεγάλων σχέσεων. Και νομίζω ότι οι σχέσεις είναι περίεργες, γενικά.
Μισώ το ρουφιανιλίκι, ποτέ δεν υπήρξα προδότης στη ζωή μου. Γενικά μιλάω, για το κουτσομπολιό, την υποκρισία, όλα αυτά που είναι παντού γύρω μας. Στην προσωπική μου ζωή δεν έχει χαλάσει κάτι εξαιτίας τρίτου προσώπου. Μπορεί όμως και να έχει γίνει χωρίς να το ξέρω».
«Τα πόδια μου τα έχω για να πατάω γερά και να κάνω μικρά βήματα στην καριέρα μου, όχι για να τα ανοίγω».



Μέσα σε έξι χρόνια ένα 19χρονο κορίτσι έχει μεταμορφωθεί σε μια εκθαμβωτική γυναίκα, νυν TV persona, και τραγουδίστρια. Κι όλα αυτά επειδή η Κατερίνα Στικούδη ξέρει πολύ καλά πώς να χρησιμοποιεί τα πόδια της.

19/1/11

Τρεις θέσεις στο Γεν. Νοσοκομείο Πύργου

Το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου "Ανδρέας Παπανδρέου" θα προσλάβει τρία άτομα για την κάλυψη των αναγκών του.

Οι θέσεις αφορούν τις εξής ειδικότητες:
-Μία θέση ΠΕ Διοικητικού Λογιστικού
-Μία θέση ΔΕ Υδραυλικού
-Μία θέση ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια, και υποβάλλονται μέχρι και 22 Ιανουαρίου 2011.
Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26210 82750

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Σύνθημα πανευρωπαϊκής επίθεσης εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες έδινε το συντηρητικό, ευρύτατης κυκλοφορίας οικονομικοπολιτικό περιοδικό «Εκόνομιστ» ήδη από το εξώφυλλο του προηγούμενου τεύχους του: «Η μάχη που βρίσκεται μπροστά μας - Αντιμετωπίζοντας τα συνδικάτα του δημόσιου τομέα» ήταν οι χαρακτηριστικοί τίτλοι του εξωφύλλου του. Θέμα του δεν ήταν φυσικά ο δημόσιος τομέας της Ελλάδας, αλλά εκείνος των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας, του Καναδά, όλης της Ευρώπης...

Ενα μανιφέστο κήρυξης πολέμου εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων εκ μέρους των κυβερνήσεων όλων των πλούσιων χωρών της Δύσης, το οποίο φωτίζει με διαφορετικό τρόπο την εν εξελίξει επίθεση της κυβέρνησης Παπανδρέου εναντίον των Ελλήνων εργαζομένων στον στενό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εντάσσοντάς τη σε ένα πανευρωπαϊκό παγκόσμιο πλαίσιο των χωρών του ανεπτυγμένου καπιταλισμού.

Το μανιφέστο αυτό αποδεικνύει μάλιστα με έμμεσο τρόπο ότι όλες οι κατηγορίες εναντίον των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων που ενορχηστρώνει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης, βάσιμες και αβάσιμες, χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για να επιτευχθούν άλλοι στόχοι, εντελώς άσχετοι με την απόδοση και την παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα.
Ο «Εκόνομιστ» είναι ωμός στο γιατί πρέπει να χτυπηθούν ανελέητα οι δημόσιοι υπάλληλοι: «Σε πολλές πλούσιες χώρες οι μισθοί είναι κατά μέσο όρο υψηλότεροι στον κρατικό τομέα, οι συντάξεις είναι πάρα πολύ καλύτερες και οι θέσεις εργασίας είναι μακράν πιο σίγουρες» γράφει στο κύριο άρθρο του το περιοδικό. «Τα συνδικάτα έχουν συρρικνώσει τη διαφοροποίηση των μισθών στον δημόσιο τομέα. Εχουν αποσπάσει εξαιρετικά επιδόματα για τα μέλη τους. Εχουν προστατεύσει από την απόλυση υποαποδίδοντες εργάτες» προσθέτει στην ανάλυσή του.
Σε απλά ελληνικά όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να χτυπηθούν, γιατί είναι ο τελευταίος τομέας όπου γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των εργαζομένων! Οι δημόσιοι υπάλληλοι «χαλάνε την πιάτσα» κατά τη λαϊκή έκφραση.

Στον ιδιωτικό τομέα «οι απολύσεις εργαζομένων είναι συνηθισμένο γεγονός» αλλά «ο δημόσιος τομέας, αντιθέτως, αποτελεί λιμάνι ασφάλειας και σταθερότητας, πολύς κόσμος έχει δουλειά για ολόκληρη τη ζωή του» σημειώνει με φρίκη το βρετανικό περιοδικό.

ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK


 
Είχα και εξακολουθώ να έχω τις διαφωνίες μου με τον Χρονόπουλο, αλλά δεν χρησιμοποιούσα τις φράσεις που βάζεις στο στόμα μου γιατί προσέχω αυτά που λέω. Την κριτική που έκανα εξακολουθώ να την κάνω για κάθε πράξη που έχω διαφορετική γνώμη.
Η...
νόμιμη προσέλευσή μου στην ορκωμοσία, ήταν η αυτονόητη πράξη που δεν έκαναν εκείνοι που "δηλώνουν" πως τα πράττουν όλα νόμιμα.
Είναι κρίμα που δεν μπόρεσαν κάποιοι μορφωμένοι να διαβάσουν τις σαφείς φράσεις του νόμου περί ορκωμοσίας και ΔΩΡΙΣΑΝ στον Πανταζή έξι έδρες περισσότερες από όσες πήρε στις εκλογές.Σπύρο ψάξε αλλού για ευθύνες, διότι τώρα είναι φανερά τα λάθη εκείνων που άφησαν ανεξέλεγκτη την κατάσταση. Τα ίδια λάθη τακτικής έκαναν πάντα.

18/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Εχω έγκυρες πληροφορίες ότι το Υπουργείο εσωτερικών δεν αναγνωρίζει την απόφαση του πρωτοδικείου Πατρών με την οποία αναστέλεται προσωρινά η αργία του Χρονόπουλου.Δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.Αρμόδιο είναι μόνο το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και αποφάνθηκε πρόσφατα. Επομένως η αργία παραμένει. Για αυτό το θέμα αναμένεται αυτές τις ημέρες επίσημηη ανακοίνωση από το Υπουργείο Εσωτερικών.
 
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΖΑΧΑΡΩ... στις 11:05 μμ

ο Σωκράτης δεν έμαθε ποτέ ότι ο Πλάτωνας του πήδαγε τη γυναίκα!

Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.

                Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της "τριπλής διύλισης".

                - Τριπλή διύλιση; ρώτησε με απορία.

                - Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;

                - Ε... όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και...

                - Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο, αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό;

                - Καλό; Όχι, το αντίθετο μάλλον...

                - 'Αρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.

                Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.

                - Παρόλα αυτά συνέχισε ο Σωκράτης μπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι;

                - Όχι δεν νομίζω...

                - Αρα, λοιπόν, αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω;

                Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα...

                Το παραπάνω περιστατικό δείχνει γιατί ο Σωκράτης ήταν τόσο...
σπουδαίος φιλόσοφος και έχαιρε τόσο μεγάλης εκτίμησης.

                Το παραπάνω περιστατικό εξηγεί επίσης το λόγο που ο Σωκράτης δεν έμαθε ποτέ ότι ο Πλάτωνας του πήδαγε τη γυναίκα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

17/1/11

ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ Ι.Χ. ΣΤΟ ΛΕΠΡΕΟ.

Βουτιά σε ένα λιοστάσι λόγω ολισθηρότητας του δρόμου έκανε πριν λίγη ώρα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Λεπρεο.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. Από την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ότι είχαν χυθεί λάδια στον δρόμο του Λεπρέου κάποιοι είχαν ρίξει χώμα και χαλίκια για να αποφευχθούν ατυχήματα. Το κακό δεν άργησε να γίνει και σήμερα ένας οδηγός χωρίς να το θέλει βρέθηκε μέσα στις ...ελιές.

ΧΑΜΗΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ...ΚΡΙΣΗΣ

Στα επίπεδα του 2005 επέστρεψε η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας πέρυσι, ύστερα από δύο χρόνια συνεχούς πτώσης λόγω της οικονομικής κρίσης. Το θετικό στοιχείο είναι ότι ο ρυθμός υποχώρησης το 2010 ήταν σημαντικά μικρότερος σε σχέση με το 2009, όπως επίσης ότι σαφή σημάδια ανάκαμψης προκύπτουν από την κατανάλωση ρεύματος των μεγάλων βιομηχανιών. Αντίθετα, νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις εξακολουθούν να περιορίζουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ "ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ" ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Τα ειδικά για ανθυποβρυχιακό πόλεμο ελικόπτερα (S-70 B-6 Aegean Hawk ) του Π.Ν.  εντόπισαν και κυνήγησαν επί ώρες ένα τουρκικό υποβρύχιο την Πέμπτη το πρωί βόρειοδυτικά της Κέας, 8,5 μίλια από την νήσο Μαντιλού και 11,5 μίλια νότια της Καρύστου.
 Μάλιστα το "εγκλωβισμένο" υποβρύχιο προσπαθώντας να διαφύγει κινδύνεψε με προσκρούση λόγω κινήσεων πανικού. Κάνωντας ο κυβερνήτης του ελιγμούς, χωρίς να ξεφεύγει απο τα...4 ελικόπτερα που το είχαν εγκλωβίσει και στοχεύσει με τορπίλες, ...έχασε ακόμα και τον προσανατολισμό του και κινήθηκε βόρεια αντί να πάει  ανατολικά. 

Η κίνηση του υποβρυχίου και η εκτίμηση ότι έχει πανικοβληθεί και μπορεί να υπάρξει ατύχημα, φαίνεται ότι οδήγησαν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου σε μία απόφαση ότι έπρεπε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να υπάρξει αποκλιμάκωση, έτσι δόθηκε η εντολή στο δεύτερο ζευγάρι των S-70 B-6 Aegean Hawk που έφθάσε ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ στην περιοχή, να δημιουργήσει με τα σόναρ, ένα είδος «διαδρόμου» με τον οποίο θα καθοδηγούσε το τουρκικό υποβρύχιο να εξέλθει με ασφάλεια από την θανάσιμη παγίδα στην οποία έχει πέσει.

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η κοινοπραξία ''Μορέας'' προχωρά σε αύξηση των διοδίων, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και Λεύκτρο - Σπάρτης, στους σταθμούς Σπαθοβουνίου, Νεστάνης και Γέφυρας Μάναρη (Ασέας).
Σύμφωνα με το νέο τιμοκατάλογο, τα δίκυκλα και τρίκυκλα θα πληρώνουν 1,70  (από 1,60 ) στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 1,60  (από 1,50) στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 1,30  (από 1,20 ) στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τα οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. θα πληρώνουν 2,40  (από 2,30 ) στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 2,30  (από 2,20) στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 1,90  (από 1,80 ) στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. θα πληρώνουν 6,20  (από 5,90) στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 5,90  (από 5,60) στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 4,80  (από 4,50 ) στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. θα πληρώνουν 8,70 (από 8,20 ) στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 8,20 (από 7,80) στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 6,70 (από 6,30 ) στο σταθμό διοδίων της Ασέας.
Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών e-PASS.
Η ακριβής ημερομηνία έναρξης ισχύος των αυξήσεων στις τιμές των διοδίων θα γνωστοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου με νεότερη ανακοίνωση της κοινοπραξίας ''Μορέας''.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ - ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ


ΜΕΣΩ FACEBOOK
 
"ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΩΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΛΑ...ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ Τ...ΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ... "

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ
 
 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
 
Φώτης Δημήτρουλας
 
Αγαπητέ Μάκη,

1. Η στάση μου ήταν η νομίμως ενδεδειγμένη, από την ορθή ανάγνωση του νόμου, της εγκυκλίου 41 (Ραγκούσης) και των αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας που παραπέμπει η 41 εγκύκλιος. Εκείνοι που δεν ορκίστηκαν, διάβασαν το νόμο...
2. Δεν πούλησα καμία παράταξη γιατί δεν υπήρξε τέτοια. Φτιάξαμε ένα ψηφοδέλτιο με συνεργασία προσώπων και τάσεων, για πέντε εβδομάδες και με διαφορετικές απόψεις οι οποίες πολλές φορές στις λίγες εβδομάδες συγκρούσθηκαν για την προεκλογική τακτική. Άλλη τακτική συμφωνούσαμε κι άλλη "φύτρωνε" μερικά πρωινά. Μεσολάβησε μάλιστα και ένα δεκαήμερο κατά το οποίο είχα αποστασιοποιηθεί εντελώς από την προεκλογική περίοδο με αφορμή ένα δημοσίευμα της υποτιθέμενης Παράταξης που έδινε πόντους στους αντιπάλους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκομαι σχεδόν σε ένα εχθρικό ψηφοδέλτιο κι έχω πολλά στοιχεία επ αυτού.
3. Στο αντίπαλο στρατόπεδο πέρασαν χωρίς να το καταλάβουν, εκείνοι που δεν ορκίστηκαν και μάλιστα δώρισαν έξη έδρες στον Χρονόπουλο (πήρε 16 στις εκλογές και τώρα έχει 22).
4.Είχα εκδηλώσει δημοσίως και πολλές φορές την αντίθεσή μου με την Δημοτική Αρχή της Ζαχάρως, αλλά και τις διαφωνίες μου με την τακτική της αντιπολίτευσης στο Δήμο. Αυτή η λάθος τακτική, έκανε "Αυτοκράτορα" τον Χρονόπουλο και η ίδια τακτική συνεχίστηκε με την απαράδεκτη και μη νόμιμη αποχή από την ορκωμοσία.
5. Κανένας δεν ζήτησε τη γνώμη μου αν πρέπει να απέχει από την ορκωμοσία και φυσικά δεν είχα καμία υποχρέωση να ρωτήσω κανέναν από εκείνους που δεν με ρώτησαν.
6. Υπάρχουν πολλοί που κατακρίνουν το κράτος της Ζαχάρως αλλά ονειρεύονται ένα κράτος χειρότερο. Ο Χρονόπουλος εξαπέλυσε μεν απειλές δημοσίως, αλλά δεν έριξε ποτέ χαστούκι σε δημοτική συνεδρίαση και κυρίως ύπουλο και πισώπλατο.
7. Κανένας δεν αθωώνεται για πράξεις βίας και μάλιστα ύπουλες. Εκείνος που έριξε το ύπουλο χαστούκι και δυο "μορφωμένες" γυναίκες που τον χειροκρότησαν, πριν από λίγο καιρό ωρύονταν επειδή κάποιοι τους είχαν πετάξει αυγά ... με αυτές τις πράξεις αθώωσαν εκείνους που τους είχαν κάνει λιγότερα από αυτά που έπραξαν οι ίδιοι. Έχω λοιπόν το δικαίωμα να υποψιάζομαι πως το κράτος της Ζαχάρως έχει και άλλη όχθη που είναι ίδια.
 
6. Υπάρχουν πολλοί που κατακρίνουν το κράτος της Ζαχάρως αλλά ονειρεύονται ένα κράτος χειρότερο. Ο Χρονόπουλος εξαπέλυσε μεν απειλές δημοσίως, αλλά δεν έριξε ποτέ χαστούκι σε δημοτική συνεδρίαση και κυρίως ύπουλο και πισώπλατο.
7. Κανένας δεν αθωώνεται για πράξεις βίας και μάλιστα ύπουλες. Εκείνος που έριξε το ύπουλο χαστούκι και δυο "μορφωμένες" γυναίκες που τον χειροκρότησαν, πριν από λίγο καιρό ωρύονταν επειδή κάποιοι τους είχαν πετάξει αυγά ... με αυτές τις πράξεις αθώωσαν εκείνους που τους είχαν κάνει λιγότερα από αυτά που έπραξαν οι ίδιοι. Έχω λοιπόν το δικαίωμα να υποψιάζομαι πως το κράτος της Ζαχάρως έχει και άλλη όχθη που είναι ίδια.
"κατοκέφαλα" παρότι επιστήμονες και παρά το ότι δηλώνουν πιστοί στη νομιμότητα.
5Κανένας δεν ζήτησε τη γνώμη μου αν πρέπει να απέχει από την ορκωμοσία και φυσικά δεν είχα καμία υποχρέωση να ρωτήσω κανέναν από εκείνους που δεν με ρώτησαν.
Related Posts with Thumbnails