ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

30/5/14

ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ......

Ο φίλος μας ο Τσίπρας τελικά μόνο πρωθυπουργός θέλει να γίνει και τα δίνει όλα στο λεγόμενο "κυβερνητικό σύστημα".
Μόνο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δεν είναι......!!!!!



Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.
Η οικονομική άνεση του Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νυν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!
Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα
Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.
Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη…Μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα.Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι.

Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρουν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!..
Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρει με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού!Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιία που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, υπεύθυνος του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..Μάλιστα ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αναφερθεί στο εν λόγο θέμα λέγοντας, ότι συγγενής του Αλέξη Τσίπρα τοποθετήθηκε αρχηγός του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της χούντας.

ΠΗΓΗ :  http://toaeriko.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6508.html

27/5/14

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ......και ΟΧΙ ΜΟΝΟ




Ευτυχώς που οι Νεοδημοκράτες επέλεξαν και Δεξιό και γκολτζή και από φέτος δεν θα χάνουμε στις Βρυξέλλες στα πρωταθλήματα των 5Χ5.



Όσο για την επιλογή της Σπυράκη από ότι λένε είχε δυνατό ρεύμα στο κόμμα από τότε που τους "έβριζε" μέσα από το MEGA.



Όσο για την πρωινή γυμναστική στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο από ότι μάθαμε θα την αναλάβουν οι Στρατηγοί της ΧΡΥΣΗΣ. Εν-δυο .....  εν-δυο ......!!!



Τα συνεργεία καθαριότητας θα τα αναλάβει η Κούνεβα...... (τουλάχιστον αυτή ξέρει τι θα πει μεροκάματο).




Για την Καϊλή μάλλον θα ετοιμάσουν Ευρωπαϊκό Δελτίο Ειδήσεων στις 8μμ , τι άλλο ξέρει να κάνει εκτός από π........ ??

ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ??

Ακόμα σε μερικά χωριά ψάχνουν να βρούνε τι πήγε στραβά.......  μαθαίνω οτι έχουν αρχίσει τις "κριτικές" κατόπιν εκλογής....!!!

Λοιπόν ακούστε τι έγινε. Ο Πανταζής, μάλλον, ήθελε να ξέρει τι παίζει στο αντίπαλο στρατόπεδο οπότε του αρκούσαν 2-3 "βαλτοί" για να κοιμήσουν και να αποπροσανατολίσουν το αντίπαλο στρατηγείο σε δύο τρια κρίσιμα χωριά.

Που έγινε το "παιχνίδι"???  Μέχρι τώρα είναι τσεκαρισμένο για Γιαννιτσοχώρι - Κακόβατο.  Μάλιστα ένας απο τους προταγωνιστες έχει εξαφανιστεί απο τα πέριξ και προφασίζεται ότι έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οταν έλεγε οτι το χωριό του (που ήταν και υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα) έχει καθαρίσει την υπόθεση ήταν όλο σουλάτσο.... τώρα που είναι ???

ο άλλος στο άλλο χωριό έλεγε οτι πάμε 20 ψήφους διαφορά, την καλύψαμε και το αποτέλεσμα ήταν περίπου 150 ψηφοδέλτια.......  



Related Posts with Thumbnails