ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/1/11

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ- αξιοποιηση κατασκηνώσεων.

Τον έλεγχο των παλαιών κατασκηνώσεων προσπαθεί να πάρει από το κράτος ο Δήμαρχος Ζαχάρως - Φιγαλείας για να τις αξιοποιήσει με σκοπό την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.
Έχει μεγάλες προοπτικές και σχέδια λέγοντας μάλιστα ότι η ανακαίνισή τους και η χορήγησή τους σε νέους κυρίως φοιτητές του εξωτερικού που ΄θα συμμετέχουν στα νέα προγράμματα τουρισμού (όπως φοιτητικός τουρισμός, αγροτουρισμός κλπ) κάνοντας ταυτόχρονα δημιουργικές δραστηριότητες όπως καθαρισμό μονοπατιών για πεζοπορία, ελαφριές αγροτικές εργασίες, προστασία περιβάλλοντος κλπ.
Η Φιγαλεία όντως ορεινή περιοχή έχει πολλές επιλογές ανάπτυξης και είναι πόλος έλξης πολλών φυσιολατρών αρκεί να διαθέτει υποδομές και σωστή τουριστική προβολή. Οι καταρράχτες της Νεδα δεν είναι αρκετοί αν δεν υπάρχει και αντίστοιχη προβολή των εναλλακτικών δράσεων ώστε να καταστεί ανταγωνιστική και οικονομική προσφορά.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/11, 9:32 μ.μ.

    Ποιός είναι ο Δήμαρχος Ζαχάρως Φιγαλείας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/11, 11:40 μ.μ.

    ΜΑΓΚΕΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ. ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ), ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΣΜΕΡΝΑ. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΜΕΡΝΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ, ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ. ΚΟΝΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails