ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/1/11

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

Κάποιος πιο πάνω μου είπε ότι δεν είναι όλοι χριστιανοί. Όλοι είναι χριστιανοί και μάλιστα ορθόδοξοι σαν και σένα.Εκτός από μένα που είμαι αγνωστικιστής!Αυτό σημαίνει πως πάνω από την επιστήμη την εφαρμοσμένη λογική δηλ.έχουν βάλει όσα η άρρωστη φαντασία τους πλάθει!!!Επιστήμη και θρησκεία φίλε μου έχουν εκ διαμετρου αντίθετες αρχές.Χωρίς τη λογική είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο πως θα ο δήμος θα βρίσκεται συνεχώς σε λιμνάζοντα ύδατα!!!Κι αν προσθέσω και την έλλειψη γνώσης και πληροφόρησης άστα να πάνε!!!Στην αποθήκη έβγαλα το συμπέρασμα πως η περιοχή είναι γεμάτη από ανθρώπους του μικροσυμφέροντος και μόνο και πάνω απ'αυτό δεν βάζουν τίποτε άλλο!!!!Η συνεισφορά των Ζαχαραίων στην καταστροφή του δήμου τους( εξαιρώ ελάχιστους)βαθμολογείται με μηδέν!!!!!!!Εγώ στο συμβούλιο συνειδητά παρατύπησα στα εξής:Ανέγερση του Κ.Υ σε χώρο που είχε χαραχτηριστεί χώρος πρασίνου αλλά δεν ήταν,δέχτηκα όπως και η πλειοψηφία να τοποθετηθει το Δημαρχείο σε χώρο πάλι πρασίνου. Ολα τ'άλλα θα τα έκανε ο Ε.Ε.Σ.Εάν κάποιοι παρανόμησαν θα το βρει η δικαιοσύνη!!!Ψήφισα τη δεύτερη φορά υπερ της πρότασης μομφής του δημάρχου κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του είπα ότι εκείνοι που σε ψήφισαν για πρόεδρο δεν σε θέλουν κι εκείνος ήθελε να είναι πρόεδρος νόμιμος μεν του ''κενού''δε!Ψήφισα για την επέκταση του σχεδίου του συνοικισμού χωρίς να ξέρω ότι δεν είναι! Εσείς το ξέρατε;Αυτά...
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ στις 10:13 πμ


ΚΑΚΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΧΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Α.Α ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ Ν.3463 ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ! ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 1:03 μμ


ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ!!!!
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 1:05 μμ
  

13 σχόλια:

  1. ΚΑΚΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΧΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Α.Α ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ Ν.3463 ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ! ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/1/11, 1:11 μ.μ.

    Μάλλον έκανε λάθος.Πίστευε ότι είχε να κάνει με ανθρώπους που είχαν πραγματικά ανάγκη και όχι με επαγγελματίες ζήτουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ! ΜΕ ΚΑΥΨΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ:ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ: ΠΩΛΩΝΤΑΣ ΜΥΑΛΟ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Λ.Π ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΩ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΕΓΩΙΣΤΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ...ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ:ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΗΛ.ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/1/11, 3:57 μ.μ.

    Κύριε Γιάννη τώρα είναι αργά. Όταν ο έκπτωτος Δήμαρχος έψαχνε αγωνιωδώς ένα διανοουμενίστικό περιτύλιγμα στο πολιτικό του μόρφωμα(που τελικώς έβριθε κακοηθών εξαλλαγών)τον στηρίξατε παταγωδώς δια της παρουσίας σας, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την υπαρκτή και αξιόλογη διαδρομή σας, πλην όμως στηρίζοντας τον έκπτωτο εκεί που ακριβώς τον έκαιγε, στην παντελή απουσία κάθε μορφής υποβάθρου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣ'ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΣΧΙΖΑ!!! ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΩ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΤΟ 1% ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/1/11, 6:20 μ.μ.

    Κύριε Σχίζα,
    Συμφωνώ ότι οι Γορτύνιοι έχουν μυαλό,πλην όμως κάποιοι από αυτούς το χρησιμοποιούν αρνητικά.
    Π.Χ Ευάγγελος Γιαννόπουλος.Την σχολή του τελείωσε ο Πανταζής.Πως έγινε και αυτός βγήκε χωρίς μυαλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ! ΑΝΗΚΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΓΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ 90% ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΛΑ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ! ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ!ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΟΠΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ!!! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ; ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΓΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...ΚΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟ, ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΒΓΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ!!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ. ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails