ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/6/19

Φαρμάκης: «Το πρώτο βήμα…»

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας (α’ και β’ γύρος) των επαναληπτικών εκλογών, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης δήλωσε τα εξής: «Αισθάνομαι υποχρεωμένος να επαναλάβω ότι οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας υπέγραψαν την αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, γεγονός που αποτελεί τιμή για εμένα και τους συνεργάτες μου, αλλά και μεγάλη ευθύνη, την οποία είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε.
Καμία νίκη και καμία επιτυχία δεν ανήκει μόνο σε έναν άνθρωποι ή σε λίγους. Γι’ αυτό και η νίκη μας ανήκει στο σύνολο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και αυτό το σύνολο θα υπηρετήσουμε με συνέπεια, σεμνότητα, διάθεση συνεργασίας, αλλά και αποφασιστικότητα.
Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού μας, στους συνεργάτες και στους εθελοντές. Και να υπογραμμίσω ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν τους πρωτεργάτες της νέας εποχής.
Επίσης, οφείλω να υπενθυμίσω ότι η αξία του νικημένου δίνει αξία στον νικητή. Γι’ αυτό και θέλω να συγχαρώ, τόσο τον κ. Απόστολο Κατσιφάρα και τον συνδυασμό του, όσο και το σύνολο των επικεφαλής και στελεχών των άλλων παρατάξεων για το δημοκρατικό ήθος του προεκλογικού αγώνα.
Η νέα εποχή που θα ανοίξουμε, χωράει τους πάντες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Θα είναι μία εποχή σκληρού αγώνα για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να αναδείξει η Δυτική Ελλάδα τη δυναμική της.
Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχουν μόνο συνεργάτες και συνοδοιπόροι, όλοι ταγμένοι στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας.
Επαναλαμβάνω: Τρεις νομοί, μία γροθιά! 700.000 άνθρωποι, μία καρδιά!
Το πρώτο βήμα έγινε. Μένουν πολλά ακόμα…»
 
  •  
  •  
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails