ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

14/1/11

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΖΑΧΑΡΩΣ- ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Το Διοικητικό Εφετείο Πατρών με προσωρινή ΔΙΑΤΑΓΗ αναστολή της "ΑΡΓΙΑΣ" που είχε τεθεί απο τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στον κ. Πανταζή Χρονόπουλο, αναγνωρίζει ότι ο νικητής των πρόσφατων εκλογών Πανταζής Χρονόπουλος είναι από σήμερα δήμαρχος Ζαχάρως. Ο Πανταζής Χρονόπουλος είχε προσφύγει στο Εφετείο ζητώντας την αναστολή και ακολούθως την "ακύρωση" εφαρμογής της Διαπιστωτικής Πράξης του πρώην Περιφερειάρχη και νυν Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Πάντως η εκδίκαση της προσφυγής του κ. Πανταζή Χρονόπουλου θα γίνει σε ένα με ενάμισι μήνα.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/1/11, 11:02 μ.μ.

    Και εδώ γελάμε πάλι.
    Επειδή κάποιοι θα αρχίσουν τους πανηγυρισμούς θα τους εξηγήσω μερικά πράγματα:
    Μια από τις αρμοδιότητες του διοικητικού πρωτοδικείου είναι να εκδικάζει προσφυγές πολιτών στους οποίους έχει επιβληθεί πρόστιμο η ποινή από την διοίκηση.Και επειδή η αργία του Πανταζή είναι κατά κάποιο τρόπο μια διοικητική ποινή έχει δικαίωμα να προσφύγει για αυτή την ποινή στο διοικητικό πρωτοδικείο.Μέχρι να συζητηθεί η προσφυγή η ποινή αναστέλεται υποχρεωτικά.Ετσι έγινε και με την περίπτωση του Πανταζή.Προσέφυγε στο διοικητικό πρωτοδικείο για την ποινή της αργίας και η ποινή αυτή μεχρι να συζητηθεί έπρεπε να ανασταλεί προσωρινά.
    Είναι κάτι αντίστοιχο με τα φορολογικά δικαστήρια.Οταν σε κάποιον του επιβληθεί ένα πρόστιμο η πρόσθετος φόρος από την εφορία έχει δικαίωμα να προσφύγειστο διοικητικό πρωτοδικείο (φορολογικά δικαστήρια).Μέχρι να συζητηθεί η προσφυγή δεν πληρώνει το πρόστιμο (μόνο μια προκαταβολή επειδή πρόκειται περί χρηματικού προστίμου).Οταν κερδίσει την προσφυγή τότε δεν πληρώνει το πρόστιμο και του επιστρέφεται η προκαταβολή,και όταν την χάσει τότε πληρώνει το πρόστιμο κανονικά.
    Ο Πανταζής σίγουρα έχει χαμένη την προσφυγή γιατί η αργία δεν τέθηκε από τον Περιφερειάρχη γιατί έτσι ήθελε,αλλά τον υποχρέωνε ο νόμος να τον θέσει σε αργία λόγω καταδίκης.
    Μια ύστατη προσπάθεια του Πανταζή πρίν από το τέλος.Ο τελευταίος βρυγχηθμός του θηρίου πριν από τον θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/11, 12:24 π.μ.

    http://amaliada-news.blogspot.com/2011/01/blog-post_2002.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/1/11, 1:51 μ.μ.

    μην τρεφετε αυταπατες το θεμα εχει ξεκαθαρισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/1/11, 3:12 μ.μ.

    To θέμα σίγουρα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή τις 26 Ιανουαρίου που συζητείται η αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο.Ετσι και δεν αποδεχθεί την αναίρεση (πράγμα σίγουρο) τότε μιλάμε αμέσως για ΕΚΠΤΩΣΗ,χωρίς να μπορεί να παρέμβει ούτε ο Πάπας της Ρώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/1/11, 3:34 μ.μ.

    kala min ise sigouros tha dis oti tha to katharisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/1/11, 7:53 μ.μ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠ/ΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ. ΑΝ ΤΩΡΑ Ο ΕΦΕΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/1/11, 9:58 μ.μ.

    ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΡΓΙΑ κ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΟΡΕΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. Ο κ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΑΡΑΣΜΟ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠ' ΤΟΝ κ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ;
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΟΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ;
    ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙΑΦΑ.
    Η΄ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΝΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007
    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΝΟ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ Ο κ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΑ ΣΟΡΕΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο κ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Μ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΟΡΕΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ,
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΟΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΕΙΜΕΡΙΑ, ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η' ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/1/11, 11:24 μ.μ.

    Συζητούσα με εναν γνωστό δημοσιογραφο μιας μεγάλης εφημερίδας για την αναστολή της αργίας του Πανταζή.
    Ξέρετε τι μου είπε?

    ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ???

    χαχαχααα
    καλό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/1/11, 11:36 μ.μ.

    Και το τραγικότερο είναι ότι το 57% των πολιτών της Ζαχάρως επέλεξαν έναν άνθρωπο που ήταν και θα είναι έκπτωτος και θα έτσι θα αντιμετωπίσουν απίθανα προβλήματα από εδώ και πέρα. Αν αναλογιστούμε ότι η δημοτική διοικητική μηχανή που σερνόταν, τώρα θα πεθάνει...

    ΑναΓνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/1/11, 8:03 μ.μ.

    η φράση "κλάνει ο πεθαμένος" που ειπε ο "γνωστός" και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος δείχνει το επίπεδό του που είναι ανάλογο με αυτό που έχουν αυτοί που με μεγάλο πάθος και συνεχώς υποστηρίζει (Μπούσμπουρας κλπ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/1/11, 11:01 μ.μ.

    Το σίγουρο είναι ότι έχει κλασεις ανώτερο επίπεδο από έναν κατάδικο για παραβάσεις καθήκοντος και εναν υπόδικο σε βαθμό κακουργήματος που του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα για ΑΠΙΣΤΙΑ πρός το δημόσιο.
    Στην αρχαία Ελλάδα αυτούς που τους βάρυναν τέτοιες κατηγορίες τους έκτιζαν σε τοίχους η τους πετούσαν στον Καιάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/1/11, 11:05 μ.μ.

    Εχω έγκυρες πληροφορίες ότι το Υπουργείο εσωτερικών δεν αναγνωρίζει την απόφαση του πρωτοδικείου Πατρών με την οποία αναστέλεται προσωρινά η αργία του Χρονόπουλου.Δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.Αρμόδιο είναι μόνο το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και αποφάνθηκε πρόσφατα.
    Επομένως η αργία παραμένει.
    Για αυτό το θέμα αναμένεται αυτές τις ημέρες επίσημηη ανακοίνωση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/1/11, 1:44 μ.μ.

    Σωρεία απατών κατά του Δημοσίου?? Άς αναρτήσει ο γραφών μία καταδίκη.
    Ο Χρονόπουλος έχει δικασθεί για παράνομη πρόσληψη υπαλλήλων στο ΚΕΠ Ζαχάρως. Η παρανομία έγκειται στο γεγονός ότι προσέλαβε με τοπικιστκά κριτήρια. Από την καταδίκη αυτή επειδή ΔΕΝ προκύπτει οικονομική ζημία του Δήμου - μιας και όποιος και εαν προσλαβανόταν τα ίδια χρήματα θα πλήρωνε ο Δήμος , για αυτό εξάλλου αναφέρεται καιι "πιθανή ζημία" στην απόφαση - ο Χρονόπουλος θα δικαιωθεί .

    Εάν τώρα είναι -εκτός από νομικά- και ηθικά κατακριτέο , αυτό το απάντησαν οι δημότες στις πρόσφατες εκλογές.

    "ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗ.."

    Ποιό το παράπτωμα εδώ ? γνωρίζει αλήθεια ο αναφέρων ή απλά μεταφέρει ότι του έχει πεί ο εργοδότης του ?
    Τα χρήματα δόθησαν για οιοδήποτε έργο , το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει για την ανέγερση Δημαρχείου σε δημοτικό χώρο (δηλ. σε χώρο που ανήκει στον Δήμο). Ο χώρος όμως αυτός ήτο χαρακτηρισμένος ώς "χώρος πρασίνου" γεγονός το οποίο δε γνώριζαν κατα την αρχκή απόφαση χωροθέτησης του Δημαρχείου ,οπότε έπρεπε να λάβει και μια επιιπλέον απόφαση το Συμβούλιο για τον αποχαρακτηρισμό του . Εν τω μεταξύ όμως προσέφυγαν στον Περιφερειάρχη οι γνωστοί όλων μας εδώ στη Ζαχάρω , κα ακύρωσαν την αρχίκη απόφαση μιάς και δεν είχε προηγηθεί ή τουλάχιστον δεν είχε παρθεί ταυτόχρονα η απόφαση αποχαρακτηρισμού. Παράλληλα , μέσω των πληρωμένων "δημοσιογράφων' κατά τη προσφιλή τους τακτική λασπολόγησαν το όλω ενγχείρημα αναφέροντας τα παραπάνω που γράγφονται και εδώ από τον εντολοδόχο τους , με τελικό αποτέλεσμα την αναδίπλωση της Αυστραλιανής κυβέρνησης..
    Για τους λόγους αυτούς πήραν 8% στις πρόσφατες εκλογές..

    Εάν βεβαίως είχαν ή έχουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΞΗ ΑΠΑΤΗΣ - ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (όπως αυτά για τα οποία είναι ήδη δικασμένος ο εργοδότης του γνωστού φερέφωνου δημοσογράφου), παρακαλούμε όπως το αναρτήσουν δημόσια με ΣΤΟΧΕΙΑ , αλλιώς ας πάψουν επτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/1/11, 1:09 π.μ.

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ;ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ!!! ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑ!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/1/11, 1:03 μ.μ.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000.000 ΕΥΡΩ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΕΡΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΕΞΕΡΑΙΤΕΟΣ Κ.ΛΑΜΠΡΟΣ. ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥ; Ο ΔΗΜΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ... ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΑΛΛΟΥ..... ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ..... ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ? ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ..... ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕς ..... Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/1/11, 6:11 μ.μ.

    "ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑ και αποφάσισε για τη διάθεση της βοήθειας" ..είναι η σωστή πρόταση. Χαίρομαι που συνδιαλλέγομαι με ανθρώπους που έχουν αναπτύξει τόσο ιδιαίτερες ικανότητες επικοινωνίας. Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να επκοινωνήσω με το δικό μου.. Εσύ φαντάζομαι θα μοιράζεστε και τις ίδιες απόψεις. Του κώλου..

    Στον Δήμο έχουν καταλογιστεί πρόστιμα από την Πολεοδομία. Αυτό έγινε καθώς ο Δήμος δήλωσε ότι κάποιες επεμβάσεις που έγιναν στην παραλία του Δήμου , έγιναν από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου..Εάν λοιπόν οι παρεμβάσεις έγιναν καλώς κατελογίσθησαν τα πρόστιμα , εάν όχι κακώς.. Και αναφέρομαι , στο καλώς ή κακώς , μόνο σε ότι αφορά τη διοικητκή διαδικασία.

    Διότι εαν εξετάσουμε την ουσία , δαφοροποιείται και η κρίση περί κακού ή καλού.

    Ας αναφέρουμε τις παρεμβάσεις : ξύλινα πατώματα - ξύλινες ομπρέλες και ξύλινα στέγαστρα , σε χώρους καθορισμένους για την τοποθέτηση τέτοιων "κατασκευών".
    Γιατί ενώ είναι "καθορσμένοι" τότε υπήρξαν πρόστιμα ? (σε προλαβαίνω χε χε).. Διότι η διαδικασία αδειοδότησης , υφίσταται μόνο εγγράφως και όταν την ακολουθείς πέφτεις πάνω στο Ελληνικό Κράτος!!! Αποτελεί ολόκληρη έκθεση το "πώς" και το "γιατί" , αλλά επειδή ο γραφών πρίν πολλά χρόνια το επιχείρησε , σας δηλώνω ότι είναι σχεδόν αδύνατο.. Η πολεοδομία και οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες , απλά ΔΕΝ λειτουργούν..

    Αυτό αποτελεί νομιμοποίηση αυθαίρετων επεμβάσεων ? ΣΑΦΩΣ και ΟΧΙ...

    Εαν είσασταν λοιπόν Δήμαρχος σε μια πόλη με 40khm παραλίας , στην οποία τεχνηέντως η Ελληνική Πολιτεία - συμπεριλαμβανομένων κάποιων φορέων τοπικής αυτοδίιοικησης- επθυμούν να την "θάψουν" τουριστικά , έτσι ώστε εν μελλοντικό χρόνο - λόγω της πλήρης απαξιοποίησης - να μπορέσουν να την καρπωθούν , και ταυτόχρονα έχεις νέους που αποδημούς εις Αθήνας εργαζομένοι για 600 ευρώ ,διαμένοντες στα υπόγεια της Κυψέλης.. θα ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ πάρα πολύ να κάνετε το έλάχιστο για αυτό τον τόπο ???

    Πρίν 8 χρόνια , η εκόνα της παραλίας ήτο ερημική , την τελευταία χρονιά , βάση στοχείων συλλογικών φορέων της περιοχής , είχαμε 100% πληρότητα ακόμα και από Ιούλιο μήνα..

    Τυχαίο ? ....

    Μη γελιέστε , γνωρίζουν οι ¨"κατοικούντες" πού και πόσο και εάν έχει παρανομήσει ο Δήμαρχος.. αλλά παράλληλα γνωρίζουν ότι τουλάχιστον με αυτόν έχουν και μια ευκαιρία..

    Αυτά τα ολίγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ Η Ο ΚΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails