ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/7/11

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝOΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.????

Σύμφωνα με φήμες, εξελίσσεται ένα σχέδιο όπου θα έχουμε κάποιες αλλαγές στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα.  Για να μπορέσουν κάποιες τράπεζες να αντέξουν τους κραδασμούς της ύφεσης αλλά και να μπορούν να είναι ανταγωνιστικές και βιώσιμες θα προχωρήσουν (κάποιες από αυτές) σε ενοποίηση. Ένα τέτοιο σχήμα είναι και η πιθανή ένωση Εθνικής και Eurobank. Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχουν απολύσεις υπαλλήλων γιατί μια τέτοια κινήση το πρώτο που αποφέρει είναι πλεονάζων προσωπικό και κλείσιμο μερικών καταστημάτων.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΑΑΡΩ.

Σάββατο, 9 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. -
10 Ιουλίου στις 12:00 π.μ.
 
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ
Λίγα λόγια....
Μέσα σε ένα περιβάλλον όπου συνυπάρχουν πρόσωπα της μυθολογίας, ήρωες των τραγουδιών και φιγούρες της νεότερης ιστορίας, μορφές που ισχύουν αλλά ταυτόχρονα ακυρώνονται, ο Μπόστ περιγράφει την περιπέτεια ενός ολόκληρου έθνους, του ελληνικού. Με όχημα την ίδια τη γλώσσα, διακωμωδεί, σατιρίζει, παρωδεί, αποδομεί όλη τη νεοελληνική ημιτέλεια. Μας γνωρίζει μια Μήδεια που σφάζει τα παιδιά της μέσα σε μια σύγχρονη Ελλάδα που δε διστάζει κάθε τόσο, με ευκολία να μιμείται την ευριπίδεια ηρωίδα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοπροοδων Ζαχάρως.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο Δήμος Ζαχάρως καλεί όλους τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες να καταθέσουν προτάσεις για να ρυθμιστεί - οριστικοποιηθεί το κυκλοφοριακό ζήτημα για το κέντρο της πόλης μας. Μετά από την αρχιτεκτονική και συγκοινωνιακή μελέτη της ομάδας του κ. Σπηλιωτάκου Ιάσωνα η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου με την 12/2011 απόφαση της κατέθεσε σχέδιο για την κυκλοφορία εντός του κέντρου. Ο Δημαρχεύων και πρόεδρος της πιο πάνω επιτροπής ανάρτησε ανακοίνωση και δημοσίευσε ανάλογη ανακοίνωση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης προσβλέποντας σε θετική ανταπόκριση. Είναι αναμενόμενο ότι περιμένει τους φορείς σε μια δημιουργική συζήτηση για να βελτιωθεί η κατάσταση στην πόλη μας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους εγγράφως μέχρι την Τρίτη 12 Ιουλίου.

30/6/11

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ.....ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!

Ο Πρόεδρος αρχισε να "εκτροχιάζεται" με τις νυχτερινές του εξόδους αν και αδεσμετος μέχρι τώρα δεν μας είχε συνηθίσει σε "ακραίες καταστάσεις"..........κλπ
Έγιναν αντυληπτά τα νυχτοπερπατήματά του και μάλιστα κυκλοφορεί στα γύρω-γύρω πονηρά νυχτερινά μονοπάτια χωρίς κάλυψη.......
Κύριε πρόεδρε εσύ αλλιώς μας τα έλεγες και αλλίως μας τα ......κάνεις. OXI MONO ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ ...ΗΘΙΚΗ.!!!!!!!!!!!!!!!

Γράψτο αμαρτωλέ όπως στο έστειλα.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΜΕΣΩ email...., για ποιόν πρόεδρο λές.......????

Ο ΑΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Τελικά ανακοινώθηκε στον τοπικό τύπο η ανάληψη καθηκόντων προπονητή, από τον Αρη Ρουμελιώτη, στον ΠΑΟΚ . Ο παλαιός ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ πηγαίνει για πρώτη φορά στον ΚΑΚΟΒΑΤΟ και θέτει υψηλούς αγωνιστικούς  στόχους για τον ίδιον αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του. Η ποδοσφαιρική, προπονητική του κατάρτιση η και μεθοδικότητα του  λειτουργούν σαν πόλος έλξης ποδοσφαιριστών που θέλουν να αγωνισθούν υπό τις οδηγίες του. Άκουσα ότι 6 με 7 ποδοσφαιριστές έκαναν τηλεφωνική κρούση στο σωματείο του Κακοβάτου και η διοίκηση αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το προγραμματισμό για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο προπονητής έθεσε τους στόχους με βασικό άξονα την ομαδικότητα, πειθαρχία αλλά και την σκληρή προπόνηση που θα πρέπει να κάνουν όσοι θέλουν να είναι στην βασική ενδεκάδα.
Θα επανέλθουμε γιατί όπως βλέπουμε η σοβαρή και ακούραστη δουλειά των ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ είναι υπό την προσοχή μας και πρέπει να τους συγχαρούμε που παρότι υπάρχουν αντίξοες οικονομικές συνθήκες δίνουν μάχη για να κρατήσουν ζωντανό το όραμα του αθλητισμού και μαζί τους από ότι βλέπουμε ακολουθούν πολλά παιδιά που έχουν διάθεση και πάνω από όλα αθλητικό πνεύμα. Τουλάχιστον φέτος θα εξασφαλίσουμε ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα στην περιοχή μας.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.........


 
 
ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ..........ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

KALLIKRATHS "Να σου απαντήσω και εγώ κ.Χρονόπουλε..."


Διάβασα σήμερα στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΗ" την απάντηση του Πανταζή Χρονόπουλου για το εξώδικο των κατοίκων:
"Παρόλο που έχει περάσει τόσο καιρός από τις εκλογές,ο κ.Αλεξανδρόπουλος και οι 14 κάτοικοι που έστειλαν το εξώδικο,δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι Δήμαρχος της Ζαχάρως εξελέγη ο Πανταζής Χρονόπουλος με συντρπτικη πλειοψηφία.Ο λαός με εξέλεξε και ο λαός είναι ο κριτής που μου έδωσε αυτή την συντριπτική πλειοψηφία."
Να σου απαντήσω και εγώ κ.Χρονόπουλε:
Δεν αμφισβητεί κανένας ότι ο λαός σε εξέλεξε με συντριπτική πλειοψηφία Δήμαρχο της Ζαχάρως με έναν όρο όμως.Οτι ο Αρειος Πάγος θα σε βγάλει καθαρό και αθώο,οπότε μπορείς να διοικήσεις τον Δήμο άσπιλος και αμόλυντος.Εξάλλου.αυτό δεν τους έλεγες προεκλογικά?Οτι ο Αρειος Πάγος θα σε αθωώσει?Σε πίστεψαν και για αυτό σου έδωααν τη συντριπτική πλειοψηφία.
Ελα όμως που γελάστηκαν.Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας,ο Αρειος Πάγος,επιβεβαίωσε την ενοχή σου και κρίνεσαι ανίκανος πλέον να είσαι Δήμαρχος.
Ο όρος που σου έθεσε ο λαός,ότι πρέπει να αθωωθείς για να είσαι Δήμαρχος,δεν εκπληρώθηκε.
Μετά από αυτή την καταδίκη από τον Αρειο Πάγο,αντί να ζητήσεις μια μεγαλοπρεπέστατη συγγνώμη από τον λαό που σε εμπιστεύθηκε και σου έδωσε αυτή την συντριπτική πλειοψηφία,να βάλεις το κεφάλι κάτω από ντροπή και να αποσυρθείς αθόρυβα,βγαίνεις και από πάνω και παρεμποδίζεις την λειτουργία του Δήμου?

Read more: αμαρτωλό: Εξώδικο για την οριστική παύση Χρονόπουλου http://amartolo.blogspot.com/2011/06/blog-post_26.html#ixzz1QkVJ20di

28/6/11

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ....????


 
Στο video αυτό θα δείτε πώς ακριβώς έπιασε το...στοίχημα.
Δείτε στο 2.00 λεπτό του video την κίνηση και την ...εκτέλεση του σχεδίου.!!!!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ. ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Μάθαμε ότι σε κλίμα έντονης συγκίνησης έγινε η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του ΠΑΟΚ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ μετά από 40 χρόνια παρουσίας του Γρηγόρη Κανέλλη στο τιμόνι της ομάδας.  Η παρουσία πολλών φίλων της ομάδας στην Γ.Σ. έδωσε ενθουσιασμό και δημιούργησε ένα καλό κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας τόσο στα παλιά όσο και νέα μέλη του Συμβουλίου.
Πρόεδρος ομόφωνα αναδείχθηκε ο Πέτρος Μπηλιώνης, παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και για πολλά χρόνια πρόεδρος σε Αθηανϊκό σωματείο της περιοχής Γαλατσίου. Πάντως από ότι μαθαίνω θα υπάρξει και "δυνατό" όνομα προπονητή που θα συμπληρώσει και θα ισχυροποιήσει το νέο σχεδιασμό της ομάδας. Επίσης έμαθα ότι νέα πρόσωπα θα συμπληρώσουν τις θέσεις του συμβουλίου και ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση για προσφορά προς τον σύλλογο. Υπάρχουν πολλά σχέδια στην ατζέντα της ομάδας και κάθε βράδυ τους βλέπω που συνεδριάζουν μέχρι αργά στα γραφεία του συλλόγου.
Για την ανάληψη των νέων καθηκόντων ευχόμαστε καλή πορεία στον σύλλογο καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο αν και ο καπετάνιος θα είναι κοντά συμπαραστάτης από την θέση του "επίτιμου".

26/6/11

Εξώδικο για την οριστική παύση Χρονόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011, 15:39

Την άμεση έκδοση της διαπιστωτικής πράξης οριστικής εκπτώσεως από το αξίωμα του δημάρχου Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, ζητούν από τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Αναστάσιο Αποστολόπουλο, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημοτική Αρχή», Κώστας Αλεξανδρόπουλος, και άλλοι 14 κάτοικοι του δήμου.

Σε διαφορετική περίπτωση τον προειδοποιούν ότι «θα ενεργήσουν τα νόμιμα».
Σε εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία που απέστειλαν στον γενικό γραμματέα της περιφέρειας, τον κατηγορούν ότι εσκεμμένα δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα στην έκδοση της σχετικής απόφασης οριστικής παύσης του Πανταζή Χρονόπουλου.

«Διάχυτη είναι η άποψη», αναφέρουν στο εξώδικο που απέστειλαν στον κ. Αποστολόπουλο «ότι προσπαθείτε κύριε Γενικέ να αναβάλετε την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτείας των ΟΤΑ. Καθότι τότε θα μπορείτε να δηλώνετε ότι παύσατε να έχετε αρμοδιότητα έκδοσης της διαπιστωτικής πράξης για την εν λόγω πειθαρχική παράβαση που έχει τελεσθεί πριν την ημερομηνία αυτή» .

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος και οι 14 συμπολίτες του, που υπογράφουν το εξώδικο, εκφράζουν την εντονότατη διαμαρτυρία τους, στον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, «για αυτήν την τακτική που ουδεμία σχέση έχει με τη νομιμότητα για την τήρηση της οποία επιλεγήκατε και τοποθετηθήκατε στην πλέον ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, ως ο καταλληλότερος».

Οι 15 πολίτες της Ζαχάρως επισημαίνουν ότι ο κ. Αποστολόπουλος δεν προέβη στην έκδοση της απόφασης οριστικής παύσης του Πανταζή Χρονόπουλου, όπως είχε υποχρέωση από την παρ.1 εδ.γ' του άρθρου 236 του Ν.3852/10.

Related Posts with Thumbnails