ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

11/6/14

ΔΗΜΑΡ - ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ




Πολιτικοί δεν είμαστε αλλά τουλάχιστον οι αποδείξεις δικαιώνουν όσους έλεγαν ότι η περισπούδαστη ΔΗΜΑΡ ήταν ένα πρόσκαιρο δημιούργημα των ΜΜΕ και των μεγάλων ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ για να ανακόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. 
Έτσι τώρα λοιπόν ο ρόλος που είχε αποφασιστεί να παίξει ο κ. Φώτης έλαβε τέλος. Τον ίδιο ρόλο είχε παίξει και ο αγαπητός Καρατζαφέρης και τώρα ανέλαβε ο Θεοδωράκης και το ΠΟΤΑΜΙ του.
Τελικά η λεγόμενη ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ή LIGHT ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή όπως αλλιώς την θέλετε έχει στις τάξεις ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ...... που πιστεύουν οτι είναι και ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Ρωτάμε τον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ (αν υπάρχει ακόμα εκπρόσωπος) τι θα κάνει το κόμμα αφού στις εκλογές πάτωσε ;;;  Με ποιους θα πάει ;;   Που θα βρει στέγη και που θα κάνει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ δεκανίκι;  Τελικά θα αφήσουν τις έδρες στην Βουλή για κανα άλλον ή θα πάνε να ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας όποιον τους επιβάλλουν;;;

Η ΔΗΜΑΡ πως δημιουργήθηκε ;;  Ποιος έβαλε τον Φώτη να κάνει απόκομμα ;;  Τι σκοπό είχε η παραίτηση του Φώτη και η μετά ξεπαραίτηση του με τον τρόπο που μεθοδεύτηκε ;;

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails