ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/1/11

Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο Τσακώνα – Μεγαλόπολη

Ράβε-ξήλωνε…

Υποχώρησε, λίγες εβδομάδες μετά την παράδοση του έργου, το οδόστρωμα στον αυτοκινητόδρομο Τσακώνα – Μεγαλόπολη...
κοντά στον κόμβο Παραδεισίων και η κατασκευαστική κοινοπραξία «Μορέας» επεμβαίνει άμεσα για την αποκατάσταση. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μια διαδρομή 900 μέτρων από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος του μήνα.
Η υποχώρηση έχει παρατηρηθεί στην αριστερή λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας -στο μέσο του δρόμου δηλαδή- τόσο προς Αθήνα (λίγο μετά την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Παραδεισίων) όσο και προς Καλαμάτα (λίγο πριν την έξοδο).
Η συγκεκριμένη περιοχή χαρακτηρίζεται από εδαφολογική αστάθεια. Άλλωστε πριν από λίγα χρόνια μερικά χιλιόμετρα πιο νότια είχε ξαναγίνει κατολίσθηση του εδάφους στον ανακαινισμένο δρόμο που επίσης είχε παραδοθεί λίγο καιρό πριν.
Ο συγκεκριμένος οδικός άξονας αποτελεί επιλογή και πολλών Ηλείων οδηγών, οι οποίοι καλό είναι προσέχουν στην οδήγηση στο συγκεκριμένο σημείο και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που θα τους δίδονται αλλά και τις πινακίδες.
Η Ανατολική Οδός ή Μορέας είναι ο μοναδικός σήμερα αυτοκινητόδρομος που έχει παραδώσει περισσότερο από το 50% του συνολικού έργου και τον αυτοκινητόδρομο να είναι συνεχής από την Κόρινθο μέχρι και τον κόμβο στα Παραδείσια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails