ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

28/6/11

ΠΑΡΑΔΟΣΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ. ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Μάθαμε ότι σε κλίμα έντονης συγκίνησης έγινε η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του ΠΑΟΚ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ μετά από 40 χρόνια παρουσίας του Γρηγόρη Κανέλλη στο τιμόνι της ομάδας.  Η παρουσία πολλών φίλων της ομάδας στην Γ.Σ. έδωσε ενθουσιασμό και δημιούργησε ένα καλό κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας τόσο στα παλιά όσο και νέα μέλη του Συμβουλίου.
Πρόεδρος ομόφωνα αναδείχθηκε ο Πέτρος Μπηλιώνης, παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και για πολλά χρόνια πρόεδρος σε Αθηανϊκό σωματείο της περιοχής Γαλατσίου. Πάντως από ότι μαθαίνω θα υπάρξει και "δυνατό" όνομα προπονητή που θα συμπληρώσει και θα ισχυροποιήσει το νέο σχεδιασμό της ομάδας. Επίσης έμαθα ότι νέα πρόσωπα θα συμπληρώσουν τις θέσεις του συμβουλίου και ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση για προσφορά προς τον σύλλογο. Υπάρχουν πολλά σχέδια στην ατζέντα της ομάδας και κάθε βράδυ τους βλέπω που συνεδριάζουν μέχρι αργά στα γραφεία του συλλόγου.
Για την ανάληψη των νέων καθηκόντων ευχόμαστε καλή πορεία στον σύλλογο καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο αν και ο καπετάνιος θα είναι κοντά συμπαραστάτης από την θέση του "επίτιμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails