ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

19/1/11

ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK


 
Είχα και εξακολουθώ να έχω τις διαφωνίες μου με τον Χρονόπουλο, αλλά δεν χρησιμοποιούσα τις φράσεις που βάζεις στο στόμα μου γιατί προσέχω αυτά που λέω. Την κριτική που έκανα εξακολουθώ να την κάνω για κάθε πράξη που έχω διαφορετική γνώμη.
Η...
νόμιμη προσέλευσή μου στην ορκωμοσία, ήταν η αυτονόητη πράξη που δεν έκαναν εκείνοι που "δηλώνουν" πως τα πράττουν όλα νόμιμα.
Είναι κρίμα που δεν μπόρεσαν κάποιοι μορφωμένοι να διαβάσουν τις σαφείς φράσεις του νόμου περί ορκωμοσίας και ΔΩΡΙΣΑΝ στον Πανταζή έξι έδρες περισσότερες από όσες πήρε στις εκλογές.Σπύρο ψάξε αλλού για ευθύνες, διότι τώρα είναι φανερά τα λάθη εκείνων που άφησαν ανεξέλεγκτη την κατάσταση. Τα ίδια λάθη τακτικής έκαναν πάντα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/1/11, 3:05 μ.μ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΑΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΑΛΛΟΥ? ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ: ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΑΚΟΜΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ... ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΝΕΚΟΥ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΝΕΚΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/11, 3:26 μ.μ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΟΣΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/11, 7:05 μ.μ.

    Συγνώμη φίλε αλλα βρήκα τι σημαίνει: Ο όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, τασσόμενος εμπράκτως εναντίων των συμπατριωτών του.Η εκτέλεση του Νενέκου, έγινε τελικά το 1828, κατ’ εντολήν του Κολοκοτρώνη, από τον αδελφό του δολοφονημένου Σαγιά.
    Έκτοτε, το όνομα του Νενέκου ταυτίστηκε με τον προσκυνημένο, το δουλοπρεπή άνθρωπο, το μίασμα, τον προδότη, τον άνθρωπο που δεν έχει σε τίποτα να ξεπουλήσει τις ιδέες του, την αξιοπρέπεια του, την εθνική, την αγωνιστική του ταυτότητα, πουλώντας τους παλιούς συναγωνιστές του και συμπράττοντας με παλιούς αντιπάλους του προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συγκυριακά του συμφέροντα.
    Φώτη σε σένα δεν ταιριάζει το πράγμα ολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails