ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/2/11

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ....




13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/11, 3:49 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΜΑΡΤΟΛΕ. ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρθρο 231
    Υποχρέωση συμμόρφωσης
    1.΄Ολα τα όργανα των δήμων και των περιφερειών,
    συλλογικά και μονομελή, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου
    δικαίου αυτών, οι επιχειρήσεις τους, καθώς και οι σύνδε-
    σμοι έχουν υποχρέωση συμμόρφωσης χωρίς καθυστέρη-
    ση προς τις αποφάσεις του Ελεγκτή Νομιμότητας που
    εκδίδονται σύμφωνα με τα άρθρα 225 έως 228 του παρό-
    ντος.
    2. Την υποχρέωση της παραγράφου 1 έχει και το πά-
    σης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στα νομικά πρό-
    σωπα της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου με οποι-
    αδήποτε σχέση εργασίας.
    3. Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των προηγούμενων
    παραγράφων συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος, η
    οποία ελέγχεται πειθαρχικά κατά τις οικείες διατάξεις
    που διέπουν τους αιρετούς και το προσωπικό των ανωτέ-
    ρω νομικών προσώπων.
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/10 ΚΥΡΙΟΙ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ;ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙΘΕΣΘΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!!!!ΕΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ!!! ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΕ ΣΧΙΖΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΑΣΕΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/11, 7:58 μ.μ.

    το απίστευτο είναι ότι στο τέλος ζητεί την πιστή εφαρμογή της εγκυκλίου 41 που δικαιώνει τις απόψεις Πανταζή - Αγραπιδά !!!! σχήμα οξύμωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/11, 8:59 μ.μ.

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 41. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΘΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα τι;
    Τι έχουν σκοπό να κάνουν τα δεκανίκια του Πανταζή;
    Ο,τι πει ο αρχηγός τους.
    Και καλά αυτόν τον έχουμε μάθει πια, κάνει ό,τι του κατέβει, θεωρεί τη Ζαχάρω και το Δημαρχείο τσιφλίκι του.
    Εξάλλου είπαμε στα Ζωνιανά είναι τα καλύτερα παιδιά.
    Επίσης έχουμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό, το Φώτη που "εκπροσωπεί" τους ανθρώπους που τον ψήφισαν και είναι η "φωνή" της αντιπολίτευσης στο Δημ. Συμβούλιο. Απλά είναι παραδόπιστος, όπως έχει μάθει τόσα χρόνια με τη βοήθεια του συνδικαλισμού.
    Τι να πούμε όμως για την ελάσσονα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που κινείται με μόνο κριτήριο τη νομιμότητα και ενδιαφέρεται για να λειτουργήσει ο Δήμος; Όποιος άκουσε τη συνέντευξη του εν λόγω κυρίου στο ΙΟΝΙΟΝfm πρέπει να γέλασε πολύ. Εκτός από το γέλιο όμως, μας προκαλεί και μεγάλη οργή και θλίψη για τον εαυτό μας, που τον πιστέψαμε.
    Χαρήκαμε που ένας νέος μορφωμένος άνθρωπος ενδιαφέρθηκε για τον τόπο μας. Που να πάει το μυαλό μας, ότι το μόνο που τον ώθησε σε μια τέτοια κίνηση είναι οι προσωπικές του φιλοδοξίες και μόνο. Και εμείς σαν τους ηλίθιους πέσαμε στην παγίδα «του καλού παιδιού». Τώρα μιλάει χωρίς να λέει τίποτα, μασάει την καραμέλα της διασφάλισης των θεσμών και καλεί τον ελεγκτή νομιμότητας να ελέγξει πράξεις παράνομες στις οποίες συμμετέχει γιατί «κινείτε με κριτήριο τη νομιμότητα». Μην μιλάς άλλο αγαπητέ Κωστάκη, γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις και γιατί θα σε πάρουμε με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/2/11, 2:35 μ.μ.

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κε ΣΧΙΖΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ? ΤΟΥΣ ΤΑΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ? ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ......... ΠΕΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΗΞΕΡΕ Ο Κος ΦΩΤΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΥ? ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΡΑΠΙΔΑ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΝ ΚΛΗΜΑΝΤΙΡΗ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΘΑΝΟ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΖΑΧΑΡΩΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ,ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΤΥΧΑ!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!!!!!!ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ 62 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! ΠΏΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΦΩΤΗΣ; ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΡΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ!!!ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ; ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ''ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΧΘΕΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΔΑ, ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.Ε ΚΑΙ; ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ!!! ''ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ 8/2/11, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ: ''....ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΜΕ ΑΡ...ΣΤΙΣ 5/1/11....''ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ; ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΗΣ!!!!ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φώτης Δημήτρουλας10/2/11, 10:10 π.μ.

    Η εκ δευτέρου ΑΠΟΦΑΣΗ του διορισμένου Γεν. Γραμματέα Δυτικής Ελλάδας κυρίου Αποστολόπουλου έθεσε το νόμο του "Καλλικράτη" (3852/2010), για δεύτερη φορά σε περίοδο εκπτώσεων.
    Άλλα λέει ο Νόμος κι άλλα πράττει εκείνος.
    Για του λόγου το αληθές, ρωτήστε όποιον Δικηγόρο ή Δικαστή γνωρίζει ο καθένας σε όλη τη χώρα. (εκτός από δυο-τρεις χασοδίκες, του νομού Ηλείας).
    Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης απόφασης δεν λύνει πρόβλημα δημοκρατίας, αλλά είναι υπονόμευση της ίδιας της νομιμότητας. Νομιμότητα που είναι γενική απαίτηση της κοινωνίας και της Πολιτείας.
    Το τυφλό μίσος κατά του Χρονόπουλου, δεν επιτρέπει ευλογίες σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία, από όπου κι αν προέρχεται.
    Σας βρίσκω όμως όλους, δεξιούς-αριστερούς, χειροκροτητές της Κυβέρνησης και πρόθυμους να ενταχθείτε στο ΠΑΣΟΚ, αν κάνει δυο τρία "αεροπλανικά" ακόμη ο Αποστολόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φώτης Δημήτρουλας10/2/11, 10:23 π.μ.

    "NONOS"
    ...που νονό δεν έχεις και ...κουβεντούλες λες πίσω από την κουρτίνα.
    Παραδόπιστος λέγετε εκείνος που έχει ράψει τις τσέπες του και τέτοιος δεν υπήρξα ποτέ. Όσον αφορά τον συνδικαλισμό ...που έχω εγκαταλείψει μερικά χρόνια οικειοθελώς, τον υπηρέτησα με όλη τη σημασία της λέξης κι όχι όπως εκείνοι που τον έφεραν στο σημερινό κατάντημα (βλέπω πάντως πως αν δεν είσαι από εκείνους, θα έχεις γλείψει κόκκαλο από εκείνους ...από όσα γράφεις και υπερασπίζεσαι).
    Αν θέλεις να πούμε περισσότερα; βγάλε την ...κουκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Δημήτρουλα απαξιώ και να σας απαντήσω...
    Να σας θυμίσω μόνο πως δεν ήμουν εγώ αυτός που ζήτησα την ψήφο του πολίτη της Ζαχάρως. Έγω ήμουν από αυτούς που πιστέψαμε κάτι "καλά παιδιά" σαν εσένα και τον Κωστάκη.
    Έχω λοιπόν κάθε δικαίωμα να διατηρώ την ανωνυμία μου και να κρίνω τις πράξεις σας...
    ΕΣΕΙΣ είστε τα δημόσια πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΩΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ,ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ!!!ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ( ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ)ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ 5/1/11 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΗ!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ!!!!ΑΚΟΥ ΦΩΤΗ!ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΥΣΟΣ(ΧΡΗΜΑ).ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο CE ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ!!!ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails