ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/2/11

Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ...ΑΠΑΝΤΑ

Άγνωστε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" Ξαναδιάβασα κάποια τα γραπτά σου και σε βρίσκω πολύ ...υποτακτικό στον διορισμό ενός εκπαιδευτικού ...ως ελεγκτή Νομιμότητας, πολύ υποτακτικό σε εκείνον ...που τον διόρισε, ΑΛΛΑ σε βρίσκω και πολύ απείθαρχο στο Νόμο 3852/2010. Αν χάσω εγώ το στοίχημα θα ζητήσω συγνώμη, (τουλάχιστον επειδή ξέρεις ποιος είμαι), αν όμως ΧΑΣΕΙΣ εσύ; ...πως θα ζητήσεις συγνώμη ΑΝΩΝΥΜΟ πουλάκι μου;;; Ιδού το ερώτημα που μπορείς να γράφεις χωρίς να ...πληρώνεις.
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ .....ΓΙΑΤΙ???? την 8/2/2011

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ8/2/11, 10:48 π.μ.

    1.Δεν είναι διορισμός.Είναι εκ του νόμου ελεγκτής νομιμότητας μέχρι συστάσεως των Αυτοτελών Υπηρεσιών Εποπτείας Ο.Τ.Α.Τα καθήκοντα του είναι Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης,καθήκοντα που δεν έχουν να κάνουν με το αν είναι εκπαιδευτικός.Ο προσωρινά ασκών χρέη Ελεγκτή Νομιμότητας όμως δεν είναι μόνος του.Επανειλημένως σου έχω τονίσει ότι όσο θα ασκεί αυτά τα καθήκοντα,πίσω του θα έχει τους νομικούς συμβούλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Υπουργείου Εσωτερικών,νομικούς που κάποιος αφελής μόνο θα αμφισβητήσει το κύρος τους.

    2.Δεν είμαι υποτακτικός κανενός.Και σε άλλο post το είχα γράψει.Δεν έχω διορίστεί ποτέ στη ζωή μου γιατί δεν έχω φιλήσει κατουρημένες ποδιές.Δεν έχω γλείψει ποτέ κανέναν για να πάρω μια θεσούλα στο δημόσιο η σε καμμία τράπεζα.Είμαι αυτοδημιούργητος ελεύθερος επαγγελματίας.Επομένως άσκοπες οι βολές σου περί υποτακτικού.Αλλοι έγλειφαν το καλοκαίρι στο αφεντικό τους για να πάρουν το χρίσμα να γίνουν Δήμαρχοι.Και όταν το αφεντικό τους έφτυσε κήρυξαν ψευτοεπανάσταση ,τρομάρα τους.

    3.Οτι θα χάσεεις το θεωρώ δεδομένο.Οχι όμως το στοίχημα που έβαλες μαζί μου.Εγώ δεν έβαλα μαζί σου κανένα στοίχημα.Στοίχημα βάζεις για ένα γεγονός που η έκβαση του είναι αμφισβητούμενη.Για εμένα δεν υπάρχει τίποτε το αμφισβητούμενο εδώ.Επομενως δεν πρόκειται να έχω την ικανοποίηση του κερδισμένου για κάτι το οποίο είναι 100% σίγουρο.Αυτός που έχει την αγωνία αν χάσει η αν κερδίσει είσαι εσύ.Και το στοίχημα το έχεις βάλει με τον εαυτό σου.Θα δικαιωθείς η θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών και θα έχεις αυτοκτονήσει πολιτικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ! ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗ!Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!16 ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΗ! ΠΡΕΠΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ; ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/2/11, 12:05 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Ο ΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΓΟΝΤΑΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ? ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/11, 1:07 μ.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ?
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ! ΕΛΕΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/11, 1:50 μ.μ.

    Σε αυτή τή πόλη συμβαίνουν διασκεδαστικά γεγονότα, που εκτός απο τό περίγελο που προκαλούν σε όποιον αναφέρεται στη πόλη μας, προκαλούν και τη δυσλειτουργία εκείνη που κρατάει το τόπο πίσω. Επειδή είναι προφανές ότι αυτοί που εξελέγησαν από το Ζαχαρέϊκο λαό, αποδεικνύονται ανεπαρκείς, και τελικά τα γαϊδούρια θα μείνουν νηστικά αφού δεν υπάρχει αυτός που θα μοιράσει το άχυρο, προτείνω:
    Να καλέσουμε εναν εισαγγελέα προκειμένου να ερμηνεύσει το νόμο, για να σταματήσει επιτέλους αυτή η παρανομολογία, που οδηγεί σε σύγχυση το πολιτικό προσωπικό της πόλης και να σταματήσει η φαιδρότητα ερμηνείας των νόμων "κατα το δοκούν".
    Ενας απογοητευμένος συντοπίτης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/2/11, 2:18 μ.μ.

    Θεωρώ οτι θα έπρεπε να είχε παρέμβει αυτοδίκαια ο εισαγγελέας για να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον. Ο Πανταζής αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα. Και μη μου πείτε οτι δεν είναι δήμαρχος. Ή μηπως νομίζει κανείς οτι μπορεί να κουνηθεί στο δημαρχείο κανένας χωρίς να βαρέσει προσοχή στον Πανταζή.
    Λοιπόν που θα πάει αυτή η κατάσταση. Σωστά ο Αλεξανδρόπουλος αναφέρει οτι ακολουθεί μια πορεία νομιμότητας και ήπιων τόνων, αλλά εδώ έχει ξευτιλίστεί κάθε έννοια νομιμότητας και τήρησης των διαδικασιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/2/11, 4:09 μ.μ.

    ΜΙΛΑ Κε δημητρουλα τωρα ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ .... ΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/2/11, 3:39 μ.μ.

    που εισαι φωτακο; αντε να βρεις κ τον αγραπιδα να ξαναδιαβασουτε την εγκυκλιο και το νομο μηπως γεμισει το ξερο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails