ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

24/12/10

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ευχόμαστε σε όλους σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και καλά να περάσετε αυτές τις μέρες.

Όμως θα πρέπει να μην ξεχνάτε ότι όσοι μετακινήστε με αυτοκίνητα θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα στην οδήγηση και να μην καταναλώνετε ποσότητες αλκοόλ. Ήδη στις τοπικές εφημερίδες βλέπουμε καθημερινά και ιδίως σήμερα φοβερά τροχαία δυστυχήματα με απώλειες ανθρώπινων ζωών.
Πάνω από όλα προέχει η ανθρώπινη ζωή και για αυτό συμβουλεύουμε τα νέα παιδιά να προσέχουν όταν οδηγούν δίκυκλα και αυτοκίνητα.

ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2010

Η Πολεοδομία ετοιμάζει τον πρωτοχρονιάτικο μποναμά για μερικούς συμπολίτες μας. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες αφορά μεγάλα προστίματα που πρέπει να έχουν κοινοποιηθεί στους παραβάτες μέχρι 31/12/2010. Αυτοί είναι οι κάτοχοι των παραθαλάσσιων καντινών και καταστημάτων, που ήδη εκκρεμούν οι υποθέσεις αυτές εις βάρος τους απο το 2000 και μετά. Μέχρι τώρα ήταν σίγουροι ότι το θέμα έχει λήξει με τις διάφορες αιτήσεις θεραπείας και αναστολής που είχαν κάνει μέχρι τώρα, όμως το Δ.Ν.Τ. θέλει μετρητά και αφού τα μέχρι τώρα οικονομικά μέτρα δεν έχουν αποδώσει ....ξεθάψανε ότι παλιό πρόστιμο μπορεί να εισπραχθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

φιλε αμαρτωλε προεδρος ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ δεν υπαρχει κανενας. Για να εισαι ακριβης θα πρεπει να πεις προεδρος Δημοτικου Διαμερισματος. σιγουρα ενοεις το ανυπαντρο παιδι.... οσο για τον ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ρωτω τα βρηκε με τον φαμελο? θα τον αφησει ο ΒΛΑΧΟΣ που ειναι πρωτος?
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ την 23/12/2010



και ο Τσαφούλας είναι καλό παιδί. εδώ μιλάμε για διοίκηση των ζωών μας και του δήμου μας...
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ? την 23/12/2010



ΦΙΛΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΑΠΕΛΘΕΤΩ ΑΠ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ.ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ (ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΤΑΙ), ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ...?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ την 23/12/2010




ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ... ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ... . ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΠΙΠΙΛΗ(ελιες ΝΕΔΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ) - ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (Με τα παιδια απο τη ΦΙΓΑΛΕΙΑ)- ΧΑΡΗΣ - Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Κ ΠΡΩΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ανηψια (το λαπτοπ ομως ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ)- ο ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ - Ο ΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ - Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΦΥΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΚΑΛΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ? ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ 1-1-2011.... ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ... ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΦΙΛΩΝ....
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ. στις 10:09 πμ

23/12/10

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στέλνει το παρακάτω μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς:

«Τα φετινά Χριστούγεννα ας φέρουν σε όλους μας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία να ξεπεράσουμε την δύσκολη συγκυρία και να ατενίσουμε με περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μέλλον.
Ας φέρουν σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας χαρά, ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Αυτές τις ώρες, της θρησκευτικής κατάνυξης, της εσωτερικής γαλήνης και της οικογενειακής θαλπωρής ο νους μας ας τρέξει σ’ εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη και την υποστήριξη μας.
Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, μια φωτεινή αφετηρία μιας κοινωνίας περισσότερο δίκαιης και συνεκτικής, χωρίς αποκλεισμούς και ανισομέρειες.
Από βάθους καρδιάς εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγεία και Αγάπη»

ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

Ένας πρώην Πρόεδρος κοινότητας και ένας πρώην Γραμματέας κοινότητας θα είναι τα ΑΥΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που θα τους ανατεθούν αξιόλογα καθήκοντα στο ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Δήμου.

Το "αμαρτωλό" έχει μάθει τα πρώτα ονόματα και ελπίζουμε να κυκλοφορήσουν  σύντομα αποδεικνέιοντας για μία ακόμα φορά την εγκυρότητα των "νέων μας". Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, ότι γράφει το "αμαρτωλό" δεν είναι τυχαίο.
Απλά δεν θα πούμε ευθέως τα ονόματα αλλά όσοι γνωρίζουν θα καταλάβουν αμέσως απο τις περιγραφές μας για ποιούς πρόκειται.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΣΤΟΝ ΜΠΗΛΙΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 7042/14-12-2010 ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤ/ΧΟΣ. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ...... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΟΝ ..... Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ? στις 1:09 μμ



όχι, μη μου λέτε τέτοια πράγματα...χάσαμε το Σ.Μπιλιώνη;;; Πάει και το υπόδειγμα της τιμιότητας.. Μη μου πείτε μόνο ότι θα χάσουμε και τον διανοητή Τ. Λαμπρόπουλο γιατί θα πεθάνω!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ? στις 4:22 μμ



ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ.... ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.....
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ? στις 6:49 μμ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

1.Δεν είπε κανείς ότι εκανε αυτά για τα οποία καταδικάστηκε ο Πάσσαρης.Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καταδικαστεί για παράνομες πράξεις.Οποιος παραβαίνει το νόμο λέγεται παρανομος.Και το να παραβαίνεις το καθήκον σου για το οποίο ορκίστηκες είναι παράβαση του νόμου,και επομένως είσαι παράνομος.Και οι καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων που έχει ο Πανταζής δεν είναι μόνο απλή κατηγορία αλλά ετυμηγορία η οποία προήλθε κατόπιν αδιάσειστων στοιχείων από την δικαστική εξουσία.

2.Για να σε διευκολύνω να καταλάβεις σου λέω ότι το δικαστήριο δεν θέτει κάποιον Δήμαρχο σε αργία αλλά ο περιφερειάρχης εφαρμόζοντας το άρθρο 146 του καποδίστρια.Το δικαστήριο απλά τον καταδίκασε για παράβαση καθήκοντος.Το άρθρ0 146 λέει ότι όταν ένας δήμαρχος έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος τότε εκπίπτει του αξιώματος του.Δηλαδή τον διωχνουν από Δήμαρχο με τις κλωτσιές.Επειδή όμως έχει δικαίωμα να προφύγει στον Αρειο Πάγο και μέχρι να γίνει το δικαστήριο τότε τον θέτουν σε κατάσταση αργίας.Και ο Περιφερειάρχης αυτό έκανε τον έθεσε σε αργία. Αν ο Αρειος Πάγος τον δικαιώσει (εδώ γελάμε) τότε θα ξαναγίνει Δήμαρχος,αν όμως δεχθεί την καταδικαστική απόφαση του εφετείου (πράγμα σίγουρο) τότε ο Πανταζής θα βλέπει το Δημαρχείο με το κυάλι.Σε τέσσερα χρόνια που θα γίνει ο Αρειος Πάγος θα δείξει.Μέχρι τότε αλάργα από το Δημαρχείο.Ασε που μέχρι τότε θα έχουν σκάσει και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση καθήκοντος.Ηδη είναι στο δρόμο για το δικαστήριο η παράνομη απόφαση για την παύση του Αβραμόπουλου και οχι μόνο για τον Πανταζή αλλά και για άλλους 10 δημοτικούς συμβούλους.Είναι σίγουρη η καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντοντος τόσο για τον Πανταζή όσο και για τους άλλους 10 Δημοτικούς συνμβούλους.Και ο νόμος καλλικράτη ορίζει ότι αν υπάρχει καταδικαστική απόφαση για απλή παράβαση καθήκοντος τότε εκπίπτουν η αν προσφύγουν στον Αρειο Πάγο τίθενται σε αργία.Κταλαβαίνεις τι έχει να γίνει?Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι..
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ την 22/12/2010

22/12/10

ΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ?

Μεγάλες εκπλήξεις μας περιμένουν για το ποιοί θα γίνουν αντιδήμαρχοι στην Ζαχάρω Φιγαλεία.

Πολλά ονόματα ακούγονται αλλά ο Δήμαρχος δεν παρασείρεται απο το αριθμό ψήφων αλλά έχει μετρήσει πολύ καλά την βαρύτητα κάθε στελέχους του. Έτσι θα ακούσετε πολλά ονόματα που δεν έχουν ξανακουστεί και σήμερα κανείς δεν τους υπολογίζει......

Σύντομα θα έχω κάποια ονόματα.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Και επειδή θέλει αυτόν το 57% του λαού της Ζαχάρως,ο οποίος παραπλανήθηκε γιατί δεν του είπαν την αλήθεια,πρέπει να καταργηθούν οι νόμοι του κράτους? Αν το 57% του λαού της Ζαχάρως ήθελε για Δήμαρχο τον Πάσσαρη,που είναι καταδικασμένος με πολλές καταδικαστικές αποφάσεις για ληστείες και ανθρωποκτονίες,θα έπρεπε να βγάλουν τον Πάσσαρη από την φυλακή και να αναλάβει Δήμαρχος Ζαχάρως? Επειδή το 57% του κόσμου της Ζαχάρως θέλει τον Πανταζή πρέπει να σταματήσει κάθε κουβέντα? Ισα-ίσα τώρα θα πρέπει να αρχίσουν οι μεγάλες κουβέντες και οι μεγάλοι προβληματισμοι. Να προβληματισθεί πάνω από όλα αυτός ο κόσμος της Ζαχάρως και να πεί:-Τι συμβαίνει?Αυτός ο άνθρωπος είναι φορτωμένος με δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις,οι περισσότερες τελεσίδικες,είναι υπόδικος σε βαθμό καουργήματος για απιστία προς το δημόσιο,βαρειά κατηγορία που ισοδυναμεί με ειρκτή (φυλακή),του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα,κατηγορείται συνεχώς για απάτες και λαμογιές,το πανελλήνιο από την Κρήτη μέχρι τον Εβρο τον έχει συνδυάσει με το συνώνυμο της απάτης και της ρεμούλας και εγώ κάθομαι και τον ψηφίζω? Αυτό τον προβληματισμό τον έχει κάνει ποτέ αυτός ο κόσμος της Ζαχάρως που επικαλείσαι? Σίγουρα όχι και ξέρεις γιατί?Γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.Πάνω από όλα βάζει το μικροσυμφέρον.Το βόλεμα,την μικρή εξυπηρέτηση,τον ενδιαφέρει το σήμερα και όχι το μέλλον των παιδιών του και του Δήμου του.Για αυτό δεν προβληματίζεται και ψηφίζει αγόγγυστα τον Πανταζή. Ομως πρέπει να γνωρίζεις ότι στην Ευρώπη εκτός του Βατικανό και του Μονακό δεν θα επιτραπούν να γίνουν άλλα κρατίδια έν κράτει.Και πόσο μάλλον στην Ελλάδα.Πάνω από όλα οι νόμοι του Ελληνικού κράτους.Και αυτό θα πρέπει να το μάθει πρώτα από όλους ο Πανταζής και μετά ο κόσμος το 57% που τον ακολυθεί.Αφού δεν μπορούν να βάλουν το μυαλό τους και να σκεφτούν ποιο είναι το λογικό τότε το λογικό θα τους επιβληθεί.Οπως επιβλήθηκε να μην έχουν Δήμαρχο αυτόν που επέλεξαν γιατί έτσι ορίζουν οι νόμοι του κράτους και η λογική.Και για να σε βοηθήσω βάλε καλά στο μυαλό σου αυτό που θα σου πω:Ο Πανταζής όχι μόνο δεν πρόκειται να δεί τον θώκο του Δημάρχου αυτή την περίοδο αλλά την επόμενη περίοδο δεν θα μπορεί να βάλει ούτε υποψηφιότητα για τον απλούστατο λόγο ότι θα είναι φυλακή.Κατά τα άλλα ας τον θέλει και το 100% και οχι μόνο το 57%.Σημείωσε την ημερομηνία και την ώρα που στα γραφω.
Οσο για τον Αγραπιδά,το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΛΥΠΑΜΑΙ.Τίποτε άλλο.Αριβίστας μέχρι το κόκκαλο.Αυτός προφανώς θα ανήκει στο 65% του Πανταζή.Ετσι αποδεικνύεται.
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ την 21/12/2010

21/12/10

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Και για να τελειώνει αυτό το παραμύθι που λέει συνεχώς ο Πανταζής και οι φίλα προσκείμενοι προς αυτόν,ότι εξελέγη από τον λαό της Ζαχάρως και μόνο ο λαός της Ζαχάρως μπορεί να τον καθαιρέσει,θα τους πληροφορήσω τα εξής και να τα βάλουν καλά στο μυαλό τους:
1.Ο λαός της Ζαχάρως είναι ένα ελάχιστο μέρος ενός μεγάλου που λέγεται Ελληνικός λαός. 2.Κάθε εξουσία πηγάζει από τον Ελληνικό λαό και μόνο αυτόν εξυπηρετεί.
3.Την νομοθετική εξουσία την ασκεί η βουλή,δηλαδή ο Ελληνικός λαός μέσω των αντιπροσώπων του (βουλευτών) που ο ίδιος ο λαός εξέλεξε.
4.Επομένως ο Ελληνικός λαός,δημιούργησε ένα νόμο που λέει ότι όποιος Δήμαρχος καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία του Δήμου,εκπίπτει του αξιώματος του.Μέχρι να τελεσιδικίσει τίθεται σε κατάσταση αργίας.Οπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Πανταζή.Αρα σύσσωμος ο Ελληνικός λαός τον έθεσε σε κατάσταση αργίας και θα τον εκπέσει από το αξίωμα του σε περίπτωση που στην τελεσδικία παραμείνει η αρχική καταδίκη.Ο Ελληνικός λαός που είναι το αφεντικό,ένα μεγάλο σύνολο που μέσα σε αυτό ανήκει και ο λαός της Ζαχάρως. Στην πραγματικότητα ο λαός της Ζαχάρως σαν μέρος του συνόλου του Ελληνικού λαού που νομοθετεί του είπε: Εγώ σε εκλέγω για Δήμαρχο αφού δεν έχεις κώλυμμα εκλογιμότητας από τον νόμο.Επειδή όμως έχεις καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία του δήμου και δεν έχει τελεσιδικίσει ακόμη,σύμφωνα με τον δικό μου νόμο που εγώ μαζί με τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό νομοθέτησα,σε θέτω σε κατάσταση αργίας,δηλαδή σε κατάσταση αναμονής.Αν τελεσιδικίσει και αθωωθείς τότε αναλαμβάνεις θριαμβευτικά την θέση του Δημάρχου της Ζαχάρως,σύμφωνα με την δική μου εκλογή,αν όμως καταδικασθείς και πάλι τότε θα υποστείς την ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης.Μέχρι τότε όμως δεν θα αναλάβεις Δήμαρχος επομένως δεν μπορείς να ορκισθείς για κάτι που δεν θα μπορείς να κάνεις.Αθωώσου πρώτα και μετά ορκίζεσαι. Αυτά τα απλά πράγματα του είπε του Πανταζή ο λαός της Ζαχάρως.Δεν του ειπε να βάλουμε πέρα τους νόμου αλλά εγώ σε ψηφίζω για Δήμαρχο εφόσον το επιτρέπουν οι νόμοι. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Πανταζής Χρονόπουλος ήταν η έντιμη πράξη να βγεί και να πεί στον λαό της Ζαχάρως την αλήθεια κατά τις προεκλογικές του ομιλίες:Κύριοι βρίσκομαι σε κατάσταση αργίας και θα εύρισκομαι στην ίδια κατάσταση και στην νέα Δημοτική περίοδο.Επομένως με αυτό τον γνώμονα αν θέλετε με ψηφίζετε. Δεν το γνώριζε?Σίγουρα το γνώριζε αφού ήταν φυσικό επόμενο να το γνωρίζουν οι νομικοί του σύμβουλοι. Δεν το έλεγε όμως παρά έβγαινε και έλεγε ότι η αργία ισχύει μόνο για αυτή την περίοδο και σταματάει από την 1/1/2011 με αποτέλεσμα ο λαός της Ζαχάρως να έχει παραπλανηθεί. Το γνώριζε και απλά χρησιμοποίησε τον λαό της Ζαχάρως για να δείξει ότι ο λαός είναι με το μέρος του,αποκρύπτοντας την πραγματική αλήθεια με αποτέλεσμα οι απλοί ανθρώποι της Ζαχάρως να το πιστέψουν.Οπου πήγαινα στην Ζαχάρω αυτό άκουγα:Η αργία είναι μέχρι 31/12/2010,από 1/1/2011 θα μπορεί να είναι και πάλι Δήμαρχος.Και όταν τους έλεγα ότι δεν είναι ετσι,μου απαντούσαν ότι το είπε ο Παντζής και τελείωσε. Καταλάβατε λοιπόν γιατί πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι με τον λαό της Ζαχάρως? Αν θέλει ο διαχειριστής του blog μπορεί να αναρτήσει αυτό το σχόλιο στον τοίχο του blog.
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ στις 10:25 μμ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

20/12/10

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΕΝΗΣ

Ορκίστηκε μεταξύ των άλλων και ο πρόεδρος της κοινότητας Μηλέας ο οποίος έκλεψε την παράσταση που ήταν (όπως άκουσα) θέμα συζήτησης μεταξύ πολλών γυναικών. Δεν αντεξαν να μην σχολιάσουν  πολλές φορές και δυνατά ακόμα την άψογη και ξεχωριστή παρουσία του. Ο ίδιος κράτησε όντως μια στάση πολύ αριστοκρατική.
Πρόεδρε δεν σε βλέπω για πολύ μόνο σου.........

ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ.

Ο πολιτευτής Ηλείας της Ν.Δ. κύριος Θεόδωρος Βλαγκούλης που ήταν πάντα θερμός υποστηρικτής του κ. Πανταζή Χρονόπουλου βρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας και είχε ταυτόχρονα την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα. Δεν ξεχνάμε άλλωστε τον συνεχή αγώνα που δίνει ο Θόδωρης για να βγεί επιτέλους βουλευτής Ηλείας. Μάλιστα τώρα που αποχώρησε ο Κοντογιαννης έχει υψηλά ποσοστά εκλογής και για αυτό δίνει μεγάλη προσοχή στην περιοχή μας, μιας και στην περιοχή του κάμπου έχει υψηλή δημοτικότητα.

Ο πρώην Αγρονόμος Ζαχάρως και νυν διευθυντής Προσωπικού Νομαρχίας Ηλείας βρέθηκε κοντά στον νεορκησθέντα Δήμαρχο. Έχοντας στενούς δεσμούς με την περιοχή μας είχε την ευκαιρία να συγχαρεί άλλη μια φορά όλους τους φίλους και γνωστούς του που έχουν εκλεγεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Διοικητής του Α.Τ Ζαχάρως ήταν και αυτός παρόν στην τελετή αν και κράτησε χαμηλούς τόνους λόγο του ζητήματος με την άδεια οπλοφορίας του δημάρχου.

Τέλος ήταν αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Ζαχάρως Φιγαλείας και απλοί πολίτες.

Σερβος τουριστας σκοτωσε,διαβαστε πως, τον δολοφονο καρχαρια

σωζοντας τον τουρισμο της Αιγυπτου...Ειναι οντως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !

Να πως μερικες φορες ειναι καλο να εισαι τυφλα στο μεθυσι....
 Σερβος τουριστας σκοτωσε τον καρχαρια που εσπειρε τρομο στις ακτες του Σαρμ ελ Σεικ  της Αιγυπτου. Ο καρχαριας που τραυματισε 4 και δολοφονησε 1 ανθρωπο τις προηγουμενες μερες και τον οποιο  χωρις αποτελεσμα  ψαχναν εδω και μερες ολα τα λιμενικα πλοια της Αιγυπτου, αμεριμνος κολυμπουσε κοντα στις ακτες του γνωστου θερετρου.
Ξαφνικα, ενα δυνατο χτυπημα στο κεφαλι του καταφερε να τον σκοτωσει ακαριαια.
Το χτυπημα προηλθε απο το αριστερο ποδι ενος Σερβου τουριστα, που τυφλα στο μεθυσι ...εκανε επιδειξη θαρρους, πηδωντας απο εναν πανυψηλο βραχο της ακτης. Ο Ντραγαν Στεβιτς, μαζι με εναν φιλο του, τον Μιλοβαν Ουμπιπαριπ, γλεντουσαν και πινανε ολη τη νυχτα, και τα χαραματα αποφασισαν να βγαλουν φωτογραφιες απο τον βραχο, και να ξεσουρωσουν λιγο. Αφου τραβηξαν τις φωτογραφιες, ο Στεβιτς ηθελε να κανει ενα θαρραλεο αλμα απο ψηλα, και πηδηξε ακριβως πανω στο.... κεφαλι του καρχαρια.
Παρ οτι η θαρραλεα πραξη του Στεβιτς εγινε αθελα του, οι αρχες της Αιγυπτου, αφου  διαπιστωσαν οτι προκειται για τον ζητουμενο καρχαρια, αποφασισαν να επιβραβευσουν τον Στεβιτς και τον φιλο του, διοτι καταφεραν να σωσουν την τουριστικη τους περιοδο. Το Υπουργειο Τουρισμου ευχαριστησε επισημα τους Σερβους τουριστες, και λεγεται οτι η κυβερνηση της Αιγυπτου θα τους χαρισει δωρεαν διακοπες τα επομενα 10 χρονια και θα τους τιμησουν βαζοντας τα ονοματα τους στον οδο της Σερβο-Αιγυπτιακης φιλιας.
Ο Σερβος  νοσηλευεται ακομα  σε νοσοκομειο της Αιγυπτου, διοτι κατα την πτωση πανω στον καρχαρια, στραμπουληξε το ποδι του...

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΦΙΓΑΛΕΙΑ.

Άκουσα ότι πολλοί από την Ζούρτσα έχουν αρχίσει να "μουρμουρίζουν" για την στάση του κ. Αλεξανδρόπουλου και σχολιάζουν αρνητικά πλέον την στάση του μετά τις επαναληπτικές εκλογές. Δεν τους αρέσει η αντιπολίτευση που έχει ξεκινήσει και μερικοί λένε ότι "πιέστηκαν κομματικά" για να τον στηρίξουν και ήδη έχουν αρχίσει να το μετανιώνουν. Λέτε να βγουν σιγά-σιγά και άλλες πιο δυνατές φωνές για την όλη κατάσταση??
Πάντως εγώ έχω ακούσει και πιο "χοντρά" λόγια αλλά περιμένω να μιλήσουν κάποιοι απο την περιοχή της Φιγαλείας οι οποίοι δεν θα αργήσουν να "μιλούν"......

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ.




ΦΕΡΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ !


ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ - ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟ "ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Ορκωμοσία - παρωδία πριν μερικές ώρες στον «αμαρτωλό» δήμο της Ζαχάρως.

Ο ευρισκόμενος σε αργία λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς και των καταδικαστικών αποφάσεων , νεοεκλεγείς δήμαρχος και πρώην αστυνομικός Πανταζής Χρονόπουλος , αγνοώντας προκλητικά τους νόμους του Κράτους  , προέβη σε «πραξικόπημα» και  με …τσαμπουκά ορκίστηκε δήμαρχος ! μπροστά στον παπά… τον αστυνομικό …και γνωστό διευθυντή υπηρεσίας και  παράγοντα της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ηλείας !

Στην ορκωμοσία - παρωδία παρέστη δυστυχώς η παράταξη του Κώστα Αγραπιδά ενώ το παρών έδωσε με επιφύλλαξη - όπως είπε - και ο εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με την βοήθεια του ΚΚΕ Χρήστος Γιαννόπουλος.  

Δεν παρέστη η αξιωματική αντιπολίτευση .

Η πραξικοπηματική ορκωμοσία – παρωδία στο αυτόνομο κρατίδιο της Ζαχάρως πραγματοποιήθηκε παρά την γραπτή και σαφή διευκρίνιση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ότι ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορεί να ορκιστεί δήμαρχος…  

Ερωτηθείς από το mplog ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αριστείδης Αβραμόπουλος δήλωσε με νόημα :
« Ο πιο σίγουρος και γρήγορος δρόμος για την πολιτική ανυποληψία είναι ο αυτοεξευτελισμός …»  

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΠ

Ο τοπικός τύπος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην χθεσινή τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου στην Ζαχάρω.  Όμως δεν έλειψε και η ανακοίνωση του κ. Αλεξανδρόπουλου που ξεκαθάριζε ότι η ορκωμοσία του Δημάρχου δεν είναι άκυρη γιατί ακόμα ισχύει η απόφαση της "αργίας".
Μετά από αυτά που γίνονται μάλλον δεν θα ξεκινήσει ομαλά η νέα δημοτική αρχή και οι κόντρες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι σε  μόνιμη βάση. Πολλοί είπαν ότι "νέος Μπούσμπουράς" εμφανίστηκε στον Δήμο σχολιάζοντας τις συνεχείς καταγγελίες του αρχηγού της αντιπολίτευσης και των συμβούλων του.
Θα θυμηθούμε τις ανεπανάληπτες "καταγγελίες" και τα αρνητικά δημοσιεύματα που είχαν εμφανιστεί πριν τέσσερα χρόνια και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μείνει ο δήμος χωρίς Δημαρχείο.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Ζαχάρως η ορκωμοσία του νέου διευρυμένου Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας παρουσία των ιερέων της περιοχής.
Πολλοί φίλοι και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων βρέθηκαν στο χώρο που ήταν ασφυκτικά γεμάτος αν και απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της αντιπολίτευσης του κ. Αλεξανδρόπουλου καθώς και ο κ. Μπούσμουρας (οποίος όπως έχει πει θα αποσυρθεί από τα κοινά).
Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν ο νεορκισθής δήμαρχος θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα του δημάρχου εφόσον υπάρχει το διοικητικό μέτρο της "αργίας" εναντίον του. Είναι μια κατάσταση ρευστή και κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει την "απουσία" των δημοτικών συμβούλων του κ. Αλεξανδρόπουλου που μάλλον αποσκοπεί σε κίνηση "τακτικής" έναντι στην χθεσινή τελετή που θεωρεί ότι δεν έχει νόημα.....
Υπάρχει και η επιστολή απάντηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που έχει σταλεί στα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού Κ. Κώστα Αλεξανδόπουλου που κατόπιν ερωτήσεων τους, απαντά ότι ο νέος Δήμαρχος δεν έχει δικαίωμα να ορκισθεί μέχρι να τελεσίδικησει η απόφαση "αργίας" που ισχύει μέχρι και τώρα.

Στην χθεσινή τελετή ήταν παρόντες όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Χρονόπουλου από περιοχή Ζαχάρως αλλά και από περιοχή Φιγαλείας, καθώς και ο κ. Αγραπιδάς με τους συμβούλους του. Αίσθηση "έκανε" η ολιγόλεπτη συζήτηση "κεκλεισμένων των θυρών" μεταξύ του κ. Χρονόπουλου και κ. Αγραπιδά σε γραφείο που υπάρχει δίπλα από την αίθουσα. 

Σίγουρα ο κ. Αγραπιδάς κράτησε και στον προεκλογικό αγώνα αλλά και τώρα αξιοπρεπή στάση απέναντι στον κ. Χρονόπουλο και δείχνει ότι θα συνεργαστεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί του εκεί όπου θα υπάρχει σύγκλιση απόψεων και σε ότι θα γίνεται χρήσιμο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Κανείς δεν θέλει να υπάρχει ένα διχασμένο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπάρχει δημιουργική θητεία για όλους. Αντίθετα με τον κ. Αγραπιδά η αντιπολίτευση και ο κ. Αλεξανδρόπουλος μάλλον θα ακολουθήσουν "σκληρή" τακτική και από ότι φάνηκε χθες θα ξεκινήσουν "αγώνα" έναντι σε κάθε δραστηριότητα όποια και να είναι αυτή.....

Στο τέλος έγιναν και οι απαραίτητες συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και ο δήμαρχος υποσχέθηκε στους παρόντες συμπολίτες του ότι η Ζαχάρω θα γίνει ένα μικρό Παρίσι.



ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ........
Related Posts with Thumbnails