ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημάρχου ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στο δήμο Ζαχάρως.....γράφει ο τοπικός τύπος! Και χειροκροτεί ο όχλος το παλληκάρι, τον Πανταζή που κερδίζει-παντοδύναμος ων-όλες τις μάχες που δίνει για το καλό της Ζαχάρως-σημείωσε λάθος-για τον αυτοσαρκασμό του και μόνον γι αυτόν, ήθελα να γράψω!
Ερωτώ τον δημοσιογράφο:Η διαπιστωτική πράξη 5/1/11 του ΄γγ της περιφέρειας δεν έχει ισχύ; Έστειλε άλλη τροποποιημένη;Γράψτην ρε άνθρωπε να πληροφορηθεί σωστά ο κόσμος! Γιατί την κρύβεις;Εάν δεν υπάρχει είσαι υποχρεωμένος να ζητήσεις συγγνώμη απο το αναγνωστικό σου κοινό γιατί το παραπληροφορείς!
Εγώ πάντως εάν δεν τη δώ στην εφημερίδα σας δεν το πιστεύω!
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΑΧΑΡΩΣ στις 12:59 μμ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/11, 2:08 μ.μ.

    «ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ»!

    (Θ. Κολοκοτρώνης! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/11, 3:48 μ.μ.

    Το λυπηρό φίλε μου σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι μέσα στους δήθεν αντιδημάρχους του Πανταζή υπάρχουν άτομα με ανώτατη μόρφωση.Μπροστά στην δίψα τους για εξουσία και τον αρριβισμό τους ,το μυαλό τους θόλωσε και δεν μπορούσαν να σκεφτούν ότι με το να αποδεχθούν να γίνουν αντιδήμαρχοι,δηλαδή καραγκίόζηδες από έναν κύριο "τίποτε" έριχναν μόνοι τους ενα κουβά με κόπρανα στο κύρος τους και την αξιοπρέπεια τους.Με την αποδοχή τους αυτή,το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι επένδυσαν στο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails