ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σωρεία απατών κατά του Δημοσίου?? Άς αναρτήσει ο γραφών μία καταδίκη.
Ο Χρονόπουλος έχει δικασθεί για παράνομη πρόσληψη υπαλλήλων στο ΚΕΠ Ζαχάρως.
Η παρανομία έγκειται στο γεγονός ότι προσέλαβε με τοπικιστκά κριτήρια. Από την καταδίκη αυτή επειδή ΔΕΝ προκύπτει οικονομική ζημία του Δήμου - μιας και όποιος και εαν προσλαβανόταν τα ίδια χρήματα θα πλήρωνε ο Δήμος , για αυτό εξάλλου αναφέρεται καιι "πιθανή ζημία" στην απόφαση - ο Χρονόπουλος θα δικαιωθεί . Εάν τώρα είναι -εκτός από νομικά- και ηθικά κατακριτέο , αυτό το απάντησαν οι δημότες στις πρόσφατες εκλογές. "ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗ.."
Ποιό το παράπτωμα εδώ ?
γνωρίζει αλήθεια ο αναφέρων ή απλά μεταφέρει ότι του έχει πεί ο εργοδότης του ?
Τα χρήματα δόθησαν για οιοδήποτε έργο , το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει για την ανέγερση Δημαρχείου σε δημοτικό χώρο (δηλ. σε χώρο που ανήκει στον Δήμο). Ο χώρος όμως αυτός ήτο χαρακτηρισμένος ώς "χώρος πρασίνου" γεγονός το οποίο δε γνώριζαν κατα την αρχκή απόφαση χωροθέτησης του Δημαρχείου ,οπότε έπρεπε να λάβει και μια επιιπλέον απόφαση το Συμβούλιο για τον αποχαρακτηρισμό του . Εν τω μεταξύ όμως προσέφυγαν στον Περιφερειάρχη οι γνωστοί όλων μας εδώ στη Ζαχάρω , κα ακύρωσαν την αρχίκη απόφαση μιάς και δεν είχε προηγηθεί ή τουλάχιστον δεν είχε παρθεί ταυτόχρονα η απόφαση αποχαρακτηρισμού. Παράλληλα , μέσω των πληρωμένων "δημοσιογράφων' κατά τη προσφιλή τους τακτική λασπολόγησαν το όλω ενγχείρημα αναφέροντας τα παραπάνω που γράγφονται και εδώ από τον εντολοδόχο τους , με τελικό αποτέλεσμα την αναδίπλωση της Αυστραλιανής κυβέρνησης.. Για τους λόγους αυτούς πήραν 8% στις πρόσφατες εκλογές.. Εάν βεβαίως είχαν ή έχουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΞΗ ΑΠΑΤΗΣ - ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (όπως αυτά για τα οποία είναι ήδη δικασμένος ο εργοδότης του γνωστού φερέφωνου δημοσογράφου), παρακαλούμε όπως το αναρτήσουν δημόσια με ΣΤΟΧΕΙΑ , αλλιώς ας πάψουν επτέλους..
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΖΑΧΑΡΩ... στις 1:44 μμ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/11, 4:35 μ.μ.

    φιλε οσο και αν προσπαθησεις το μαυρο δεν γινεται ασπρο. η αληθεια ειναι οτι ολος ο ποινικος κωδικας ειναι στην πλατη του οι δε ποινεσ του ειναι πολλες. τωρα αν τις πληρωνει ο ιδιος η ο δημος ειναι αλλο θεμα.... ο λυκος φιλε μου δε γινεται αρνι. δεν σε πιστευει κανενας οσο και αν προσπαθεις.... υποψιαζομαι βεβαια οτι θα εχεις εξυπηρετηθει σε κατι η μηπως πηρες τρακτερ η ψυγειο και κουζινα η .. η.. η... αρκετα μεχρι εδω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/11, 11:00 μ.μ.

    Να απαντήσω στον φίλο παραπάνω:
    Αν ο Χρονόπουλος είχε κάνει απάτη κατά του Δημοσίου να είσαι σίγουρος ότι τώρα θα ήταν φυλακή,γιατί η απάτη κατά του Δημοσίου είναι κακούργημα.Οσονούπω,όμως,έρχεται και αυτό.Μην ξεχνάς ότι του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα και έχει πληρώσει χρηματική εγγύηση για απάτη σε βαθμό κακουργήματος,όταν επέρριψε τα πρόστιμα των ιδιωτών στον Δήμο.Δεν έχει σημασία αν μετά τα πρόστιμα επερρίφθησαν και πάλι στους ιδιώτες,η πράξη της απάτης έγινε.
    Αλλά δεν αρκεί μόνο η φυσική απάτη κατά του δημοσίου.Η παράβαση καθήκοντος είναι και αυτή κατά κάποιο τρόπο απάτη κατά του δημοσίου.Οταν κάποιος παραβαίνει το καθήκον του σημαίνει ότι παραβαίνει τους νόμους,εξαπατά το δημόσιο συμφέρον και πάνω από όλα τον λαό.Η παράβαση καθήκοντος γίνεται μόνο και μόνο για ωφέλεια.Αυτός που κάνει παράβαση καθήκοντος το κάνει για ίδιο όφελος άμεσο η έμμεσο.Σαν έμμεσο όφελος μπορώ να σου αναφέρω την παράβαση καθήκοντος για να εξυπηρετήσεις κάποιον τρίτο γιατί περιμένεις ψήφους από αυτόν.
    Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τα ΚΕΠ.Ο Χρονόπουλος παρέκαμψε την επιταγή του νόμου για πρόσληψη πτυχιούχου όχι για τοπικιστικούς λόγους αλλά για ίδιο έμμεσο όφελος.Για να εξυπηρετήσει κάποιον ψηφοφόρο του.
    Ακούς πολλούς άσχετους να λένε:"Ελα,μωρέ,δεν έκανε και κανένα έγκλημα.Ψωμί έδωσε σε ένα φτωχό άνθρωπο."Ετσι απλά.Και όμως έκανε έγκλημα και μάλιστα,από ηθικής άποψης,ιδιαζόντως ειδεχθές,ήτοι αποτρόπαιο.Κάποιο άλλο παιδί και αυτό φτωχό έφαγε τον κώλο του στα θράνια για να τελειώσει το πανεπιστήμιο.Κάποιο άλλο παιδί φτωχό έκανε όνειρα για το μέλλον του.Να τεελιώσει το πανεπιστήμιο και να βρεί μια δουλειά.Κάποιοι γονείς ξεπατώθηκαν στην δουλειά για να μπορέσουν να σπουδάσουν αυτό το παιδί.
    Και το δημόσιο συμμερίζοντας την προσπάθεια και την αγωνία αυτού του παιδιού και των γονέων του,του ετοίμασε μια θέση στο δημόσιο στα ΚΕΠ Ζαχάρως και έβγαλε νόμο για αυτό.Και ο Χρονόπουλος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια,για να μην γράψω άλλη λέξη,την αγωνία αυτού του παιδιού και των γονέων του,τον νόμο του κράτους,για να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά του συμφέροντα.Και το θεωρείτε μικρό πράγμα αυτό?Αν δεν είναι έγκλημα τότε τι άλλο είναι?
    Οσο το αν εβλαψε οικονομικά τον Δήμο είναι πασιφανές.Το έκρινε άλλωστε και το Νομικό συμβούλιο του κράτους.Είναι το ίδιο με το να πληρώνεις σε ένα νοσοκομείο έναν απόφοιτο λυκείου να κάνει τον γιατρό.Πληρώνεις κάποιον που δεν είναι η δουλειά του.
    Το αν είναι κατακριτέο ηθικά και νομικά αυτό μπορούν να το κρίνουν άνθρωποι που έχουν ευαισθησία.Κάτι σπάνιο για πολλούς Ζαχαραίους.
    Ας περάσουμε τώρα στο θέμα της ανέγερσης του Δημαρχείου με τα χρήματα της Αυστραλιανής βοήθειας:
    Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της Αυστραλιανής Πρεσβείας,η βήθεια δόθηκε για την ανακούφιση των πυροπλήκτων.Επομένως η θα έπρεπε να μοιρασθούν τα χρήματα στους πυρόπληκτους η να γίνει ένα έργο για την ανακούφιση τους.Πιστεύεις ότι με ένα καινούργιο Δημαρχείο θα ανακουφιζόνταν ο πόνος αυτού που εχασε κάποιον δικό του από την φωτιά,αυτού που του κάηκε το σπίτι,το λιοστάσι και τα ζωντανά?Θα έβλεπε το καινούργιο δημαρχείο και θα αναγάλιαζε τον πόνο του?Να καιγόνταν το δημαρχείο να πεί κανείς ότι δεν έχουν δημαρχείο και πρέπει να γίνει.Μα το δημαρχείο δεν έπαθε τίποτε.Απλά ο αυτοκράτορας Λουδοβίκος ΙΔ (ητοι Πανταζής),επειδή όπως δήλωσε και δηλώνει ότι θα πεθάνει Δήμαρχος,ήθελε να στεγασθει σε κανινούργια πολυτελή αυτοκρατορικά διαμερίσματα.Και οι λακέδες του (βλέπε δημοτικοί του σύμβουλοι) υπέκυψαν στην θέληση του με το ζόρι,όπως κάνουν και τώρα άλλωστε.Για αυτούς τους "δημοτικούς σύμβουλους¨του Πανταζή",όποιος κάποιος πάει ενάντια με τη θέληση και τις βλακείες του Πανταζή είναι πουλημένος ενώ αυτοί που σκύβουν και του φιλούν το χέρι όπως οι λακέδες είναι ανεξάρτητοι.Ρε αντε χαθείτε,ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/11, 2:56 π.μ.

    Όπως και σε κάθε άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα λοιπόν, η παιδεία, η καλλιέργεια και η ευγένεια είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή μιάς συζήτησης. Συνεπώς , οι προσωπιικοί χαρακτηρισμοί , για το οιοδήποτε θέμα , απλά δέν επιτρέπονται.

    Σε αυτή τη βάση , μπορούμε να συζητήσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails