ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/6/11

Δεν μπορω να βρω το αυτοκινητο μου...Βοηθηστε με

 
Σας παρακαλώ αν κάποιος εχει δεί ένα αυτοκίνητο ΒΜW 325 μοντέλο 2001 φτιαγμένο, με αρ κυκλοφορίας ΤΚΜ 9009 ασημί διπορτο.Δεν μπορώ να το βρώ να το πάρω πισω διότι δεν μου το πλήρωσε (αυτος που το αγορασε). Εχω απελπιστει. Απο Τρίκαλα θεσσαλίας, το αγόρασε κάποιος Κιαζιμ Λεωνίδας απο Φλώρινα Μ έδωσε επιταγές αλλα,τιποτα .Εχω  κυριότητα παρακράτηση μονο που δεν μπορω να βρω που βρισκεται το αμάξι. Εκανα τις νομιμες διαδικασίες κ περιμένω μήπως εμφανιστεί.Ευχαριστω. Οποιος ξερει κατι...
 
 
τηλ 6977378572
24310 76135
6932461274
σας ευχαριστω

1/6/11

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα αναφορές σε μέσα ενημέρωσης της Ηλείας, σύμφωνα με τις οποίες κατά τη σύσκεψη της 29ης Μαΐου στα Καλάβρυτα υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, οι Αχαιοί ζήτησαν τον αποκλεισμό της Ηλείας από τα μεγάλα δημόσια έργα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που κράτησε εξίμιση ώρες από ουδένα τέθηκε ζήτημα αποκλεισμού της Ηλείας από τις δημόσιες επενδύσεις και ούτε θα επέτρεπα ποτέ να τεθεί παρόμοιο ζήτημα.

Πρακτικές που επενδύουν και επιμένουν σε άγονες και μη πραγματικές τοπικιστικές αντιθέσεις είναι πια καιρός να τερματιστούν. Η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα και η Ηλεία έχουν ένα κοινό εχθρό: Τη συνολική τους υστέρηση.

Η Δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθεί ενιαία και στο σύνολό της και από αυτήν την κατεύθυνση δεν θα επιτραπεί η παραμικρή απόκλιση».

31/5/11

ΚΑΛΕΣΜΑ

31 ΜΑΪΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
25.05.2011


Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7:00 το απόγευμα στα Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μίκης Θεοδωράκης,
Γιώργος Κασιμάτης,
Γιώργος Κατρούγκαλος,
Νότης Μαριάς,
Κώστας Μπέης,
Κώστας Χρυσογόνος και όλοι εμείς.

Κινητοποιούμε όλους τους πολίτες. Τους συγγενείς και τους φίλους, τους γνωστούς και τους γνωστούς των γνωστών μας! Όλους!
Επικοινωνήστε με την Επιτροπή Οργάνωσης για να ενημερωθείτε σχετικά με την παραλαβή έντυπου υλικού για να ξεκινήσουμε την ενημέρωση.
Όσες Σπίθες από την περιφέρεια μπορούν, ας έρθουν να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις μας. Οι υπόλοιπες δραστηριοποιηθείτε στην περιοχή σας.
Την ίδια ώρα ακριβώς ας βγούμε στις πλατείες κι ας δώσουμε λόγο στους πολίτες! Κάθε πολίτης και μία καταγγελία!
Αρχίζουμε και θα συνεχίσουμε συντονισμένα.

ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ!
Για την Οργανωτική Επιτροπή
Γιάννης Σαββόπουλος

30/5/11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάτρα,   30 Μαΐου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σειρά δράσεων, όπως καθαρισμοί παραλιών και παραθαλασσίων δασών, δενδροφυτεύσεις, κινητές εκθέσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις διοργανώνει από την Παρασκευή ως την Κυριακή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Στόχος της Περιφέρειας είναι η συμμετοχή των πολιτών και η ευαισθητοποίηση τους σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και στην κλιματική αλλαγή. Όπως έχει επισημάνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας «ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι μια ευκαιρία για να κινητοποιηθούμε όλοι μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο ‘πράσινο’ αύριο, τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για τις μελλοντικές γενιές».

Και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας, με ευθύνη των Αντιπεριφερειαρχών Γρηγόρη Αλεξόπουλου, Βασίλη Αντωνόπουλου και Χαράλαμπου Καφύρα έχουν προγραμματιστεί δράσεις ενεργοποίησης των πολιτών και συμμετοχής τους σε περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνεται διήμερο σεμινάριο στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, με σύντομη εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου. Το σεμινάριο διοργανώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με την συμμετοχή της Περιφέρειας και του Δήμου Θέρμου.

Την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, διοργανώνεται συζήτηση και ενημέρωση για την λίμνη Τριχωνίδα και παράλληλα καθαρισμός της παραλίας της λίμνης, στη Μυρτιά Θέρμου, από μαθητές της περιοχής, πολίτες και εκπροσώπους φορέων.

ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας οι δράσεις περιβάλλοντος ξεκινούν την Κυριακή, στις 10 το πρωί, με ενημερωτική εκδήλωση και κινητή έκθεση στο Κέντρο Πληροφόρησης Λάππα, με την συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Στροφυλιάς – Κοτυχίου, του Δήμου Δυμαίων, της ΟΙΚΙΠΑ και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την διοργάνωση της Περιφέρειας.

Στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει καθαρισμός της περιοχής γύρω από το Τείχος Δυμαίων και αμέσως μετά ανάλογη δράση στην παραλία της Καλόγριας, με την συμμετοχή και μηχανημάτων της Περιφέρειας.

Επίσης, την Κυριακή 5 Μάιου, διοργανώνεται ανοικτή συζήτηση – ενημέρωση στο Κέντρο Πληροφόρησης Καλαβρύτων για το Εθνικό Πάρκο Χελμού – Βουραϊκού, με ώρα έναρξης 10 το πρωί.

Θα ακολουθήσει φύτευση καλλωπιστικών φυτών και εκδηλώσεις για τα παιδιά.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
                   
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας διοργανώνονται, επίσης, δύο δράσεις. Η πρώτη αφορά στο Δάσος Φολόης. Θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και θα ακολουθήσει πεζοπορία μέσα στο δάσος (σε απόσταση 14 χιλιομέτρων), σε ειδικά χαραγμένη περιοχή.

Στις 11.30 το πρωί θα ξεκινήσει ποδηλατοδρομία, σε ειδικά χαραγμένη διαδρομή και σε απόσταση 22 χιλιομέτρων. Παράλληλα, προβλέπονται δράσεις Κυνηγετικών Συλλόγων, όπως απελευθέρωση φασιανών και ορτυκιών, ενημέρωση για τα μανιτάρια της περιοχής και περίπατος με άλογα εντός του δάσους.

Η δεύτερη δράση έχει άξονα το Δάσος Θινών Βαρθολομιού και θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής, από το Τουριστικό Περίπτερο. Θα ακολουθήσει καθαρισμός των ακτών και των παραθαλάσσιων δασών της περιοχής.

Στον καθαρισμό συμμετέχουν, υπό τον συντονισμό της Περιφέρειας, η Διεύθυνση Δασών Ηλείας, τα Δασαρχεία Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων, το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών – Αναδασωτών (Σταθμός Βαρθολομιού) το «Χαμόγελο του Παιδιού» και Κυνηγετικοί Σύλλογοι.

Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.pde.gov.gr). 

      

  

Related Posts with Thumbnails