ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/7/11

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝOΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.????

Σύμφωνα με φήμες, εξελίσσεται ένα σχέδιο όπου θα έχουμε κάποιες αλλαγές στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα.  Για να μπορέσουν κάποιες τράπεζες να αντέξουν τους κραδασμούς της ύφεσης αλλά και να μπορούν να είναι ανταγωνιστικές και βιώσιμες θα προχωρήσουν (κάποιες από αυτές) σε ενοποίηση. Ένα τέτοιο σχήμα είναι και η πιθανή ένωση Εθνικής και Eurobank. Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχουν απολύσεις υπαλλήλων γιατί μια τέτοια κινήση το πρώτο που αποφέρει είναι πλεονάζων προσωπικό και κλείσιμο μερικών καταστημάτων.

1 σχόλιο:

  1. Δεν πάει άλλο!!! Η ασέβεια προς τους νόμους της πολιτείας έχει φθάσει στο απροχώρητο στο Δήμο Ζαχάρως με μια προκλητική ανοχή του ελεγκτή νομιμότητας.
    Εφόσον υπάρχουν αντιδήμαρχοι τον ορισμό των οποίων επικύρωσε ο ελεγκτής νομιμότητας και εφόσον ο Δήμαρχος ευρίσκεται σε αργία,ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου έπρεπε να είχε καλέσει δημοτικό συμβούλιο και να εκλέξουν έναν αντιδήμαρχο ο οποίος θα αναπλήρωνε τον εν αργία Δήμαρχο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 89 του Ν.3463/2006.
    Γιατί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν κάνει αυτό που λέει ο νόμος και ο ελεγκτής νομιμότητας γιατί δεν τον καλεί σε απολογία αυτόν και τον κ.Μπάμη για παράβαση καθήκοντος?
    Η διαπιστωτική πράξη τις 5/1/2011 με την οποία οριζόνταν ο κ.Μπάμης ως δημαρχεύων δημοτικός σύμβουλος δεν ισχύει εφόσον έχουν ορισθεί αντιδήμαρχοι και είναι νόμιμοι.
    Κύριε Χαραλαμπόπουλε υπερισχύει ο Νόμος και όχι η διαπιστωτική πράξη και μην την επικαλείσθε.Εξάλλου σας έχει έρθει και έγγραφο από την αποκεντρωμένη διοίκηση να πράξετε αυτά που ορίζει ο νόμος και εσείς το αγνοείτε προκλητικά.
    Εχετε ολη την ευθύνη εσείς κ.Χαραλαμπόπουλε για την μη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για εκλογή δημαρχεύοντος αντιδημάρχου και θα πρέπει να υπακούτε στο νόμο της πολιτείας και όχι στις υποδείξεις ενός απλού δημότη,εκπτωτου πρώην Δημάρχου.Εσείς θα επωμισθείτε την ευθύνη και όχι αυτός.Αυτός θα βγάλει την ουρά του έξω,ως συνήθως,όταν θα τιμωρηθείτε εσείς για παράβαση καθήκοντος.

    (Αμαρtολέ,το γράφω εδώ γιατί σου το έχω στείλει εδώ και δύο ημέρες με e-mail να το αναρτήσεις και εσύ φωνή βοώντος εν τη ερήμω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails