ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/4/11

Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ....

Δεν είναι πολλές μέρες που ο Πανταζής Χρονόπουλος επανέλαβε ακόμη μια φορά την άποψή του σε μερικούς φίλους του ότι "ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..." μάλιστα είπε αυτό που μερικοί δικοί του το έχουν ξαναπεί " ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ" και κούνησε με νόημα το χέρι του.....

Η ταινία συνεχίζεται.......

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/11, 8:34 μ.μ.

    perastika sas
    teleioses pantazi
    ante geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/11, 8:36 μ.μ.

    Θα εγγυηθει την ομαλη λειτουργια του Δημου; Αυτο ακριβως που κανει και τωρα; χαχαχαχα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ12/4/11, 8:55 μ.μ.

    Μας κοροιδεύεις Αμαρτολέ?
    Μπορεί ο αρχιερέας της ανωμαλίας να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία του Δήμου?
    Ποτέ επί Δημαρχίας Πανταζή δεν λειτούργησε ομαλά ο Δήμος και αυτό φαίνεται από τις τόσες μηνύσεις που έχουν υποβληθεί οι οποίες αλλες έχουν εκδικαστεί με καταδίκη και για άλλες αναμένεται η εκδίκαση με αποκορύφωμα το κακούργημα για τα πρόστιμα των καντινών που στην περίπτωση αυτή ο Πανταζής την έχει πολύ άσχημα.
    Για ποια ομαλότητα λοιπόν μιλάει?
    Αν ήθελε την ομαλότητα θα υπάκουγε τον νόμο και τις αποφάσεις της πολιτείας που τον θέλουν σε αργία,θα καθόνταν στην γωνιά του και δεν θα έκανε όλα αυτά τα ευτράπελα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
    Το ότι θα διοικεί αυτός (και όχι θα διοικούμε) είναι το μόνο σίγουρο,αφού ΄περιβάλλεται από λακέδες,φερέφωνα και υποτελή άτομα,χωρίς το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας.Γιατί,έστω και ένας από αυτούς,αν είχε το παραμικρό ίχνος λεβεντιάς και αξιοπρέπειας θα όρθωνε το ανάστημα του και θα του έλεγε:
    -Σταμάτα ρε μαλάκα μέχρι εδώ.Δεν συμμετέχω στα καραγκιοζιλίκια σου.Αντε πηδήξου!
    Αλλά αυτό για να το πεί κανείς στον Πανταζή,θέλει πολλά κιλά..φρύδια και πάνω από όλα εξιοπρέπεια.Που να τα βρούν αυτά???
    Για αυτό θα διοικεί ο Πανταζής.Αλλά από πίσω όμως όχι στο Δημαρχείο.και αυτό είναι υποχρέωση της πραγματικής αντιπολίτευσης να το διαφυλάξει.
    Και γνωρίζετε όλοι ποιους θεωρώ πραγματική αντιπολίτευση.
    Το ότι θα διοικεί αυτός το είπε και στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ανάδειξη του προεδρείου.Συγκεκριμένα είπε:
    Είμαι για τέσσερα χρόνια Δήμαρχος και θα με κάνετε να είμαι και για άλλα πέντε χρόνια.Και έκπτωτος να γίνω πάλι εγώ θα είμαι Δήμαρχος.
    Αλλά αυτά που είπε ήταν μαγκιά και ..κλανιά.Γιατί αν ήταν μάγκες θα τα έγραφαν στα πρακτικά και δεν θα ήταν λόγια του αέρα.Ο λόγος του μάγκα είναι συμβόλαιο.Αλλά τολμούσαν να τα γράψουν στα πρακτικά?Ψευτόμαγκες του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/4/11, 9:04 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΡΔΟΛΟΓΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/11, 9:09 μ.μ.

    ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΕΓΓΟ?ΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/11, 9:41 μ.μ.

    ο λαός είναι ο μάγκας που ξέρει ποιος είναι ο καθένας καλά και έτσι ψηφίζει. και εκτιμά και σέβεται τον Πανταζή. όχι αυτοί που βρίζουν μέσω νετ και μάλιστα ανώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/4/11, 9:52 μ.μ.

    αυριο παντως τα σκουπιδια στη Ζαχαρω δεν θα μαζευτουν γιατι τα αποριματοφορα στεγνωσαν απο καυσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/4/11, 9:53 μ.μ.

    Όποιος δε σέβεται το νόμο και τις αποφάσεις της Περιφέρειας μόνο εγγυητής δε μπορεί να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/4/11, 10:06 μ.μ.

    files filoi

    eimai k ego dimotis tou kalikratikou dimou zaxaros den zo ekei logo tis ergasias mou ton teleutaio xrono sintoma tha epistrepso omos ston topo pou megalosa k exo apofasiei na meino ekei,den psifisa oyte ton aleksandropoulo oute to pantazi alla den antexo allo poia na ginomaste rezili me ayta pou kanoun kapoioi akoma kai simera, pao stin douleia mou kai me osous sizito gelane mazi mas.
    poso akoma tha taleporeite ton topo....den antexei allo....stamatiste.....
    tin ora pou i xora kleidonizete apo tin oikonomiki krisi ta skandala ton kratikon aksiomatouxon den ginete emeis ekei sti zaxaro na sinexizoume kofeyontas kai na psaxnoume pseftikes dikiologies etsi oste na dixazoume tin koinonia tou dimou mas gia ton an o pantazis exei dikio i o aleksandropoulos,idikaiosini exei deiksei to dromo gia to ti prepei na ginei o pantazis aartise kai tha plirosei den mporei na askisei ta kathikonta tou dimourxou ofeiloun na to antilifthoun oloi ayto kai na stamatisoun ta karagiozilikia ta opoia sinexizoun akoma kai simera,teleiosan oi epoxes pou leitourgousan oi kolitoi kai oi filoi,teleiosan ta pseutika ta logia kai to rousfeti arxise epitelous na mpenei i katastasi sto sosto dromo.o de aleksandropoulos akolouthei tin diki tou taktiki kai ek tou apotelesmatos dikaonete,ayto pou zitouse apo tin proti stigmi itan i nomimotita kai apo oti fenete tha ta kataferei kai kala tha kanei giti prepei na mpei ena telos se aytitin katastasi kai na proxorisoume mprosta, an theloume na exoume logo iparksis.

    gia ayto kano eklisi se olous sas na analavoun tis eythines tous kai na proxorisoun ton topo mprosta kai na stamatisei to ksekatiniasmaedo mesa....

    o noon noeito....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/4/11, 10:08 μ.μ.

    Καλικράτη μήπως ξέρεις εάν πρέπει πλέον να αναρτώνται όλες οι αποφάσεις του Δήμου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και εάν θα πρέπει να βιντεοσκοπούνται τα συμβούλια και να αναρτώνται στο site του Δήμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/4/11, 10:17 μ.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΛΟΥΣ;
    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΥΡΩΣΗ; ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ;
    ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ Κοι ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΜΑΓΚΑΣ ΦΙΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΔΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ12/4/11, 10:32 μ.μ.

    Πάντως στην Ζαχάρω,που όλα έχουν μια τιμή,η αγοραπωλησία είναι σύνηθες φαινόμενο.Και ο Πανταζής είναι καλός αγοραστής.Το είδαμε με την περίπτωση του Δημήτρουλα και του Αγραπιδά.Εστω και αν είναι έκπτωτος θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει και τον Αλεξανρόπουλο που αυτή την στιγμή είναι το μόνο δυναμικό εμπόδιο για τα σχέδια του.Ας προσέξει λοιπόν ο Αλεξάνδρόπουλος την συνοχή της ομάδας του.Οχι τόσο τους Ζαχαραίους που γνωρίζουν καλά τον Πανταζή αλλά τους Φιγαλιώτες,γιατί αν κτυπήσει ο Πανταζής εκεί θα κτυπήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/4/11, 10:41 μ.μ.

    Πέστα Καλλικράτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/4/11, 11:20 μ.μ.

    Καλλικράτη αλλά και οι δημότες θα πρέπει να ξέρουν ότι η Δημοτική ομάδα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ στην συνεδρίαση της Παρασκευής, απέδειξε ότι ΕΊΝΑΙ ενωμένη και δεν διαχωρίζεται σε Ζαχαραίους και Ζουρτσάνους.
    Να ξέρετε ότι οι σύμβουλοι από την Ζούρτσα είναι θιασώτες του νόμιμου και του σωστού, για το καλό του τόπου.
    Στην πρόταση μη συμμετοχής σε Συνεδρίαση που θα κριθεί άκυρη, ανταποκρίθηκαν χωρίς κανένα ενδειασμό.
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ
    Τ Α Ρ Α Μ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ12/4/11, 11:36 μ.μ.

    Δεν είπα εγώ ότι οι Ζουρτσάνοι θα ενδώσουν.Εγώ είπα ότι ο Πανταζής αν κτυπήσει,εκεί θα κτυπήσει,άσχετα αν φάει τα μούτρα του.Και ότι θα φάει τα μούτρα του,είναι σίγουρο.Απλά να προσεχει η ομάδα του Αλεξανδρόπουλου γιατί ενδεχομένως να δεχθεί αυτές τις άτιμες και ύπουλες προσεγγίσεις.
    Να συνεχίσει να έχει αυτή την ατσάλινη συνοχή και όλα θα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/4/11, 11:51 μ.μ.

    ...Μα καλά, είστε σοβαροί; Θα σπαταλήσουμε το πολύτιμο πετρέλαιο, μέρες που περνάμε, σε...
    σκουπίδια; Πφφφ...
    Υπάρχουν πολύ σοβαρότερες ανάγκες του Δήμου.
    Ας πούμε η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ μας, με τη διακριτική και οικονομική τζιπουριά ΤΟΥ, να βολτάρει όποτε γουστάρει στην Αθήνα, ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ...
    (...ίσως κυνηγώντας τα κονέ του, μπας και καθυστερήσουν, τα κάγκελα που του αρμόζουν,
    και στενεύουν γύρω του...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/4/11, 1:41 π.μ.

    ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ-ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

    Ο ΑΓΡΑΠΗΔΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑΖΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ 'ΒΓΗΚΕ'. ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ

    Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΗΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/4/11, 1:45 π.μ.

    Ρεγγο ρεγγο ρεγγο ρεγγοοο
    εβγα τορα σωσε μαςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καρδαράς13/4/11, 1:46 π.μ.

    Προς τους ΔΥΟ υποστηρικτές του Αλεξανδρόπουλου και στον στενό του συγγενή:

    Τζάμπα μάγκες φίλοι μου. Γράφει ο πρώτος και μετά απαντάει ο ίδιος και μετά γράφει με λατινικούς χαρακτήρες και μετά γράφει ο ίδιος με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    Giannis κερνάει ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ πίνει.
    ΜΕ αυτές τις ψευτιές δεν θα έχετε ποτέ Δήμαρχο και με τέτοια κολπάκια δεν μπορείται να πάτε ούτε από τον Μπισχινόκαμπο έως τη γράνα.

    Όταν ο Αποστολόπουλος δεν κάνει τα χατίρια του Αλεξανδρόπουλου πέφτει βρίσιμο.
    Όταν βγάζει και καμιά απόφαση που έχει κάποια βάση, μερικοί χέζονται από τη χαρά τους λες και έπιασαν τον πάπα....
    Την κάνουν και κορνίζα (όπως η Λίζα).
    Και αμέσως αρχίζουν οι ηρωισμοί των συγγενών του Αλεξανδρόπουλου (δήθεν ψηφοφόρων που δεν τον είχαν ψηφίσει). Μέσα σε αυτούς είναι και ο Μήτσος ο Σολωμός, το στέλεχος της ΝΔ που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να του έταξαν τα ΠΑΣΟΚια και περιμένει στου κριαριού τα αρχ....
    Ακόμη δεν τον είδανε Γιάννη τον ε βάλανε.
    Ρε σεις αφήστε κανένα κάτουρο και για αύριο, ξέρετε πόσο καιρό θέλουμε ακόμη για τις εκλογές;
    Και να θυμάστε κάτι. Ο συγγενής σας δεν θα γίνει ποτέ τίποτα περισσότερο από εκείνο που είναι τώρα.

    Όσες φορές κι αν ακυρώσει ο Αποστολόπουλος τις συνεδριάσεις και όσες φορές κι αν προσπαθήσει να επιβάλει την παρανομία του με τις ορκωμοσίες, τόσο πιο πολύ θα καταλαβαίνει ο κόσμος πως έχει στηθεί ένας μηχανισμός του κράτους που κάνει άλλα από εκείνα που λένε οι νόμοι (που ψήφισαν τα αφεντικά τους).
    Κύριοι συγγενείς του Αλεξανδρόπουλου και κύριε Μήτσο Σολωμέ.
    Όσοι έχουν μάθει να κινούνται μόνο με τις πλάτες κομματικών υπαλλήλων, όπως του Αποστολόπουλου, είναι άξιοι της μοίρας τους.
    Αργά ή γρήγορα ο κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του και οι κύριοι σαν τον Αποστολόπουλο και τους πολιτικούς του προϊσταμένους πολύ γρήγορα στα έδρανα της αντιπολίτευσης ή στα σπίτια τους.

    Ένας πολίτης που δεν ψήφισε τον Πανταζή ή τον Αλεξανδρόπουλο αλλά είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ (επειδή νόμιζα πως υπήρχαν τα λεφτά που έλεγε ο γιωργάκης).
    Τώρα φούμο στον γιωργάκη, στον Αποστολόπουλο και ούτε συζήτηση να γίνεται και στον Αλεξανδρόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο άγιος ηλίας13/4/11, 2:32 π.μ.

    Καλύτερα εγγυητής ο Πανταζής παρά κάποιος από την οικογένεια Αλεξανδρόπουλου.
    Οι Ζαχαραίοι γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουν πολλά και δεν ξεχνούν.
    Εξ άλλου με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και τη βοήθεια όλης σχεδόν της ΝΔ, είδατε την ανταμοιβή της κοινωνίας στον υποψήφιο Δήμαρχο της οικογένειας Αλεξανδρόπουλου.
    Κουρασμένο και Ιδρωμένο και με το ζόρι 23%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΡΔΟΡΟΥΓΑ13/4/11, 2:46 π.μ.

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΙΑ

    Η Κοδρόρουγα χρειάζεται σχέδιο πόλεως. Υπάρχει κανένας Αρχιτέκτονας για να την κάνει Σκατόρουγα και να πάρει τα έργα το στέλεχος της ΝΔ που πρόδωσε το κόμμα του και να τα κάνει γης μαδιάμ;

    ΕΞΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα λαμόγια θα μας κάνουν όλους Πανταζικούς

    Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως τα αρχίδια δεν φυτρώνουν.
    Η ερώτηση είναι απλή.
    Πού τα βρήκαν τα αρχίδια μερικοί πρώην προσκυνητές του Πανταζή και υψώνουν σήμερα το ανάστημά τους στον σωτήρα τους, όπως έλεγαν οι ίδιοι σε κάθε γωνία της Ζαχάρως;
    Και η απάντηση είναι απλή.
    Νόμισαν πως με τις ευλογίες κάποιας εξουσίας, μπορούν να κηδεμονεύσουν έναν τόπο και να τον κάνουν μερίδια για καταπατητές.

    Με τέτοιο συρφετό, πως είναι δυνατόν να μην επαναστατούν ακόμη και οι αντίπαλοι του Πανταζή που έχουν μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

    Καλύτερα ο Πανταζής παρά οι υποκριτές που μέχρι χθες τον λάτρευαν και προσπαθούσαν να μας αποδείξουν πως είναι αναντικατάστατος, ενώ σήμερα θέλουν να κάτσουν στη θέση της λατρείας και της θρησκείας τους.

    ΕΞΩ και πάλι ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ13/4/11, 8:11 π.μ.

    Αυτοί,έστω και αργά,ξαναβρήκαν τα αρχίδια τους και ύψωσαν το ανάστημα τους στον "σωτήρα" τους.
    Εσύ όσο και να ψάχνεις δεν πρόκειται να τα βρείς ποτέ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορείς να βρείς κάτι που δεν είχες ποτέ.
    Το μόνο που σου απέμεινε,είναι γλώσσα για να γλείφεις "σωτήρες" και ωραία μάγουλα για να δέχεσαι τα χαστούκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/4/11, 8:50 π.μ.

    Συντονισμένη προσπάθεια βλέπω από 2-3 επώνυμους ? που βάζουν τα ίδια σχόλια σε όλα τα άρθρα, άραγε ύστατη ένδειξη πίστης στο καράβι που βουλιάζει, δείγμα πανικού ή μήπως κάτι άλλο ? Γράφω ανώνυμα επειδή μη έχοντας κάνει δήλωση νομιμοφροσύνης στον Πασά όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά φοβάμαι για τυχόν συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/4/11, 10:05 π.μ.

    re tsoutsekia tou pantazi parte to xampari paei pethane o pantazis teleiose.ksipnate re karagiozides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13/4/11, 11:02 π.μ.

    σιγά ρε φίλε με τις συνέπειες. όλο το ίδιο παραμύθι για να δικαιολογήσετε την ανωνυμία σας . τόσα χρόνια πόσες δήθεν δυνέπειες θα μπορούσαν να έχουν όσοι ήταν αντίθετοί του; παραμύθια. ο λαός ξέρει καλά ποιος είναι ο ειλικρινής και ποιος ο υποκριτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/4/11, 11:11 π.μ.

    Όσοι τις έζησαν στο πετσί τους ξέρουν, όσοι φωνάζουν δυνατά πίστη στον Πασά δε μπορούν να γνωρίζουν ή αν γνωρίζουν κωφεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails