ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/1/11

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ

Στη Ζαχάρω, η ΕΑΣ Ηλείας -Ολυμπίας στην ιδιόκτητη έκταση στεγάζει το ελαιοτριβείο, το τυποποιητήριο ελαιολάδου και τους αποθηκευτικούς χώρους.
  
Το σύγχρονο ελαιοτριβείο, με δύο γραμμές παραγωγής, δίνει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΟΛΥΜΠΙΑ το οποίο αφού πρώτα αποθηκεύεται στις ανοξείδωτες δεξαμενές χωρητικότητας 500 τόνων, τυποποιείται σε άσκους, γυάλινα και μεταλλικά δοχεία.   


  Elaiotrivio


ΟΛΥΜΠΙΑ
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΟΛΥΜΠΙΑ, οξύτητας έως 0,8% είναι ο αγνός χυμός ελιάς από τις εκλεκτές Ελληνικές ποικιλίες Κορωνέικη και Κολυρέικη.

Παράγεται στους ορεινούς και ημιορεινούς ελαιώνες της Επαρχίας Ολυμπίας και από το 1997 χαρακτηρίζεται ως Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) Ολυμπίας.

Συσκευασίες: Μεταλλικό δοχείο 5lit, Ασκός 5lit & 3lit, Γυάλινη φιάλη 250ml, 500ml, 750ml & 1000ml.


ΒΙΟ Ολυμπία
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας – Ολυμπίας σε συνεργασία με την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Ν. Ηλείας «Η Δήμητρα», δημιούργησαν ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής καλλιέργειας, ποικιλίας Κορωνέικη.

Η φυσική του γεύση, το βαθύ χρυσοπράσινο χρώμα και το πλούσιο άρωμα του φρέσκου καρπού συνθέτουν ένα μοναδικής ποιότητας ελαιόλαδο, το ΒΙΟ Ολυμπία.
Συσκευασίες: Γυάλινη φιάλη 750ml


 οιλσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails