ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

23/12/10

ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

Ένας πρώην Πρόεδρος κοινότητας και ένας πρώην Γραμματέας κοινότητας θα είναι τα ΑΥΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που θα τους ανατεθούν αξιόλογα καθήκοντα στο ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Δήμου.

Το "αμαρτωλό" έχει μάθει τα πρώτα ονόματα και ελπίζουμε να κυκλοφορήσουν  σύντομα αποδεικνέιοντας για μία ακόμα φορά την εγκυρότητα των "νέων μας". Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, ότι γράφει το "αμαρτωλό" δεν είναι τυχαίο.
Απλά δεν θα πούμε ευθέως τα ονόματα αλλά όσοι γνωρίζουν θα καταλάβουν αμέσως απο τις περιγραφές μας για ποιούς πρόκειται.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/12/10, 11:37 μ.μ.

    φιλε αμαρτωλε προεδρος ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ δεν υπαρχει κανενας. Για να εισαι ακριβης θα πρεπει να πεις προεδρος Δημοτικου Διαμερισματος. σιγουρα ενοεις το ανυπαντρο παιδι.... οσο για τον ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ρωτω τα βρηκε με τον φαμελο? θα τον αφησει ο ΒΛΑΧΟΣ που ειναι πρωτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/10, 11:59 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΑΠΕΛΘΕΤΩ ΑΠ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ.ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ (ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΤΑΙ), ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ...?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/10, 9:37 π.μ.

    ...δεν είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ σκατών και απόσκατων...
    Αλλά αν το 57% των συμπολιτών μας είναι σκατολάγνοι, τι να κάνουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails