ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/1/11

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ.....

Μετά από την παρακάτω επιστολή του κ.Αγραπιδά προς ένα blog: http://yannitsochori.blogspot.com/

Θα ήθελα να του κάνω μία ερώτηση: Κύριε Αγραπιδά Θεωρώ ότι καλώς ορκιστήκατε.Και δεν τίθεται πλέον θέμα.Η ερώτηση μου είναι: Στην διαπιστωτική πράξη 52/5-1-2011 και απόφαση 3144/187/20-1-2011,ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας κ.Αποστολόπουλος,αναγνωρίζει ως νόμιμες και τις δύο ορκομωσίες τις οποίες και επικαλείται.Εχοντας υπόψη σας,επίσης και το άρθρο 53 του Ν.3852/2010 σύμφωνα με το οποίο η έκπτωση δημοτικού συμβούλου που δεν ορκίστηκε γίνεται με διαπιστωτική πράξη του Ελεγκτή νομιμότητας,η οποία δεν υπάρχει,αναγνωρίζετε εσείς ως ελάσσονα αντιπολίτευση την ορκομωσία των κ.κ Αλεξναδρόπουλου και Μπούσμπουρα? Εφόσον διαπιστώσετε ότι αυτοί δεν προσκλήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της κυριακής θα θεωρήσετε νόμιμη την συνεδρίαση και θα συμμμετάσχετε η θα την θεωρήσετε παράνομη και θα αποχωρήσετε? Απαντήστε κ.Αγραπιδά. Ιδού η Ρόδος.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΕΔΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ την 28/1/2011

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/11, 1:12 π.μ.

    Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Αγραπιδάς είναι νομικός και καθηγητής πανεπιστημίου και σίγουρα ξέρει να διαβάζει τους νόμους καλύτερα από πολλούς

    ο Υπερπεριφερειάρχης ήταν ενας δάσκαλος χωρίς να έχει καθόλου νομικές γνώσεις.

    Μήπως ξέρει κάτι Ο Αγραπιδάς που δεν το έχουν καταλαβει ; άλλωστε αποδείχθηκαν και λάθος όσα έλεγαν οι Μπούσμπουρας, Αλεξανδρόπουλος, Νοδάρος αλλά και μερικοί άλλοι περί παράνομης ορκωμοσίας του Αγραπιδά

    ας προσέξουμε!!!! σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον υ υπόθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11, 1:28 π.μ.

    1.Δεν είναι νομικός.Δεν έχει τελειώσει νομική.Την Πάντειο τελείωσε.

    2.Δεν είναι καθηγητής Πανεπιστημίου.Διδάκτωρ είναι.

    3.Ο Υπερπεριφερειάρχης μπορεί να είναι δάσκαλος χωρίς νομικές γνώσεις αλλά πίσω του είναι οι νομικοί σύμβουλοι της περιφέρειας,οι νομικοί σύμβουλοι του Υπουργείου και το νομικό σύμβουλιο του κράτους με ενα τονο...φρύδια.

    4.Ο Αγραπιδάς δεν ξέρει τίποτε που δεν ξέρουν οι άλλοι.Το μόνο που ξέρει είναι να παίζει καλά το παιγνίδι του Πανταζή.Και δεν το παίζει καλά γιατί τον έχει πάρει χαμπάρι και η κουτσή Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ο Γ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΞΕΡΕΙ;ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΙ ΕΓΩ:ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Κ.Λ.Π ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ, ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΕΓΩ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 41 ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ!!!Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ: Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΑ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails