ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/1/11

Π.Α.Μ.Ε. ΔΙΟΔΙΑ;;;

Στελέχη του Π.Α.Μ.Ε. από τη Μεσσηνία έχουν ανοίξει από τις 7.00 το πρωί τα διόδια στον σταθμό γέφυρα Μάναρη (Ασέα) στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη - Καλαμάτα και οι διερχόμενοι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν.

Το στέλεχος του Π.Α.Μ.Ε. Μεσσηνίας, Γιάννης Γιάνναρος, δήλωσε ότι θα μείνουν στο σημείο μέχρι τις 10.00 το βράδυ, εξηγώντας ότι «η κινητοποίηση αυτή είναι η δική μας απάντηση στις αυξήσεις που έκαναν από τα μεσάνυχτα. Διεκδικούμε την πλήρη κατάργηση των διοδίων και των συμβάσεων παραχώρησης που επιβάλλουν χαράτσι στους οδηγούς. Η κατάσταση είναι τραγική από την Καλαμάτα έως την Αθήνα, μαζί με την Αττική οδό πληρώνουμε 24 ευρώ διόδια, δηλαδή όσο ένα μεροκάματο, ενώ πρόσθεσε
«σήμερα στέλνουμε το μήνυμα. Θα συνεχίσουμε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τον αγώνα».Μέλη του Π.Α.Μ.Ε. Αρκαδίας και Λακωνίας θα ανοίξουν τα διόδια στον σταθμό της Νεστάνης, από τις 2.30 το μεσημέρι. Ενώ, στελέχη από την Αργολίδα και την Κορινθία θα ανοίξουν έως το βράδυ τους σταθμούς διοδίων σε Σπαθοβούνι και Ισθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails