ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/1/11

Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ......

Μετά από τα χθεσινά, για πολλούς αναμενόμενα, αποτελέσματα ο Δήμος Ζαχάρως έχει γίνει "γήπεδο" αντιπαραθέσεων και μονομαχιών πάσης φύσεως, με δυναμική που δεν βλέπουμε να σταματάει σύντομα.
Κάποιοι πιστεύουν ότι τώρα θα έχουμε ένα οριστικό αποτέλεσμα και θα μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, αλλά οι "αντίπαλες" ομάδες κρατούν ψηλά το επίπεδο των "καυτών δηλώσεων" και έτσι είμαστε όλοι μας σε ΜΊΑ ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗ αναστάτωση.
Ας δοθεί επιτέλους ένα τέλος πριν γίνουν όλοι τους "γραφικοί" και "κουραστικοί".

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/1/11, 2:49 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε.
    Ενας λογικός Ζαχαραίος,δεν το περίμενε ότι όλα θα γίνουν γραφικά και κουραστικά,επιλέγοντας με την ψήφο του έναν υποψήφιο που γνώριζε ότι δεν πρόκειται να γίνει Δήμαρχος?
    Τι περίμενε δηλαδή?
    Οτι επειδή η πλειοψηφία επέλεξε τον Χρονόπουλο,όλα τελείωσαν?Οι νόμοι της πολιτείας σταματούν τον Καιάφα και δεν έχουν καμμία ισχύ στην Ζαχάρω?
    Την κατάσταση αυτή την επέλεξε ο λαός της Ζαχάρως.Ψήφισε ένα τίποτε και έχει απαίτηση να τον κυβερνήσει το τίποτε?Δεν θα κατέβαινε ο Χρονόπουλος στις εκλογές αν είχε πάρει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ψηφισθεί γιατί δεν θα είναι Δήημαρχος.Και το μήνυμα αυτό έπρεπε να το έπαιρνε από τους ίδιους τους Ζαχαραίους.Το έκαναν αυτό?Οχι βέβαια.Επαιζαν με την σταθερότητα του τόπου τους.
    Πάντως την λύση και το τέλος η πολιτεία τα έδωσε.Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα τα αποδεχθεί ο Χρονόπουλος.Και αυτό εξαρτάται από τους Ζαχαραίους να του δώσουν να καταλάβει ότι πρέπει να υπακούσει σε αυτή την λύση και όχι να τον γλύφουν ελπίζοντας στο μηδέν.
    Να κάνετε επανάσταση αν χρειασθοεί για να τηρηθεί η νομιμότητα και όχι επανάσταση για να επικρατήσει η παρανομία στην Ζαχάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails