ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/12/10

ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ.

Ο πολιτευτής Ηλείας της Ν.Δ. κύριος Θεόδωρος Βλαγκούλης που ήταν πάντα θερμός υποστηρικτής του κ. Πανταζή Χρονόπουλου βρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας και είχε ταυτόχρονα την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα. Δεν ξεχνάμε άλλωστε τον συνεχή αγώνα που δίνει ο Θόδωρης για να βγεί επιτέλους βουλευτής Ηλείας. Μάλιστα τώρα που αποχώρησε ο Κοντογιαννης έχει υψηλά ποσοστά εκλογής και για αυτό δίνει μεγάλη προσοχή στην περιοχή μας, μιας και στην περιοχή του κάμπου έχει υψηλή δημοτικότητα.

Ο πρώην Αγρονόμος Ζαχάρως και νυν διευθυντής Προσωπικού Νομαρχίας Ηλείας βρέθηκε κοντά στον νεορκησθέντα Δήμαρχο. Έχοντας στενούς δεσμούς με την περιοχή μας είχε την ευκαιρία να συγχαρεί άλλη μια φορά όλους τους φίλους και γνωστούς του που έχουν εκλεγεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Διοικητής του Α.Τ Ζαχάρως ήταν και αυτός παρόν στην τελετή αν και κράτησε χαμηλούς τόνους λόγο του ζητήματος με την άδεια οπλοφορίας του δημάρχου.

Τέλος ήταν αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Ζαχάρως Φιγαλείας και απλοί πολίτες.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/12/10, 10:13 μ.μ.

    Εφόσον παρέστησαν σε μια ορκομωσία,που γνώριζαν a priori ότι ήταν παράνομη και άκυρη,πρόκειται για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα μεν αλλά χαμηλού πνευματικού επιπέδου δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/10, 10:09 π.μ.

    ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ... ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ... . ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΠΙΠΙΛΗ(ελιες ΝΕΔΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ) - ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (Με τα παιδια απο τη ΦΙΓΑΛΕΙΑ)- ΧΑΡΗΣ - Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Κ ΠΡΩΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ανηψια (το λαπτοπ ομως ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ)- ο ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ - Ο ΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ - Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΦΥΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΚΑΛΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ? ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ 1-1-2011.... ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ... ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΦΙΛΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails