ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/4/11

«τι μου κάνεις μαύρε μου... αράπη μου»

Πιθανός τίτλος «Οι μαύροι καβαλάρηδες» αλλά δε βάζω και το χέρι μου στην... φωτιά! Το σενάριο; Απίθανο. Η Tζούλια κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βούλας -αλήθεια πότε έγινε το γύρισμα αυτό; Νύχτα; Μέρα; Η τροχαία η Δημοτική αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι;- και κάποια στιγμή μπαίνει στην Porche της με σκοπό να συναντήσει τον έρωτα. Και τον συναντά στα πρόσωπα δύο μαύρων. Ναι. Το γύρισμα είναι ΟΜΑΔΙΚΟ. Πάρτι με... ρακές. Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι ο Big Willy. Ο έγχρωμος πορνοστάρ με το μεγαλύτερο... δεν το γράφω δεν το γράφω είμαι καλό παιδί... αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε (θα το πάθουμε το ψυχολογικό παρά τα όποια προσόντα όλων μας) και ο έτερος μαυρούκος ξεκινάει τώρα την καριέρα του. Μοιραία συστατική επιστολή θα του γράψει η Τζούλια. Οποία ΤΙΜΗ. Η ταινία είναι hardcore. Και σας το γράφω για να είμαι σαφής καθώς το μοναδικό σημείο της ταινίας που έχει σενάριο είναι αυτό που η Τζούλια κυκλοφορεί γυμνή και οδηγώντας αναζητά τον έρωτα. Όλη η υπόλοιπη ταινία έχει ανάσες βρυχηθμούς αχ βαχ αλλά..... και ατάκες όπως «τι μου κάνεις μαύρε μου... αράπη μου» και πολλά ακόμη σχόλια χρωματικού χαρακτήρα. Όσο για την τιμή; Κάτω από 15 Ευρώ. Βλέπετε η κρίση ακουμπά ακόμη και τις ταινίες που βοηθούν πολύ κόσμο να κοιμηθεί χαλαρά τις νύχτες...
(www.gossip-tv.gr)

2 σχόλια:

  1. Καρδαράς13/4/11, 2:15 π.μ.

    Όταν ο Αποστολόπουλος δεν κάνει τα χατίρια του Αλεξανδρόπουλου πέφτει βρίσιμο.
    Όταν βγάζει και καμιά απόφαση που έχει κάποια βάση, μερικοί χέζονται από τη χαρά τους λες και έπιασαν τον πάπα....
    Την κάνουν και κορνίζα (όπως η Λίζα).
    Και αμέσως αρχίζουν οι ηρωισμοί των συγγενών του Αλεξανδρόπουλου (δήθεν ψηφοφόρων που δεν τον είχαν ψηφίσει). Μέσα σε αυτούς είναι και ο Μήτσος ο Σολωμός, το στέλεχος της ΝΔ που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να του έταξαν τα ΠΑΣΟΚια και περιμένει στου κριαριού τα αρχ....
    Ακόμη δεν τον είδανε Γιάννη τον ε βάλανε.
    Ρε σεις αφήστε κανένα κάτουρο και για αύριο, ξέρετε πόσο καιρό θέλουμε ακόμη για τις εκλογές;
    Και να θυμάστε κάτι. Ο συγγενής σας δεν θα γίνει ποτέ τίποτα περισσότερο από εκείνο που είναι τώρα.

    Όσες φορές κι αν ακυρώσει ο Αποστολόπουλος τις συνεδριάσεις και όσες φορές κι αν προσπαθήσει να επιβάλει την παρανομία του με τις ορκωμοσίες, τόσο πιο πολύ θα καταλαβαίνει ο κόσμος πως έχει στηθεί ένας μηχανισμός του κράτους που κάνει άλλα από εκείνα που λένε οι νόμοι (που ψήφισαν τα αφεντικά τους).
    Κύριοι συγγενείς του Αλεξανδρόπουλου και κύριε Μήτσο Σολωμέ.
    Όσοι έχουν μάθει να κινούνται μόνο με τις πλάτες κομματικών υπαλλήλων, όπως του Αποστολόπουλου, είναι άξιοι της μοίρας τους.
    Αργά ή γρήγορα ο κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του και οι κύριοι σαν τον Αποστολόπουλο και τους πολιτικούς του προϊσταμένους πολύ γρήγορα στα έδρανα της αντιπολίτευσης ή στα σπίτια τους.

    Ένας πολίτης που δεν ψήφισε τον Πανταζή ή τον Αλεξανδρόπουλο αλλά είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ (επειδή νόμιζα πως υπήρχαν τα λεφτά που έλεγε ο γιωργάκης).
    Τώρα φούμο στον γιωργάκη, στον Αποστολόπουλο και ούτε συζήτηση να γίνεται και στον Αλεξανδρόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λαμόγια θα μας κάνουν όλους Πανταζικούς

    Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως τα αρχίδια δεν φυτρώνουν.
    Η ερώτηση είναι απλή.
    Πού τα βρήκαν τα αρχίδια μερικοί πρώην προσκυνητές του Πανταζή και υψώνουν σήμερα το ανάστημά τους στον σωτήρα τους, όπως έλεγαν οι ίδιοι σε κάθε γωνία της Ζαχάρως;
    Και η απάντηση είναι απλή.
    Νόμισαν πως με τις ευλογίες κάποιας εξουσίας, μπορούν να κηδεμονεύσουν έναν τόπο και να τον κάνουν μερίδια για καταπατητές.

    Με τέτοιο συρφετό, πως είναι δυνατόν να μην επαναστατούν ακόμη και οι αντίπαλοι του Πανταζή που έχουν μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

    Καλύτερα ο Πανταζής παρά οι υποκριτές που μέχρι χθες τον λάτρευαν και προσπαθούσαν να μας αποδείξουν πως είναι αναντικατάστατος, ενώ σήμερα θέλουν να κάτσουν στη θέση της λατρείας και της θρησκείας τους.

    ΕΞΩ και πάλι ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails