ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

11/1/11

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητό «αμαρτολο».
Αφού μάλλον υπάρχουν ακατανοητα σημεία και σε εσένα αλλά και σε άλλους θα ήθελα να καταθέσω τις απόψεις μου και με αρκετή έπαρση να ισχυρισθω ότι έτσι θα εξελιχθούν τα γεγονότα.
1)όσον αφορά το φίλο μου το Φωτη. Θύμα μιας οπορτουνιστικης λογικής σύντομα θα απολαύσει αυτόν το μισθό που αξίζει. Άλλωστε όπως γνωρίζουν οι μυημένοι στην αφανή πλευρά της ζωής όλοι απολαμβάνουμε τον μισθό που μας πρέπει.
2)το ολοφάνερο ελλειμα αντανακλαστικων του αρμόδιου για τον έλεγχο νομιμότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης(α και β βαθμού) για τα διαδραματιζομενα στο τόπο μας θα το δικαιολογήσω διότι τώρα συγκροτούνται οι περιφερειακες διοικήσεις. Και έχουμε μπροστά μας άλλη μια φορά ένα παράδειγμα της προβληματικης αδιάφορης και εν τελει αναποτελεσματικης δημόσιας διοίκησης. Εύκολη υπόθεση για τον αρμόδιο Δημόσιο λειτουργό λοιπόν η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου. Το θέμα είναι ότι πόσες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου,των επιτροπών,και του δημάρχου θα εγκρίνονται. Η αντιπολίτευση που περιμένουμε όλοι από την παράταξη του Κωστα του Αλεξανδροπουλου είναι αυτή που μας υποσχέθηκε. Γιατί αρχηγός της μείζονος πλειοψηφίας είναι ο Γιατρος.
Όσον αφορά τον κο Αγραπιδα ουδέν σχόλιο προς το παρόν.


ΣΧΟΛΙΟ: Είμαστε σε παράλληλες σκέψεις και απόψεις. Πάντως δεν νομίζω ότι πρέπει να "εκτροχιασθεί" και άλλο το δημοτικό συμβούλιο. Μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα ποιός είναι, που είναι, και τί αρμοδιότητες έχει. ,
Νομίζω ότι ο Αγραπιδάς έχει βρεθεί ανάμεσα στα πυρά και δεν ξέρει που να .....πάει. !!!!
Ο΄τι και να κάνει "πουλημένο" θα τον πούν......

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/1/11, 12:27 π.μ.

    ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/11, 12:41 π.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ??
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΗΤΑΝΕ ΧΘΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΡΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/11, 1:02 π.μ.

    ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/11, 2:56 μ.μ.

    ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΗΣ ΘΕΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΡΕΓΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/1/11, 3:20 μ.μ.

    ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ YOUTYBE ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΛΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟ 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ 9/1/2011 ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ' ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails